ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ

ΑΘΗΝΑ 14-5-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Οι τοποτηρητές τού ελληνόφωνου νεοταξισμού μιλούν έντονα τις τελευταίες ημέρες για τα «προνόμια» που επιθυμούν να χορηγήσουν σε όσους Έλληνες εμβολιαστούν. Κι αυτά που οι ελληνόφωνοι τύραννοι αποκαλούν προνόμια είναι τα αυτονόητα δικαιώματα τής συμμετοχής στις κοινωνικές δραστηριότητες και τις μετακινήσεις χωρίς μάσκες και ελέγχους. Παράλληλα οι παγκόσμιοι σιωνιστές εντολοδότες και κάποιες προσωρινά μεγάλες δυνάμεις θέλουν την επανεκκίνηση στις κρατικές υποθέσεις και τις διεθνείς σχέσεις. Κοινή συνισταμένη γραμμή εντολέων και κατοχικών πολιτικών είναι ότι στην νέα κανονικότητα που αυτοί επιθυμούν θέλουν την παγκόσμια διακυβέρνηση απαλλαγμένη από Πίστη και Εθνική Ταυτότητα.

 

Το ψευτορωμέϊκο άνοιξε υπό την επίδραση πάντα περιοριστικών μέτρων σε πιο χαλαρό θεωρητικά επίπεδο την αγορά μιας κατεστραμμένης οικονομίας προκειμένου να επιτρέψει την τουριστική δραστηριότητα. Και αυτό το έπραξε για δύο λόγους. Πρώτον, για να αποσείσει από πάνω του τις ευθύνες για την φτωχοποίηση τού ελληνικού λαού. Και δεύτερον, για να πετύχει μια υποτιθέμενη οικονομική ανάκαμψη, η οποία ωστόσο μπορεί να έρθει μονάχα ως αποτέλεσμα πρωτίστως τής παραγωγικής δραστηριότητας τού πρωτογενούς και τού δευτερογενούς τομέα, με την αγροτική και τη βιομηχανική και βιοτεχνική δραστηριότητα και όχι βέβαια με την μονομερή παροχή υπηρεσιών. Μόλα ταύτα, ο ίδιος ο ελληνικός τουρισμός πλήττεται όταν ΗΠΑ και Μεγάλη Βρετανία αποτρέπουν την έλευση τουριστών στην Πατρίδα μας που την στοχοποιούν ως επικίνδυνη λόγω κορονοϊού.

 

Την ίδια στιγμή η ελευθερία τού ανθρώπου ονομάζεται προνόμιο και μάλιστα αναγορεύεται ως ενδιάμεσο στάδιο στον δρόμο για την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών τού γενικού πληθυσμού. Όλα αυτά από τούς ίδιους πάντα ανθρώπους που δεν έχουν ακόμη καταγράψει το γονιδίωμα τού κορονοϊού και δεν έχουν εφαρμόσει μια ορθή φαρμακευτική αγωγή εν μέσω καταγγελιών, οδεύοντας απευθείας στον εμβολιασμό και γυρεύοντας την ταυτοποίηση και την πιστοποίηση των εμβολιασθέντων. Αυτά προκύπτουν από ιατρικές τοποθετήσεις που λένε επίσης ότι τα συμπτώματα τού κορονοϊού τα έχουν συναντήσει και σε άλλες ασθένειες! Και βέβαια το δικαίωμα στην μετακίνηση και τη χρήση των μεταφορικών μέσων τού κράτους, η συμμετοχή σε συναθροίσεις και εργασιακούς χώρους δίχως περιοριστικά μέτρα, η πρόσβαση στην υγεία, την παιδεία, την εκκλησία και τις κοινωνικές συναλλαγές είναι αυτονόητα δικαιώματα, ενώ «προνόμια» αποτελούν στα πλαίσια τού αντίχριστου, αντεθνικού και απάνθρωπου νεοταξισμού.

 

Την ίδια στιγμή οι γεωπολιτικές ισορροπίες συνεχίζουν να φλογίζουν την πορεία προς μια επανεκκίνηση η οποία ούτως ή άλλως πρέπει να γίνει. Το ζήτημα είναι εάν θα την πράξουν οι διεθνιστές πάσης ιδεολογικής απόχρωσης τής παγκόσμιας τυραννίας ή εμείς οι Πιστοί σε Θεό και Φυλή Εθνικιστές και τούτο σε κάθε χώρα. Διότι οι νεοταξίτες έχουν αποφασίσει να αιματοκυλίσουν την ανθρωπότητα κι εμείς είμαστε αποφασισμένοι να αποκαταστήσουμε την Μεγάλη και Κυρίαρχη Ελλάδα, αφανίζοντας όσους μάς θέλουν σκλαβωμένους Έλληνες. Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έχουν να αντιμετωπίσουν την Τουρκία που επιδιώκει την αρπαγή θαλασσίων ζωνών και γεωφυσικού πλούτου βαφτίζοντας τάχα τουρκικούς πληθυσμούς και νησιά σε Θράκη και Αιγαίο. Ακόμη και στα άγια χώματα τής Ιερουσαλήμ εβραίοι και άραβες αιματοκυλούνται όταν ο δήθεν πατριώτης Τραμπ σήμερα ζητά από τις ΗΠΑ να σταθούν στο πλευρό τού Ισραήλ.

 

Η φυσιολογική πορεία, η ανάπτυξη, η ελευθερία και η πίστη, η ζωή και η διαρκής ειρήνη είναι ζητήματα που άπτονται τής στερέωσης τής Θείας Νομοτέλειας και τής Εθνικής Ταυτότητας. Τα κράτη αποκτούν ομαλό κοινωνικό βίο όταν διοικούνται, στελεχώνονται και επανδρώνονται από τις εθνικές τους κοινότητες όπως ακριβώς συμβαίνει από την αρχή τής κτήσης τού κόσμου και τής ιστορίας των εθνών. Ο πολιτισμός είναι η έκφραση τής εργασίας, τής επιστήμης, τής γνώσης, τής συνεργασίας τής αδιάσπαστης εθνικής κοινότητας, των πολιτών που μοιράζονται κοινή εθνική καταγωγή, πίστη, αίμα και φυλή. Ο Εθνικισμός είναι επομένως η κοινή φωνή και ο αδιάρρηκτος δεσμός τού λαού. Είναι επιπλέον η μία και μόνη γραμμή συνεννόησης μεταξύ των λαών. Η Ελλάς ως κοιτίδα και φορέας τού Πολιτισμού, τού Εθνικισμού και τής Ορθοδοξίας θα πρωταγωνιστήσει στην επανεκκίνηση τής κοινωνίας των εθνών κατ’ αρχήν τείνοντας χείρα στα δικά της παιδιά και κατόπιν στην οικουμένη, σπάζοντας κάθε είδος δεσμών τού Ελληνισμού μας.

 

Ήρθε λοιπόν η ώρα να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Ήρθε η ώρα να πάρουμε την Ιερή Ελλάδα στα χέρια μας. Ο διεθνισμός και η σατανική παγκοσμιοποίηση θα συντριφτούν και θα απομακρυνθούν δια παντός από την Πατρίδα μας. Ελλάς σημαίνει Ορθοδοξία, Ελληνικό Αίμα και Ελληνικός Πολιτισμός. Σημαίνει Αλήθεια, Ελευθερία και Δημιουργία. Ο ενωμένος Ελληνισμός μέσα από τον πηγαίο κοινοτικό τρόπο ανάπτυξης και μαχητικής έπαλξης τού Πανελληνισμού είναι ανίκητος. Και είναι αυτός ακριβώς ο λόγος που οι ανθέλληνες και οι προδότες μάς θέλουν διωκόμενους και διχασμένους. Εμπρός λοιπόν αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ. Να κατακτήσουμε τις ελευθερίες μας ενάντια στα δήθεν προνόμια τής υποχρεωτικότητας χαραγμάτων και συρρικνώσεως τού Ελληνισμού μας. Για μια Μεγάλη Ελλάδα που θα κατευθύνει και θα σκεπάσει την οικουμένη. Βασιλεύς Χριστός – Μεγάλη Ελλάς – Εθνικισμός για την Ανατολή τής Χρυσής Αυγής τής Ελληνικής Φυλής.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: