ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΑΘΗΝΑ 24-3-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Συμπληρώνονται 200 χρόνια από την έναρξη τής εθνικοαπελευθερωτικής επαναστάσεως τού 1821 και οι συνθήκες τής υποδούλωσης ελάχιστα έχουν μεταβληθεί. Οι δυνάστες είναι επί τής ουσίας οι ίδιοι που ρύθμιζαν και επί τής τουρκοκρατίας τις συνθήκες διεκδίκησης τής βολικής για τα συμφέροντά τους «ελευθερίας» ως δήθεν σύμμαχοι και μεγάλες δυνάμεις. Η Τουρκία από θέσεως κατακτητή ελληνικών εδαφών διεκδικεί την επιστροφή τής οθωμανικής αυτοκρατορίας. Και η Ελλάς χωρίς ηγεσία με εθνικό όραμα και στρατηγική έχει πάντα πολιτικούς κοτζαμπάσηδες συνεργάτες των κατακτητών, Τούρκων, Σιωνιστών και λοιπών νεοταξιτών.

 

Η εθνική μας επανάσταση ξεκίνησε για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία. Κι όμως, εν μέσω ενόπλου αγώνα ζωής και θανάτου, ο Ελληνισμός μας γνώρισε το αιώνιο κουσούρι των εμφυλίων συγκρούσεων μεταξύ αντίθετων πολιτικών συμφερόντων που οριοθετούνταν από τον ξένο ισχυρό προστάτη που υποστήριζαν και τα συμφέροντα αυτού. Φτιάχτηκαν το αγγλικό, το γαλλικό και το ρωσικό κόμμα και στάλθηκαν οι πατριώτες αγωνιστές είτε στη φυλακή είτε στο θάνατο. Ο Εθνάρχης Κολοκοτρώνης στάλθηκε στη φυλακή και έχασε ένα γιο στις εμφύλιες συγκρούσεις διότι ήθελε Ελλάδα Μεγάλη και Κυρίαρχη σε όλα τα εδάφη της, γιατί στράφηκε ενάντια σε Τούρκους και εβραιοσιωνιστές όπως στην άλωση τής Τριπολιτσάς και γιατί πίστευε ότι οι Έλληνες θα πετύχουν οι ίδιοι την λευτεριά τους κι όχι με ξένες πλάτες, με Βασιλέα τον Θεό που είναι ο μόνος που αγαπά αληθινά την Ελλάδα.

 

Η Εθνική μας Επανάσταση ξεκίνησε με τούς καλύτερους οιωνούς. Μολονότι δεν είχε την αμέριστη στήριξη των δήθεν δυνατών τού καιρού, είχε την ενότητα των Ελλήνων σφυρηλατημένη στον πόθο για την ανάσταση τού Γένους επάνω στις αξίες και τις ρίζες που το έκαναν τρανό στους καιρούς τής ακμής. Κι αν αυτή η ενότητα συνέχιζε όπως λέγανε οι ίδιοι οι Ήρωες τής Φυλής μας, θα φτάναμε σύντομα στην Κωνσταντινούπολη, την αληθινή πρωτεύουσα και Βασιλεύουσα τού Ελληνισμού. Όμως οι επιτυχίες τού Αγώνα έγιναν σημείο εκμετάλλευσης των υποψήφιων πολιτικών ταγών που φρόντισαν να διχάσουν τούς Έλληνες και να φορτώσουν με τα πρώτα εξοντωτικά «συμμαχικά» δάνεια το εξ συστάσεως υποθηκευμένο σύγχρονο ελληνικό κράτος. Τα δε σύνορα κάποιοι τα ήθελαν από τότε βαλμένα μέχρι τον Όλυμπο. Κι έτσι φτάσαμε από την Καλαμάτα, τα Δερβενάκια και την Τριπολιτσά στην ναυμαχία τού Ναβαρίνου και τα σύνορα που είχαν προδιαγράψει οι ψευτοσύμμαχοι για λόγους τού ίδιου έως τις μέρες μας παγκόσμιου νεοταξικού συμφέροντος.

 

Κάποιοι θέλησαν να δώσουν την δική τους ερμηνεία στον χαρακτήρα και τις επιδιώξεις τής Εθνικής μας Παλιγγενεσίας. Κάποιοι μιλούν ακόμη περί δήθεν κοινωνικής επανάστασης επηρεασμένης από την γαλλική επανάσταση για την καταπολέμηση τάχα μου τσιφλικάδων τής εποχής. Είναι αυτοί οι ίδιοι που υποστηρίζουν την ελληνοτουρκική «φιλία», τη «φιλία» τού θύματος με τον δολοφόνο των πατέρων του. Αυτοί που πολύ θα θέλανε να συνεχιστεί η τουρκική κατοχή σε όλη την ελληνική επικράτεια για να έχουν περισσότερα δικαιώματα με Οθωμανό δυνάστη. Είναι οι ίδιοι που προδώσανε την Μακεδονία και συζητούν την νομή τού Αιγαίου με παραχώρηση δικαιωμάτων σε Τούρκους και διεθνείς εντολείς τους. Είναι ακόμη αυτοί που θέλανε πάντα την αφαίρεση τού Τιμίου Σταυρού τού Χριστού μας από την ελληνική σημαία. Πρόγονοι και επίγονοι πολιτικοί, στον καιρό τού Εικοσιένα έως τις μέρες μας, πρόδωσαν τούς Εθνομάρτυρες Ήρωες, προδίδουν το Ελληνικό Αίμα διαρκώς και συρρικνώνουν την Ελλάδα και την Ελληνική Φυλή, γεμίζοντας την Πατρίδα μας με ισλαμιστές λαθρομετανάστες όπως ονειρευόταν από τον καιρό τού Εικοσιένα ο Ιμπραήμ Πασάς.  

 

Ο Κολοκοτρώνης, οι Υψηλάντηδες, ο Διάκος, ο Παπαφλέσσας, ο Καραϊσκάκης, η Μαυρογένους, η Μπουμπουλίνα, ο Κανάρης, ο Μιαούλης και ολάκερος ακόμη ο ανθός τού Ελληνικού Πάνθεου τής Εθνικής Επαναστάσεως τού 1821 είναι μέσα στην καρδιά μας και μάς δίδουν την φλογερή σκυτάλη και την ιερή εντολή να συνεχίσουμε το έργο τους σε ένα νέο Εικοσιένα. Να αποκαταστήσουμε την ιστορική αλήθεια και μνήμη με την καλλιέργεια τού εθνικού οράματος στους αδερφούς μας για την Αγία, Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάδα μας. Να δικαιώσουμε το αίμα των ηρώων και να λευτερώσουμε και τον τελευταίο Έλληνα που σήμερα στενάζει υπό κατοχικό ζυγό, όπως ορίζει η Μεγάλη Ιδέα τού Ελληνικού Έθνους. Να σχίσουμε τα παλιόχαρτα των συμφωνιών που δεσμεύουν εθνική κυριαρχία και ελευθερία.

 

Κάθε Έλληνας που η καρδιά και η ψυχή του φλέγεται από την αγάπη στο Έθνος έχει προγόνους που δώσανε τίμιο αγώνα και αίμα για να είναι σήμερα ο ίδιος και τα παιδιά του ελεύθερος. Με αυτόν τον πόθο μεγάλωσα κι εγώ όταν έμαθα από τον παππού και τη γιαγιά μου για τούς προγόνους μας εκ μητρός τούς Πανουργιάδες. Κι ήταν αυτή η εθνική συνείδηση και υπερηφάνεια μαζί με την επιθυμία μου να φανώ αντάξιος τού προγονικού αίματος ώστε να γίνω από τα πρώτα μου χρόνια Εθνικιστής. Αυτή την φλόγα αγαπημένε ελληνικέ λαέ την έχεις και εσύ μέσα σου άπαξ και επιθυμείς να μείνεις Έλληνας στην καταγωγή και τις αξίες σου. Την έχεις αυτή την φλόγα είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα. Εμπρός λοιπόν, ήρθε η ώρα να γενούμε το κυρίαρχο Έθνος τού Θεού και τού Πολιτισμού, η Χώρα τού Φωτός, συντρίβοντας τα αντίχριστα σκοτάδια τής παγκοσμιοποίησης και τού βαρβαρισμού.

 

Βέβαια υπάρχουν δεσμά, σκοπιμότητες και αλήθειες που πρέπει να δούμε κατάματα. Είναι κάποιες δόλιες και πανούργες ενέργειες που μόνο τυχαία δεν γίνονται. Η παραποίηση τού πίνακα ο όρκος των αγωνιστών που ο Μητροπολίτης Παλαιών Πατρών Γερμανός ευλογεί τα ιερά όπλα, όπου το λάβαρο τής εθνικής μας επαναστάσεως αντικαταστάθηκε από το παρδαλό πανί των κίναιδων σε τρισάθλια αφίσα. Η συγκέντρωση των αναρχοπρακτόρων μέσω τού ιντιμίντια ενάντια στον εορτασμό τής εθνικής μας παλιγγενεσίας. Το σημείο τού Τιμίου Σταυρού Τού Χριστού μας που λείπει από τα εθνικά μας χρώματα στις δήθεν τιμητικές επιγραφές αυτών που έχουν οριστεί υποτίθεται ως εθνική επιτροπή εορτασμού τής επετείου των 200 ετών τής Εθνικής μας Επανάστασης. Ειδικότερα όταν έχουμε ακούσει από διεθνιστές και ψευτοπατριώτες προδότες την επιδίωξη τής προδοτικής αφαίρεσης τού σταυρού από την ελληνική σημαία.

 

Η εθνική μας επανάσταση λοιπόν συνεχίζεται. Τα λόγια τού Παπαφλέσσα είναι πάντα ζωντανά στα αυτιά μας. Το Γένος δεν χρειάζεται τα χαρτιά κανενός για τη λευτεριά του. Έχετε καρδιά; Έχετε πίστη; Αλλιώς καθίστε εκεί που κάθεστε. Ραγιάδες όλα σας τα χρόνια, ραγιάδες εσείς, ραγιάδες τα παιδιά σας, ραγιάδες και τα παιδιά των παιδιών σας. Η Ελλάς είμαστε εμείς που πιστεύουμε σε Θεό, σε Πατρίδα, σε Φυλή, σε Τιμή. Η Ελλάς είναι τα προσκυνήματα και τα κάστρα, είναι τα σχολειά που μεταλαμπαδεύουν τα εθνικά μας βήματα και την εθνική μας αποστολή, είναι η Γη Τού Χριστού, των Αγίων και των Ηρώων, είναι το αιμάτινο ποτάμι τής Ελληνικής Φυλής που λευτερώνει ελληνικές ψυχές και διδάσκει την οικουμένη. Μια ελληνική ψυχή να δυστυχεί ή να είναι σκλαβωμένη, αρκεί να σηκώσει ολάκερο το Γένος στο ποδάρι για λευτεριά. Κανείς Έλλην σκλάβος. Και η Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη πάλι αυτοκρατορική εκκλησιά θα γίνει κι όχι τζαμί. Ευχαριστώ το Θεό που γεννήθηκα Έλλην. Ζήτω το Εικοσιένα! Εμπρός για νέο Εικοσιένα χωρίς βαρβάρους και νεοταξίτες, για την Αγία, Μεγάλη και Αυτοκρατορική Ελλάδα τής καρδιάς μας.       

 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: