ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ

ΑΘΗΝΑ 2-3-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Εισήλθαμε στον Μάρτιο των Ηρώων που σηματοδοτεί την εθνική παλιγγενεσία τού Γένους των Ελλήνων με την επέτειο τής Εθνικής Επανάστασης τού 1821. Μια Επανάσταση που παρερμηνεύτηκε σκοπίμως από τις πολιτικές δυνάμεις τού τόπου με γνώμονα τα κομματικά συμφέροντα και τις ξένες εξαρτήσεις. Εν τέλει στον υποτιθέμενο ελεύθερο βίο ο Τούρκος δυνάστης περιορίστηκε ως χωροφύλακας των δοτών μεγάλων δυνάμεων που πλέον αναζητεί γαλάζιες πατρίδες και η κατοχή τής Πατρίδος μας συνεχίστηκε εις χείρας τής ξενοκρατίας δια στρατιωτικών και μετέπειτα οικονομικών εκβιασμών και συμβολαίων. Διαχειριστές τής παρατεταμένης δουλείας είναι οι κομματικοί κοτζαμπάσηδες που διχάζουνε το λαό, μειώνουν την εθνική μας κυριαρχία, καταργούν το έθνος, συρρικνώνουν ψυχές και κυριαρχικά δικαιώματα ελληνικά, στοχοποιούν τις εθνικές δυνάμεις τού τόπου μας και στερούν πλήρως τις ελευθερίες των Ελλήνων.

 

Οι ελληνόφωνοι τύραννοι έχουν φυλακίσει το Εθνικιστικό μας Κίνημα στο πρόσωπο τής Χρυσής Αυγής και έχουν κλειδώσει την οικονομική και εκπαιδευτική ζωή τής χώρας, βαστώντας τον ελληνικό λαό όμηρο στα νοητά κελιά τού νεοταξισμού των απαγορεύσεων όπως έχουν μετατρέψει την ελληνική κοινωνία. Κάποιοι λεγόμενοι ειδικοί, εντεταλμένοι τού κατοχικού καθεστώτος τής αστικής δημοκρατίας έχουν παραδώσει την ιατρική στους πολιτικούς τους προϊσταμένους που χρησιμοποιούν τον λεγόμενο κορονοϊό ως βιολογικό όπλο και την οικονομία ως εκβιαστικό μηχανισμό για την παράδοση τής Ελλάδος στα δίχτυα τής διεθνούς εγκληματικής συμμορίας τής παγκοσμιοποίησης. Οι ίδιοι οι κομματικοί κοτζαμπάσηδες του καιρού μας, διεθνιστές αρνητές τής Ελληνικής Φυλής όλοι τους, φιλελεύθεροι, σοσιαλιστές, κομμουνιστές και τα παράγωγά τους, είναι πολιτικά εργαλεία και μέλη αυτής τής νεοταξικής συμμορίας.

 

Η ζωή τής ελληνικής κοινωνίας έχει τεθεί στα ηλεκτρονικά δεσμά τής τηλεαπασχόλησης και τής τηλεαποχαύνωσης. Η εκπαιδευτική διαδικασία που έχει υποστεί αλλοιώσεις στην εθνική της αποστολή για τη διαμόρφωση τής εθνικής ταυτότητας τής νέας γενιάς Ελλήνων, έχει πλέον παραδοθεί σε έναν μηχανισμό αποξένωσης διδασκόντων και μαθητών. Οι διδάσκαλοι των παιδιών μας που αντιστέκονται στην αλλοτρίωση τού νεοταξισμού δίδουν άνιση μάχη απέναντι σε ένα σύστημα που θέλει την παραγωγή σύγχρονων ραγιάδων. Οι δε γονείς δίδουν την μάχη τής εξασφάλισης τού άρτου τού επιούσιου, όταν τα μαγαζιά που στηρίζουν το εθνικό προϊόν κλείνουν καθημερινά ως αποτέλεσμα τής αποφυγής τάχα των κρουσμάτων τού κορονοϊού και οι Έλληνες άνεργοι αυξάνονται, ενώ η χώρα κατακλύζεται από λαθρομετανάστες. Οι δε Τούρκοι κατακλύζουν από θαλάσσης και αέρος με ερευνητικά και πολεμικά σκάφη και αεροσκάφη το Αιγαίο που το αποκαλούν θάλασσα των νησιών που μάς διεκδικούν.

 

Μέσα σε αυτό ακριβώς το κλίμα, τα υποτιθέμενα υγειονομικά μέτρα παρατείνονται χρονικά με την επίκληση τής πειθαρχίας που πρέπει να ακολουθήσει η κουρασμένη ελληνική κοινωνία προκειμένου να φτάσει στην άκρη τού τούνελ που όλο αχνοφέγγει τάχα και στο τέλος πάντα ξεμακραίνει. Διότι πολύ απλά η επαναφορά τής κανονικότητας τής ζωής που είναι συνυφασμένη με την ελευθερία των Ελλήνων δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ από τούς τυράννους τού νεοταξικού κομματισμού. Αυτοί που καταργήσανε τις εθνικές παρελάσεις και την εθνική μας ανεξαρτησία, αυτοί που κλείδωσαν τις εκκλησίες και την πίστη, είναι εκείνοι που βιάζουν τα ήθη και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, αυτοί που επικαλούνται τα δήθεν δικαιώματα των αναρχοπρακτόρων, αυτοί που θέλουν να γιορτάσουν τάχα τα 200 χρόνια τής Εθνικής Επαναστάσεως τού 1821 φιμώνοντας την ελληνική συνείδηση και τη γνήσια ελληνική φωνή τού Λαϊκού Εθνικισμού.

 

Ελληνικέ λαέ αγαπημένε, πρέπει να αντιληφτείς ότι διάγουμε ανελεύθερο βίο κάτω από ένα σκληρό ζυγό τυραννίας. Είμαστε σκλαβωμένοι και πρέπει να λευτερωθούμε. Να ανατρέψουμε τον ζυγό τής τυραννίας και να πάρουμε την Πατρίδα στα χέρια μας με αγωνιστικό φρόνημα και εθνικό όραμα. Η υγεία τού Ελληνικού Έθνους όπως και κάθε λαού που θέλει να ζήσει εξασφαλίζεται με πρώτιστο φάρμακο την ελευθερία που με την σειρά της προϋποθέτει την πίστη τού λαού στο Θεό, την Φυλή και τις δυνάμεις αυτού τούτου τού Ελληνισμού. Κοινή ωστόσο συνισταμένη τής υγείας, τής ελευθερίας και τής πίστης είναι η θέληση και η ορμή τού Ελληνικού Έθνους ώστε ως ένα ενιαίο και ατσάλινο σώμα να γίνουμε Μεγάλη Δύναμη. Να ενωθούμε κάτω από τα λάβαρα τής Πίστης και τού Ελληνισμού. Να διαγράψουμε τεχνητά διαχωριστικά τείχη κομματικού και ταξικού περιεχομένου. Να φτιάξουμε ένα κόμμα, την Ελλάδα. Να δημιουργήσουμε μια ιθύνουσα τάξη, τον Λαϊκό και Κοινωνικό Εθνικισμό.

 

Ο εθνικός μας στρατηγικός σκοπός έχει ως καταστατικό χάρτη το ελληνικό ήθος, τις ελληνικές αξίες και τον ηρωικό τρόπο ζωής. Είναι ο αρχέγονος οδικός άξονας ζωής που αναφέρεται στην Πατρίδα, την Θρησκεία και την Οικογένεια. Είναι το Κράτος που αποτελεί ταυτόχρονα το στρατηγείο και την δυναμική έκφραση τού ελληνικού λαού. Είναι η διαφύλαξη των ιερών και των οσίων τής Φυλής μας. Είναι η διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής με την γέννηση πολυμελών ελληνικών οικογενειών και την καλλιέργεια τού ελληνικού πολιτισμού και των χαρισμάτων των ελληνόπουλων μέσα από μια εκπαίδευση υψηλών απαιτήσεων. Είναι η καλλιέργεια τής κοινωνικής αλληλεγγύης και τής εθνικής δικαιοσύνης όπου το συλλογικό εμείς υπερνικά το εφήμερο εγώ, λύνοντας τα κοινά προβλήματα με την εργασία τής ελληνικής κοινωνίας σε πνεύμα συνεργασίας. Και είναι πάλι η ίδια αυτή ελληνική κοινωνία που μάχεται, απαιτεί, διεκδικεί την γη των προγόνων της με γνώμονα τον Πανελληνισμό και το δόγμα ουδείς Έλλην σκλάβος.

 

Κάθε Έλλην είναι εκφραστής και εκπρόσωπος ολάκερου τού Ελληνισμού όπου γης. Οι ελληνικές κοινότητες στην μητροπολιτική Ελλάδα, στις προσωρινά αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες και την ελληνική ομογένεια αποτελούν ομόκεντρους εθνοφυλετικούς κύκλους που εκφράζουν τα ενιαία συμφέροντα και δίκαια τού Έθνους. Είναι αυτή ακριβώς η προσήλωση στον κοινό σκοπό τής Εθνικής Υπεροχής και τής κραταίωσης των Ελληνικών Ιδανικών που σχηματοποιεί την έννοια τού Πανελληνισμού που εκφράζει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Η διαμόρφωση των πολιτικών αποφάσεων, η ενίσχυση τού γεωπολιτικού μας ρόλου, η οικουμενική κορύφωση τής Ελληνοορθοδοξίας και τού Ελληνικού Πολιτισμού στην ενωτική και ηγετική μας φυσιογνωμία θα θωρακίσουν την εθνική μας ασφάλεια και την ανάπτυξη τού κράτους μας ως οικονομική και γεωπολιτική υπερδύναμη. Στην εξωτερική πολιτική η Μεγάλη Ιδέα ενσωματώνεται στην κατεύθυνση τής απελευθέρωσης των ελληνικών πατρίδων με γνώμονα την στρατιωτική ενδυνάμωση και την απαιτητική συμμαχική πολιτική.

 

Τα διεθνή σύμφωνα των στημένων οικονομικών κηδεμονιών και οι διεθνείς συνθήκες που παραχωρούν ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα, ζώνες και ονομασίες θα ριχτούν από την Εθνικιστική Ελλάδα στον κάλαθο των σκουπιδιών τής ιστορίας. Ομοίως το φαινόμενο τής λαθρομετανάστευσης θα πάρει οριστικό τέλος. Η Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Έλληνες στην πίστη, το αίμα και την συνείδηση. Θέλουμε κράτος Εθνικό, Λαϊκό και Φυλετικό. Θέλουμε μια ελληνική κοινωνία που θα σφύζει με επάρκεια πληθυσμού, παιδείας, υγείας και ασφάλειας σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, σε κάθε νησί. Κι αυτή η Ελλάς δεν περιορίζεται από στερήσεις ελευθεριών και δήθεν υγειονομικών μέτρων. Η δική μας αληθινή και απαιτητική Ελλάς δεν παραδίδεται στην σατανική παγκοσμιοποίηση μήτε χρεοκοπεί. Σηκώνει το ανάστημα, αξιοποιεί τα γεωφυσικά της πλεονεκτήματα, αποδιώκει τούς κομματικούς κοτζαμπάσηδες τού κατοχικού καθεστώτος άνευ επιστροφής και προχωράει με ένα πολιτειακό οικοδόμημα άμεσης Εθνοκρατίας για την Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού.  

 

 

1 σχόλιο:

Νικος είπε...

Ζητω η αιώνια ΕΛΛΑΣ