ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΚΑΘΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ

ΑΘΗΝΑ 10-7-2020.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Ο Ελληνισμός μας είναι συνάμα βιοθεωρία και κοσμοθεωρία. Πολιτική του έκφραση απόλυτη και ακέραιη είναι ο Εθνικισμός μας. Ο Έλλην οπωσδήποτε γεννιέται και δεν γίνεται. Δεν φτάνει ωστόσο μονάχα το ελληνικό αίμα. Ο καθάριος και ζωντανός Ελληνισμός μας είναι πίστη, συνείδηση, φρόνημα, φιλοσοφία, ήθος και πολεμική αρετή, απόλυτα εθνικά και ελληνικά άπαντα, ενιαία και αδιαίρετα. Διότι ο Έλλην ζει για την διαιώνιση, την ανάπτυξη και την ισχύ τής Ελληνικής Φυλής, με πρωταρχικό κύτταρο την καθάρια ελληνική οικογένεια και τα ελληνόπουλα.

Ο Εθνικισμός μας είναι βιοθεωρία και κοσμοθεωρία συνάμα. Ο εθνικιστής διανοείται, αποφασίζει και ενεργεί με γνώμονα την ελληνική ιστορία, την ελληνική παιδεία, την εθνική διεκδίκηση και ορμή για την δημιουργία καθάριου ελληνικού πολιτισμού και την υπεροχή τής Ελληνικής Φυλής. Ο Εθνικισμός είναι η Φωνή τού Ελληνισμού και ο Ελληνισμός είναι ο γεννήτορας τού Εθνικισμού. Επομένως Ελληνισμός και Εθνικισμός ταυτίζονται απόλυτα και ολοκληρωτικά. Διότι κοινή πεποίθηση είναι η πίστη στην ταυτότητα, τις παραδόσεις και τις αξίες τού Έθνους.

Απέναντι μας βρίσκεται ένα κράμα πολιτικών και κομματικών ιδεοληψιών που τηρούν αναμεταξύ τους ψευδείς και τεχνητές διαφοροποιήσεις. Είναι ψευτορωμιοί που υπάρχουν προκειμένου να διχάσουν τον ελληνικό λαό και να τον κρατήσουν μακριά από τον πηγαίο Λαϊκό Εθνικισμό. Είναι διεθνιστές και σιωνιστοκίνητοι. Πωλούν την Ελλάδα και νοθεύουν την ελληνική κοινωνία. Επομένως δεν πιστεύουν στο Έθνος και την Φυλή των Ελλήνων. Και τώρα όλοι αυτοί, δεξιοί, αριστεροί και κεντρώοι με τα παραρτήματά τους ενώνουν τα σινάφια τους για να μάς συντρίψει το κτήνος τής παγκόσμιας διακυβέρνησης που επιδιώκει την διάλυση των εθνών και την ένωση όλων των λαών κάτω από ένα σκήπτρο τυραννίας, αντεθνικό και αντίχριστο.

Αυτή τη στιγμή όλα τα κορυφαία ζητήματα τής ζωής τού Ελληνισμού μας έχουν πάρει φωτιά μέσα σε μια στιγμή και από κοινού. Στα εθνικά, στα οικονομικά, στα κοινωνικά μας ζητήματα και στην Ορθόδοξη Πίστη μας δεχόμαστε συντονισμένο πόλεμο. Την ίδια στιγμή οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες επιχειρούν να διασπάσουν σε κομματικά βιλαέτια τον Εθνικισμό μας. Όμως Πατριωτισμός, Εθνικισμός, Πίστη και Φυλετισμός ενυπάρχουν μέσα στο Εθνικό Σώμα τής Ελληνικής Φυλής στο πλευρό των Αγωνιστών τού Εθνικού και Λαϊκού Εθνικισμού σε βαθμό τέτοιο, ώστε να ξεχωρίζουν και να απέχουν από το κατοχικό καθεστώς τής αστικής δημοκρατίας. Διότι ο αυθεντικός Εθνικιστής ενδιαφέρεται να ξεφορτωθεί τα κατοχικά βαρίδια και να διοικήσει τον Ελληνισμό μονάχα με το δικό του εθνικιστικό πρόγραμμα δίχως την παραμικρή ανθελληνική εξάρτηση και με τον ελληνικό λαό πλήρως ενωμένο στην οδό για την ανατολή τής Χρυσής Αυγής τής Ελληνικής Φυλής.

Απέναντί μας δεν έχουμε πολιτικούς αντιπάλους. Έχουμε εχθρούς τού Ελληνισμού και τού Εθνικισμού. Έχουν γεμίσει τη χώρα με αλλογενείς, αλλοφύλους και αλλοθρήσκους λαθροεισβολείς με σκοπό μια Ελλάδα δίχως Έλληνες. Έχουν αποδεχτεί τις απαιτήσεις των προσωρινών μας γειτόνων σε βάρος τής εθνικής και εδαφικής μας κυριαρχίας. Έχουν υπογράψει την πλήρη αρπαγή των πλουτοπαραγωγικών μας πηγών. Έχουν τρομοκρατήσει το λαό με στημένη υγειονομική καταστροφή για να φέρουν ως υποχρεωτικό τον αντίχριστο και θανατηφόρο εμβολιασμό. Θέλουν να καταργήσουν την εθνική και θρησκευτική μας ταυτότητα.

Λοιπόν, η ώρα τού Ελληνισμού και τού Λαϊκού Εθνικισμού έφτασε. Είναι μάχη ζωής και αρχών. Κυρίαρχη θέση μας είναι η ανάπτυξη τού Ελληνισμού σε όλα τα επίπεδα τής πολιτικής ζωής με όπλο τα δικά του απαιτητικά χέρια και μόνον. Ο διεθνισμός και ο διχασμός δεν έχουν καμία θέση στην Πατρίδα μας. Ο Εθνικισμός και ο Πατριωτισμός κατοχυρώνονται στον καταστατικό χάρτη τής αληθινής Ελληνικής Πολιτείας. Η Ελλάς είναι μία, ο ελληνικός λαός είναι ένας και ελληνικός λαός είναι η Ελληνική Φυλή και μόνον. Η πραγμάτωση τού δόγματος η Ελλάς ανήκει στους Έλληνες είναι πάγια κοινωνική επιλογή τού Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος. Είναι η Ελλάς των Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών.

Στα οικονομικά ζητήματα κινητήριος μοχλός τής Εθνικιστικής Ελλάδος μας είναι η εθνική παραγωγική μηχανή και ο γεωφυσικός μας πλούτος. Είναι ο πρωτογενής παράγοντας σε χωράφι και ύδατα, η ελληνική βιοτεχνία, η ελληνική βιομηχανία, το ελληνικό εμπόριο. Οι ελληνικοί υδρογονάνθρακες αξιοποιούνται με γνώμονα την ενίσχυση τής ελληνικής οικονομίας, η οποία με τη σειρά της ενισχύει την ελληνική οικογένεια και τις ελληνικές γεννήσεις. Όλα αυτά σημαίνουν με μαθηματική ακρίβεια ότι οι ανθελληνικές συμφωνίες και υποθηκεύσεις πετάγονται στα σκουπίδια. Οι δε κλέφτες θα απολέσουν τα χρηματικά διαθέσιμα και τις περιουσίες που έχουν καταχραστεί, επιστρέφοντας τον πλούτο υπέρ των Ελλήνων. Οι τράπεζες θα εθνικοποιηθούν, υπηρετώντας κι αυτές την ελληνική οικονομία.

Στα εθνικά μας ζητήματα η Ελλάς έχει ιερό χρέος να γενεί μεγάλη και κυρίαρχη γεωπολιτική και περιφερειακή υπερδύναμη. Οι ελληνικές κοινότητες που ζουν στις προσωρινά σκλαβωμένες ελληνικές πατρίδες είναι πληθυσμιακά, κυριαρχικά και εδαφικά προέκταση τής Εθνικιστικής μας Ελλάδος. Τα δικαιώματα που πηγάζουν από το Διεθνές αλλά και από το Εθνικό Δίκαιο θα ασκηθούν στο ακέραιο. Θαλάσσια, εναέρια και χερσαία σύνορα θα επεκταθούν αναλογικά, σχηματίζοντας μια αδιαπέραστη ζώνη εθνικής ασφαλείας. Τα σώματα ασφαλείας και οι ένοπλες δυνάμεις θα διασφαλίσουν τον ομαλό εθνικό βίο, υποτάσσοντας προδότες και βαρβάρους.

Η Ορθόδοξη Πίστη μας είναι βασικός θεμέλιος λίθος τής Πατρίδος μας. Είναι ο αληθινός Λόγος τού ενός και μόνου Ζώντος Θεού και παράλληλα ο αποστολικός χαρακτήρας τού Ελληνικού Έθνους. Όπως ακριβώς απορρίπτουμε την παγκοσμιοποίηση, έτσι ακριβώς απορρίπτουμε και την πανθρησκεία. Όπως ακριβώς απαραβίαστα είναι τα ελληνικά εδάφη, έτσι ακριβώς απαραβίαστα είναι και τα ελληνορθόδοξα προσκυνήματα. Η Ορθοδοξία είναι προσδιοριστικός παράγοντας τού καταστατικού χάρτη της λαϊκής και εθνικιστικής ελληνικής πολιτείας και τής ελληνικότητας μαζί με το ελληνικό αίμα.

Δεν υπάρχει λοιπόν καμία απολύτως πολυτέλεια για κομματικούς διαχωρισμούς. Το ήθος, η αξιοσύνη, η εργατικότητα, η αλληλεγγύη και το αγωνιστικό πνεύμα μάς οδηγούν στην Ελλάδα των Αρίστων Ελλήνων που δρουν μέσα σε πνεύμα συλλογικότητας. Ο ελληνικός λαός και η πίστη του στο Έθνος υπαγορεύουν εξ ορισμού την πολιτειακή συμπεριφορά μιας Λαϊκής Εθνοκρατίας. Η παγκοσμιοποίηση θα ηττηθεί από την ελληνοποίηση τού βίου μας. Επομένως η Ελλάς είναι μία, ο ελληνικός λαός είναι ένας, ο Λαϊκός Εθνικισμός είναι κι αυτός ένας. Βασιλεύς Χριστός – Μεγάλη Ελλάς – Εθνικισμός!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: