ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΛΛΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΘΗΝΑ 25-5-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Στον καιρό τής παγκοσμιοποίησης το ανακάτωμα των λαών και των πολιτισμών είναι ένα ακόμη πολιτικό όπλο για την αλλοίωση και την κατάλυση των εθνών. Έχει αναφερθεί ως επιδίωξη στα χρόνια τού Εικοσιένα από τον Ιμπραήμ και μετέπειτα από τούς Τούρκους προέδρους η προώθηση ισλαμιστών στην Ελλάδα για την αλλοίωση και τον αφανισμό τού ελληνικού πληθυσμού με την ανοχή των ψευτορωμιών πολιτικών που παράλληλα οδηγούν τούς Έλληνες στην φτώχεια και την υπογεννητικότητα. Είναι η ίδια διαδικασία που εφαρμόζεται στην χριστιανική Ευρώπη με την λεγόμενη αντικατάσταση των εθνικών πληθυσμών από τούς λαθροεισβολείς που προωθεί ο σιωνισμός.

 

Η λεγόμενη πολυπολιτισμικότητα όπως και η πανθρησκεία είναι τεχνάσματα που εφαρμόζονται για την πρόκληση συγκρούσεων και την εξάλειψη των εθνικών ταυτοτήτων. Μια ακόμη οδός των σατανάδων τής παγκοσμιοποίησης για την απομείωση τής ανθρωπότητας και την υποταγή των εναπομεινάντων ραγιάδων κάτω από το σκήπτρο τής παγκόσμιας σιωνιστικής τυραννίας με τη βοήθεια των κατά δικών της πολιτικών και ψευτοθρησκειών. Και η Ελλάς αποτελεί το προπύργιο τού Χριστιανισμού και τού Πολιτισμού ως φορέας και πρόμαχος των υπέρτατων αξιών τού Έθνους μας που οφείλει να δώσει για μια ακόμη φορά την μάχη για την συντριβή των αιώνιων βαρβάρων και εχθρών Θεού και Ανθρώπου.

 

Η Τουρκία είναι ο βασικός κομιστής των ισλαμιστών λαθροεισβολέων και τούτο έχει άμεση εξήγηση και αναφορά τόσο στην τοποθέτηση αυτής επί τού περάσματος των προσωρινά κατεχομένων ελληνικών εδαφών όσο και στην υποστήριξη των λεγόμενων μεγάλων δυνάμεων και των σταυρωτήδων που στήριξαν την μέχρι σήμερα διαδρομή της από τής αλώσεως τής Ελληνίδος Βασιλεύουσας Κωνσταντινουπόλεως και εντεύθεν. Και μην μάς κάνει εντύπωση η σύγκρουση ενίοτε τού εβραιοσιωνισμού με τούς Τούρκους διότι δεν αφορά τη συμμαχική τους σχέση αλλά την υποστήριξη των νεοταξιτών στον εκάστοτε πρόθυμο Τούρκο. Η σύγκρουση συμφερόντων κατευθύνει τις διεθνείς σχέσεις. Κι αυτό ισχύει στην περίπτωση τού Ερντογάν που επιδιώκει την ανασύσταση τής οθωμανικής αυτοκρατορίας ερχόμενος σε σύγκρουση με τούς Εβραίους. Και οι δύο ωστόσο θέλουν την Ελλάδα μικρότερη και τον Ελληνισμό υπό αφανισμό. Μέχρις ότου η Αληθινή Εθνικιστική μας Ελλάς ορθώσει και πάλι το ανάστημα τής Αυτοκρατορικής Αγίας Ρωμανίας.

 

Η σύγκρουση Ισραηλινών και Παλαιστινίων στα άγια χώματα πέριξ τής παλαιάς πόλης των Ιεροσολύμων εμφάνισε τον αληθινό ρόλο των Τούρκων που παρενέβησαν προκειμένου να οικειοποιηθούν το τοπικό μουσουλμανικό στοιχείο τής Παλαιστίνης, το οποίο ωστόσο έχει στην συντριπτική του πλειοψηφία ελληνική καταγωγή εκ των αρχαίων Φιλισταίων. Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμπεριφέρεται έτσι η Τουρκία. Την ίδια ακριβώς διαδρομή ακολουθεί και στους Έλληνες μουσουλμάνους τής Ελεύθερης Θράκης μας που αναγορεύει ως δήθεν Τούρκους, επιδιώκοντας την αυτονόμησή τους και την απόσπασή τους από την Μητέρα Ελλάδα. Κι αυτό ακριβώς αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά με αφορμή την πολεμική έκρηξη στη γη τής Παλαιστίνης.

 

Έτσι λοιπόν είδαμε την οργάνωση μιας συγκέντρωσης ελεγχόμενων τουρκοπροσκυνημένων στοιχείων από πράκτορες τού τουρκικού προξενείου στην Ξάνθη με αφορμή και πρόσχημα την υποστήριξη στον παλαιστινιακό λαό ως συνέχεια τής σύγκρουσης Τουρκίας και Ισραήλ στα θεοβάδιστα εκ Χριστού χώματα. Στα πλαίσια αυτά ακριβώς η τουρκόψυχη εφημερίδα Birlik έγραψε ότι «ο τουρκικός λαός που ζει στην περιοχή τής Ξάνθης πραγματοποίησε τεράστια συγκέντρωση για την υποστήριξη τού παλαιστινιακού λαού». Η συγκεκριμένη εκδήλωση έλαβε την άδεια τής ελληνόφωνης κυβέρνησης και συνοδεύτηκε από τη συμμετοχή εκπροσώπων τού ελληνόφωνου ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα η Τουρκία εξασφάλισε τον συντονισμό τής διακίνησης των λαθρομεταναστών εκ τού εδάφους τής Λιβύης σε συμφωνία με την εκεί προσωρινή κυβέρνηση. Είναι σαφής λοιπόν η επιδίωξη αρπαγής ελληνικών εδαφών στη Θράκη και τα Νησιά τού Αιγαίου σε συνδυασμό με τον λαθροεποικισμό τής Πατρίδος μας που ανέχονται και ενσωματώνουν οι ελληνόφωνοι πολιτικοί τής ξενοκίνητης αστικής δημοκρατίας.

 

Η νέα Κερκόπορτα τού πολυπολιτισμού δεν θα μείνει ανοικτή και η παρουσία της στα αιματοβαμμένα ελληνικά χώματα δεν θα γίνει ανεκτή. Η ελληνικότητα στην πίστη, το αίμα και τη συνείδηση είναι η ασπίδα και το δόρυ τής Φυλής μας. Η ελληνική οικογένεια και η ελληνική ταυτότητα, τα γεννήματα και οι μαχητές τού Ελληνισμού είναι οι μόνοι ιδιοκτήτες και νόμιμοι κάτοικοι τής γης μας. Οι μόνοι μουσουλμάνοι που δικαιούνται παρουσίας στην Πατρίδα μας είναι οι γνήσιοι και Πατριώτες Έλληνες Πομάκοι, απόγονοι των Θρακών Αρχαίων Αγριάνων και ιππομάχων πολεμιστών τού Μεγάλου Αλεξάνδρου. Η Ελλάς είναι κράτος Ορθόδοξο, Εθνικό, Λαϊκό και Φυλετικό. Η εθνική ασφάλεια τής Ελλάδος είναι ύψιστη προτεραιότητα τού αυθεντικού ελληνικού κράτους και είναι συνώνυμη τής εθνικής ισχύος που επιτάσσει την ελευθερία όλων των ελληνικών ψυχών και εδαφών.

 

Το αυθεντικό ελληνικό κράτος είναι οπωσδήποτε κράτος εθνικιστικό που αναγνωρίζει, στηρίζει και στηρίζεται κατά τρόπο απόλυτο και ολοκληρωτικό σε όλους τούς πολίτες του που πιστεύουν με πάθος και προσήλωση στην Ελληνική Ιδέα και την Ελληνική Φυλή αδιακρίτως και αδιαιρέτως. Η στελέχωση και η επάνδρωση τής ελληνικής κοινωνίας και των ελληνικών κοινοτήτων βασίζεται στους Πιστούς, Πατριώτες και Μαχόμενους Έλληνες υπέρ τής ανάπτυξης, τής προκοπής, τής ελευθερίας, τής διαιώνισης και τής εθνικής ολοκληρώσεως τής ελληνικότητας σε όλα τα πατρώα εδάφη. Κάθε Έλλην, πάσα ελληνική γη, κάθε κυριαρχικό μας δικαίωμα συνιστούν την καθ’ ημάς ελληνικότητα. Κάθε ξένο στοιχείο και πάσα προδοτική φωνή που αντιστρατεύεται τον εθνικό μας στρατηγικό σχεδιασμό είναι εχθρός και αποκρούεται. Καμία κατοχή, πολιτική ή στρατιωτική, και καμία πολυπολιτισμικότητα δεν έχει χώρο ύπαρξης ανάμεσά μας. Η Μεγάλη και Εθνικιστική Ελλάς ανήκει ολοκληρωτικά και αποκλειστικά μονάχα στους Έλληνες με Βασιλέα τον Θεό.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: