ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣ

ΑΘΗΝΑ 21-7-2008.

Η Ελλάς αποτελεί μια Ανώτερη Πολιτική Ιδέα που εκφράζει ολόκληρο τον Ελληνισμό και αποσκοπεί στην μετουσίωση κάθε επιδιώξεώς του, είτε αυτή ανήκει στην σφαίρα του υποτιθέμενου πολιτικά ορθού είτε σ’ αυτήν του εθνικά ορθού και επιβεβλημένου. Ο βαθμός επιτεύξεως των εθνικών και κοινωνικών σκοπών δεν μετριέται με τον συντελεστή δυσκολίας των ατομικών βουλήσεων του πολιτικού προσώπου αλλά με τον συντελεστή ωφελιμότητας και εξυπηρετήσεως της Εθνικής Κοινότητας. Κατά συνέπεια η επιλογή προσώπων και η άσκηση της πολιτικής θα πρέπει να γίνεται με γνώμονα την εξασφάλιση της κοινωνικής συνοχής και ομαλότητας, αλλά και την συντήρηση και την εξάπλωση των κεκτημένων και των δικαιούμενων του Έθνους με την λήψη του συναφούς ρίσκου.

Το Κράτος υφίσταται και ενεργεί με κριτήριο την προστασία και την ανέλιξη του Έθνους. Διαφορετικά δεν θα είχε καμία χρησιμότητα και κανένα ουσιαστικό αντίκρισμα η παρουσία του. Η Εθνική Κοινότητα με τη σειρά της συναντά την φυσική γεωγραφική στέγη και το γεωπολιτικό της στρατηγείο στην έννοια του Κράτους. Κάθε επιδίωξη και κάθε άνοιγμα της Κοινότητας στην απέραντη ανταγωνιστική Κοινωνία των Εθνών έχει ως απαρχή και ορμητήριο αλλά και μηχανισμό απάλειψης κινδύνων το Κράτος. Οι διακριτοί ρόλοι είναι υπαρκτοί και σαφείς και τα παραγόμενα αποτελέσματα πρέπει να συναντώνται στο γενικό καλό της Ενιαίας Εθνοφυλετικής Οντότητας που απαρτίζουν οι Έλληνες όπου γης.

Την αλήθεια αυτή επιχειρεί να διαστρεβλώσει ο Αστικός καθωσπρεπισμός και ο εισαγόμενος πολυπολιτισμός. Ο Πολιτικάντικος Εκσυγχρονισμός που κάποιοι επικαλούνται για να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους και κάποιοι άλλοι που πουλάνε λαϊκή προστασία στοχοποιούν με τα λόγια και πριμοδοτούν με τις πράξεις και τις στημένες παραλείψεις είναι κατ’ ουσία η κεντρική πολιτική επιλογή των κομμάτων που απαρτίζουν αδιαίρετα το Εξουσιαστικό Σύστημα της Πατρίδος μας. Ηχηρή είναι η απουσία επαναστατικού ριζοσπαστικού πνεύματος και η ανυπαρξία σχεδίου αλλά και επιθυμίας επαναφοράς της εξουσίας στα χέρια του χειμαζόμενου Πολίτη της Εθνικής Κοινότητας. Επανάσταση Εθνικού Πολιτικού Λόγου και Κοινωνικής Συμπόρευσης κι όχι ψευτοανθρωπιστικής ξενολαγνείας και κοινωνικής αναταραχής.

Δυστυχώς το υφιστάμενο Νεοταξικό Σύστημα Διακυβέρνησης έχει λάβει διαστάσεις Σώματος υλοποιήσεως των επιταγών και εντολών του Διεθνιστικού Κυβερνείου και παράλληλα λειτουργεί σαν κολυμπήθρα εξαγνισμού πολιτικών κριμάτων και ατασθαλιών. Μοιράζει πιστοποιητικά νομιμότητας και παραγραφές σε όσους πληγώνουν το Ελληνικό Έθνος και τον λαό ενώ αποκλείει με συνοπτικές διαδικασίες και ενοχοποιεί με ανύπαρκτα στίγματα εκείνους που δίνουν ψυχή και έργο ουσίας στην Πατρίδα που τους ανέστησε και τους γαλούχησε.

Την ώρα που οι αμαρτωλές μίζες απελευθερώνουν την πολιτική μπόχα σ’ όλο το «μεγαλείο» της είναι τουλάχιστον αστείο κάποιοι εκ των πρωταγωνιστών να προσπαθούν να μας πείσουν ότι κατάφεραν να μην εμπλακούν στο άγγιγμα του πακτωλού των χρημάτων. Όταν ξέρουμε πολύ καλά ότι η μεν πολιτική είναι πολύ ακριβό άθλημα, η δε πρακτική της πολιτικής προώθησης και ανάδειξης συνδέεται άμεσα με τις υπερδιογκωμένες χορηγίες. Επίσης είναι αδιανόητο όποιος τολμά να ασκεί κριτική στην Αριστερά να πρέπει και καλά να στολιστεί με «φασιστικούς» χαρακτηρισμούς ή και να θεωρηθεί κάτι περίπου σαν εκ προοιμίου ψεύτης και προβοκάτορας. Είναι ιδιαιτέρως άκομψη η επίκληση έστω και έμμεσα του Αριστερού αλάθητου και άμεμπτου την στιγμή που πράξεις του παρελθόντος ενισχύουν την εχθρική προπαγάνδα.

Ο εμπαιγμός συνεχίζεται σε διεθνές επίπεδο. Αυτό ακριβώς συνέβη με την επιστολή Γκρούεφσκι προς τον Πρωθυπουργό της χώρας μας. Το περιεχόμενο της σκοπιανής γραφής περί «μακεδονικής» μειονότητας στην Ελλάδα, σχολείων και επιστροφής περιουσιών συνιστά ευθεία προσβολή για το Ελληνικό Έθνος. Υπ’ αυτή την έννοια η απάντηση Καραμανλή επιβαλλόταν παρά τις αντίθετες αιτιάσεις της αντιπολιτεύσεως. Μόνο που θα πρέπει επιτέλους να προστατεύσουμε και να διεκδικήσουμε τα εθνικά, περιουσιακά και εδαφικά δικαιώματα των υπαρκτών Ελλήνων της Β. Μακεδονίας Μας που επιμένουν οι ηγέτες «μας» να χαρίζουν στην σλαβική προπαγάνδα.

Πώς να συμβούν όμως τα αυτονόητα όταν η Ελλάδα είναι σήμερα έρμαιο αλλοδαπών κατασκόπων που βρίσκονται εδώ ως δήθεν οικονομικοί μετανάστες; Το περιστατικό αφορά την σύλληψη Αλβανού μυστικού πράκτορα που παρακολουθούσε και φωτογράφιζε τις εγκαταστάσεις της Πολεμικής μας Αεροπορίας στον Άραξο. Στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις υπάρχουν τόσο τα υπόστεγα υποδοχής των αναμενόμενων νέων αεροσκαφών τέταρτης γενιάς που πρόκειται να παραλάβουμε όσο και τα παλαιά αεροσκάφη Α7 Corsair που έχουν μεγάλη επιχειρησιακή ικανότητα και προστασία από τα συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου. Οι Αρμόδιες Αρχές της Ελληνικής Πολιτείας δεν προέβησαν σε καμία σοβαρή ή ανακοινώσιμη ενέργεια. Το δε σοβαρό συμβάν γνωστοποιήθηκε μόνο από τις εφημερίδες Παρόν, Χρυσή Αυγή και Στόχο. Θα αντιδράσει άραγε η Πολιτεία μας; Το θέμα εξαντλείται εδώ ή μήπως αναμένεται κάτι σοβαρότερο από την πλευρά των προσωρινών κατόχων ελληνικών πατρίδων;

Η Ελλάς πρέπει οριστικά να αλλάξει σελίδα στα πολιτικά πράγματα. Η Αστική Ψευτοδημοκρατία με τα δεξιά, αριστερά και μεσαία εξαπτέρυγα κλείνει τον πολιτικό της κύκλο. Το Ελληνικό Έθνος όμως πρέπει να κατανικήσει τους μισητές του και να θεριέψει. Ο Ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός είναι ο φυσικός ηγέτης και εκφραστής στον δρόμο για μια Μεγάλη Ελλάδα με Υπερήφανους Έλληνες. Στην Ένδοξη Γη των Ελλήνων δεν χωράνε τα μιάσματα κανενός σλαβισμού και τουρκισμού. Η θέση τους είναι μαζί με τα ντόπια υποτακτικά τους στον Καιάδα της Ιστορίας.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

ΗΛ/ΚΕΣ Δ/ΝΣΕΙΣ: http://karachalios-spiros.blogspot.com/

http://polapopsis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: