ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥΣ ΤΗΣ

ΑΘΗΝΑ 15-12-2020.


Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

Εκπρόσωπος Τύπου Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσής Αυγής.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Το ψευτορωμέϊκο κράτος έχει αποκαλύψει με τον αυθαίρετο και παράλληλα σκοπίμως αμελή χαρακτήρα του την αληθινή αποστολή που πραγματοποιεί υπέρ τού διεθνή τυράννου τής παγκοσμιοποίησης. Η αλλοίωση τής εθνικής μας ταυτότητας και η παραχώρηση των εξουσιών επικυριαρχίας στα χέρια των εχθρών τής Πατρίδος μας είναι το επίσημο αποτέλεσμα των πολιτικών ενεργειών που εφαρμόζουν κυβέρνηση και πολιτικές δυνάμεις στο σύνολό τους. Ζούμε λοιπόν στις μέρες μας την επιχείρηση αλώσεως τής Ιερής Ελλάδος μας από τούς ελληνόφωνους και βαρβαρόφωνους νεοταξίτες με την ταυτόχρονη συνέργεια των προαιώνιων εχθρών μας στην περιοχή.

 

Δεν μάς εκπλήσσει η λαίλαπα και η ανθελληνική καταιγίδα και υστερία που έχουν σηκωθεί και μάς απειλούν με αφανισμό. Κάποια φαινόμενα μάλιστα από τούς οπαδούς τής αντίχριστης παγκόσμιας διακυβέρνησης σημειώνονται και σε άλλες χώρες, όπως η διενέργεια τής αποχριστιανοποίησης και τής επιβολής των πολυεθνικών κοινωνιών για την κατάργηση των εθνικών κρατών. Όμως στην Πατρίδα μας η λύσσα των παγκόσμιων τυράννων σημειώνεται σε πολλαπλάσιο βαθμό διότι η δύναμη τής Ελλάδος είναι οι Παραδόσεις και οι Αγώνες τού λαού μας για την κατάκτηση τής ελευθερίας και την υπερίσχυση των εθνικών μας ιδανικών. Είναι η μάχη για την επικράτηση τής Πίστεως και τής Πατρίδος μας μέσα από την ισχύ τής εθνικής ταυτότητας μιας  Μεγάλης Ελλάδος στο τιμόνι των ελεύθερων λαών.

 

Στο ζήτημα των τουρκικών προκλήσεων η σύνοδος κορυφής τής ψευτοευρωπαϊκής ένωσης έδωσε μια ακόμη παράσταση υποκρισίας μέσα από τις παρατηρήσεις της για την απάλειψη τάχα μου των μονομερών ενεργειών τής Τουρκίας σε βάρος μας, ανοίγοντας ουσιαστικά το δρόμο στην διενέργεια των κατακτητικών της σχεδίων. Κι όλα αυτά απέναντι σε μια Ελλάδα που κυβερνιέται από πολιτικούς κοτζαμπάσηδες που αποδέχονται ουσιαστικά την μοιρασιά των εδαφών μας με τούς παλιούς κατακτητές τους. Είδαμε τη Γερμανία και τη Βουλγαρία να εμφανίζονται κατά των κυρώσεων σε βάρος τής Τουρκίας ανοικτά. Κατά των κυρώσεων εμφανίστηκαν λιγότερο ανοικτά επίσης η Ιταλία, η Ισπανία και η Μάλτα, ακόμη και η Ουγγαρία. Η δε Γαλλία μετά από τη συνάντηση τού υπουργού εξωτερικών με τον Τούρκο ομόλογό του, κατέβασε κι αυτή τούς τόνους. Κι όλα αυτά διαδραματίζονται λόγω των ενεργειακών αγωγών και τής διαχείρισης των λαθρομεταναστών που περνάνε ομοίως από την Τουρκία.

 

Οι δήθεν μεγάλες δυνάμεις λοιπόν, λειτουργούν ως θεραπαινίδες λάγνες τής παγκοσμιοποίησης, την ώρα που η φτώχεια και η παγκόσμια πολεμική σύγκρουση είναι μέσα στα σχέδιά τους. Η Ελλάς έχει το χαρακτηριστικό γνώρισμα να αποτελεί ένα πλούσιο σε γεωφυσικούς πόρους και γεωστρατηγικά περάσματα σταυροδρόμι τής οικουμένης. Θέλουν λοιπόν οι διεθνείς εταίροι που έχουν κάνει εταίρες τις πατρίδες τους να ανοίξουν νέα Κερκόπορτα στην Πατρίδα μας, με την αποδοχή πάντα των ελληνόφωνων πολιτικών. Βάλανε ως ημερομηνία τής επόμενης ψευτοευρωπαϊκής συνόδου για τον έλεγχο και καλά τής Τουρκίας την 25η Μαρτίου 2021, θέλοντας τον όλεθρό μας στην επέτειο των 200 χρόνων από την εθνική επανάσταση τού Εικοσιένα που προδώσανε και προδίδουν διαχρονικά οι πολιτικοί. Την ίδια στιγμή συνελήφθησαν δύο ελληνόφωνοι μουσουλμάνοι στη Ρόδο, ο γραμματέας τού τουρκικού προξενείου και ένας ναυτικός για την πραγματοποίηση κατασκοπευτικών ενεργειών σε βάρος των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων για λογαριασμό τής Τουρκίας. Ο ναυτικός το ομολόγησε. Και οι δύο ωστόσο αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την άσκηση ποινικής δίωξης!!!

 

Ο γραμματέας τού τουρκικού προξενείου Ρόδου που προηγουμένως είχε θητεύσει στην Θράκη και ταξίδευε συχνά στην Κωνσταντινούπολη, είχε εκδηλώσει δημόσια και στο φέϊσμπουκ την επιθυμία του για την ανεξαρτητοποίηση τής Ελεύθερης Θράκης μας. Όμως οι πωλητές τής Βορείου και Νησιωτικής Ελλάδος στους προκλητικούς γείτονές μας σε Βορρά και Ανατολή, οι ριψάσπιδες πολιτικοί ασχολούνται με την ενσωμάτωση των τουρκοφερμένων λαθρομεταναστών εισβολέων, με την έλευση τού αντίχριστου εμβολίου τάχα μου κατά τού κορονοϊού όταν φάρμακο υπάρχει αλλά δεν ζητείται και με το κλείσιμο των εκκλησιών μας ως καθαρό διωγμό τής Ελληνοορθοδοξίας που τον εμφανίζουν ως δήθεν υγειονομικό μέτρο.

 

Κι όμως, ιατρικές βεβαιώσεις και διαβεβαιώσεις επιδημιολόγων, γενετιστών, λοιμωξιολόγων και άλλων ιατρών καταμαρτυρούν ότι το νέο εμβόλιο κατά τού κορονοϊού δεν είναι καν εμβόλιο, αλλά γονιδιακή θεραπεία και γενετική μηχανική. Μεταβάλλει τον γενετικό κώδικα και με την ψηφιακή ταυτοποίηση δημιουργεί μηχανισμό γονιδιακών πληροφοριών. Ταυτόχρονα το «εμβόλιο» έχει κατηγορηθεί ότι προκαλεί θανατηφόρες ασθένειες και υπογονιμότητα. Επιφέρει δηλαδή αυτό που οι σταυρωτήδες νεοταξίτες επιζητούν ως απαραίτητη κατά αυτούς μείωση τού ανθρωπίνου πληθυσμού, προκειμένου να οδηγήσουν μέσα από τη σκόπιμη αποτυχία τού εθνικού κράτους τούς λαούς στην παγκόσμια διακυβέρνηση τού εκλεκτού τους αντίχριστου επί των αποδεκατισμένων ραγιάδων.

 

Η αγγλική κυβέρνηση ήδη συνιστά στις έγγυες και τις υποβαλλόμενες στη διαδικασία τής σύλληψης να αποφεύγουν το νέο «εμβόλιο». Αλλά στην πολιτικά κατακτημένη Ελλάδα μας κι ενώ κάποιοι υγειονομικοί παραδέχονται την αποτυχία των μέτρων τού εγκλεισμού, τα μαγαζιά κλείνουν, η ανεργία και η φτώχεια αυξάνονται, οι άστεγοι Έλληνες κοιμούνται καταγής στο δρόμο σχίζοντας ανθρώπινες καρδιές και οι εκκλησίες τού Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα και τού Αγίου Σπυρίδωνα στην Κέρκυρα αποκλείονταν από τις αστυνομικές δυνάμεις των προδοτών πολιτικών για να μην πλησιάσουν καν οι κατατρεγμένοι πιστοί Έλληνες στον Οίκο Τού Χριστού μας που διώκουν οι αντίχριστοι λακέδες!!! Ο μόνος Δεσπότης που ορθώνει το ανάστημά του είναι ο Μητροπολίτης Μόρφου στην Κύπρο Μας που λέει ότι θα κρατήσει τις εκκλησιές μας ανοικτές ακόμη κι αν συλληφθεί, ενώ κάποιοι ελάχιστοι δεσποτάδες κηρύττουν την Εκκλησία υπό διωγμό. Με την πλειοψηφία τής Ιεραρχίας να υποτάσσεται.

 

Οι Έλληνες αντιδρούν. Ο λαός μας αγκομαχάει. Βλέπει τη ζωή του και τα όνειρα που έχτισε με τίμιο ιδρώτα να γκρεμίζονται. Ζητάει να επισκεφτεί τον Θεό στον Οίκο Του προκειμένου να προσευχηθεί για τη σωτηρία και οι θεομάχοι τού το αρνούνται. Βλέπει την Πατρίδα του να λεηλατείται παραδομένη σε αλλοεθνείς και αλλοθρήσκους με όλους τούς τρόπους. Και το επίκαιρο σύνθημα που αντιστοιχεί στην οικτρή κατάσταση είναι Ελλάς ή ταν ή επί τας. Η ώρα τής εθνικής αντίστασης στην αντίχριστη και μισελληνική κατοχή έφτασε. Το Λαϊκό Εθνικιστικό μας Κίνημα ορθώνει το ανάστημά του και δίδει εθνικό όραμα στον ελληνικό λαό, καλώντας τον να μάς ακολουθήσει στον αγώνα προκειμένου να πάρουμε πίσω την Πατρίδα μας με την λαϊκή κυριαρχία και την εδαφική μας ακεραιότητα, με την πίστη μας και την ισχύ μας πλήρως αποκαταστημένα.

 

Η Ελλάς ανήκει στους Έλληνες που είναι αποφασισμένοι να πολεμήσουν υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. Η Ελλάς ανήκει στους Έλληνες που στηρίζουν το αίμα τής καρδιάς τους, τα παιδιά τους και τούς Έλληνες αδερφούς τους προκειμένου να βαστήξουν τις πατρογονικές εστίες στα χέρια τους. Είναι η Ελλάς των Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών που μάχεται για την Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού μας. Προορισμός μας είναι να βαστήξουμε αμόλυντα τα ιερά μας χώματα και τις ελληνικές ψυχές. Να αυξήσουμε τις ελληνικές ψυχές και να αποδώσουμε τα ιερά μας χώματα στους μόνους νόμιμους ιδιοκτήτες τους. Να συντρίψουμε με το Φως τής Θείας Αληθείας που λέγεται Ορθοδοξία και Βασιλέα το Θεό μας τούς βέβηλους προδότες και εχθρούς εκφραστές τής παγκοσμιοποίησης. Να προασπίσουμε το αγαθό τής ανθρώπινης ζωής των Ελλήνων. Να παράσχουμε στέγη και στον τελευταίο Έλληνα. Να σχηματιστεί το κράτος από χέρια ελληνικά, με την Ελλάδα μας και τις Αξίες μας στην κορυφή τής Οικουμένης. Με την Ορθοδοξία και τον Ελληνικό Πολιτισμό να δίδουν τα σκήπτρα στην Μεγάλη Πατρίδα των ονείρων μας, τής αληθείας και τού δικαίου. Εμπρός λοιπόν. Εθνικός Αγών και Νίκη Έλληνες.       

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: