ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ

ΑΘΗΝΑ 30-3-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η ιστορία επαναλαμβάνεται και δίνει τούς καρπούς των αποτελεσμάτων που αντιστοιχούν σε κείνους που διδάσκονται από τα λάθη του παρελθόντος προβαίνοντας στις σωστές ενέργειες όπως και σε κείνους που μένουν αδιόρθωτοι. Και κείνοι που θέτουν υψηλούς στόχους διαγράφοντας προδότες και μισητές επιζούν, ενώ εκείνοι που κάνουν τους διχαστές και ψευτοπατριώτες ξάφνου τιμητές μιας ραγιάδικης και ψευδεπίγραφης εθνικοφροσύνης αυτοκτονούν. Διότι οι μεγάλες επανεκκινήσεις τής ιστορίας τού Έθνους γίνονται ενάντια στις επανεκκινήσεις τού χάους. Είναι η εθνική δικαιοσύνη που τίθεται απέναντι στην παγκόσμια τυραννία.

 

Στις μέρες τού υγειονομικού τρόμου τού κορονοϊού δόθηκε η αφορμή για να πληγούν οι ρίζες τού Ελληνισμού μας. Κλείσανε τις εκκλησιές μας, κλείσανε τα σχολεία με το κουφάρι δήθεν παιδείας που λέγεται τηλεκπαίδευση, ρημάξανε την εθνική οικονομία που λέγεται παραγωγική μηχανή. Κλείσανε τον Έλληνα στα αόρατα κελιά τού εγκλεισμού και ξωπίσω από τον νέο ατιμωτικό και άσφαιρο ραγιαδισμό φέρνουν την πτώση τής Ελληνικής Φυλής μέσα από τούς διαλόγους με τούς προαιώνιους εχθρούς μας Τούρκους. Και μέσα στο κλίμα των εορταστικών εκδηλώσεων για τα 200 χρόνια από την έναρξη τής Εθνικής μας Επανάστασης τού 1821 επήλθε η υποτιθέμενη διάκριση ανάμεσα στους συμβιβασμένους πολιτικούς και τούς δήθεν πατριώτες που όλως τυχαίως τάχα μου πολεμούν τον Ελληνικό Εθνικισμό έχοντας τούς ίδιους νεοταξίτες εντολείς.

 

Μέσα σε αυτό το κλίμα λοιπόν είδαμε τον πρώην πρωθυπουργό Σαμαρά να δημοσιεύει ένα άρθρο στην φιλοκυβερνητική εφημερίδα Πρώτο Θέμα. Σε αυτό το άρθρο ο πρώην πρωθυπουργός ενθυμείται να καταφερθεί ενάντια στον εθνομηδενισμό και την ηττοπάθεια τού κράτους. Ακόμη αναφέρεται στην εναλλαγή έπους και δράματος στους εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες από το 1821 έως το 1940, καταλήγοντας να προτείνει έναν υποτιθέμενο φιλελεύθερο πατριωτισμό. Δεν μάς λέει όμως ποια υπήρξε η απάντηση αυτού τού φιλελεύθερου πατριωτισμού στην προδοτική συμφωνία των Πρεσπών που πλέον εφαρμόζεται από την φιλελεύθερη κυβέρνηση διότι δεν υπήρξε ποτέ απάντηση. Το δε παραμύθι τής ελληνοτουρκικής φιλίας είναι αφήγημα που ακολουθείται από όλα τα κόμματα τού λεγόμενου συνταγματικού ή δημοκρατικού τόξου στο δρόμο προς το διεθνές δικαστήριο τής Χάγης για την νομή τού Αιγαίου κατά τις εντολές των παγκοσμιοποιητών τυράννων.

 

Ο Α. Σαμαράς αναφέρθηκε στον έρωτα των Ελλήνων για την ελευθερία. Ο έρωτας αυτός είναι υπαρκτός και τα έπη στους εθνικοαπελευθερωτικούς αγώνες τής Ελληνικής Φυλής γράφτηκαν με το τίμιο αίμα των Πατριωτών Ελλήνων που ακολούθησαν το κάλεσμα στους ηρωικούς αγώνες που έδωσαν προικισμένοι Έλληνες Εθνικιστές και τα εθνικά κινήματα των οποίων ηγούνταν. Αυτό συνέβη όταν δεν υπήρχε καν συγκροτημένο κίνημα το 1821 παρά μόνο η πύρινη εθνοφυλετική ψυχή και η πίστη στο Θεό που φέρανε στο μετερίζι τού λυτρωτικού πολέμου τον Εθνάρχη Κολοκοτρώνη και όλους τούς συνεπαναστάτες τού Γέρου τού Μοριά. Οι πολιτικοί πρόγονοι των σημερινών ηττοπαθών και προσκυνημένων επιγόνων τους στείλανε τον Κολοκοτρώνη στη φυλακή δήθεν για προδοσία, όταν το προδοτικό ψευτορωμέϊκο έδεσε από τότε πισθάγκωνα το Ελληνικό Έθνος με διχασμούς, δάνεια και εγκατάλειψη των προσωρινά σκλαβωμένων πατρίδων. Το ίδιο συνέβη στους βαλκανικούς πολέμους που διπλασίασαν την Ελλάδα τού 1821, με τούς διχασμούς να επαναλαμβάνονται, όπως ακριβώς και στην μικρασιατική εκστρατεία που μετατράπηκε σε μικρασιατική τραγωδία, σκηνικό τού ολέθρου που επαναλήφτηκε έως και την κυπριακή αιχμαλωσία. Το δε έπος τού 1940 είχε εμπνευστή τον Εθνικιστή Εθνάρχη Ιωάννη Μεταξά που κάποιοι φρόντισαν να στείλουν στον άλλο κόσμο πάνω στο κρεβάτι τού πόνου από μια ασθένεια που δεν δικαιολογούσε το θάνατό του.

 

Ο Α. Σαμαράς υπήρξε εκ των πρώτων πολεμίων τού σύγχρονου Ελληνικού Εθνικισμού και τής Χρυσής Αυγής. Τα δε δράματα που έπονται των ιστορικών επών γίνονται τόσο από δήθεν πατριώτες όσο και από μαρξιστές εθνομηδενιστές, διεθνιστές και ναρκοθέτες τής Ελληνικής Φυλής και τού Ελληνικού Έθνους και οι δύο. Χαρακτηριστική η περίπτωση τής μικρασιατικής τραγωδίας όπου οι δήθεν πατριώτες τού Ελευθερίου Βενιζέλου πρότειναν τον Κεμάλ για το νόμπελ Ειρήνης, οι δε μαρξιστές κομμουνιστές διασπούσαν το ελληνικό στράτευμα με θεωρίες ενός δήθεν άδικου πολέμου για να σώσουν όπως ομολόγησαν οι ίδιοι την Τουρκία. Για να φτάσουμε σήμερα να βλέπουμε κίναιδους και αναρχοπράκτορες να βεβηλώνουν τα εθνικά μας λάβαρα και την ελληνική σημαία γράφοντας ότι οι εννέα λωρίδες με το πύρινο μήνυμα ελευθερία ή θάνατος και ο σταυρός τού Χριστού μας είναι ότι περισσότερο μισούν. Την ίδια στιγμή δεκαπεντάχρονα παιδιά δέχονται πρόστιμα γιατί πήγαν να αγοράσουν ένα αναψυκτικό όπως συνέβη σε μια περίπτωση στην Πάρο και ο διοικητής τής ομάδας ΔΙΑΣ στη Θεσσαλονίκη μετατέθηκε γιατί τα πρόστιμα ήταν λίγα…

 

Κάποιοι σήμερα θέτουν το ζήτημα τής επανεκκίνησης τού κόσμου με το θάνατο των εθνών και την εξάπλωση τής παγκόσμιας διακυβέρνησης σε μια αποδεκατισμένη ανθρωπότητα χωρίς πίστη και εθνική ταυτότητα. Η Εθνική Δικαιοσύνη τού Ελληνισμού θέτει την επανεκκίνηση τού Έθνους μας με γνώμονα τις εθνικές μας ρίζες, τις αξίες, τα ιδανικά μας, την λαϊκή κυριαρχία και την εθνική ισχύ σ’ ένα αληθινά ελληνικό κράτος απαλλαγμένο από προδοσίες και ξενοκρατία. Στο Ελληνικό Εθνικιστικό μας Κίνημα θέλουμε ένα κράτος ορθόδοξο, εθνικό, λαϊκό και φυλετικό. Επιθυμούμε μέσα από όρκο ιερό να ολοκληρωθεί ο εθνικός αγών που δόθηκε το 1821 και σε όλους τούς εθνικοαπελευθερωτικούς πολέμους για Τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Ελλάδος την Ελευθερία. Τα προσκυνήματα που κλείσανε στις δήθεν λεύτερες μέρες μας και τα κάστρα τού Ελληνισμού να γυρίσουν στα χέρια των Πιστών Πατριωτών Ελλήνων. Κανείς Έλλην σκλάβος και με κανένα τρόπο, ούτε στην δήθεν ελεύθερη Ελλάδα ούτε στις προσωρινά αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες. Η γη μας, η παιδεία μας, ο μόχθος μας, η υγεία μας, η ασφάλεια και η μεγαλοσύνη τού Ελληνισμού ξανά και για πάντα στα χέρια τού λαού μας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: