ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΛΛΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ

ΑΘΗΝΑ 1-6-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η Ελλάς τής εσχατολογικής κρίσης τής παγκοσμιοποίησης έχει να αντιμετωπίσει έναν εσωτερικό και έναν εξωτερικό εχθρό. Ο εσωτερικός εχθρός είναι το ψευτορωμέϊκο πολιτικό καθεστώς που ανοίγει τις πύλες τού Ελληνισμού στον βάρβαρο εισβολέα και τα ενεργούμενά του, ώστε να αρπάξουν κυριαρχικά δικαιώματα και γη προαποφασισμένα και προσχεδιασμένα. Ο εξωτερικός εχθρός είναι οι ψευτοσύμμαχοι νεοταξίτες τύραννοι με τον Τούρκο εγκληματία, τούς συμμάχους του και τούς λαθροεισβολείς τους. Κι εμείς, ο Πιστός σε Θεό και Ελληνική Φυλή Ελληνισμός πρέπει να συντρίψουμε τον ανθελληνισμό στο σύνολό του.

 

Το κατοχικό καθεστώς δεν έχει λόγο ύπαρξης. Κράτος ελληνικό, που σημαίνει φωνή και δύναμη ελληνική δεν εφαρμόζεται στην πράξη. Η επίσκεψη τού Τούρκου υπουργού εξωτερικών Τσαβούσογλου με την πλήρη αποδοχή και την άδεια των ελληνόφωνων αρχών το αποδεικνύει. Ο Τούρκος περιόδευσε στην Ελεύθερη Θράκη μας χαρακτηρίζοντας την ελληνική μουσουλμανική μειονότητα ως δήθεν τουρκική, μιλώντας για τουρκικά σχολεία, τουρκική γλώσσα και προστασία τουρκικών δικαιωμάτων. Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα περί ισχυρής αντίστασης τού ελληνόφωνου υπουργείου εξωτερικών εξανεμίζονται. Αντίσταση στην επιχείρηση εκτουρκισμού τής Θράκης μας ασκήθηκε σθεναρά με την απόρριψη τής επίσκεψης Τσαβούσογλου και την κήρυξή του ως ανεπιθύμητου προσώπου από τούς Έλληνες μουσουλμάνους Πομάκους διά ανακοινώσεών τους.

 

Ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών μετά από την επίσκεψή του στη Θράκη μας έγινε δεκτός με εγκαρδιότητα από τον Έλληνα υπουργό εξωτερικών. Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι η ελευθερία τής Θράκης μας βρίσκεται σε κίνδυνο. Κι αυτό από την στιγμή που ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών μίλησε ακόμη και για εκλογή των μουφτήδων και των εφόρων στα σχολεία τής μουσουλμανικής μειονότητας απευθείας από τούς υποτιθέμενους Τούρκους. Οι θέσεις αυτές περί τουρκικής μειονότητας και δικαιωμάτων είναι γνωστές και πολλαπλώς διατυπωμένες και η αποδοχή τής επισκέψεως τού Τούρκου υπουργού αποδεικνύει το προσκύνημα των ελληνόφωνων πολιτικών στην Άγκυρα.

 

Την ίδια στιγμή οι απόγονοι των ιδίων πάντα ψευτοσυμμάχων που άνοιξαν τον δρόμο στην τουρκική άλωση τής Κωνσταντινούπολης, στις μέρες μας ενεργώντας ως ψευτοευρωπαϊκή ένωση ανακοίνωναν την χρηματοδότηση οικοδομήσεως λαθρομεταναστευτικών πόλεων, με την κυβέρνηση των ψευτορωμιών να δημοσιεύει διεθνή διαγωνισμό για την κατασκευή νέων δομών σε Λέσβο και Χίο και αναβάθμιση των υφιστάμενων στον Έβρο. Αποδεικνύεται στην πράξη για μια ακόμη φορά η ενεργούμενη ενσωμάτωση των ισλαμιστών λαθροεισβολέων που κατευθύνει ο σιωνισμός και προωθεί η Τουρκία προκειμένου να εγκατασταθούν στα σωθικά τού Έθνους μας πεμπτοφαλαγγίτες ενεργούμενα τής καταλήψεως ελληνικής γης και αντικαταστάσεως τού δημογραφικά μειούμενου λαού μας. Και φυσικά θυμίζουμε την κάλυψη των Τούρκων προς τα υποτιθέμενα δικαιώματα σε εκπαίδευση, τζαμιά και εργασία των μεταφερομένων ταξιαρχιών, πάντα με την νομοθετική στήριξη και την απορρόφηση εκ μέρους τού προδοτικού πολιτικού καθεστώτος τής αστικής δημοκρατίας.

 

Η Ελλάς διαθέτει φωνή υπερασπίσεως των πατρογονικών μας εστιών απέναντι στην προσβολή τής εθνικής και εδαφικής μας κυριαρχίας. Είμαστε εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές που διακηρύσσουμε με σαφήνεια προς πάσα κατεύθυνση ότι η Ελλάς ανήκει αποκλειστικά στους Πιστούς Έλληνες κι όχι σε προσκυνημένους και βαρβάρους. Η Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά  στους Πιστούς στο Θεό, την Ελληνική Φυλή και το Ελληνικό Αίμα. Η παράνομη διείσδυση και ο λαθροεποικισμός ξένων εισβολέων είναι κακούργημα και εχθρική πράξη που πατάσσεται τόσο από το διεθνές δίκαιο όσο και από τον Νόμο τού Έθνους που είναι ανώτερος των πολιτικών κατασκευασμάτων. Η δε τουρκική προκλητικότητα αντιμετωπίζεται με την συντριβή τού προαιώνιου εχθρού και την ελευθερία των προσωρινά σκλαβωμένων ελληνικών πατρίδων. Οι εχθροί τού Γένους μας θα διωχτούν από τα άγια χώματά μας.

 

Δεν υπάρχει κανένα άλυτο πρόβλημα και κανείς αναντιμετώπιστος εχθρός για τον ενωμένο Ελληνισμό. Η ενότητα και η σύμπλευση των Ελλήνων στην κατεύθυνση τής εθνικής αυθυπαρξίας και ισχύος με γνώμονα την διασφάλιση τής εθνικής μας ταυτότητας και την γεωπολιτική μας ενδυνάμωση είναι η οδός τής δικής μας Αληθινής και Εθνικιστικής Ελλάδος για την Ανατολή τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού μας. Η πίστη στα εθνικά ιδανικά, η ομοψυχία και η βούληση τού Ελληνικού Έθνους για την υλοποίηση των εθνικών μας δικαίων και συμφερόντων, η αποφασιστικότητα να γίνει η Ελλάς Μεγάλη Δύναμη, η στρατιωτική της πυγμή είναι βήματα που συνάδουν στον αποστολικό χαρακτήρα τού Ελληνισμού μας. Ότι η Ελλάς είναι κράτος ορθόδοξο, εθνικό, λαϊκό και φυλετικό. Είμαστε αποφασισμένοι να εξασφαλίσουμε σε κάθε περίπτωση την εθνική μας νομοτέλεια και την ελευθερία πάσης ελληνικής ψυχής. Ότι ο Έλλην είναι οπωσδήποτε Εθνικιστής. Ευχαριστούμε τον Θεό που είμαστε Έλληνες. Και τώρα Έλληνες ας πάρουμε άμεσα την Πατρίδα στα καθαρά χέρια μας.

     

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: