ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ

ΑΘΗΝΑ 21-5-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Εάλω η Ελλάς στις εσχατολογικές ημέρες τής παγκοσμιοποίησης και μάλιστα σε καθεστώς ειρηνικής μακαριότητας τού ελληνικού λαού. Και ο Πλάτων γίνεται τραγικά επίκαιρος όταν έλεγε ότι κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι. Πιστοί και Μαχητές Χριστού και Ελλάδος στις επάλξεις με τις θέσεις μας εδραίες και ανυποχώρητες. Ζει Κύριος ο Θεός μας και θα νικήσουμε οπωσδήποτε τούς επίορκους και τούς βαρβάρους τού καιρού μας. Ότι οι ανθέλληνες θα βρεθούν εκτός των τειχών τής Πολιτείας μιας γνήσιας Εθνοκρατίας Ελλήνων.

 

Μέχρι την στιγμή τούτη ολόκληρη η χώρα ζει στους ρυθμούς τού κορονοϊού και τού εμβολιασμού που θα δώσει τάχα μου τις ενδεδειγμένες απαντήσεις στο πρόβλημα με το οποίο προικοδότησε ο νεοταξισμός ολόκληρη την ανθρωπότητα. Κι όπως τα στημένα οικονομικά προβλήματα δέσμευσαν την εθνική κυριαρχία, έτσι ακριβώς με τρόπο συγκεντρωτικό το υγειονομικό ζήτημα που βαφτίστηκε ως πανδημία δέσμευσε τις ελευθερίες τού ανθρώπου στα χέρια δωσίλογων εξουσιών και διεθνών τυράννων. Τα παράλογα εμφανίζονται ως λογικά και τα αφύσικα ως φυσικά, ακριβώς όπως μάς είπαν με τις προφητείες τους οι Άγιοι Γέροντες της Ελληνοορθοδοξίας μας. Και ο κατευθυνόμενος πανικός αλλάζει τακτικές και επιστρατεύει ολόκληρους μηχανισμούς επιβολής ενάντια στους πολίτες.

 

Οι ιατρικές πράξεις, όπως γνωρίζουμε και όπως ακριβώς υπαγορεύουν η λογική και οι κανόνες κράτους και ιατρικής, δεν είναι υποχρεωτικές. Κι όμως, κυβερνητικοί πολιτικοί και υγειονομικοί μεθοδεύουν μέχρι τον Σεπτέμβριο την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών ξεκινώντας από τις πρώτες κατηγορίες εργαζομένων, με επέκταση κατόπιν στον γενικό πληθυσμό και τα παιδιά μας στα σχολεία. Όποιος εργαζόμενος δεν επιθυμεί τον εμβολιασμό του θα έρχεται αντιμέτωπος με την αναίρεση τού εργασιακού δικαιώματος ή την άδεια άνευ αποδοχών. Και αντίστοιχα οι μαθητές θα αποκλείονται από την εκπαίδευση. Τι κι αν οι παρενέργειες και οι θάνατοι που αναφέρονται αυξάνονται. Οι σιωνιστές νεοταξίτες επιθυμούν την υποταγή και την ταυτοποίηση των πολιτών από τον σατανά τής παγκοσμιοποίησης. Κι εδώ επαληθεύεται η προφητεία των Αγίων Γερόντων ότι στον καιρό τού χαράγματος τού αντίχριστου όσοι το αρνούνται δεν θα μπορούν να πωλούν, να αγοράζουν, να εργάζονται. Αλλά ο Θεός πάντα νικά και εμείς είμαστε παιδιά και Μαχητές Του!  

 

Τα περιστατικά των περιορισμών της ελευθερίας επεκτείνονται στην ιατρική κοινότητα με την τιμωρία των ιατρών που επισημαίνουν τον προβληματισμό ενάντια στα πειραματικά εμβόλια με την νοσογόνα σύνθεση, την γονιδιακή μετάλλαξη και τις θλιβερές συνέπειες με το κόστος ακόμη και τής ζωής. Είδαμε τελευταία μια ιατρό στη Λαμία να παραπέμπεται στα ιατρικά πειθαρχικά όργανα και να στέλνεται ακόμη και σε ψυχιατρικό κατάστημα των Αθηνών και μια άλλη συνάδερφός της να οδηγείται ομοίως σε ιατρική πειθαρχική επιτροπή, διότι δεν πρέπει λένε οι … ειδικοί να επηρεάζονται οι πολίτες αρνητικά έναντι των εμβολίων…

 

Όλα λοιπόν γίνονται τάχα για το καλό μας χάριν τού οποίου θα φιμώνονται οι «άτακτοι» για την προστασία των «φρόνιμων». Με δεσποτάδες να διακηρύσσουν την παραίνεσή τους προς τούς πιστούς όπως εμβολιαστούν. Κατά τα λοιπά θέματα, ο πρωθυπουργεύων αποκηρύσσει τούς διαχωρισμούς με βάση την καταγωγή, τη θρησκεία και τον σεξουαλικό προσανατολισμό, προσυπογράφοντας το καθεστώς τρίτο φύλο και αρνούμενο την υπόσταση τού Ελληνικού Έθνους. Οι δε Τούρκοι παραβιάζουν τα χωρικά μας ύδατα ακόμη και με ψαρόβαρκες, ενώ η Κόρινθος και η Αττική φλέγονται από ανεξέλεγκτη πυρκαγιά εν μέσω ανέμων και τούς γνωστούς αεροψεκασμούς τις τελευταίες ημέρες να υπερβαίνουν κάθε όριο. Μόνον ο ουρανός δεν έχει πέσει ακόμη στο κεφάλι μας.

 

Η λευτεριά και η εθνική μας αυθυπαρξία είναι ζητούμενα που δεν τίθενται σε καμία λογική εκβιασμών και δεν εξασφαλίζονται με παραχωρήσεις. Είναι ύψιστα αγαθά που περιφρουρούνται και όταν υποτάσσονται, τότε κατακτούνται και ανακτώνται από το κυρίαρχο Έθνος. Η ακεραιότητα τής Πίστεως, τής Πατρίδος και τής Φυλής συνιστούν την υγεία και την αρτιμέλεια τού Ελληνισμού. Εκείνο το καθεστώς που θα θέσει σε κίνδυνο την εθνική μας υπόσταση είναι εχθρικό. Και το πολίτευμα που θα θωρακίσει την αρτιμέλεια τού Ελληνισμού διασφαλίζει την ενότητα τού λαού και την εθνική κυριαρχία στο κράτος. Είναι το πολίτευμα που αντικρίζει τούς πιστούς σε Θεό και Φυλή ως ένα Σώμα, μια καθάρια Εθνοκρατία που κάθε Αληθινός Εθνικιστής προτάσσει και εφαρμόζει.

 

Η διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής και η απαρασάλευτη τήρηση των ιδανικών μας είναι μέγιστη προτεραιότητα και υπέρτατος Νόμος και Πολίτευμα τού Ελληνικού Έθνους. Η πίστη, η υγεία, η εθνική αλληλεγγύη, η εθνική συνεννόηση, το δικαίωμα στην εργασία, η ελληνική οικογένεια, η εθνική μας ταυτότητα και κυριαρχία αποτελούν τα αγαθά που συνιστούν την νομιμότητα και την γνησιότητα μιας αληθινά Ελληνικής Πολιτείας. Οι κάλπες και ο κοινοβουλευτισμός δεν αποτελούν ιδανικά. Και όσοι στρέφονται ενάντια στον Ελληνισμό δεν έχουν ιδανικά. Για τον Αληθινό Έλληνα Εθνικιστή Παράταξη μία και μόνη είναι η Ελλάς και ελληνική βούληση ο ενιαίος Ελληνισμός. Διοίκηση τού αυθεντικού Ελληνικού Κράτους είναι οι Δυνάμεις τού Έθνους. Ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι η Φωνή των Ελλήνων και Φρουρός τού Έθνους ο Ελληνικός Στρατός.  

 



 

Δεν υπάρχουν σχόλια: