ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΘΩΡΑΚΙΣΗ

ΑΘΗΝΑ 22-12-2020.


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Εκπρόσωπος Τύπου Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσής Αυγής.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Το Κάστρο που λέγεται Ελλάς έχει γεμίσει εφιάλτες και έχει κυκλωθεί από εχθρούς. Τα λόγια τελειώσανε. Οι πολιτικοί άνοιξαν τη θύρα στον σατανά τής παγκοσμιοποίησης και την Τουρκία σε μια συντονισμένη επίθεση. Από εδώ και μπρος ο πιστός λαός και ο εθνικισμός μας έχουν τον λόγο, με τον ελληνικό στρατό να κλείνει την θύρα στις λόγχες των μισελλήνων. Κι αυτοί που μάς ζητούν να τούς δώσουμε την ψυχή και τη γη μας, ας μάθουν ότι γνωρίζουμε να συντρίβουμε τυράννους και εχθρούς. Γιατί εμείς οι Αληθινοί Έλληνες Εθνικιστές εκφράζουμε τη φωνή τού ενιαίου και αδιαίρετου Ελληνισμού και όλοι μαζί απαιτούμε, μαχόμαστε και ανακτούμε την Ελλάδα των ονείρων μας πλήρως αποκαταστημένη.

 

Όταν έχεις δίκιο αλλά δεν το απαιτείς, τότε μοιραία το χάνεις. Διότι το δίκαιο πλαγιάζει δίπλα στον ισχυρό και θεληματικό. Όταν δεν διεκδικείς τίποτα, όταν εγκαταλείπεις τα δικαιώματά σου και τις εστίες σου, τότε ο εχθρός θα έρθει η ώρα που θα ζητήσει να σού κλέψει κι άλλα δικαιώματα και εστίες. Κι όταν εκείνος που νόμιζες φίλο Έλληνα σε εγκαταλείψει, τότε θα φέρει τον μισέλληνα από την πίσω πόρτα. Πολύ δε περισσότερο όταν ο δήθεν φίλος σου είναι ο ελληνόφωνος πολιτικός, αυτός που έχει κάνει τον ελληνικό στρατό υπηρέτη των νεοταξικών ορέξεων και απειλεί τον ελληνικό λαό με την παράδοση στα δίχτυα τού διεθνούς αντίχριστου. Το δίκαιο λοιπόν ήρθε η ώρα να πολεμήσει και να νικήσει το άδικο. Η Ελλάς να έρθει στα χέρια των Αληθινών Ελλήνων. Η Ελλάς να διεκδικήσει και να λάβει πίσω δικαιώματα και εστίες εθνικές. Το Κάστρο Ελλάς να αποβάλλει τα απορρίμματα τής οικουμένης και τής ιερής γης μας.

 

Στο ζήτημα τής υπόθεσης κατασκοπείας στη Ρόδο, ο ελληνόφωνος μουσουλμάνος ναυτικός ομολόγησε ότι ο γραμματέας τού τουρκικού προξενείου τού ζητούσε να παραδώσει κωδικούς από πολεμικά μας πλοία που βρίσκονταν στο Καστελόριζο. Υπόθεση η οποία συγκεντρώνει σύμφωνα με το κατηγορητήριο τις κακουργηματικές κατηγορίες τής υποστήριξης πολεμικής δύναμης τού εχθρού, τής παραβίασης μυστικών τής πολιτείας και τής κατασκοπείας. Την ίδια στιγμή παρουσιάστηκε προκλητικός τουρκικός χάρτης με νησιά τού Αιγαίου μας να παρατίθενται όπως λέγουν οι Τούρκοι με τις ονομασίες που δόθηκαν από τούς προγόνους τους. Πρόκειται για έναν διαδραστικό χάρτη για την διαβόητη «Γαλάζια Πατρίδα» των Τούρκων που παρουσιάστηκε στην εφαρμογή google maps από το Κέντρο Ναυτικών και Στρατηγικών Σπουδών τού πανεπιστημίου Μπαχτσεσεχίρ τής Κωνσταντινούπολης  και τον επικεφαλή του, πρώην αρχηγό τού επιτελείου τού τουρκικού πολεμικού ναυτικού, Τζιχάτ Γιαϊτζί.

 

Ο συγκεκριμένος πρώην Τούρκος στρατιωτικός προβαίνει με την πλήρη καθοδήγηση τού Ερντογάν και συνολικά τού παράνομου επί ελληνικών εδαφών στημένου τουρκικού ψευδοκράτους στην προμελετημένη και προσχεδιασμένη διχοτόμηση τού Ελληνικού Αρχιπελάγους Αιγαίου μας. Επισημαίνει ξεκάθαρα τις τουρκικές διεκδικήσεις που έχουν δρομολογηθεί τόσο με την σκοπίμως ανεμπόδιστη από το ψευτορωμέϊκο πορεία τού τουρκικού στόλου με επικεφαλής το ερευνητικό πλοίο Oruc Reis όσο και με την αποδοχή των ψευτορωμιών πολιτικών τής αστικής δημοκρατίας να οδεύσουν στις προδοτικές συνομιλίες ενώπιον τού διεθνούς δικαστηρίου τής Χάγης. Οι Τούρκοι λοιπόν μιλούν για τα ελληνικά νησιά που τα προσδιορίζουν στις Σποράδες, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, καθώς επίσης και για νησιά που δόθηκαν στην Ελλάδα μέσω τής Συνθήκης τής Λοζάνης και είναι στρατιωτικοποιημένα δήθεν κατά παράβασή της, αναφερόμενοι στα νησιά μας Θάσο, Σαμοθράκη, Λήμνο, Άγιο Ευστράτιο, Λέσβο, Ψαρά, Χίο, Ικαρία και Σάμο. Επιπλέον μιλάνε για τα Δωδεκάνησα λέγοντας ότι μέσω τής Συνθήκης τής Λοζάνης δόθηκαν στην Ιταλία κι όχι και στην Ελλάδα. Οι Τούρκοι μιλάνε επιπλέον για νησιά, νησίδες και βραχονησίδες που περιλαμβάνονται στη λίστα EGAYDAAK και σύμφωνα με τούς τουρκικούς ισχυρισμούς η κυριαρχία τους δεν έχει μεταφερθεί στην Ελλάδα με Συνθήκες.

 

Είναι σαφές λοιπόν ότι οι Τούρκοι ζητούν το μισό τουλάχιστον Αιγαίο. Κι αυτό την ίδια στιγμή που το παράνομο τουρκολιβυκό σύμφωνο έχει αναγνωριστεί και πρωτοκολληθεί από τον ΟΗΕ, η δε διμερής συμφωνία για την ΑΟΖ μεταξύ τής χώρας μας και τής Αιγύπτου αφήνει εντελώς ακάλυπτο το Ανατολικό Αιγαίο. Εδώ λοιπόν αναδεικνύεται και κυοφορείται η πλήρης δικαίωση τής Χρυσής Αυγής και τού Αρχηγού μας Νίκου Μιχαλολιάκου που λέγαμε ότι η παρούσα κυβέρνηση όχι απλώς θα επικυρώσει και θα εφαρμόσει την προδοτική σε βάρος τής Μακεδονίας μας Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά επιπλέον θα αναγνωρίσει μια αντίστοιχη προδοτική συμφωνία σε βάρος τού Αιγαίου μας. Η επιβεβαίωση των λεγομένων μας είναι σίγουρη. Την ίδια μάλιστα στιγμή στην Ευρωβουλή, σε ψηφοφορία που προώθησε ο Ματέο Σαλβίνι προκειμένου να κηρυχθούν οι Γκρίζοι Λύκοι τρομοκρατική οργάνωση, οι ελληνόφωνοι δημοκράτες ευρωβουλευτές έδωσαν απορριπτική ψήφο. Οι διώκτες δηλαδή ημών των χρυσαυγιτών υπερασπιστών των τειχών τής Ελλάδος ανοίγουν σε όλα τα μέτωπα την νέα Κερκόπορτα ενάντια στη φυσική διάδοχο τής Αγίας Ρωμανίας μας Ελλάδα προκειμένου να ακρωτηριαστεί η Πατρίδα μας.

 

Οι προδότες πολιτικοί έχουν μετατρέψει τον ελληνικό στρατό σε παραδουλεύτρες των τουρκοφερμένων λαθρομεταναστών, σε όμηρους υποδοχείς των τουρκικών παραβάσεων και παραβιάσεων τού εθνικού μας κυριαρχικού χώρου άνευ μιας σφαίρας και τώρα όπως μαθαίνουμε σε φύλακα των αντίχριστων εμβολίων τού κορονοϊού που μάς έρχεται όπως μάς είπαν οι νεοταξίτες «ιθύνοντες» μεταλλαγμένος. Ο φόβος και η παράλυση των νεύρων των Ελλήνων επιδιώκεται από τούς προσκυνημένους στο δρόμο για το προαποφασισμένο τρίτο κύμα ενός νέου πιο απειλητικού κορονοϊού προκειμένου να περάσουν τα ανίερα και βρώμικα σχέδια των εχθρών Θεού και Ανθρώπου. Όλα γίνονται για το αντίχριστο σφράγισμα των Ελλήνων και το σβήσιμο τής Ιερής Ελλάδος από τον χάρτη.

 

Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές τού Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσής Αυγής υψώνουμε το ανάστημά μας και λέμε το νέο ΌΧΙ στους παγκοσμιοποιητές τυράννους και τούς Τούρκους. Απευθύνουμε κάλεσμα ενότητας στον ελληνικό λαό προκειμένου να δώσουμε από κοινού τον εθνικό αγώνα, απαιτώντας κι όχι επαιτώντας να πάρουμε πίσω στα χέρια μας την Ελλάδα. Εμπιστευόμαστε απόλυτα τον ένδοξο ελληνικό στρατό και είμαστε σίγουροι ότι θα ατσαλώσει τον θώρακα εθνικής αμύνης τής Πατρίδος μας προκειμένου να μην περάσει ο βάρβαρος την αιματοβαμμένη εθνική μας επικράτεια ούτε καν κατά μια πέτρα, όπως ακριβώς και εντός τής ελληνικής κοινωνίας από λαθραίους και παρακρατικούς πράκτορες. Η Λαϊκή και Εθνικιστική Ελλάς μας όχι μόνο δεν παραχωρεί σπιθαμή εθνικού εδάφους, αλλά και απαιτεί την πλήρη απελευθέρωση των προσωρινά αλύτρωτων ελληνικών πατρίδων, όπως ακριβώς θέλησαν όλοι οι Ήρωες τού Έθνους μας και καταγράφει η νόμιμη και πάντα ζωντανή Μεγάλη Ιδέα. Η Ελλάς ανήκει απόλυτα και αποκλειστικά στους Έλληνες στην Ορθόδοξη Πίστη, στο Ελληνικό Αίμα και την Ελληνική Συνείδηση. Η Χρυσή Αυγή λέει επίσης ξεκάθαρα ΟΧΙ στο αντίχριστο χάραγμα. Λαός – Στρατός – Εθνικισμός για την Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού μας. Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα αδέρφια μου!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: