ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΪΚΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΑΘΗΝΑ 18-6-2021.

 

Γράφει ο Καραχάλιος Σπυρίδων τού Κωνσταντίνου.

http://ethnikistikosagwn.blogspot.com

 

Το ψευτορωμέϊκο δυναμιτίζει την εθνική ασφάλεια τής χώρας και εκμηδενίζει  την λαϊκή κυριαρχία των Ελλήνων στην αιματοβαμμένη γη των πατέρων μας. Το ανθελληνικό καθεστώς τής νεοταξικής υποταγής οδεύοντας προς το τέλος του θέλει να οδηγήσει στο χείλος τής καταστροφής τον Ελληνισμό. Την ίδια στιγμή προχωράει στην διαδικασία τής φίμωσης τού Εθνικισμού μας όχι μόνο στο πολιτικό αλλά και στο επικοινωνιακό επίπεδο, προβαίνοντας στον περιορισμό τής φωνής τής Χρυσής Αυγής στο διαδίκτυο. Όμως η αλήθεια και το δίκαιο τού Ελληνικού Έθνους, η λευτεριά και η αναγέννηση τού Ελληνισμού είναι αξίες ανώτερες τού ψευτορωμέϊκου και ανίκητες.

 

Στα εθνικά μας ζητήματα και στα πλαίσια τής τελευταίας συνόδου τού ΝΑΤΟ, ο πρωθυπουργεύων τού κατοχικού νεοταξικού καθεστώτος τής Πατρίδος μας είπε με σαφήνεια ότι αφήνει πίσω του τις τουρκικές προκλήσεις και εντάσεις που προηγήθηκαν προκειμένου να προχωρήσει σε διάλογο με την Τουρκία. Στόχος του λέει πως είναι η «ειρήνη» και η «σταθερότητα» τής περιοχής μας. Κι έτσι οι ελληνόφωνοι πολιτικοί παραβλέπουν τις παραβιάσεις των χωρικών μας υδάτων και τού εναέριου χώρου μας με τα ερευνητικά και τα λιμενικά σκάφη και διά των πολεμικών αεροσκαφών τής Τουρκίας που επιδιώκει εκπεφρασμένα την διχοτόμηση τού Αιγαίου και τη διεκδίκηση κυριαρχικών και εδαφικών δικαιωμάτων σε ελεύθερη Θράκη και Αιγαίο. Και φυσικά σε έναν διάλογο τέτοιου επιπέδου αυτός που κερδίζει είναι αυτός που διεκδικεί. Κι αυτός που διεκδικεί είναι η Τουρκία, όταν το ψευτορωμέϊκο δεν ασκεί τα κυριαρχικά του δικαιώματα και αδιαφορεί για τις ελληνικές ψυχές στα ακριτικά όρια τής Πατρίδος μας όπως και στις σκλάβες εστίες μας και ενσωματώνει τα λαθρομεταναστευτικά κύματα που μάς στέλνει η Τουρκία.

 

Την ίδια στιγμή ο δημογραφικός χάρτης τής Ελλάδος είναι απογοητευτικός και η ραγδαία μείωση τού πληθυσμού μας είναι εμφανής. Η υπογεννητικότητα και η νέα μετανάστευση λόγω φτώχειας των Ελλήνων έχουν δώσει την πρώτη αρνητική εικόνα μιας μελλοντικής Ελλάδος δίχως Έλληνες. Η εγκληματικότητα καλπάζει, αλλά οι κατοχικές αρχές ασχολούνται με την διασπορά ολόκληρων οικισμών λαθρομεταναστών στις εισόδους πόλεων και χωριών. Παράλληλα η υπόθεση τού κατασκευασμένου κορονοϊού έχει δημιουργήσει ανεπανόρθωτες οικονομικές ζημίες στην ελληνική αγορά εργασίας λόγω των προηγηθέντων δήθεν υγειονομικών μέτρων και εγκλεισμών, με πολλά μαγαζιά να μην μπορούν να επανέλθουν σε λειτουργία. Οι διεθνείς τοκογλυφικοί οργανισμοί ζητούν μειώσεις συντάξεων και απολύσεις ακόμη και στον δημόσιο τομέα. Στα δε δημόσια έργα που εκτελούνται εύκολα μπορεί ο καθένας να παρατηρήσει ότι χρησιμοποιούνται πολυάριθμα ξένα φτηνά εργατικά χέρια.

 

Η παγκόσμια χρεοκοπία είναι το μέλημα τού σιωνιστικού νεοταξισμού παράλληλα με την μείωση των πληθυσμών και την πτώση των εθνών στον δρόμο για την αντίχριστη παγκόσμια διακυβέρνηση. Η υπόθεση τού κορονοϊού και η  λαθραία αντικατάσταση των πληθυσμών υπηρετούν τα σχέδια των διεθνών τυράννων. Στο ζήτημα των εμβολιασμών σάλος έχει προκληθεί με την επίσημη πλέον ενοχοποίηση κάθε εταιρικού σκευάσματος για τις ολέθριες συνέπειες και τούς θανάτους που προκαλούν. Στο δε ζήτημα των εργασιακών σχέσεων που άπτονται τής παραγωγικής δυνατότητας τής χώρας και τού οικονομικού επαναπροσδιορισμού, η κυβέρνηση ψήφισε τον νέο εργασιακό νόμο που καταργεί ουσιαστικά το οκτάωρο με την επικράτηση τής μη αμειβόμενης υπερεργασίας έναντι παροχής ρεπό και την κρίση των απεργιών να παραχωρείται σε δικαστικές αποφάσεις που δύνανται να τις απαγορεύσουν.

 

Η οικονομία και τα εργασιακά ζητήματα οδηγούνται σε κατάρρευση. Αυτό όμως θα επιφέρει και την κατάρρευση τού ψευτορωμέϊκου. Η υποκριτική καταγγελία τής κυβέρνησης από την Αριστερά για τις κυρώσεις σε βάρος των μη εμβολιασμένων πολιτών και την κατάρρευση τής προστασίας των εργαζομένων όταν όλες οι πολιτικές δυνάμεις τής ξενοκίνητης αστικής δημοκρατίας συμφωνούν στην εξαθλίωση και την απομείωση των Ελλήνων, δίδει το πρόσχημα μιας στημένης πολιτειακής ανωμαλίας. Σκοπός τους είναι η σύγκλιση των νεοταξικών πολιτικών δυνάμεων ακόμη και σε μία οικουμενική κυβέρνηση. Όμως το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα επαγρυπνεί και λέει την πλήρη αλήθεια στον ελληνικό λαό σημαίνοντας συναγερμό εθνικών συνειδήσεων. Ότι η πίστη στα εθνικά ιδανικά και η εθνική μας αυθυπαρξία είναι ο πηγαίος και νομοτελειακός Εθνικισμός μας.

 

Η Πίστη και η Αγάπη μας στο Θεό, την Ελλάδα και την Ελληνική Φυλή ενεργοποιούνται και δεν φιμώνονται. Η κάθαρση, η εξυγίανση και η αναδιοργάνωση τής Ελλάδος με καθαρά και τίμια ελληνικά χέρια, η εθνική μας ασφάλεια, η υγεία και η ευημερία των Ελλήνων, η ανάπτυξη τής Πατρίδος μας είναι ζητήματα που θα επιτύχει το Εθνικιστικό μας Κίνημα. Σκοπός μας είναι η αναγέννηση τής Αληθινής Αγίας, Μεγάλης και Εθνικιστικής Ελλάδος μας. Η Μεγάλη Ελλάς θεμελιώνεται με περισσότερα ελληνόπουλα και τον Ελληνισμό ενωμένο και προσανατολισμένο στον κοινό εθνικό στρατηγικό σκοπό. Αυθυπαρξία, κοινωνική δικαιοσύνη, Ισχύς Ελλήνων. Πλήρης λευτεριά ελληνικών ψυχών και εδαφών. Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια. Χριστός, Ελλάς, Εθνικισμός. Είναι τα Εθνικά μας Ιδανικά. Το ψευτορωμέϊκο δεν χωρά στα άγια χώματά μας. Η ανατολή τής Χρυσής Αυγής τού Ελληνισμού είναι ο προορισμός μας και η οδός μας νικηφόρα.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: