ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΪΚΟΥ ΒΕΛΤΙΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΗΝΑ 19-3-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Πολύς λόγος γίνεται στο προδοτικό και αποχαυνωμένο ψευτορωμέϊκο καθεστώς για τα μέτρα προστασίας τάχα μου τού ελληνικού λαού από την υποτιθέμενη πανδημία τού κορονοϊού. Όμως αυτός που σώζει το Έθνος του πρέπει απαραιτήτως να το αναγνωρίζει και να το αγαπά. Πρέπει να υπηρετεί το Ελληνικό Έθνος και τον στρατηγικό σκοπό τής ζωτικής και ισχυρής παρουσίας του. Οι δε πολιτικές δυνάμεις τού τόπου οφείλουν να ενώνουν κι όχι να διχάζουν εσκεμμένα το λαό, όπως ακριβώς κάνουν τα κόμματα τής αστικής δημοκρατίας μοιράζοντας αναμεταξύ τους ρόλους συνύπαρξης στην εκκολαπτόμενη οικουμενική κυβερνητική τυραννία.

 

Η φιλελεύθερη κυβερνητική παράταξη προσποιείται πως υπερασπίζεται την υγεία τού ελληνικού λαού. Η αριστερή αντιπολίτευση προσποιείται πως υπερασπίζεται τις ανθρώπινες ελευθερίες. Και οι δύο υποκριτές υποστηρίζουν την ύπαρξη αυστηρών μέτρων πρόληψης τάχα μου τής μετάδοσης τού ιού που δίδει «κρούσματα» όλως «τυχαίως» όταν αυξάνονται τα τεστ και όταν προκύπτουν ζητήματα πολιτικής διαχείρισης που πλήττουν την εθνική μας κυριαρχία και εξάπτουν την ανηθικότητα στους θεσμικούς φορείς τής πολιτείας. Κι αυτό συνέβη τόσο στην περίπτωση των βιασμών όσο και στην περίπτωση τής διαρκούς και επαναλαμβανόμενης εγκατάστασης των τουρκοφερμένων λαθρομεταναστών στον Έβρο και τα νησιά τού Αιγαίου.

 

Ενδιάμεσοι κρίκοι στην υποτιθέμενη αντιπαράθεση των δύο πολιτικών δυνάμεων τού κατεχόμενου νεοταξικού καθεστώτος είναι οι λεγόμενοι εξωκοινοβουλευτικοί βραχίονες τής Αριστεράς που υποστηρίζονται με πάθος ωστόσο από τα ΜΜΕ που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ, με την πλήρη ανοχή των νεοδημοκρατών συνεταίρων τους που τιμούν τούς διαλυτικούς αγώνες τής Αριστεράς. Οι εξωκοινοβουλευτικοί αριστεροί προστάτες τάχα μου τού λαού που αναμειγνύονται στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έχουν κοινές αντιλήψεις με τούς φιλελεύθερους και μαρξιστές εξουσιαστές. Συμφωνούν στην ουσία των μέτρων που σκοτώνουν την εθνική παραγωγική οικονομία, στην απορρόφηση των λαθρομεταναστών, στην κατάργηση τής ελληνικότητας και τής ελληνοορθοδοξίας, στην διαγραφή των εθνικών μας δικαίων στη Μακεδονία και το Αιγαίο, στην έλευση τής παγκόσμιας τυραννίας.

 

Όλα λοιπόν τα φώτα τής συστημικής δημοσιότητας έχουν πέσει επάνω στην επικοινωνιακή τακτική τής λαϊκής παραπλάνησης όταν η σήψη, η διαφθορά και ο ραγιαδισμός μαστίζουν την ελληνική κοινωνία που ψάχνει απεγνωσμένα λύσεις και διεξόδους διαφυγής από την νεοταξική επιχείρηση αφανισμού της. Είτε τα ασφυκτικά μέτρα περιορισμού τής ελευθερίας κινήσεως και τής εργασίας αρθούν προσωρινά για λόγους εκτόνωσης με προεκλογικές σκέψεις είτε παραταθούν είτε επεκταθούν στις επόμενες ημέρες, η οικονομία έχει ήδη τραυματισθεί θανάσιμα και η ελληνική κοινωνία αιμορραγεί. Τα μαγαζιά έχουν κλείσει, οι άνεργοι έχουν αυξηθεί, οι λαθρομετανάστες έχουν εισχωρήσει σε όλη την εθνική μας επικράτεια, οι συζητήσεις για την εκχώρηση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων έχουν κρυφτεί στο παρασκήνιο. Οι δε πληγέντες φυσικά είναι οι Έλληνες που μοχθούν για την Πίστη, την Πατρίδα και τα Ελληνόπουλα.

 

Η μεγάλη πανδημία λοιπόν έχει αποδειχθεί πέραν πάσης αμφιβολίας ότι είναι η παγκοσμιοποίηση. Κανείς δεν δικαιούται να κλείνει μήτε τις εκκλησίες μήτε τις εργασίες των πιστών και πατριωτών Ελλήνων. Κανείς δεν δικαιούται να διχάζει τον ελληνικό λαό και να τον θέτει σε αντιπαράθεση με τις δυνάμεις ασφαλείας. Κανείς δεν δικαιούται να αντικαθιστά το Εθνικό Κράτος και την Ελληνική Φυλή με την παγκοσμιοποίηση και τούς λαθροεισβολείς. Κανείς δεν δικαιούται να αυξομειώνει κρούσματα και να προωθεί εμβολιασμούς ως μέσο εκβιασμού κοινωνικής συμμετοχής όταν οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες τούς έχουν αναστείλει ακριβώς για λόγους προάσπισης τής ανθρώπινης ζωής. Και οι φορείς τής αληθινής πανδημίας που λέγεται αντεθνική και αντίχριστη παγκοσμιοποίηση είναι τα κόμματα τής αστικής δημοκρατίας.

 

Το βέλτιστο μέτρο λοιπόν για την υγεία τής Αληθινής Ελλάδος είναι η πτώση τού ψευτορωμέϊκου καθεστώτος. Κυρίαρχη δύναμη τού Κράτους κατά τρόπο απόλυτο και ολοκληρωτικό είναι το Ελληνικό Έθνος και το καθεστώς που διασφαλίζει τα δίκαια, την αυτοκυριαρχία και την ζωντάνια τής ελληνικής κοινωνίας είναι μια δίκαιη και απαιτητική Λαϊκή Εθνοκρατία. Τα κλειδιά τής εξουσίας, τής θρησκευτικής και τής εθνικής έκφρασης, τής βουλήσεως, των αποφάσεων, τής υγείας, τής παιδείας, τής εργασίας και τής ισχυρής γεωπολιτικής παρουσίας ανήκουν αποκλειστικά και μόνον στους αλύγιστους μαχητές και στυλοβάτες τής Ελληνικής Φυλής. Είναι οι Πιστοί, οι Πατριώτες, οι Εθνικιστές Έλληνες των οποίων γνήσια πολιτική φωνή αποτελεί το Λαϊκό Εθνικιστικό μας Κίνημα τής Χρυσής Αυγής. Και το μέγιστο υγειονομικό μέτρο για την εθνική μας αρτιμέλεια, για την διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής, για την επικράτηση των Ιδανικών μας είναι ο Ελληνικός Εθνικισμός. Τα δε Ιδανικά των Ελλήνων είναι Πίστη, Πατρίδα και Οικογένεια.

 

Φέτος εορτάζουμε τα 200 χρόνια από την έναρξη τής Εθνεγερσίας κατά τού τουρκικού ζυγού. Από τις πρώτες εκείνες στιγμές οι γάγγραινες των προαιώνιων εχθρών μας κατά τού Ελληνισμού τέθηκαν σε εφαρμογή, ναρκοθετώντας την εθνικοαπελευθερωτική μας επανάσταση που προδόθηκε και έμεινε μισοτελειωμένη. Εμφύλιες έριδες, εξουσιαστικό κυνήγι των κοτζαμπάσηδων προς όφελος των σιωνιστών εντολέων τους και των δήθεν μεγάλων δυνάμεων, δανεισμοί και κλοπή εθνικής περιουσίας, φυλακίσεις και δολοφονίες πατριωτών, ξενοκρατία και σχέδια τύπου Ιμπραήμ για τον εποικισμό τής Ελλάδος από φελάχους αραπάδες για να ξεχαστεί το όνομα των Ελλήνων. Τώρα λοιπόν που η αντίχριστη παγκοσμιοποίηση πέταξε τη δική της μάσκα, ήρθε η ώρα να πέσει η μάσκα τής υποταγής που θέλουν να επιβάλλουν στον Ελληνισμό μας. Υγεία τού Ελληνισμού λοιπόν είναι η Κοινωνική Δικαιοσύνη και η Εθνική Ισχύς του, η Πίστη του, η μεγαλοσύνη του, η θωράκιση τής λαϊκής εθνοφυλετικής του ενότητας, ο Πανελληνισμός μας με την πλήρη εξάλειψη των μισελλήνων.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: