ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ

ΑΘΗΝΑ 7-7-2020.

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Οι προκλήσεις και οι γεωπολιτικές αναταράξεις στα Θερμά Νερά μας αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο καθημερινά. Όμως γεωμετρικά αυξάνεται και η ροή των εγγενών αδυναμιών μέσα από τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως τής δημοσιότητας. Οι ίδιες οι ενδοτικές πολιτικές που εφαρμόζει το ψευτορωμέϊκο αποδεικνύουν τις ενοχές του. Κρυφά ανθελληνικά σύμφωνα, πράξεις αποδοχής των εχθρικών προκλήσεων και απαιτήσεων, απραξία σε θετικές για το Έθνος μας συνθήκες, έρχονται να μάς καταδείξουν το μέγεθος τής σκόπιμης ραγιαδοσύνης που πρέπει να αποτινάξουμε από πάνω μας.

Οι Τούρκοι μάς διαμήνυσαν ότι σε λίγες ημέρες σκοπεύουν να μετατρέψουν την Αγία Σοφία, την Αυτοκρατορική Εκκλησιά τής Αγίας Ρωμανίας μας, τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας, σε τζαμί. Γιατί αυτός ακριβώς είναι ο χαρακτήρας τής Αγίας Σοφίας και όχι ένα απλό μνημείο παγκόσμιας αξίας όπως διαδίδουν και αποδέχονται ψευτορωμιοί και γραικύλοι. Είναι η Αγία Σοφία τού Ιερού και Αυτοκρατορικού μας Ελληνισμού, ψυχή αιώνια τής Ελληνικής Φυλής. Οι νομικές διαδικασίες για την μετατροπή τής Αγίας Σοφίας σε τζαμί έχουν ξεκινήσει στην Τουρκία και το ελληνικό προτεκτοράτο που καμώνεται το κράτος παρακολουθεί αδιάφορο τις εξελίξεις, όταν έχουν ακουστεί φωνές αντίδρασης ακόμη και από τις ΗΠΑ.

Αλλά για να αρθεί φωνή οργής και πράξη δικαίωσης, πρέπει να αρθεί Αληθινή Ελλάς στην ηγεσία τού Έθνους μας, απαλλαγμένη από βαρίδια, η οποία θα προβεί στην τιμωρία τής Τουρκίας που δεν έχει καμία θέση στην ανθρωπότητα. Το πρώτο βήμα λοιπόν είναι να απαλλαγούμε από την εσώτερη, την ελληνόφωνη τυραννία και εντολοδόχο τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Είναι αυτοί οι δοτοί πολιτικοί με τούς θεσμούς τους που έχουν αποδεχτεί όπως μάθαμε το Παγκόσμιο Σύμφωνο τού ΟΗΕ για την δήθεν μετανάστευση, την απορρόφηση δηλαδή τής λαθρομετανάστευσης, που υπέγραψε ο Τσίπρας στο Μαρόκο τον Δεκέμβριο τού 2018 και εφαρμόζουν άπαντες οι ψευτορωμιοί. Κι αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που δεν απελαύνονται πλην ελαχίστων περιπτώσεων οι λαθρομετανάστες, λαμβάνοντας σπίτια ελληνικά, επιδόματα και ελληνική ιθαγένεια μετά γραπτών εξετάσεων!

Είναι οι ίδιοι αυτοί Εφιάλτες που έχουν παραχωρήσει χωρικά ύδατα στην Τουρκία με την αποδοχή συνεκμετάλλευσης στο Αιγαίο, όταν θέτουν την χάραξη των θαλασσίων συνόρων και τής Αποκλειστικής Οικονομικής μας Ζώνης σε διεθνή διαπραγμάτευση. Αυτοί που έχουν παραχωρήσει δικαίωμα τουρκικότητας που επιχειρούν να προσδώσουν οι πράκτορες τής Άγκυρας στους Έλληνες μουσουλμάνους αδερφούς μας σε Ελεύθερη Θράκη και Δωδεκάνησα. Και λέω Ελεύθερη Θράκη, διότι δεν ξεχνάμε ότι υπάρχει και η σκλαβωμένη Ανατολική Θράκη μας που διεκδικούμε μαζί με όλες τις αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες. Είναι αυτοί που έχουν εγκαταλείψει τούς αδερφούς μας Βορειοηπειρώτες στις διώξεις και τις αρπαγές ελληνικών ψυχών και περιουσιών, όταν έχουν αφήσει ανοικτή την διπλωματική πόρτα στις επιδιώξεις των Αλβανών για την κατάκτηση δικαιωμάτων επί τής Ελεύθερης Ηπείρου μας από τούς γενίτσαρους Τσάμηδες.

Είναι οι ίδιοι ελληνόφωνοι νεοταξίτες που ετοιμάζονται να μάς φέρουν έως το φθινόπωρο, μπορεί και νωρίτερα, νέα τεχνητή κρούση πανδημίας, ισχυρότερης όπως λένε μορφής από αυτή τού πρώτου κορονοϊού. Θα το κάνουν διότι θέλουν να επιβάλλουν στον ελληνικό λαό τον απόλυτο και ανεξέλεγκτο φόβο που θα εξασφαλίσει στους παγκοσμιοποιητές την πλήρη υποταγή τής Ελλάδος στην παγκόσμια διακυβέρνηση, μαζί με το αντίχριστο εμβόλιο που έχουν νομοθετήσει στο κοινοβούλιο τής ντροπής και τής αστικής τους δημοκρατίας ως υποχρεωτικό.   

Η Τουρκία στο μεταξύ, έχοντας προβεί σε στρατιωτικές και πολιτικές κινήσεις παρέμβασης σε Συρία και Λιβύη, έχει δημιουργήσει αντιπαλότητες στους διεθνείς ανταγωνιστές της που επιδιώκουν γεωπολιτική παρουσία και λόγο. Δυστυχώς η πολιτικά κατεχόμενη Ελλάς απουσιάζει από τις γεωστρατηγικού ενδιαφέροντος εξελίξεις καίτοι έχει άμεσο και έννομο συμφέρον γεωπολιτικής παρουσίας βάσει τής εθνικής και εδαφικής κυριαρχίας που έπρεπε να ασκεί. Οι εξελίξεις αφορούν άμεσα Κρήτη και Αιγαίο. Οι αντιδράσεις προέρχονται από τη Ρωσία και την Γαλλία κατά κύριο λόγο.

Η Ρωσία εξοπλίζει την Αίγυπτο ενάντια στο νεοταξικό τζιχαντισμό που υποστηρίζουν οι Τούρκοι στη Λιβύη. Οι δε Γάλλοι επιθυμούν τη χάραξη ΑΟΖ Ελλάδος και Λιβύης που θα ακυρώνει στην πράξη την παράνομη συμφωνία θαλασσίων συνόρων Λιβύης και Τουρκίας που σύναψαν ο τουρκογενής Σάρατζ και ο Ερντογάν. Φαίνεται μάλιστα να έχει εκφραστεί και η σχετική γαλλική μεσολάβηση προς την ελληνική πλευρά, καθώς φτάσαμε στην επίσκεψη Δένδια στη Λιβύη για συνομιλίες με τον πρόεδρο τού λιβυκού κοινοβουλίου Σάλεχ. Κι έτσι έπεσε στο τραπέζι τού διαλόγου το άνοιγμα ελληνικού προξενείου στη Βεγγάζη, γαλλική ναυτική βάση σε Λιβύη και Κύπρο, συνεργασία στρατιωτικής και εμπορικής φύσης τής Ελλάδος με τη Γαλλία. Με την Ελλάδα τού ψευτορωμέϊκου ωστόσο να μένει πιστή και αγκυλωμένη στο νεοταξικό αφεντικό της, δεικνύοντας σκόπιμο δισταγμό.

Η Τουρκία επιδιώκει την ανασύσταση τής οθωμανικής της αυτοκρατορίας τουλάχιστον εις ότι αφορά την ανάδειξή της σε περιφερειακή υπερδύναμη. Δεν είναι όμως μήτε άτρωτη μήτε άφοβη. Υπολογίζει πάντα την Παράδοση που λέγει ότι ο Ελληνισμός θα επανέλθει στις εστίες και τις αυτοκρατορικές του ρίζες για τη συνέχιση τής θείας λειτουργίας που είχε διακοπεί κατά την άλωση τής Πόλης, με τον θρύλο τής επιστροφής τού ιερέα που αναχώρησε σε μυστική κρύπτη και την έγερση τού Μαρμαρωμένου Βασιλιά να στοιχειώνει τούς Τούρκους. Η δε Τουρκία είναι αναλώσιμη από τούς νεοταξίτες στην προσπάθειά τους να αφανίσουν την Πατρίδα μας, ενώ οι υπερφίαλοι στόχοι των προαιώνιων εχθρών μας αυξάνουν την ένταση τού πολεμικού κλίματος που μπορεί να  ξεσπάσει ανά πάσα στιγμή.

Έλληνες, η επιβίωση τού Έθνους μας περνάει από τα χέρια μας αποκλειστικά. Η επιβίωση τού Ελληνικού Έθνους συνδέεται άμεσα με την αυτοκυριαρχία και την ισχύ του. Είναι η απόφασή μας να σταθούμε όρθιοι στο ανάστημα που μάς υπαγορεύει η ιστορία μας και η εθνική μας αποστολή. Είναι η επιβίωση τής Ελληνικής Φυλής, ο νέος ελληνικός πολιτισμός, η ανάπτυξη τής Πατρίδος μας και η επικράτηση των δικαίων μας. Επιπλέον πρέπει να μάς γίνει βαθειά συνείδηση η νομοτελειακή αλήθεια ότι ο εχθρός που θέλει να μάς πάρει γη και ψυχή παύει να μάς απασχολεί όταν τον αφανίσουμε και πάνω στα ερείπιά του αναστήσουμε την Ζωντανή και Μεγάλη Ελλάδα μας.

Χρειαζόμαστε λοιπόν την ανάσταση τής Αληθινής Ελλάδος που διακρίνεται από την αρετή και την τόλμη, τον πατριωτισμό και την πολεμική αρετή. Χρειαζόμαστε την αλληλεγγύη ανάμεσα στον ελληνικό λαό, ότι τα προβλήματα κάθε αδερφού μας και πάσης εθνικής μας κοινότητας επιλύονται με τη συλλογική ευθύνη και δράση. Χρειαζόμαστε την απόφαση και πράξη να γενούμε οι απόλυτοι κύριοι και ιδιοκτήτες τής πατρώας γης μας. Να ασκήσουμε όλα τα κυριαρχικά μας δικαιώματα και να γενεί η Ελλάς Περιφερειακή και Μεγάλη Δύναμη. Διεκδικούμε ολάκερο τον ελληνικό μας κόσμο. Τη γη μας, τις εστίες μας, τις εκκλησιές μας, την Αγία Σοφία μας. Η Αγία και Μεγάλη Ελλάς είναι εδώ και έρχεται. Είναι Ορθόδοξη, Λαϊκή και Εθνικιστική. Με Βασιλέα τον Θεό μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: