ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΑΘΑΡΤΗΡΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.

ΑΘΗΝΑ 15-7-2008.

Μέσα από τις πλέον τραγικές εξελίξεις η έναρξη της διαδικασίας καθάρσεως ξεπροβάλλει και ο από μηχανής Θεός δίνει το έναυσμα για την σωτηρία ανθρώπων και καταστάσεων. Αυτή η εξέλιξη σημειωνόταν στις Αρχαίες Ελληνικές Τραγωδίες με τον ήρωα και υπερασπιστή του Καλού και του Δικαίου να επικρατεί των δυνάμεων του Κακού και του Αδίκου. Τότε όμως η Τέχνη και η Καθημερινότητα των Ελλήνων στηριζόντουσαν και προήγαγαν παράλληλα τις βασικές αρχές της σχέσεως Έθνους και Πολιτών. Πίστη στην Θεϊκή Δύναμη, προάσπιση των φυλετικών δεσμών και της συνοχής της Κοινωνίας, υπεροχή του αισθήματος Δικαίου και της Κραταιώσεως της Πατρίδος έναντι όλων.

Αυτή η ιδεατή πολιτειακή οργάνωση και το θεμελιακό σύστημα αρχών επικράτησε για πολλούς αιώνες παρά την εμφάνιση διαφορετικών εξουσιαστικών συστημάτων και την έλευση χρονικών διαστημάτων βάρβαρης κατοχής. Τα εξουσιαστικά συστήματα προσαρμοζόντουσαν πάντοτε στις ανάγκες υπεροχής και επεκτάσεως του Ελληνισμού με την επικράτηση στα διάφορα κοινωνικά αξιώματα των ικανότερων πολιτών. Οι δε βάρβαρες εισβολές που παρεμβλήθηκαν στην πορεία του Έθνους μας μεταβλήθηκαν πιο αρνητικά με την άμβλυνση των αξιακών κριτηρίων και τη νόθευση της εθνολογικής σύνθεσης.

Ο αρχικός βραχνάς του διχασμού ενισχύθηκε με τον μονομερή και μανιώδη υλισμό, την ανοχή των κερδοσκοπικών συγκρούσεων και των ηγεμονικών επιδιώξεων, την αποδοχή των ανοιγμάτων σε ξένους πληθυσμούς και επιρροές. Ως λαός αρκούμαστε με μέγιστη ευκολία να δείχνουμε ως υπαίτιο των δεινών μας τον ξένο παράγοντα, αφού πρώτα τον έχουμε εισάγει και εθελοτυφλούμε απέναντι στα δικά μας κουσούρια. Πως αλλιώς θα μπορούσε να εκληφθεί η αλληλοφαγωμάρα ακόμη και σε περίοδο εθνικών κινδύνων; Πως θα μπορούσε να ερμηνευτεί η διαστροφική εμπιστοσύνη της λαϊκής μάζας ως εκλογικής υπνώττουσας οντότητας στους διεθνοποιημένους ολετήρες και λαοπλάνους που αντικαθιστούν Έθνος και Λαό με την εύνοια του Νεοταξίτη Εντολέα και την ατομική τους ευμάρεια; Τον καιρό της αντισταθμιστικής «ειρήνης» και της παγκοσμιοποιημένης ομογενοποίησης χρειάζονται ισχυρές αντιστάσεις και αναγεννητικοί μηχανισμοί προκειμένου να αναπτυχθούν πολιτικά αντισώματα και νέες εθνικές και αναπτυξιακές πορείες.

Οι παρασκηνιακές οικονομικές δοσοληψίες, η διάρρηξη στις σχέσεις Εθνικής Πολιτείας και πολίτη, η χαλάρωση των ηθών και η «ομαλοποίηση» ανώμαλων προτύπων, η διάβρωση θεσμών και η ανάδειξη δοτών προσωπικοτήτων, η ανερυθρίαστη παραπληροφόρηση των μαζών, το καθεστωτικό καπέλωμα των υγιών φωνών και η στοχευμένη λαϊκή ένδεια εντάσσονται στην διαδικασία καθυποτάξεως του Έθνους μας. Ακόμη και οι θεσμικοί φορείς που βρίσκονται στο πλευρό της Εθνικολαϊκής Κοινότητος δέχονται οχλήσεις και πιέσεις από τον Νεοταξικό Διεθνισμό προκειμένου να αφήσουν χώρο εισόδου στις αρρωστημένες συμπεριφορές.

Οι εχθροί του Κράτους συνεχίζουν να το στρέφουν ενάντια στο Έθνος και τα αληθινά συμφέροντά του. Ο Διεθνής Εξουσιαστικός Τρομοκράτης έχει «ρίξει» μπόλικο χρήμα και φόβο. Τα αστραφτερά περιβάλλοντα της χλιδής και της εξουσίας διαθέτουν αρκετές δόσεις και από τα δύο αυτά «αγαθά». Χρήμα και δύναμη μαζί με θετική προβολή όσο είναι υπάκουοι στα ξένα κελεύσματα που θρέφουν τους διαλυτικούς πολυπολιτισμούς και τις νεοταξικές εξαρτήσεις. Φόβο και αβεβαιότητα όταν η αλαζονεία περισσεύει και τα Έθνη αποφασίσουν να πολεμήσουν για την Ελευθερία και την αδέσμευτη κυριαρχία τους, καθοδηγούμενα από το αλάνθαστο φυλετικό ένστικτο.

Στο εσωτερικό μέτωπο η υπερδιόγκωση των σαθρών δυνάμεων του κοσμοπολιτισμού και της έκνομης πλουτοκρατίας προκάλεσε αφενός μεν την συμπίεση πολυπληθών λαϊκών μαζών κάτω από την μέγγενη της φτώχιας και της ανέχειας και αφετέρου την ενεργοποίηση του μηχανισμού διεκδίκησης των υπεξαιρουμένων λαϊκών μεριδίων. Η γενική κατακραυγή ενεργοποίησε την δυναμική συστράτευση του χρόνια ταλαιπωρημένου αλλά και θαρραλέου θεσμικού εγγυητή της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Τα πρώτα πλουσιοπάροχα δείγματα κατέδειξαν στην υπόθεση της Ζήμενς την εμπλοκή προσώπων του κρατικού μηχανισμού και των κομμάτων όλου του φάσματος. Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε μια αφίσα του ΠΑΣΟΚ με τίτλο «Ποιους καλύπτουν η Κυβέρνηση και οι Εισαγγελείς της». Δικαιολογημένα αντέδρασε η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος για την διενεργούμενη προσβολή στο πρόσωπο των δικαστικών μας λειτουργών.

Είναι πρακτικά επιβεβλημένη η μαχητική αντίδραση και η πολιτική ενεργοποίηση των Δυνάμεων του Έθνους με επικεφαλής την Εθνική Εργατική Τάξη και την Ελληνική Νεολαία. Την στιγμή μάλιστα που οι νεοοθωμανικές δυνάμεις σε Αλβανία και Τουρκία επιχειρούν να καθυποτάξουν τα ελληνικά ιλλυρικά φύλα και τους θρακικούς πληθυσμούς που φυλάσσουν Θερμοπύλες. Έτσι στην Χειμάρρα, όπως μας ενημερώνει δελτίο τύπου της Ενώσεως Χειμαριωτών, δέκα συμπατριώτες μας βρίσκονται κατηγορούμενοι από τις αλβανικές αρχές εξαιτίας μιας διαμαρτυρίας που σημειώθηκε έξω από το αστυνομικό τμήμα . Ο λόγος της δίκαιης διαμαρτυρίας των βορειοηπειρωτών αδελφών μας ήταν ένας ξυλοδαρμός και η κράτηση δύο άλλων συμπατριωτών μας, επειδή μίλησαν ελληνικά μπροστά σε Αλβανούς Αστυνομικούς. Παράλληλα οκτώ Τούρκοι βουλευτές του κόμματος Εθνικιστική Δράση της Τουρκίας περιόδευσαν στην Ελεύθερη Θράκη μας παρά τα προβλήματα της γείτονος προκειμένου να αναμοχλεύσουν τους τουρκισμούς της Άγκυρας και οι γυφτοσκοπιανοί ονειρεύονται πανηγύρια επί ελληνικού εδάφους.

Η Εθνικιστική Πρωτοπορία στους αγώνες του Ελληνικού Λαού είναι μονόδρομος. Οι αγκυλώσεις συντρίβονται και οι αλήθειες φανερώνονται. Οι ριψάσπιδες και οι ισχνοί δεν μας κάνουν. Είναι η ώρα να μιλήσουν οι Έλληνες Πατριώτες. Να επιβάλλουμε λύσεις. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός να βαδίσει μπροστά σε κοινό μέτωπο με την συντριπτική πλειοψηφία των Υπερήφανων Ελλήνων. Δυναμικά, επαναστατικά και λαϊκά.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΗΛ/ΚΕΣ Δ/ΝΣΕΙΣ: http://karachalios-spiros.blogspot.com

http://polapopsis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: