ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

ΑΘΗΝΑ 25-6-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η Ελλάς δεν υποκύπτει σε εκβιασμούς και δεν παραδίδεται με την υπογραφή σε προσκυνοχάρτια. Η Ελλάς αγωνίζεται για πίστη, δίκαιο, ελευθερία και πολιτισμό, αν χρειαστεί ακόμη και στο πολεμικό πεδίο τής Τιμής. Ο Έλλην δεν μαραζώνει, δεν παρακαλεί τον εχθρό, δεν ψάχνει για ξένες γερές πλάτες δήθεν στήριξης και δεν παραδίδεται. Ο Έλλην ακόμη και στον καιρό τής φτώχειας χαμογελά, άδει τον εθνικό του ύμνο, συντρίβει τον εχθρό του, γίνεται ο ίδιος μεγάλη δύναμη και νικά χωρίς εκπτώσεις και πολιτικά κόστη.

 

Στις μέρες μας το ψευτορωμέϊκο επέβαλλε την προδοσία και την τυραννία ως δήθεν νόμιμη εξουσία στον ελληνικό λαό. Επέβαλλε τον όλεθρο στον Ελληνισμό με την μορφή τής ψήφου μέσα από ένα διεφθαρμένο και ξενοκίνητο καθεστώς. Μετέτρεψε δηλαδή τον λαό σε πεισιθάνατο ραγιά κρύβοντας τις αλήθειες και προβάλλοντας τις υποχωρήσεις στα θελήματα των ανθελλήνων ως δήθεν μονόδρομο σωτηρίας. Πως γίνεται όμως κλείνοντας το οξυγόνο να πάρεις ανάσα, δίδοντας γη και ύδωρ να βαστήξεις δική σου τη γη των προγόνων σου και εγκαταλείποντας τα κάστρα και τούς ναούς σου στους αλλοφύλους να λέγεσαι Έλλην; Πολύ απλά δεν γίνεται, διότι υπέρτατος Νόμος είναι ο Νόμος τού Έθνους, Αρχηγός τού Έθνους είναι ο Θεός και υπέρτατη υποχρέωση τού Έλληνα είναι η διαιώνιση τής Ελληνικής Φυλής και η Νίκη τού Ελληνισμού και τού Ελληνικού Πολιτισμού.

 

Δεν είναι η ύλη αυτή που διαφεντεύει τη ζωή σου Έλληνα και δεν νοείται το εμπόριο τής γης και τής ελευθερίας σου ως διαβατήριο διαβίωσης με κυβερνήτη τον τύραννο. Δεν νικιέται η σάρκα με την πώληση τής Πατρίδος και δεν λύνεται το πρόβλημα όταν κρύβεσαι από αυτό και αφήνεις την βολική λύση σε αυτόν που μισεί Θεό και Άνθρωπο. Διότι αυτός δεν είναι μήτε Έλλην μήτε Άνθρωπος. Το πνεύμα κυβερνά την ύλη, ο Πατριωτισμός διαφεντεύει την Γη των Πατέρων μας, η Πίστη στο Θεό βαστά όρθιους τούς Ναούς ενάντια στον διαβολικό οικουμενισμό, ο Εθνικισμός ενώνει τις Ελληνικές Κοινότητες όπου γης κάνοντας ενιαίο και ισχυρό Σώμα τον Ελληνισμό. Τότε το χαμόγελο λάμπει στο πρόσωπο τού Έλληνα, η αποφασιστικότητα κάμπτει τις όποιες πρόσκαιρες δυσκολίες, οι ελληνικές αξίες μένουν απροσκύνητες, η προδοσία ρίπτεται στον Καιάδα και ο Ελληνισμός μέσα από την φτώχεια νικά με τον πλούτο τής ψυχής την σατανική παγκοσμιοποίηση και γίνεται Μεγάλη Δύναμη Δικαίου.

 

Κάποιοι βγάλανε τον Έλληνα από την ασχολία τής γης που τον έθρεφε. Κάποιοι τού πήρανε το σπίτι με δάνεια και την Πατρίδα με μνημόνια. Κάποιοι στερήσανε από τον Έλληνα την εργασία του και τον ξεκόψανε από την οικογένεια για να τον οδηγήσουνε κατόπιν στην υπογεννητικότητα. Κάποιοι ανοίξανε τα σύνορα για να φέρουνε ως πολίτες τής Ελλάδος τούς λαθροεισβολείς. Οι ίδιοι «κάποιοι» εξαχρείωσαν τα ήθη σου Έλληνα για να σκύψεις το κεφάλι στον τύραννο. Κάνανε ριψάσπιδες και κίναιδους και κλέφτες άρχουσα τάξη. Και κατόπιν σού φέρανε Έλληνα τούς κατασκευασμένους ιούς που μάκρυναν την ήδη υπάρχουσα φτώχεια που έχει κάνει τον Έλληνα μειοψηφία στον τόπο των πατέρων του και τούς εχθρούς των παλιών κατοχών να ζητάνε τη σταύρωση τού Ελληνισμού και την υποδούλωση τής Πατρίδος όπως κάμανε οι σταυρωτήδες Τού Χριστού μας και οι Οθωμανοί κατακτητές. Είναι οι σιωνιστές, οι Τούρκοι και οι σύμμαχοί τους και οι ψευτορωμιοί πολιτικοί τής αστικής δημοκρατίας εχθροί σου Έλληνα στον ίδιο βαθμό.

 

Η λύση τού προβλήματος είναι πολύ απλή αγαπημένε μου ελληνικέ λαέ. Είναι κατ’ αρχήν επιβεβλημένο να κατανοήσεις ότι δεν είσαι ελεύθερος αλλά κατακτημένος και μάλιστα με τον πιο ατιμωτικό τρόπο, εν καιρώ ειρήνης. Ύστερα θα πρέπει να κατανοήσεις ότι η υποδούλωση έστω και ενός Έλληνα με οποιονδήποτε τρόπο αρκεί να σε κάνει να απαιτήσεις μαζί με τα εθνοφυλετικά σου αδέρφια και να επιτύχεις την ελευθερία τού αδερφού σου. Τότε θα έχεις οπωσδήποτε επιτύχει την ποθητή ενότητα τού ανίκητου Ελληνισμού. Και θα κατανοήσεις τότε αδιαμφισβήτητα Έλληνα ότι η λύση τού προβλήματος λέγεται επιστροφή στις ρίζες και τις αξίες που γέννησαν την Φυλή μας στους ένδοξους χρόνους ενός Ελληνισμού Αυτοκρατορικού.  

 

Θα πάρεις τη γη που σού ανήκει στα χέρια σου και με την ορμή τού ελληνικού πνεύματος και τής ατσάλινης πυγμής σου θα την κάνεις σχολειό, εργαστήριο, ναό και πολεμίστρα τής νέας ελληνικής γέννας, τής Ελληνικής Φυλής που έρχεται στο φως. Θα κάνεις παιδεία, υγεία, οικονομία, εξουσία, κοινωνία, παραγωγή, στρατό, ένα ενιαίο εθνικό κορμό απόλυτα και ολοκληρωτικά ελληνικό. Θα κάμεις την Ελληνοορθοδοξία και τον Ελληνικό Πολιτισμό πυλώνες ελληνικής ηγεμονίας και διδαχής. Το πνεύμα θα οδηγήσει την ύλη και η Αγία και Μεγάλη Ελλάς, η Αληθινή και Εθνικιστική Ελλάς θα αναστηθεί με Ήθος και Ατσάλι μαζί. Ιδού ένας πολύ όμορφος και ελληνικός κόσμος και τρόπος ζωής.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: