ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΛΛΑΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΑΘΗΝΑ 11-12-2020.


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η Ελλάς τελεί σε καθεστώς διεθνούς και ντόπιας νεοταξικής αιχμαλωσίας. Ο ελληνικός λαός ζει μέσα σε μια κατάσταση μελαγχολίας και ψυχολογικής πίεσης. Αισθάνεται ότι έχει στερηθεί των αυτονόητων δικαιωμάτων μιας ζωής κανονικής που περνά από τα δικά του χέρια. Διότι όντως ζούμε μια ιδιότυπη σκλαβιά εν καιρώ τάχα ελευθερίας. Είναι αυτή ακριβώς η θέση αληθείας που έχουμε επισημάνει από καιρό εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές, διαπιστώνοντας και εκθέτοντας τα πραγματικά περιστατικά με το όνομά τους. Όμως ο λαός δίσταζε να πει τι είναι αυτό ακριβώς που τον βασανίζει. Δίσταζε να κατονομάσει τα αίτια και τούς υπαίτιους τής δυστυχίας του.

 

Μάς υποθηκεύσανε την εθνική περιουσία με τα μνημόνια οι νεοταξίτες τής παγκοσμιοποίησης με τις υπογραφές τού ψευτορωμέϊκου. Αρπάξανε σπίτια Ελλήνων, οδηγώντας τους στο δρόμο ως άστεγους ή στην αυτοκτονία. Αφαίρεσαν πλήρως την εθνική μας υπόσταση, την εθνική μας κυριαρχία, τον γεωφυσικό μας πλούτο. Υπέγραψαν την διαγραφή των δικαιωμάτων μας στην Ορθοδοξία κλείνοντας τούς ιερούς ναούς μας και στην εθνική μας μνήμη καταργώντας την ελληνική παιδεία και τις παρελάσεις, με πρόσχημα τον εργαστηριακά κατασκευασμένο κορονοϊό. Γέμισαν την Ελλάδα με λαθρομετανάστες για να αντικαταστήσουν τον Ελληνισμό μας και άνοιξαν τις θύρες των θαλασσών μας στην Τουρκία, εκχωρώντας στον στόλο της και καθ’ οδόν σε στημένες συνομιλίες το μισό Αιγαίο μας, με τον Τούρκο να ζητάει και τη Θράκη. Μάς κουβαλούν το εμβόλιο με την λεγόμενη ψηφιακή ταυτοποίηση που επιφέρει γονιδιακή μετάλλαξη και καταγραφή δεδομένων τού υποκύπτοντα, επί τής ουσίας το αντίχριστο χάραγμα, νομίζοντας ότι τάχα θα υποκύψουμε.

 

Πλανώνται πλάνη οικτρά οι εχθροί Θεού και Ανθρώπου. Η Ελλάς δεν παραχωρεί και δεν καταλύει μήτε Πίστη μήτε Πατρίδα μήτε Ελληνικό Αίμα. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα αγωνίζεται για την αληθινή ελευθερία, το αυτεξούσιο, την υγεία, την ευημερία και την αναγέννηση εκ τής τέφρας τού Ελληνικού Έθνους ορθώνοντας το ανάστημά του για να χτίσει την Ελλάδα των ονείρων του. Είναι η Αγία και Μεγάλη Ελλάς που ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Έλληνες. Κανείς Έλλην άστεγος. Κανείς Έλλην σκλάβος. Κανείς Έλλην άνεργος. Οι εκκλησιές μας, ο Οίκος Τού Πατρός Θεού μας ανοικτός στον αγαπημένο Του ελληνικό λαό, όπως και σε κάθε πιστό όπου γης. Η ελληνική γη, η ελληνική θάλασσα, ο ελληνικός αέρας, ο γεωφυσικός μας πλούτος και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα θα αποδοθούν ολοκληρωτικά στον φυσικό τους ιδιοκτήτη, τον Ελληνισμό και τα παιδιά μας, τα ελληνόπουλα που είναι το αίμα τής καρδιάς μας και η συνέχεια τού Έθνους μας. Ο Αρχηγός τού Κινήματός μας είναι ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος παρά την άδικη φυλάκισή του και ο εθνικιστικός μας αγών για την Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού συνεχίζεται κανονικά. Καλή λευτεριά Αρχηγέ και σε όλους τούς συναγωνιστές μας.

 

Παρακάτω σάς παραθέτω αυτούσιο το δελτίο τύπου που έγραψα εκ μέρους τού Κινήματός μας ως εκπρόσωπος τύπου τού Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσής Αυγής και απέστειλα προς τα ΜΜΕ τής Πατρίδος μας. Η Ελλάς ζει και θα νικήσει.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ

 

Σεβαστοί εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας τού ελληνικού λαού και έθνους, δια τού παρόντος δελτίου ενημέρωσης το πολιτικό μας κόμμα Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή δηλώνει ρητά και απεριφράστως ότι παρά την άδικη και κατευθυνόμενη από τούς πολιτικούς μας αντιπάλους καταδίκη τού Αρχηγού μας  κ. Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου συμμετέχουμε ενεργά στην πολιτική ζωή τού τόπου, εκφράζοντας την φωνή τού μέσου Έλληνα που εργάζεται και πιστεύει με αγάπη και συνείδηση εθνική στην Πατρίδα και τον Ελληνικό Λαό. Αγωνιζόμαστε μέσα στα πλαίσια τού νόμου για την ελευθερία, την ανάπτυξη και την εθνική ανεξαρτησία τής Ελλάδος και τού Ελληνισμού. Η Ελλάς είναι κράτος ορθόδοξο, εθνικό και λαϊκό. Εντολέας μας είναι ο Ελληνισμός και ιδεολογία μας ο Λαϊκός Εθνικισμός. Καμία παγκοσμιοποίηση δεν μπορεί να μεταβάλλει την εθνική μας ταυτότητα. Καμία νεοταξική παρέμβαση δεν μπορεί να εμποδίσει την πορεία τού Εθνικού μας Κινήματος. Είμαστε παρόντες στην πολιτική ζωή τού Ελληνικού Έθνους και δίδουμε τον τίμιο πολιτικό μας αγώνα με σεβασμό στην λαϊκή ενότητα και τον εθνικό νόμο. Είμαστε στη διάθεσή σας για την υπεύθυνη πολιτική μας τοποθέτηση και την ενημέρωση τού ελληνικού λαού συμφώνως με τα κατά το Ελληνικό Σύνταγμα σαφώς ορισθέντα διατάγματα σε καθημερινή βάση. Ευελπιστούμε ότι θα τηρήσετε την κατά νόμον υποχρέωσή σας με αίσθημα ισότητας και αναλογικότητας, σεβόμενοι το δικαίωμα τού νομίμου πολιτικού κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή στην παρουσίαση των πολιτικών μας θέσεων για την υπεύθυνη ενημέρωση τού ελληνικού λαού.

Δια το πολιτικό κόμμα Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή,

Σπυρίδων Κ. Καραχάλιος

Εκπρόσωπος Τύπου Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: