ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΙΜΩΝΕΤΑΙ

ΑΘΗΝΑ 8-6-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Οι προσκυνημένοι στον νεοταξισμό ελληνόφωνοι πολιτικοί αποφάσισαν να φιμώσουν τον Ελληνικό Εθνικισμό. Πιστεύουν οι αχαμνοί ανθέλληνες ότι μπορούν να υποτάξουν τούς ανυπότακτους Έλληνες. Θεωρούν ότι οι αλχημείες ενός πολιτικού συστήματος που νοθεύει τη βούληση τού ελληνικού λαού μπορούν να νοθεύσουν την εθνική συνείδηση για το καλό τάχα τού λαού. Διότι ο Ελληνικός Εθνικισμός είναι η φωνή και η συνείδηση τού Ελληνισμού. Είναι η πολιτική απόφαση τού ελληνικού λαού να διατηρήσει ακέραιη την εθνική του υπόσταση και να διοικήσει το αληθινά ελεύθερο ελληνικό κράτος ενάντια σε αυτούς που επιδιώκουν τον αφανισμό τού Ελληνισμού.

 

Ο Εθνικισμός είναι η έπαλξη των μαχόμενων Ελλήνων υπέρ Πίστεως, Πατρίδος, Φυλής και Πολιτισμού Ελληνικού. Και είναι όλη μας τούτη η ζωή και τα ιδανικά με τα οποία οι πρόγονοί μας προίκισαν την γη μας και την πλάση που σήμερα κινδυνεύει να αφανιστεί. Δεν είναι λοιπόν οι ψήφοι και οι κάλπες που ρυθμίζουν την ελευθερία τού Ελληνισμού με διαδικασίες αυτοματισμού, αλλά οι ελεύθεροι Έλληνες στο Φρόνημα που θέτουν την εθνική αυθυπαρξία και ισχύ, το Ζωντανό Ελληνικό Έθνος ως τον υπέρτατο νομοθέτη και εκφραστή τής Πολιτείας. Και είναι αληθινά ο Εθνικισμός η φωνή τού Ελληνισμού που νικά και δεν φιμώνεται.

 

Είπαν λοιπόν με νομοθετική τροπολογία οι κυβερνητικοί με την σύμπλευση των πολιτικών τους συνδαιτυμόνων ότι οι Εθνικιστές που διώκονται πολιτικά με πρώτο τον αρχηγό τής Χρυσής Αυγής Νίκο Μιχαλολιάκο δεν θα μπορούν να πολιτευτούν και δεν θα μπορεί να συμμετέχει στις εκλογικές διαδικασίες ανάλογο πολιτικό κόμμα. Θέλουν να βγάλουν οι ελληνόφωνοι ψευτορωμιοί εκτός νόμου παρανόμως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα. Η επιθυμία των ανθελλήνων δεν θα βρει κατάλληλο έδαφος για να καρποφορήσει. Ο δε λόγος τού επιχειρούμενου τερατουργήματος είναι τα φρικτά δεινά που έρχονται προκειμένου να σαρώσουν την ελληνική κοινωνία και για τα οποία το πολιτικό καθεστώς δεν θέλει την ύπαρξη αντίθετης φωνής. Αλλά εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές στεκόμαστε όρθιοι.

 

Οι πολιτικοί ολετήρες έχουν πάρει απόφαση να ξεκινήσουν εντός τού καλοκαιριού τις διαδικασίες για την παροχή «προνομίων» στους εμβολιασμένους και την καθιέρωση τού υποχρεωτικού εμβολιασμού στο ζήτημα τού κατασκευασμένου κορονοϊού. Η χαμηλή προσέλευση των Ελλήνων στα κέντρα εμβολιασμού εξαιτίας των δυσάρεστων παρενεργειών, των θανάτων και των γενετικών μεταλλάξεων που κυοφορούνται για τον έλεγχο τής ανθρωπότητας από τον αντίχριστο νεοταξισμό, έχει εκνευρίσει τούς πολιτικούς υπαλλήλους τού διεθνούς σιωνισμού. Η δε προπαγάνδα των καθεστωτικών ΜΜΕ αποκλείει κάθε ελεύθερη επιστημονική άποψη. Επιθυμία των εγκάθετων πολιτικών αρχών είναι ο καθολικός εμβολιασμός τού γενικού πληθυσμού, ακόμη και των παιδιών άνω των 12 ετών. Όσοι δεν υπακούσουν θα αποκλείονται από την κοινωνική ζωή και τις καθημερινές συναλλαγές. Το αντίχριστο σφράγισμα όμως δεν θα περάσει.

 

Στα εθνικά ζητήματα ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν συναντήθηκε στην Άγκυρα με τούς δύο ανθέλληνες συμμάχους του στα Βαλκάνια, τον Αλβανό πρωθυπουργό Ράμα και τον Σκοπιανό ομόλογό του Ζάεφ. Την ίδια στιγμή τα δικαιώματα των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών, με πρώτο το κατοχυρωμένο από το Πρωτόκολλο τής Κέρκυρας δικαίωμα τής αυτονομίας τής Βορείου Ηπείρου, δεν υλοποιούνται και η παραβίαση των δικαιωμάτων των αδερφών μας στην πίστη, τη θρησκεία, τη γλώσσα και την ιδιοκτησία θέτουν την ύπαρξή τους σε κίνδυνο. Τα δε Σκόπια έχουν αναγνωριστεί ως γνωστόν ως Βόρεια Μακεδονία με «μακεδονική» εθνότητα και γλώσσα που τείνουν αξιώσεις σε βάρος τής αρχέγονης μακεδονικής γης μας όταν ουδείς αναγνωρίζει την ύπαρξη Ελλήνων στα κατεχόμενα χώματά μας. Οι Τούρκοι διαθέτουν στρατιωτικές βάσεις και συμφέροντα σε Αλβανία και Σκόπια, ενώ αξιώνουν τουρκικούς τάχα πληθυσμούς και εδάφη στην Ελεύθερη Θράκη μας και τα Νησιά τού Ανατολικού Αιγαίου.

 

Την ίδια στιγμή οι δημοκράτες πολιτικοί τής ξενοκίνητης αστικής δημοκρατίας που ανοίγει τον δρόμο στην σατανική παγκοσμιοποίηση και συνομιλεί για συγκυριαρχία με τούς Τούρκους, πραγματοποίησε γραπτές εξετάσεις στην ελληνική γλώσσα των λαθροεισβολέων προκειμένου να τούς δοθεί η ελληνική ιθαγένεια. Πρόκειται για την διαδικασία ενσωμάτωσης και παροχής ψήφου στους αντικαταστάτες τού δημογραφικά χειμαζόμενου ελληνικού πληθυσμού που κατά την άποψη τής προέδρου της δημοκρατίας και των λοιπών κατοχικών πολιτικών θα μάς λύσουν το πληθυσμιακό έλλειμμα… Είναι οι ίδιοι ανθέλληνες λαθροεισβολείς που προέρχονται από ασιατικές και αφρικανικές χώρες φιλικές τής Τουρκίας και τούς οποίους στηρίζει ως πεμπτοφαλαγγίτες της η Άγκυρα. Το δε ψευτορωμέϊκο στήνει ολόκληρες λαθραίες πόλεις με πλήρεις κτηριακές υποδομές χρηματοδοτημένες από ψευτοσυμμάχους και κρυφά ταμεία στις εισόδους πόλεων και χωριών μας. Και εύκολα μπορούμε να φανταστούμε τι μπορεί να συμβεί με μια διαταγή τής Τουρκίας.

 

Είναι σαφές λοιπόν ότι οι ψευτορωμιοί πολιτικοί προχωρούν στη δημιουργία μιας Ελλάδος δίχως Έλληνες στην κυριολεξία. Αν λάβουμε υπόψη και την καθίζηση τής ελληνικής οικονομίας, θέλουν την αποδοχή τής μικρότερης και αφελληνισμένης Ελλάδος από τον φτωχοποιημένο και απόλυτα ελεγχόμενο ελληνικό λαό. Όμως η γη Μαρτύρων και Ηρώων έχει υπερασπιστές τού ενωμένου Ελληνισμού εμάς τούς Έλληνες Εθνικιστές που δίδουμε τον καλό αγώνα και πάλι, όπως οι πρόγονοί μας, για Τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Ελλάδος την Ελευθερία. Ότι στην Ιερή Ελλάδα μας άνθισε ο Ορθός Λόγος Τού Χριστού μας με την Ελληνοορθοδοξία μας. Ότι η Ελλάς λευτερώνει ελληνικές ψυχές μηδέποτε παραχωρώντας έστω και μια πέτρα ελληνική. Ότι οι ελληνικές κοινότητες όπου γης εκφράζουν και ορίζουν τον λόγο και την ανάπτυξη τής Μητροπολιτικής Ελλάδος.

 

Ο Ελληνισμός είναι ιδέα οικουμενική. Είναι ένα σώμα αδιαίρετο. Ένα Έθνος, ένας λαός, μια Φυλή, μια Εθνική και Λαϊκή Εξουσία. Άρχων και αρχόμενος, εξουσιαστής, εργάτης και στρατιώτης τής Πατρίδος μας είναι απόλυτα και ολοκληρωτικά ο ελληνικός λαός. Ο Έλλην διατηρεί απαρασάλευτη την πίστη του και απόλυτα ελεύθερη την βούληση και την προσωπικότητά του. Ο Έλλην περιφρουρεί την γη του και προστρέχει σε βοήθεια τού αδερφού του υπακούοντας στο υψηλό αίσθημα τής εθνικής αλληλεγγύης. Ο Έλλην πιστεύει στην αρχή τής ελληνικότητας που ορίζουν το ελληνικό αίμα, η ελληνική φυλή, η ελληνική γλώσσα, ο ελληνικός πολιτισμός, η ελληνορθόδοξη πίστη. Η Ελλάς είναι η Γη των Ελλήνων Χριστιανών και τού Αρχέγονου Ελληνικού Πολιτισμού. Κι αν η Πατρίς μας είναι σήμερα κατεχόμενη εν καιρώ τάχα ειρήνης, έχει εκφραστές και ελευθερωτές εμάς τούς Έλληνες Εθνικιστές στην οδό τής Χρυσής Αυγής τής Αγίας και Μεγάλης Ελλάδος.   

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: