ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΟΧΕΥΣΗ

ΑΘΗΝΑ 22-6-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Η πολιτική επικοινωνία που ασκείται μέσα από τα ραδιοτηλεοπτικά και διαδικτυακά μέσα τού κατοχικού καθεστώτος δίδει μεγάλη βαρύτητα με πλήθος αντικρουόμενων πληροφοριών στο ζήτημα τού κατασκευασμένου κορονοϊού. Την ίδια στιγμή η εγκληματικότητα καλπάζει και οικογένειες διαλύονται ή ταλανίζονται από την σήψη των ηθών. Η οικονομία βυθίζεται στα χρέη και τις ζημίες των προηγούμενων εγκλεισμών που ουδέν βέβαια αποτέλεσμα απέδωσαν. Και η λαθρομετανάστευση νομιμοποιείται και ενσωματώνεται προκειμένου να αντικατασταθεί ο λαός από τούς ισλαμιστές λαθροεισβολείς, όπως συμβαίνει σε ολόκληρη την Ευρώπη σε βάρος τού Χριστιανισμού και τού Έθνους στον δρόμο προς την αντίχριστη παγκοσμιοποίηση.

 

Η νεοταξική προπαγάνδα επιχειρεί να ποδηγετήσει τον λαό μέσα από την καλλιέργεια φοβικών συνδρόμων και την ίδια στιγμή καλλιεργεί ένα κλίμα διχαστικό. Ο κορονοϊός βέβαια δεν τούς δίνει το αποτέλεσμα που διαφημίζουν, καθώς οι εμβολιασμοί δεν παρέχουν τα ιατρικά αποτελέσματα παρά μονάχα την πιστοποίηση τού ελέγχου των μαζών που ήταν σαφής σκοπός τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Κι έτσι άρχισαν οι μεταλλάξεις και οι αναφορές σε νέα κυοφορούμενα κύματα κορονοϊού και εγκλεισμών από το φθινόπωρο. Διότι η πτώση των οικονομιών είναι πάντα ο τελικός εκβιασμός των μαζών για την υποταγή τους στα νεοταξικά σχέδια.

 

Η επικοινωνία λοιπόν είναι ένα πολύ σπουδαίο πολιτικό εργαλείο στα χέρια όσων το χειρίζονται. Έχει βέβαια τα πλεονεκτήματα και τα ελαττώματα που αντιστοιχούν σε κείνους που την χειρίζονται, διότι πολύ απλά υπάρχει η μαύρη και η άσπρη όψη τής προπαγάνδας. Η τεχνολογία έχει στις μέρες μας τη δυνατότητα να μετασχηματίζει την παρεχόμενη προς τον πολίτη εικόνα και φυσικά η ρητορική δεινότητα και η εκφραστική άνεση μπορούν να εμφανίζουν το ψέμα ως αλήθεια. Αυτή είναι η μαύρη όψη τής επικοινωνιακής τακτικής. Και φυσικά όπως αντιλαμβάνεται κάθε συμπολίτης μας, υπό αυτήν την έννοια προπαγάνδα τελούν τόσο τα ΜΜΕ όσο και οι πολιτικοί και λοιποί θεσμικοί υπηρέτες τής κατοχικής αστικής δημοκρατίας, αυτοί που τόσο εύκολα κατηγορούν για παραποίηση τής αλήθειας εμάς τούς Εθνικιστές.

 

Η μεγάλη διαφορά στην επικοινωνιακή πολιτική έγκειται στο σεβασμό τής πραγματικότητας και την διάθεση υπερασπίσεως των δικαίων και των συμφερόντων έθνους και λαού. Διότι η Ελλάς έχει απειληθεί πολλές φορές τόσο από κατακτητές όσο και από προδότες και έχει επιβραβευθεί στον αγώνα τής ζωής, τής λευτεριάς και τής πολιτισμικής της άνθισης όταν στηρίχθηκε στα αθάνατα και δομικά τής Φυλής μας ιδανικά. Και τα Ιδανικά τής Ελληνικής Φυλής είναι η Πίστη, η Πατρίδα και η Οικογένεια. Σήμερα λοιπόν που οι πολιτικοί τού ψευτορωμέϊκου και οι νεοταξίτες εντολείς τους θέλουν να μεταλλάξουν τον ελληνικό λαό ηθικά και εθνικά, είμαστε εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές που λέμε τις αλήθειες, αποκαλύπτουμε τις παγίδες και παρουσιάζουμε τις πολιτικές μας θέσεις για την αναγέννηση και την ανάδειξη τού Ελληνισμού σε ισχυρή προσωπικότητα όταν οι ψευτορωμιοί τής αστικής δημοκρατίας επιχειρούν να μάς φιμώσουν και να μάς θέσουν στο περιθώριο.

 

Εφόσον όμως το κατοχικό καθεστώς μετέρχεται την προπαγάνδα τού ψεύδους και τού εκβιασμού, εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές διαθέτουμε την ισχυρότερη προπαγάνδα τής αλήθειας, τού δικαίου, τής πίστης και τής αγάπης στο Θεό και το Ελληνικό Έθνος. Και κείνοι που θέλουν να επικαλούνται το λειτούργημα τής λαϊκής ενημέρωσης, έχουν ηθική και νομική υποχρέωση να ακούσουν την φωνή τού Εθνικισμού που εκφράζει στον απόλυτο βαθμό τον ελληνικό λαό. Διότι η Ελλάς ανήκει απόλυτα και ολοκληρωτικά στους Έλληνες στην πίστη, το αίμα και τη συνείδηση. Εκείνος που ενδιαφέρεται για την υγεία, την λευτεριά, την ανάπτυξη και την ισχύ τού Ελληνισμού είναι το γέννημά του που κοπιάζει, μοχθεί, φτιάχνει ελληνική οικογένεια και είναι αποφασισμένος να δώσει αν χρειαστεί ακόμη και τη ζωή του για την Πατρίδα των Ελλήνων προγόνων του, την Αληθινή Ελλάδα.

 

Τα προβλήματα τής Πατρίδος μας δεν προέκυψαν από το πουθενά. Η φτωχοποίηση με τα μνημόνια ήρθε για να απειλήσει τον Έλληνα με την απώλεια τού ψωμιού των παιδιών του. Η υγειονομική κρίση των κατασκευασμένων ιών ήρθε για την καλλιέργεια τού φόβου τού θανάτου και την παρακολούθηση των μαζών από τον αντίχριστο νεοταξισμό. Η είσοδος των ισλαμιστών λαθρομεταναστών έρχεται με τις ευλογίες τόσο των Τούρκων όσο και των σιωνιστών ώστε να πέσει ο Ιερός Ναός τής Θείας Νομοτέλειας που λέγεται Ελληνοορθοδοξία και να εξαλειφτεί η σπορά των Ελλήνων. Η υπογεννητικότητα των Ελλήνων είναι το αποτέλεσμα τής φτώχειας και τής πτώσης των ηθών και η φτωχοποίηση τού λαού μας είναι το αποτέλεσμα τής εγκατάλειψης τής γης με τις ενέργειες των υποτιθέμενων ταγών και την υποχωρητικότητα τού ίδιου τού λαού. Οι δε εθνικοί κίνδυνοι είναι το αποτέλεσμα τής εγκατάλειψης εθνικής γης σε χέρια ανθελλήνων που έχουν το θράσος να εξακολουθούν να ζητούν κι άλλη ελληνική γη.

 

Τίποτα λοιπόν δεν είναι τυχαίο. Η Ελλάς που ζει όμως υπάρχει, αντιστέκεται και ξέρει να νικά. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές λέμε πάντα όλες τις αλήθειες και γι’ αυτόν το λόγο το νεοταξικό σύστημα μάς θεωρεί επικίνδυνους. Φυσικά, διότι πολύ απλά είμαστε ωφέλιμοι μαχητές τού ελληνικού λαού και τής Ελληνικής Φυλής. Ο δε σκοπός τής πολιτικής και επικοινωνιακής μας εργασίας είναι να δώσουμε στον Ελληνισμό μαζί με την αλήθεια, το όραμα και τον στρατηγικό σκοπό που θα μάς οδηγήσουν στον δρόμο τής αναγέννησης τής Φυλής μας.

 

Σκοπός μας λοιπόν είναι να φτιάξουμε το κράτος μέσα από την επάνδρωση και την εξουσία αυτού με χέρια ελληνικά. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα κράτος που θα ανήκει αποκλειστικά στους Έλληνες στο αίμα και την ψυχή. Θέλουμε να επιστρέψουμε στην αξιοποίηση τής γης και των πόρων μας για μια παραγωγική εθνική οικονομία με εθνικό νόμισμα και όφελος. Να διασφαλίσουμε την επάρκεια ελληνικών αγαθών ακόμη κι αν η παγκόσμια οικονομία πληγεί. Θέλουμε να εξυγιάνουμε πολιτεία και κοινωνία. Θέλουμε να επενδύσουμε τούς εθνικούς πόρους στην θεμελίωση πολυμελών ελληνικών οικογενειών. Θέλουμε την λευτεριά όλων των ελληνικών ψυχών και εδαφών. Θέλουμε την Νίκη προς την εξουσία για την Χρυσή Αυγή τού Ελληνισμού μας.      

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: