ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΑΘΗΝΑ 12-3-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Ο ελληνόφωνος κομματικός νεοταξισμός καλύπτει απόλυτα ένα σχέδιο τρομοκρατήσεως τού ελληνικού λαού προκειμένου να περάσει απαρατήρητα όλα τα δεινά σε βάρος τού Ελληνισμού σύμφωνα με τις αποφάσεις των εντολέων τής παγκοσμιοποίησης. Το στήσιμο και το καπέλωμα των συγκεντρώσεων διαμαρτυρίας στις γειτονιές τής Αττικής από τα κόμματα και το παρακράτος τής Αριστεράς με τις επικίνδυνες ενέργειες κατά τής ανθρώπινης ζωής απέναντι στις αστυνομικές δυνάμεις και εν αγνοία τού δοκιμαζόμενου λαού μας που αγανακτεί και καταπιέζεται είναι ένα αισχρό νεοταξικό έγκλημα. Κρατικές αρχές, αντιπολίτευση και παρακράτος αποτελούν μια καλά οργανωμένη εγκληματική συμμορία. Τα δε αριστερά μορφώματα αποτελούν τούς μπράβους και τα τάγματα εφόδου των νεοταξιτών.

 

Το πολιτικό σύστημα τής κατεχόμενης Πατρίδος μας αποτελείται από κομματικά σκέλη που επιχειρούν να εμφανίσουν το υποτιθέμενο άδολο συνεργάτη τους που εκφράζει τάχα μου την κοινωνική αντίδραση ενάντια στην καταπίεση και την περιστολή των ελευθεριών τού λαού. Κοινωνική αντίδραση όμως που στρέφεται κατά τής κοινωνικής συνοχής, καταπολεμά τα ιδανικά και τις αξίες τού λαού και συγκαλύπτει την απόκρυψη των μεθοδεύσεων αφανισμού τής Ελληνικής Φυλής δεν νοείται. Κανείς δεν σώζει κανέναν πολίτη και καμία πατρίδα όταν αρνείται την εθνική ταυτότητα και στρέφεται ενάντια στο Θεό και την εθνική κοινότητα.

 

Η φιλελεύθερη κυβέρνηση εφαρμόζει ένα αστυνομικό κράτος για την επιβολή τού τυραννικού εγκλεισμού με σκοπό την καταστροφή τής οικονομικής ζωής, τη φτωχοποίηση, την κοινωνική διάλυση και την ψυχολογική εξόντωση τού ελληνικού λαού. Τα περιστατικά στη Νέα Σμύρνη με την αναιτιολόγητη αστυνομική βία σε βάρος ανυποψίαστων οικογενειών και συμπολιτών μας δώσανε το προσχεδιασμένο βήμα στο αριστερό παρακράτος για την βίαιη παρέμβαση με την χρήση μολότοφ, λοστών, πετρών και οδοφραγμάτων. Ο δε ΣΥΡΙΖΑ, όπως είπε και ο ίδιος ο κ. Στάθης Παναγούλης, κάλεσε με μηνύματα τα κομματικά του μέλη, ακόμη κι αυτά που είχαν αποχωρήσει από το κόμμα, προκειμένου να συμμετάσχουν στις συγκεντρώσεις και πορείες διαμαρτυρίας.

 

Η επανάληψη των επεισοδίων στην Νέα Σμύρνη με τον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού που ξυλοκοπήθηκε από τα τάγματα εφόδου τής Αριστεράς άγρια σε όλο του το κορμί και τον ελαφρύτερο τραυματισμό άλλων αστυνομικών, με την εμπλοκή αναρχοπρακτόρων στην πορεία «διαμαρτυρίας» προς το αστυνομικό τμήμα τής περιοχής, δημιουργήσανε το κλίμα ενός νέου συμμοριτοπόλεμου. Η στυγνή εκμετάλλευση των κοινωνικών αιτημάτων για την εθνική αποκατάσταση των ανθρωπίνων ελευθεριών και των κυριαρχικών δικαιωμάτων τού λαού υπήρξε άνευ προηγουμένου. Χαρακτηριστική περίπτωση σε μια συγκέντρωση στο κέντρο των Αθηνών με παράλληλη αφορμή την υπόθεση Κουφοντίνα, όπου μισέλληνες παρακρατικοί τού βδελυρού κομμουνισμού αναφώνησαν το βρωμερό σύνθημα «η Ελλάς να πεθάνει να ζήσουμε εμείς, στο διάολο η οικογένεια, στο διάολο και η πατρίς»! Οι δε ψευτολαϊκές προβοκάτσιες φτάσανε μέχρι την Νίκαια και ποιος ξέρει που ακόμη θα δούμε τα μιάσματα.

 

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά τα αίσχη, ξάφνου εξοβελίστηκαν από την επικαιρότητα των προβοκατόρικων μέσων μαζικής ενημέρωσης τού ελληνόφωνου νεοταξισμού τα προβλήματα τής λαθρομετανάστευσης για την γενοκτονική αντικατάσταση των Ελλήνων, τα οικονομικά προβλήματα τού λαού και οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο στο δρόμο για το διεθνές δικαστήριο τής Χάγης και την απώλεια εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων και εκτάσεων σε στεριά και θάλασσα. Τα δε κρούσματα τού κορονοϊού αυξήθηκαν τάχα μου για μια ακόμη φορά όπως συμβαίνει σε κάθε περίπτωση που προκύπτει ένα σκάνδαλο σαν αυτό των βιαστών, ενώ εσχάτως μάς προέκυψε και το σκάνδαλο των αδειών των τηλεοπτικών καναλιών.

 

Η νεοταξική τρομοκρατία δεν θα περάσει. Η εσωτερική γενοκτονία σε βάρος τού Ελληνισμού σε καιρό υποτιθέμενης ειρήνης θα αποκρουστεί. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα θα υπερασπιστεί τα ιερά και τα όσια τής Πατρίδος μας. Πατρίς, Θρησκεία και Οικογένεια, Ορθοδοξία, Ελληνική Φυλή, Ελληνική Οικογένεια, Εθνική Ανεξαρτησία και Ισχύς με την εθνική και την λαϊκή κυριαρχία των πιστών και μάχιμων Ελλήνων. Αυτά είναι τα εθνικά ιδανικά και οι αξίες μας, η ασπίδα και το δόρυ μας απέναντι στη λαίλαπα των προδοτών και των βαρβάρων που υπηρετούν. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές θα σταθούμε στο πλευρό τού χειμαζόμενου λαού μας δίδοντάς του όραμα και σχέδιο εθνικής αντίστασης και αντεπίθεσης για να πάρουμε την Ελλάδα ξανά στα χέρια μας, δικαιώνοντας τούς αγώνες των προγόνων μας και ανοίγοντας το δρόμο στα παιδιά μας.

 

Η Ελλάς ανήκει μονάχα στο Ελληνικό Αίμα και την Ελληνική Συνείδηση. Τα χώματα τα αιματοβαμμένα και οι γειτονιές τού μόχθου είναι ο σιτοβολώνας και το άπαρτο κάστρο μας. Την υγεία μας την λένε λευτεριά. Το κεφάλι το σκύβουμε με σεβασμό στο Θεό και τούς προγόνους μας. Δεν προσκυνούμε κανέναν διεθνιστή και κανέναν εισβολέα, διότι κανείς τους δεν έχει δικαίωμα μήτε λόγου μήτε παρουσίας στην Ιερή Ελλάδα μας. Η Ελληνική λεβεντιά συντρίβει την νεοταξική τρομοκρατία. Και ενάντια στην παγκοσμιοποίηση η απάντηση Ελληνισμού και Εθνικισμού είναι η ελληνοποίηση τού κόσμου που μάς ανήκει και αυτού που μάς κλέψανε.

 

Αυτοί που απεργάζονται τα δεινά για τον αφανισμό τού Ελληνισμού από τον χάρτη ξεχνούν ότι βρισκόμαστε μπροστά στον εορτασμό των 200 χρόνων από την έναρξη τής εθνικής μας επαναστάσεως και παλιγγενεσίας που ξεκίνησε τον Μάρτιο τού 1821. Κι εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές, γεννήματα και υπερασπιστές τού ανυπέρβλητου ελληνικού λαού, εκφράζουμε τον ηρωικό τρόπο ζωής τής Φυλής μας. Έχουμε το δικαίωμα, το ιερό χρέος και την μέγιστη τιμή ταυτόχρονα να σηκώσουμε το ανάστημα τού Έλληνα που γκρεμίζει την γενόμενη αποστασία σε βάρος τής Θείας Αλήθειας και τής Εθνικής Νομοτέλειας που μέλλουν να αναστηθούν πιο ισχυρά από πρώτα. Μπροστά μας λοιπόν βρίσκεται ένα νέο Εικοσιένα με το οποίο θα ολοκληρώσουμε και θα δικαιώσουμε τις θυσίες των προγόνων μας. Ξένος και διεθνιστής ανθέλληνας στον τόπο μας ούτε ένας. Μεγάλη Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών για την Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού μας.    

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: