ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΑΚΗΡΥΧΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

ΑΘΗΝΑ 4-6-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Οι γεωπολιτικές αναταράξεις και οι πολιτικοί κραδασμοί ωθούν τις εξελίξεις στα όρια ενός ακήρυχτου πολέμου τής παγκοσμιοποίησης. Η Ελλάς δέχεται ισχυρές πιέσεις σε όλα τα μέτωπα ταυτόχρονα ως αποτέλεσμα τής σκόπιμης υποταγής τού ψευτορωμέϊκου. Τα ζητήματα τού κορονοϊού, τής οικονομίας, τής λαθρομετανάστευσης και τής τουρκικής προκλητικότητας έχουν ζώσει σε βαθμό υπαρξιακού κινδύνου το Έθνος μας. Ωστόσο η πολιτική αντιπαράθεση οριοθετείται από μια υποκριτική αριστερή αντίδραση που διευκολύνει την μετάβαση σε μια οικουμενική κατοχική κυβέρνηση πάντων των δημοκρατών.

 

Η υπόθεση τού κορονοϊού εξελίσσεται σε προκλητικό εργαλείο στέρησης των ελευθεριών, διαρκούς παρακολούθησης των λαών και κάλυψης των διεθνών ανομιών. Κι αν κάποιος πει ότι η νανοτεχνολογία και η ψηφιακή ταυτοποίηση είναι τυχαίες επιλογές, οι εξελίξεις τον διαψεύδουν. Κραυγαλέα περίπτωση συνιστούν οι ανήθικες προθέσεις εμβολιασμού των παιδιών άνω των 12 ετών με πρόσχημα το τείχος τής ανοσίας τής αγέλης. Την ίδια ώρα πλήθος σχετικών αναφορών συντείνουν στην πραγματικότητα ότι τα παιδιά δεν διατρέχουν κίνδυνο. Τα δε κρούσματα εμβολιασμών με σοβαρές έως και θανατηφόρες παρενέργειες πληθαίνουν. Το αντίχριστο σφράγισμα λοιπόν είναι στις επιδιώξεις τής σατανικής διεθνούς σιωνιστικής τυραννίας και των τοπικών πολιτικών της.

 

Τα παραμύθια εν τω μεταξύ των ελληνόφωνων πολιτικών περί τού ανοίγματος τής αγοράς με την προοπτική ανάκαμψης τής οικονομίας με όχημα τον τουρισμό κομματιάζονται με τις ενέργειες των ψευτοσυμμάχων τής Εσπερίας. Μετά από τούς Αμερικανούς και τούς Βρετανούς, έρχονται οι Ολλανδοί να εντάξουν την Ελλάδα στην πορτοκαλί ομάδα υψηλού κινδύνου για τον τουρισμό λόγω κορονοϊού, ενώ την ίδια στιγμή κατηγορούν την Πατρίδα μας για βίαιη επαναπροώθηση Αφγανών λαθρομεταναστών. Στηρίζουν δηλαδή επί τής ουσίας με την μέθοδο τάχα μου τής πίεσης το ψευτορωμέϊκο στην υποτιθέμενη ανάγκη παραμονής και ενσωμάτωσης των λαθρομεταναστών, οι οποίοι προέρχονται όλοι τους από χώρες με στρατηγική σχέση συμμαχίας με την Τουρκία.

 

Στην κορύφωση λοιπόν τής εχθρικής συμπεριφοράς που αντιμετωπίζει το Ελληνικό Έθνος κι όχι το ελληνόφωνο κατοχικό καθεστώς, ακολουθεί η επιδίωξη και ο κίνδυνος απώλειας εθνικής και εδαφικής κυριαρχίας τής Πατρίδος μας. Από την μια πλευρά οι Γερμανοί και τα Ηνωμένα Έθνη προχωρούν σε διάσκεψη στο Βερολίνο για τη Λιβύη στις 23 Ιουνίου με την πρόσκληση των πέντε μονίμων μελών τού Συμβουλίου Ασφαλείας τού ΟΗΕ, την Τουρκία, την Ιταλία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, αφήνοντας εκτός συμμετοχής την Ελλάδα για μια ακόμη φορά. Μ’ αυτόν τον τρόπο επαληθεύουν την αναγνώριση τού παράνομου τουρκολιβυκού συμφώνου οριοθέτησης θαλασσίων ζωνών που κόβει τα ελληνικά χωρικά ύδατα στα δύο, αφαιρώντας θαλάσσια κυριαρχία από την Ελλάδα στο Ανατολικό Αιγαίο.

 

Παράλληλα το τουρκικό συμβούλιο εθνικής ασφαλείας πέραν από τη στήριξη των Παλαιστινίων έναντι τού Ισραήλ, έκανε λόγο για την αντιμετώπιση των υποτιθέμενων παράνομων ενεργειών τής Ελλάδος στο Αιγαίο και την Μεσόγειο, με την διατήρηση από την Τουρκία τού δικαιώματος τής αυτοάμυνας. Η Τουρκία επιπλέον τις επόμενες εβδομάδες βγάζει αεροπλανοφόρο για θαλάσσιες δοκιμές συνοδεία πτητικών μέσων και διακηρύσσει την πίστη της στην δημιουργία δύο κρατών στην Κύπρο, με σαφή πρόθεση την τουρκοποίηση τής Μεγαλονήσου μας. Κι όλα αυτά όταν το μέτωπο σύγκρουσης τής Άγκυρας με τούς Κούρδους και τον Γκιουλέν βαθαίνει.   

 

Μέσα σε αυτόν τον ρυθμό γεωπολιτικής σύγκρουσης και πολιτικής ανισορροπίας, η αγορά εργασίας πλήττεται τόσο από την περιορισμένη κίνηση και την περιστολή λειτουργίας κάποιων μαγαζιών όσο και από τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις αποσυνθέσεως των εργατικών δικαιωμάτων που είχε θεσπίσει ο Εθνικιστής Ηγέτης Ιωάννης Μεταξάς. Το οκτάωρο και οι υπερωρίες αντικαθίστανται από πολύωρες απασχολήσεις για ένα κομμάτι ψωμί, στα δε δημόσια έργα συμμετέχουν ξένα φτηνά εργατικά χέρια. Η Αριστερά βρίσκει πάτημα επιδείξεως επαναστατικής τάχα μου αντίστασης, όταν συμφωνεί στον αφελληνισμό τής ελληνικής κοινωνίας και τη συρρίκνωση τής Πατρίδος μας που μεθοδεύουν οι συνεργάτες τους πολιτικοί και οι νεοταξίτες εντολείς τους. Άλλωστε μια πολιτειακή ανωμαλία διευκολύνει τα στημένα σχέδια μιας δήθεν σωτήριας οικουμενικής κυβερνήσεως για την ολοκλήρωση τής καταστροφής μας.

 

Όμως για εμάς τούς Έλληνες Εθνικιστές είναι σαφές ότι η Ελλάς δεν ανήκει στους πολιτικούς και τα ξένα συμφέροντα που υπηρετούν, αλλά στο Ελληνικό Έθνος και τούς μαχόμενους φρουρούς τής Πατρίδος. Η Ελλάς είναι το εργαστήριο και το κάστρο τής Ελληνικής Φυλής. Η ελληνική κοινωνία, η ελληνική οικονομία, η ελληνική υγεία, η παιδεία, η ανάπτυξη και η κυριαρχία των εθνικών μας εστιών είναι ζητήματα που αφορούν τον ελληνικό λαό ο οποίος είναι ο μόνος διαχειριστής, ιδιοκτήτης και φρουρός τής Πατρίδος του. Η στελέχωση και η επάνδρωση κράτους και κοινωνίας ανήκει μονάχα στους Έλληνες. Είναι αδιαμφισβήτητο δικαίωμα και ιερό χρέος μας Έλληνες η κάθαρση τής πολιτικής και τής κοινωνικής ζωής από ανθέλληνες προδότες και ξένους εισβολείς.

 

Η Ελλάς χρειάζεται ενότητα κυβέρνησης και λαού προκειμένου να θωρακιστεί και να αναπτυχθεί με ασφάλεια ως Μεγάλη Δύναμη. Η ενότητα αυτή όμως δεν είναι ζήτημα πολιτικής εκμετάλλευσης αλλά το αποτέλεσμα εθνικής και λαϊκής εξουσίας. Το ζητούμενο λοιπόν είναι να αναλάβει ο ίδιος ο ελληνικός λαός την διοίκηση τού κράτους και την ισχύ τού Έθνους. Αυτή ακριβώς είναι η πολιτική πρόταση τού Λαϊκού Εθνικιστικού μας Κινήματος. Θέλουμε να κάνουμε τις πολιτικές μας προτάσεις κυβερνητικό έργο.

 

Θέλουμε μια οικονομία που θα στηριχθεί στην ελληνική παραγωγική μηχανή και τα ελληνικά χέρια. Θέλουμε μια κοινωνία που θα στηριχθεί αποκλειστικά στους Έλληνες μέσα από ένα κράτος εθνικό, ορθόδοξο, λαϊκό και φυλετικό. Θέλουμε μια εθνικά ασφαλή Ελλάδα με τα ελληνόπουλα να γεμίζουν την κοινωνία και τα σχολεία. Θέλουμε μια υγιή ελληνική κοινωνία και τούς Έλληνες λεύτερους έως και την τελευταία ελληνική ψυχή. Με τον ελληνικό λαό και τον ελληνικό στρατό φυσικούς μας σύμμαχους. Ιδού η οδός για την Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού. Μια ξεκάθαρη εθνοκρατική πρόταση εξουσίας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: