ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ

ΑΘΗΝΑ 18-12-2020.


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Εκπρόσωπος Τύπου Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσής Αυγής.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Το σχέδιο τού τρομοκράτη νεοταξισμού για την εξάπλωση τής αντίχριστης και αντεθνικής παγκοσμιοποίησης εξαπλώνεται με ραγδαίο τρόπο στα τελικά του στάδια. Ο έλεγχος τής ανθρωπότητας και των δήθεν ελεύθερων εθνών περνάει μέσα από την μισάνθρωπη φτωχοποίηση, τον εξοντωτικό εμβολιασμό, την παγκόσμια χρεοκοπία και τον παγκόσμιο πόλεμο. Οι στιγμές που ζούμε είναι δραματικές. Στιγμές ζωής ή θανάτου. Και οι αποδείξεις είναι στη διάθεσή μας, διότι το σημείο μηδέν τής υπέρτατης κρίσης είναι εμπρός μας. Με όπλο τον κορονοϊό και παράλληλα την ανατροπή τής παγκόσμιας γεωπολιτικής ισορροπίας στον ολισθηρό δρόμο τής παγκόσμιας διακυβέρνησης.

 

Ο εμβολιασμός ανακοινώθηκε στην πολιτικά κατεχόμενη Ελλάδα μας μαζί με τις εξαιρετικά ολέθριες συνθήκες που τον συνοδεύουν. Η τρομοκράτηση και η ομηρεία των πολιτών διαπνέουν τις υπαγορευόμενες από το ψευτορωμέϊκο «υποχρεώσεις» τού λαού μας. Μάς λέγουν λοιπόν κρατικοί και υγειονομικοί παράγοντες τού ελληνόφωνου καθεστωτικού νεοταξισμού ότι οι συγγενείς θανόντων από κορονοϊό φέρουν την υποχρέωση κατοχής πιστοποιητικού περί μη δημοσιεύσεως διαθήκης προκειμένου να παραλάβουν τούς ιατρικούς φακέλους των συγγενών τους από τα νοσοκομεία. Εδώ έχουμε την ένδειξη μιας αποσιωπημένης ενοχής την ίδια στιγμή που απαγορεύεται η διενέργεια νεκροψίας, ενέργεια που σαφέστατα αποκρύπτει το πλήρες και αληθές αίτιο θανάτου. Μετά το αφήγημα τής υπάρξεως μολυσμένων φακέλων, τώρα μάς λένε ότι οι συγγενείς για να παραλάβουν αυτούς τούς φακέλους των κεκοιμημένων δικών τους προσώπων πρέπει να προσκομίσουν το πιστοποιητικό περί μη δημοσιεύσεως διαθήκης. Κι όλα αυτά για ποιον λόγο; Μήπως ο νεκρός είχε δώσει αλλού αυτό το δικαίωμα ή μήπως απλά και προφανέστατα δεν θέλουν να δώσουν τις αποδείξεις των πραγματικών αιτίων θανάτου κάποιων συμπολιτών μας;

 

Την ίδια στιγμή οι ελληνόφωνοι νεοταξίτες τής ξενοκίνητης αστικής δημοκρατίας ανακοινώνουν το ψηφιακό κάλεσμα προς τον κατεχόμενο ελληνικό λαό που θα ενεργοποιηθεί, όπως λέγουν επί τού παρόντος, από τον ερχόμενο Ιανουάριο προκειμένου να ξεκινήσει ο εμβολιασμός με τις επικίνδυνες παρενέργειες και το ψηφιακό πιστοποιητικό που θα ταυτοποιεί, θα τροποποιεί και θα ελέγχει ηλεκτρονικά τον ανθρώπινο οργανισμό. Τα δε έντυπα που θα συνοδεύουν τον εμβολιασμό θα αποκλείουν πάσα ευθύνη οποιασδήποτε βλάβης τής υγείας που τυχόν συμβεί στον εμβολιαζόμενο. Το κάλεσμα θα γίνεται με μήνυμα στο κινητό ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τού υποψήφιου εμβολιαζόμενου με την προσφορά ημέρας, ώρας και κέντρου εμβολιασμού. Από τούς εμβολιασμούς εξαιρούνται και αποκλείονται σε πρώτη φάση οι έγγυες γυναίκες και τα παιδιά κάτω των 16 ετών, καθώς μάς λένε οι διαβόητοι ειδικοί ότι δεν υπάρχουν επαρκή και εγγυημένα κλινικά αποτελέσματα των δοκιμών, και οι ασθενείς με κορονοϊό. Προφανώς διότι ισχύουν οι θάνατοι που έχουν προκύψει από τα πειράματα και η υπογονιμότητα των γυναικών, σε πλήρη εφαρμογή τής βρώμικης και ανήθικης μειώσεως τού πληθυσμού που έχουν θέσει ως στόχο τους οι σιωνιστές παγκοσμιοποιητές για να διαλύσουν τα έθνη και να θέσουν τούς λίγους βολικούς ραγιάδες κάτω από τα σκήπτρα τού διεθνή αντίχριστου τυράννου και τής παρέας του.

 

Στα ψηφιακά καλέσματα που θα γίνουν προς τούς υποψήφιους τελειωθέντες και υποταχθέντες πολίτες, θα υπάρχουν ερωτήματα για το εάν αποδέχονται ή όχι το ορισθέν υπό κρατική διαταγή ραντεβού για τον εμβολιασμό ή όχι κατά κύριο λόγο και κατά δεύτερο λόγο για το εάν αποδέχονται ή όχι τον εμβολιασμό. Επί τής ουσίας εδώ έχουμε το φακέλωμα των πειθήνιων και των απείθαρχων με σκοπό τον ψυχολογικό εκβιασμό των ελεύθερων απείθαρχων. Όποιος πειθήνιος ραγιάς θέλει την τροποποίηση τού ραντεβού, θα μπαίνει στην ηλεκτρονική πλατφόρμα gov.gr και εν συνεχεία στην επιλογή emvolio.gov.gr και θα ζητάει νέο ραντεβού. Ραντεβού συστημένα και προκαθορισμένα όπως κάνουν οι αεροπορικές εταιρίες, όπως μάς είπε ο υπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης. Όλα για τον ραγιά χωρίς την δυνατότητα κριτικής σκέψης και ενημέρωσης τού ραγιά. Να γιατί δημιουργήθηκε το υπουργείο ψηφιακής διακυβέρνησης. Για να γίνονται όλες οι συναλλαγές τού πολίτη και οι ενέργειές του με την επίδειξη των ψηφιακών πιστοποιητικών, δηλαδή τού αντίχριστου χαράγματος στο χέρι χωρίς χρήματα και υλικές διατυπώσεις, ώστε όσοι έχουν πουλήσει την ψυχή τους στο διάβολο αν θελήσουν να κάνουν πίσω να τίθενται εκτός προγράμματος με ένα κουμπί υπολογιστή. Οι δε Πιστοί που θα σταθούμε στο πλευρό Τού Θεού και δεν θα σφραγιστούμε, να μην μπορούμε να πωλούμε, να αγοράζουμε, να εργαζόμαστε, να ζούμε. Κι όμως, εμείς οι Πιστοί θα νικήσουμε με Βασιλέα το Θεό μας.

 

Εναλλακτικά προσφέρεται στους υποψήφιους εμβολιαζόμενους το κάλεσμα να υλοποιήσουν την άυλη συνταγογράφηση μέσω τού gov.gr με την χρήση των κωδικών TaxisNet και τον ΑΜΚΑ τους. Αν ο πολίτης δεν κατέχει ψηφιακή δυνατότητα, τότε θα καταφεύγει μάς λένε οι πραιτοριανοί τού νεοταξισμού στον φαρμακοποιό τους. Κι ενώ τα δίχτυα τής παγκοσμιοποίησης ετοιμάζονται να υποδεχτούν τα θύματά τους, η φτωχοποίηση θα λάβει τεράστιες διαστάσεις μέσα από την πλήρη καταστροφή τής παραγωγικής μηχανής και τής αγοράς εργασίας, απειλώντας συμπολίτες μας με ψυχολογική κατάρρευση, νοσήματα και τάσεις αυτοκτονίας. Ήδη σε πρώτη φάση ανακοινώθηκαν από τις πολιτικές και υγειονομικές αρχές τού κατοχικού καθεστώτος οι προετοιμασίες για πλήρη και ολικό εγκλεισμό σε Ασπρόπυργο, Μάνδρα, Ελευσίνα και Κοζάνη κατ’ αρχήν, ενώ έπονται και άλλες περιοχές λόγω και καλά πολύ βεβαρυμμένου επιδημιολογικού φορτίου κρουσμάτων κορονοϊού. Τα χαρακτηριστικά των περιοχών αυτών είναι ότι πρόκειται για μεγάλες βιομηχανικές ζώνες που εφοδιάζουν τόσο την κοινωνία με σημαντικά αγαθά όσο και την άμυνα με σημαντικό εξοπλισμό. Κι έτσι οι ιθύνοντες τής σκλαβιάς των Ελλήνων επικαλούνται τα πολυμελή εργοστάσια ως αιτία μετάδοσης τού κορονοϊού!!! Ήδη οι επιχειρήσεις που έχουν κλείσει πανελλαδικά αυξάνονται και οι άνεργοι πληθαίνουν ανησυχητικά, ενώ μέσα σε 48 ώρες είχαμε 4 αυτοκτονίες Ελλήνων για λόγους καθαρά οικονομικούς.

 

Οι αναίσθητοι και προσκυνημένοι τού ψευτορωμέϊκου αδιαφορούν για την υγεία των Ελλήνων που βάλλονται αποκλειστικά από τις στοχευμένες παρενέργειες των καταναγκαστικών μέτρων και όχι τα λαθραία ξένα σώματα των εισβολέων και αφήνουν ξαρμάτωτη την Ελλάδα απέναντι στις προκλήσεις ενός παγκόσμιου πολέμου που εξυφαίνεται και θα φτάσει στα Θερμά Νερά μας. Την ώρα που τα Σκόπια μάς λένε ότι η Ελλάς μας θα προμηθεύσει την «Βόρεια Μακεδονία» με εμβόλια, οι Αμερικανοί ανακοινώνανε δια τής έως σήμερα κυβερνήσεως Τραμπ τις κυρώσεις τους σε βάρος τής Τουρκίας εξαιτίας τής αγοράς των ρωσικών αντιαεροπορικών πυραύλων S400. Απαγόρευση χρηματοδότησης από αμερικανικούς και διεθνείς οικονομικούς οργανισμούς και τράπεζες. Πάγωμα περιουσιακών στοιχείων των μελών τής Τουρκικής Προεδρίας Αμυντικής Βιομηχανίας. Απαγόρευση τουρκικών εξαγωγών προς τις ΗΠΑ. Περιορισμός θεωρήσεων εισόδου στο αμερικανικό έδαφος. Παράλληλα, γερμανικές πηγές κάνανε λόγο για απόπειρα δηλητηρίασης τού αρχηγού τής αντιπολίτευσης στη Ρωσία από το Κρεμλίνο, ενώ ο Πρόεδρος τής Ρωσίας Πούτιν απαντούσε ότι την ψευδή φήμη την διέσπειραν αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες.

 

Ζούμε ημέρες κρίσεως για την επιβίωση τού Ελληνικού Έθνους όπως και κάθε λαού που θέλει να κατακτήσει την αληθινή ελευθερία του. Διότι αυτή ακριβώς η κατάκτηση τής αληθινής ελευθερίας μας με την υπερίσχυση τής εθνικής μας ταυτότητας και αναγεννήσεως τού Ελληνισμού είναι η οδός που καλούμαστε να ακολουθήσουμε, συντρίβοντας τούς εχθρούς Θεού και Ανθρώπου. Αυτοί που κλείνουν εκκλησίες, αυτοί που διαλύουν εργασίες, αυτοί που ξεσπιτώνουν Έλληνες, αυτοί που δολοφονούν Έλληνες με αυτοκτονίες και εγκληματικότητα, αυτοί που ξεπουλούν ελληνικές πατρίδες, θέλουν την διάλυση τού Ελληνικού Έθνους. Κι εμείς ως Έλληνες Εθνικιστές λέμε αγαπημένε ελληνικέ λαέ ότι πρέπει να αποβάλλουμε από τις ζωές μας και να συντρίψουμε προδότες και βαρβάρους. Η Ελλάς διαθέτει ακριβές παρακαταθήκες και πλούσιο γεωπολιτικό οικόπεδο. Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάς μπορεί να ζήσει μονάχα ως Μεγάλη Δύναμη. Η υγεία τού Ελληνισμού, τόσο η πολιτική όσο και η σωματική, διασφαλίζεται από τούς Έλληνες που φροντίζουν τόσο την πνευματική όσο και την υλική υπεροχή τής Φυλής μας με την ανάδειξη τής Πίστης και τής Πατρίδος ως αδιαπέραστο τείχος ενάντια στον επιδιωκόμενο παγκόσμιο όλεθρο.

 

Ο ερχομός των δεινών δεν πρέπει να μάς βρει μήτε υποταγμένους μήτε απροετοίμαστους. Η Ελλάς πρέπει να ολοκληρώσει τον εθνικοαπελευθερωτικό της αγώνα ενάντια στους κακορίζικους, όπως έλεγε ο στρατηγός Μακρυγιάννης, που ήρθαν μετά τούς Τούρκους και ήταν η ακαθαρσία τής Ευρώπης. Και μέσα στην ακαθαρσία αυτή συμπεριλαμβάνονται οι ψευτορωμιοί και οι προδότες μαζί με τούς παγκοσμιοποιητές ψευτοσυμμάχους. Τώρα μάλιστα όλοι οι εχθροί μας, το ίδιο παλιοί και προαιώνιοι, μαζί με τούς σύγχρονους κοτζαμπάσηδες πολιτικούς θα συναντηθούν στο περιβόλι τής Ελλάδος με έπαθλο τα παγκόσμια σκήπτρα. Η Ελλάς λοιπόν πρέπει να κάμει το ιερό καθήκον και την ιερή αποστολή της πράξη. Να ενωθεί ο καθάριος Ελληνισμός μας κάτω από τα λάβαρα τής Αγίας Ρωμανίας μας, να γίνουμε αυτεξούσιοι, θεληματικοί, μαχητές, αποφασισμένοι να κάνουμε την Πίστη και την Πατρίδα μας πυρσούς φωτεινούς στην κορυφή τής οικουμένης. Ότι Μεγάλη Ελλάς και Ελευθερία είναι έννοιες συνώνυμες. Ότι το Ελληνικό Αίμα έχει χαραγμένες με ανεξίτηλο μελάνι τις Αξίες μας Χριστός, Ελλάς, Ελληνικός Πολιτισμός και Ελληνικός Λαϊκός Εθνικισμός. Τα σκήπτρα τής ζωής μέσα στην πλάση τα βαστούν αυτοί που καρπίζουν και πλαταίνουν την εθνική γη ως δώρημα τέλειο για τα παιδιά τους, υψώνοντας Κράτος και Προσκυνήματα με τα δικά τους χέρια. Τότε η υγεία τού Έθνους αποκαθίσταται. Αυτή η Μεγάλη Δύναμη ριζώνει. Και εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές σε καλούμε στο πλευρό μας ελληνικέ λαέ αγαπημένε για να κτίσουμε αυτή τη Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού μας.

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: