ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ ΚΛΟΙΟ

ΑΘΗΝΑ 17-7-2020.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Οι προκλήσεις των εσχατολογικών καιρών που βιώνουμε κορυφώνονται και προκαλούν συσκέψεις των νεοταξικών οργάνων. Συσκέψεις που λαμβάνουν χώρα τόσο ανάμεσα στο ψευτορωμέϊκο όσο και στους ψευτοσυμμαχικούς οργανισμούς. Συσκέψεις που γίνονται άλλες φορές κρυφά και άλλες φορές φανερά. Ζητούμενο των ολετήρων είναι πάντα η διαχείριση των μεθοδευμένων κρίσεων υπέρ τής κυοφορούμενης παγκόσμιας διακυβέρνησης. Η Ελλάς βρίσκεται στο επίκεντρο των γεωπολιτικών γεγονότων και οι Δυνάμεις τού Έθνους καλούμαστε να επιφέρουμε τη συνεννόηση τού λαού, προκειμένου να ανατάξουμε την εθνική μας κυριαρχία.

Στον τομέα τής εθνικής μας ασφάλειας η κρυφή και ανθελληνική διπλωματία συνεχίζει να διαδραματίζει τον ύπουλο ρόλο της. Πριν από την απόφαση τής Τουρκίας να ανακοινώσει την μετατροπή τής Αγίας Σοφίας μας σε τζαμί, είχε προηγηθεί τηλεφωνική επαφή μεταξύ Μητσοτάκη και Ερντογάν, υποτίθεται για τα ζητήματα τού κορονοϊού και τού τουρισμού. Μετά από την τουρκική πρόκληση φανερώθηκε μια άλλη κρυφή ενέργεια, προφανώς για να μεθοδευτούν οι σκοπιμότητες. Κι αυτή η κρυφή ενέργεια αφορά τη μυστική συνάντηση διπλωματικών εκπροσώπων τής Γερμανίας, τής Ελλάδος και τής Τουρκίας στο Βερολίνο.

Είναι σαφές ότι η αδιαφορία και η έλλειψη τής συμμαχικής αλληλεγγύης των ευρωπαίων εταίρων μας προς την Ελλάδα επαναλαμβάνεται για μια ακόμη φορά, όπως σε όλες τις προηγούμενες περιόδους των εθνικών μας κρίσεων. Άλλωστε το πολιτικό σύστημα τόσο στην Πατρίδα μας όσο και στους εταίρους μας είναι ομοίως σιωνιστοπροσκύνητο και νεοταξικό. Όλα δείχνουν ότι μαγειρεύεται η συγκυριαρχία τού Αιγαίου και η συνεκμετάλλευση τού γεωφυσικού μας πλούτου και τού γεωστρατηγικού ελέγχου τής περιοχής μας. Οι δηλώσεις τού ύπατου εκπροσώπου εξωτερικών υποθέσεων τής ψευτοευρωπαϊκής ένωσης πιο πριν και αυτές τού Τούρκου υπουργού εξωτερικών στην παρούσα φάση περί συνεννόησης δεικνύουν σαφώς τις προθέσεις των ανθελλήνων.

Έχω την αίσθηση ότι οι ψευτοευρωπαίοι θέλουν να ανταλλάξουν την ανοχή τους στην μετατροπή τής Αγίας Σοφίας μας στην νυν και αεί Βασιλεύουσα τού Ελληνισμού Κωνσταντινούπολη σε τζαμί με την διεθνοποίηση τού Αιγαίου μας, λαμβάνοντας βέβαια αυτοί το μεγαλύτερο μερίδιο ελέγχου. Απευθύνουν τάχα συστάσεις στην Τουρκία, αλλά παράλληλα την αναγορεύουν σε σημαντική τους σύμμαχο. Την ίδια στιγμή βέβαια τα τζαμιά και οι λαθρομετανάστες μένουν και αυξάνονται. Οι εργασίες στο τζαμί τού Βοτανικού συνεχίζονται και οι εποικισμοί των λαθρομεταναστών επεκτείνονται.

Κανείς βέβαια δεν μπορεί να προβλέψει τις θέσεις και τις αντιδράσεις τής Ρωσίας και των ΗΠΑ στο ζήτημα τής Τουρκίας, από την στιγμή μάλιστα που η Τουρκία θίγει τα συμφέροντά τους στη Λιβύη και τη Μέση Ανατολή. Το Αιγαίο και η Ανατολική Μεσόγειος δεν είναι μόνον πέρασμα στα ενεργειακά θησαυροφυλάκια, αλλά και γεωφυσικό παρατηρητήριο για κείνον που θέλει παγκόσμια σκήπτρα. Παράλληλα μάς προέκυψαν και οι έκτακτες συσκέψεις τής ψευτοευρωπαϊκής ένωσης για να συζητηθεί το σχέδιο όπως μάς λένε ανάκαμψης τής ευρωπαϊκής οικονομίας, όταν η φτώχια και η χρεοκοπία πλανώνται σε παγκόσμιο επίπεδο. Κι όλα αυτά, διότι τόσο οι διεθνείς πολεμικές συγκρούσεις όσο και η γενικευμένη φτώχεια εξυπηρετούν την διάλυση των εθνών και την παγκόσμια διακυβέρνηση που θέλουν οι σιωνιστές.

Τούτες τις ημέρες που διανύουμε, ο νους όλων μας πάει και στο ζήτημα τής Κύπρου μας. Τέτοιες μέρες διενεργήθηκε η πρώτη στρατιωτική επιχείρηση Αττίλας στην χιλιοπροδομένη μα πάντα ελληνική μεγαλόνησό μας. Διαχρονικοί εφιάλτες ρίξανε στην Μητροπολιτική Ελλάδα τον Γεώργιο Παπαδόπουλο και εν συνεχεία στον καιρό τού Ιωαννίδη κάποιοι επίορκοι στρατιωτικοί που δεν δικάστηκαν ποτέ άφησαν μόνους τούς ηρωικούς στρατιώτες τής ΕΛΔΥΚ και τον Κυπριακό Ελληνισμό απέναντι στα τουρκικά στρατεύματα. Είχε προηγηθεί η ανατροπή τού Μακάριου, η τοποθέτηση τού ήρωα τής ΕΟΚΑ Σαμψών στην κυπριακή προεδρία, το κάλεσμα τού Μακάριου για την επέμβαση τού ΝΑΤΟ που εκμεταλλεύτηκε η Τουρκία ως μια εκ των εγγυητριών δυνάμεων ασφαλείας τής Κύπρου μας. Για να ακολουθήσει επί μεταπολιτεύσεως πλέον η δεύτερη επιχείρηση Αττίλας, στις μέρες που ο Καραμανλής ο γηραιός είπε ότι η Κύπρος κείται μακράν. Και τότε οι εταίροι «μας», όπως ο αμερικανοεβραίος Κίσινγκερ, αποδέχτηκαν τα επίχειρα των βίαιων και αιματηρών μεταβολών που συντελέστηκαν με νέες εκτοπίσεις και δολοφονίες Ελλήνων.

Η προδοτική αστική δημοκρατία πάντα βάδιζε πάνω στις τραγωδίες τού Ελληνισμού μας. Αυτό συνέβη και στη Μικρά Ασία και φυσικά στην Κύπρο μας. Το ίδιο συνέβη και στους επαναστατικούς χρόνους τού Εικοσιένα και των Βαλκανικών πολέμων. Πάντα οι ευνοούμενοι τής Εσπερίας ελληνόφωνοι πολιτικοί φέρνανε διχασμούς και υποχωρήσεις στα εθνικά μας ζητήματα και εδάφη. Στις δικές μας ημέρες όμως τα πράγματα εξελίχθηκαν ακόμη πιο ντροπιαστικά. Έχουμε φτάσει στο σημείο τού αποπροσανατολισμού και τού εγκλωβισμού τού λαού μας με όχημα μια μεθοδευμένη υγειονομική κρίση που κλείνει αυτιά, σπίτια και εργασίες. Με τις κυβερνητικές συσκέψεις να περιορίζουν την οικονομική ζωή και τις συναθροίσεις για να μην προκύψει τάχα μου αυτό που κάποιοι ήδη ετοιμάζουν, ένα νέο κύμα πανδημίας. Λες και το οποιοδήποτε πρόβλημα λύνεται όταν κρύβεσαι από αυτό…

Η αλήθεια είναι ότι ο προσκυνημένος πολιτικός κόσμος θέλει τον ελληνικό λαό εγκλωβισμένο σε μεθοδευμένα αδιέξοδα προκειμένου να συσπειρωθούν τα κομματικά μαντριά για να επιτευχθεί τάχα μου το μικρότερο κακό. Ο αφανισμός τού Ελληνικού Έθνους είναι το μέλημα των νεοταξιτών εντολέων και των εντολοδόχων τους. Η ιστορία μάς διδάσκει. Τα σημερινά δεινά πρέπει να σημάνουν εθνικό συναγερμό. Να μην επαναληφθούν τα λάθη τού παρελθόντος. Να εξοβελιστούν οι ανθέλληνες για πάντα από τις ζωές μας.

Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει έναν και μόνο συνομιλητή, τον μαχόμενο και πατριώτη ελληνικό λαό. Είναι οι φωνές που εκφράζουν την Πίστη και το Εθνικό Φρόνημα τής Ελληνικής Φυλής και καλούνται να συσπειρωθούν γύρω από τα ιδανικά, τις αλήθειες, τα δίκαια και τις απαιτήσεις τής αποστολής μας. Να αποδιώξουμε τα φαντάσματα τής παγκοσμιοποίησης και τής βάρβαρης κατάκτησης. Να φροντίσουμε την υγεία τού Ζωντανού Ελληνισμού και τις ορμές του για δημιουργία και εθνική ισχύ. Να λειτουργήσουμε ως κυρίαρχο Έθνος κι όχι ως τμήμα ανθελληνικών οργανισμών. Να θωρακίσουμε το Κράτος μας στρατιωτικά απέναντι στις διεθνείς αναταράξεις που έρχονται. Και να τιμήσουμε τούς αγώνες που έχουν γίνει για την Πίστη στον Χριστό και την Ελλάδα με την επικράτηση τής εθνικής μας αναγεννήσεως και ολοκληρώσεως δια των χειρών μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: