ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΣΕ ΘΕΟ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ

ΑΘΗΝΑ 4-5-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Οι βέβηλοι αλωνίζουν στην ιερή ελληνική γη την ίδια στιγμή που η ανθρώπινη ζωή θυσιάζεται στο βωμό τής παγκοσμιοποίησης και η γεωπολιτική σκηνή θερμαίνεται από τα πολεμικά συμφέροντα. Ανοίξανε υπό προϋποθέσεις οι ψευτορωμιοί την αγορά που προσπαθεί να συμμαζέψει τα συντρίμμια της, υπό την υποτιθέμενη επίκληση τής τουριστικής κίνησης για την αναθέρμανση τάχα μου τής ελληνικής οικονομίας. Με την διαφορά ότι η διαχείριση τής οικονομίας βρίσκεται στα χέρια τής διεθνούς νεοταξικής εγκληματικής συμμορίας και ο ανθρώπινος παράγοντας σύρεται στα παζάρια τής παγκοσμιοποίησης ως πειραματόζωο ενός αντίχριστου ραγιαδισμού.

 

Η εθνική ταυτότητα και η πίστη υπόκεινται στην δοκιμασία τού υπαρξιακού αγώνα. Η Μεγάλη Εβδομάδα των Παθών Τού Χριστού μας τελέστηκε με την παρουσία ημών των Πιστών στον Οίκο τού Πατρός Θεού μας, δόξα τω Θεώ, παρά την παρέμβαση επίορκων. Είναι αυτοί οι θρασείς που θέλουν να δώσουν την δική τους ερμηνεία στην ιστορία Τού Θεού και τού Ελληνισμού. Και τώρα θέλουν οι σταυρωτήδες εντολείς με τούς πολιτικούς τους υπαλλήλους να σύρουν τον ελληνικό λαό στην σταύρωση τη δική του που επιδιώκει η παγκόσμια σιωνιστική διακυβέρνηση. Διαδρομή που περνάει μέσα από την επέκταση των πειραματικών εμβολίων σταδιακά από τις ηλικίες άνω των 30 ετών, τις ηλικίες 18 έως 30 ετών και εν συνεχεία τις εγκύους και τα παιδιά, όταν οι ολέθριες παρενέργειες έως την πρόκληση θανάτων συνεχίζονται.

 

Την ίδια στιγμή τα εμβόλια μεταδίδουν τον κορονοϊό και δεν εξασφαλίζουν την ανοσία που υποτίθεται ότι στοχεύουν. Αυτό σημαίνει η ανακοίνωση ότι ένας στους τέσσερις που νοσήσανε δεν είχε κάνει το εμβόλιο, πράγμα που σημαίνει σε απλά ελληνικά ότι τρεις στους τέσσερις που το είχαν κάνει νόσησαν. Και βέβαια η πρωτοφανής ιστορία τού σχεδιαζόμενου ψηφιακού πιστοποιητικού τού υποψήφιου τροποποιημένου γενετικά οργανισμού που θα τον υποστεί, κάτι που ουδέποτε έχει συμβεί σε όλους τούς προηγηθέντες εμβολιασμούς άλλων νόσων, συνεχίζει να προετοιμάζεται. Ο Άγιος Γέροντας Παίσιος φυσικά μάς είπε ότι θα επιδιώξουν να φέρουν μέσω μιας ασθένειας το χάραγμα, άνευ τού οποίου το πρόσωπο που θα αντισταθεί θα αποκλειστεί από τις δραστηριότητες τής κοινωνίας δίχως να μπορεί να αγοράζει, να πουλά, να συναλλάσσεται. Αλλά ο Άγιος Γέροντας μάς είπε ότι δεν θα προλάβουν να το φέρουν στην Ιερή Ελλάδα μας.

 

Ο Χριστός μόλις αντίκρισε τούς Έλληνες που θέλανε να ακούσουν το κήρυγμά Του, μάς έδωσε το Μέγα Χρίσμα λέγοντας πως είχε έρθει η ώρα να δοξασθεί ο Υιός Τού Ανθρώπου. Διότι ο Έλλην γεννά λογισμό και δίνει υπόσταση στην επιστήμη. Ότι η Ελλάς μόνη ανθρωπογονεί όπως μάς είπε ο Θεάνθρωπος Ιησούς, αποκαλώντας μας Φυτόν Ουράνιο και βλάστημα θείον ηκριβωμένον. Πολλοί προσπάθησαν να κρύψουν την πραγματικότητα, όμως στις μέρες μας που η πίστη μας και οι εκκλησίες μας συνάντησαν ακόμη και το κλείσιμο που ξένος εισβολέας δεν τόλμησε, μπορούμε ευθέως να αντιληφθούμε γιατί η Ελλάς υπόκειται στις πιο σκληρές δοκιμασίες. Ειδικότερα όταν ο Ελληνισμός έχει συγκρουστεί με τον σιωνισμό αδιάλειπτα από τα πρώιμα χρόνια τής αρχαίας και αυτοκρατορικής ιστορίας του μέσω μιας σειράς βαρβάρων και άλλων τόσων προδοσιών που εξαπέλυαν εναντίον μας οι σταυρωτήδες.

 

Μάς είπαν οι ελληνόφωνοι πολιτικοί την ώρα που διέλυαν την ελληνική οικονομία με τον εγκλεισμό τής παραγωγικής δραστηριότητας, ότι σκοπός τους ήταν να ανοίξουν την αγορά προκρίνοντας την κίνηση τού τουρισμού, ώστε να επιτύχουν την ανάκαμψη. Για να έρθουν οι ψευτοσύμμαχοι, με πρώτες τις ΗΠΑ και την Μεγάλη Βρετανία, να μάς πουν ότι κατατάσσουν δήθεν όλως τυχαία την Ελλάδα μας στην υψηλότερη κατηγορία κινδύνου λόγω τού κορονοϊού, προτείνοντας την αποφυγή προσέλευσης τουριστών στην Πατρίδα μας! Και την ίδια ακριβώς στιγμή η Τουρκία σχεδιάζει στρατιωτικές ασκήσεις μεταξύ Λέσβου, Χίου και Σκύρου, απαιτώντας ταυτόχρονα την αποστρατικοποίηση των νησιών τού Ανατολικού μας Αιγαίου.

 

Οι θερμές πολεμικές προεργασίες έχουν ξεκινήσει από την Μαύρη Θάλασσα, το Ουκρανικό πεδίο και την Κριμαία, προχωρούν έως την Ανατολική Μεσόγειο και φτάνουν την Συρία. Παράλληλα οι Τούρκοι μάς προκαλούν με όχημα και το παράνομο τουρκολιβυκό σύμφωνο, από την Κρήτη έως το Ανατολικό Αιγαίο. Και ξάφνου οι Τούρκοι αποφασίζουν να κλείσουν τη ροή τού ποταμού Ευφράτη προς την Συρία για να στεγνώσουν τις περιοχές που κατοικούν Κούρδοι. Για να έρθει στο νου μου ευθύς αμέσως η προφητεία Αγίων Γερόντων ότι όταν θα ακούσετε να κλείνουν οι Τούρκοι τον Ευφράτη, να περιμένετε τον πόλεμο και μάλιστα παγκόσμιο. Κι αυτό μπορούμε εύκολα να το συνδυάσουμε ως αποτέλεσμα τής προσέγγισης κουρδικού και αμερικανικού παράγοντα, όταν οι Τούρκοι προσεγγίζουν επικίνδυνα τα δύο αντιμαχόμενα στρατόπεδα Ρωσίας και ΗΠΑ.

 

Η δύναμη τής Πίστης σε Θεό και Πατρίδα είναι η αποτελεσματικότερη ασπίδα και το ικανότερο δόρυ για την εθνική μας αυθυπαρξία και την θωράκιση τής ελληνικής γης. Εκείνος που ενδιαφέρεται να διασφαλίσει τόσο την υγεία όσο και την ελευθερία τού ελληνικού λαού είναι αυτός που αγαπά την Φυλή του, αναγορεύοντας αυτήν και μόνον ως αποκλειστικό κυρίαρχο και εξουσιαστή μιας Πατρίδος Ισχυρής. Η ενότητα των Πιστών Ελλήνων και η κατανίκηση των βαρβάρων εισβολέων, τόσο των λαθροεισβολέων που οι εχθροί μας προωθούν ακόμη και τώρα ασταμάτητα όσο και των ψευτοσυμμάχων και των κατόχων γης ελληνικής, είναι η ενδεδειγμένη λύση. Η αλαζονεία των εχθρών μας θα τούς κοντύνει γιατί τα συμφέροντά τους είναι αντίθετα. Και η εξάλειψη των προδοτών θα ανοίξει τον δρόμο για την ανάσταση τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος μας.

 

Εκείνοι που θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε ακόλουθο τής παγκοσμιοποίησης δεν έχουν καμία απολύτως τύχη. Εκείνοι που θέλουν να μάς εμπλέξουν σε ξένες πολιτικές και πολεμικές περιπέτειες θα δουν τα σχέδιά τους να κομματιάζονται. Η επιθυμία και ο στρατηγικός σχεδιασμός τού Λαϊκού Εθνικισμού μας είναι η διατήρηση τής Ελληνικής Παράδοσης και η ανάδειξη τής Ελλάδος σε Μεγάλη Δύναμη Εθνικής Ασφάλειας και Γεωπολιτικής Υπεροχής. Μεγάλη Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών. Μεγάλος στρατηγικός μας σύμμαχος είναι ο ένδοξος Ελληνικός Στρατός. Και ισχύς μας είναι η αγάπη Τού Θεού και των Ελλήνων στην πίστη, το αίμα και την συνείδηση. Η ανάδειξη των αξιών μας σε οικουμενική βάση ενδυναμώσεώς μας και η ελληνοποίηση τού κόσμου που μάς ανήκει, η Ορθοδοξία και ο Ελληνισμός στο πρώτο βάθρο τής πλάσης είναι παράγοντες ανάπτυξης, δικαιοσύνης και σταθερής ειρήνης. Αυτή είναι η λεωφόρος για την χάραξη μιας ολόχρυσης αυγής τού Ελληνισμού μας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: