ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.

ΑΘΗΝΑ 2-12-2008.

Τα θλιβερά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο κέντρο της οικονομικής και τουριστικής δραστηριότητας της ταχέως ανερχόμενης πολιτικά και οικονομικά Ινδίας, στην περιοχή της Βομβάης, αναδεικνύουν όλες τις πτυχές μιας αρνητικά αναβαπτισμένης τακτικής στην ανάφλεξη τοπικών συρράξεων στον πλανήτη. Το φαινόμενο δεν μπορεί παρά να ιδωθεί σοβαρά και συνολικά. Τα κύρια χαρακτηριστικά του φαινομένου συνδέονται αφενός με την απέχθεια απέναντι στις ολοκληρωτικές μεθοδεύσεις και τις αφαιμάξεις οικονομιών και πληθυσμών που έχει επιφέρει ο απάνθρωπος και άπατρις Νεοταξισμός και αφετέρου με την θρησκευτική συνιστώσα που κάποιοι έχουν εμπλέξει στην στοχευμένη διαδικασία για την πρόκληση συγκρούσεων λαών και πολιτισμών.

Η έκρηξη της αντιδυτικής θρησκευτικής βίας δεν μπορεί να εκληφθεί ως περιορισμένου γεωγραφικού ενδιαφέροντος περίπτωση. Σε κάθε εμφάνισή της τροφοδοτεί με ανθρώπινες ψυχές την λαθρομετανάστευση και εκείνη με την σειρά της εμφυτεύει στα έγκατα του Εθνικού Κράτους διαφορετικούς και αταίριαστους πολιτισμούς με παράδοση εκδηλώσεως εχθροτήτων. Όλα δείχνουν ότι οδηγούμαστε στην κατάρρευση των παρανοϊκών πολυπολιτισμικών κοινωνιών.

Το μόνο σημείο της υπόθεσης που αφυπνίζει συνειδήσεις είναι η εμβάθυνση της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ήδη κατευθύνεται στον εξορθολογισμό της μεταναστευτικής πολιτικής σε σχέση με τις ανάγκες κρατών και λαών, ενώ κάποιες χώρες δυσκολεύουν την διαδικασία υποδοχής και μειώνουν τα ποσοστά των οικονομικών μεταναστών με ποιοτικά κριτήρια.

Ο Κ. Καραμανλής σε ερώτηση του Αρχηγού του ΛΑ. Ο . Σ Γ. Καρατζαφέρη για την μετανάστευση παραδέχτηκε το πρόβλημα, αναφέρθηκε σε ανθρωπιστικές ανησυχίες, μίλησε για την αυξητική τάση των φυλακισμένων λαθρομεταναστών αποσυνδέοντας την από την εγκληματικότητα, έδωσε έμφαση στο ευρωπαϊκό σύμφωνο ενάντια στην λαθρομετανάστευση με το μέτρο της επαναπροώθησης, αλλά δεν απολογήθηκε για την μη εφαρμογή των μέτρων και των κανόνων. Φυσικά ο Πρόεδρος του ΛΑ. Ο. Σ Γ. Καρατζαφέρης καυτηρίασε την έλλειψη γνώσης του αριθμού των λαθρομεταναστών και την ύπαρξη γκέτο στις πόλεις μας και ζήτησε μέτρα υπέρ των πολιτών.

Είναι σαφές ότι το Εθνικό Κράτος δεν μπορεί να μετατραπεί σε πανδοχείο της παγκόσμιας δυστυχίας και οι φυλακές σε διεθνή σωφρονιστήρια. Οι εργασιακές ανάγκες του κράτους και οι διακρατικές συμμαχικές συμφωνίες πρέπει να κατευθύνουν την μεταναστευτική διαδικασία με ανώτατα όρια και ποιοτικά κριτήρια. Οι δε παράνομοι και οι παρανομούντες μετανάστες πρέπει να επαναπροωθούνται. Η επώδυνη πρακτική της πολυπολιτισμικότητας και τα παιχνίδια του Διεθνιστικού Νεοταξισμού πρέπει οριστικά να θαφτούν με την επιστροφή στις παραδοσιακές δομές του Εθνικού Κράτους και την διαφύλαξη των θρησκευτικών ιδιαιτεροτήτων κάθε Έθνους, όπως προτάσσει ο ΛΑ. Ο. Σ και ο Αρχηγός μας Γ. Καρατζαφέρης.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/









Δεν υπάρχουν σχόλια: