ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Έλληνες Ακρίτες

ΑΘΗΝΑ 5-12-2008.


Η παρούσα εθνικοκοινωνική έπαλξη πιστεύει αταλάντευτα ότι οι Έλληνες Ακρίτες πρέπει να στηριχθούν από την Ελληνική Πολιτεία και τον Ελληνικό λαό προκειμένου να εξασφαλιστεί η ελευθερία και η εδαφική ακεραιότητα της Ελλάδος. Αυτό βεβαίως ισχύει και για την Ελεύθερη Θράκη Μας. Η Ελλάς όχι μόνο δεν παραχωρεί και δεν διαπραγματεύεται τα κεκτημένα, αλλά και διεκδικεί. Ωστόσο το μέγιστο, αν όχι και μοναδικό, μερίδιο εθνικής εγρήγορσης αντιστοιχεί στους Έλληνες Πατριώτες και την Ελληνική Εθνικοκοινωνική Παράταξη. Στα πλαίσια της εθνικής αλληλεγγύης δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή που λάβαμε.

ΑΔΕΡΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ....................

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΕΛΠΙΣΤΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ. ΟΥΤΕ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ Ο ΑΠΛΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΠΡΑΞΗ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑΠΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΔΕΙΞΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΑΚΡΙΤΩΝ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΑΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΡΟΥΤΙΝΑ ΤΟΥ 8ΩΡΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΣΕ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ Ο ΑΠΛΟΣ ΘΡΑΚΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣΠΛΗΡΩΝΕΙ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ Ο ΕΧΘΡΙΚΟΣ ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ. ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΦΑΝΕΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΚΑΚΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΠΕΙΝΑΕΙ, Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΘΡΑΚΙΩΤΗ ΑΚΡΙΤΑ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΑΓΑΠΗΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΓΑΘΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ, ΑΠΟΡΕΣ, ΑΝΕΡΓΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΚΛΗΡΙΣΤΟΥΝ.
ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΙΑ. ΔΕΙΞΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΜΠΡΑΚΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΚΡΙΤΕΣ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ.ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο ΘΡΑΚΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΤΟΥ ΣΕ ΕΧΘΡΙΚΑ ΜΟΓΓΟΛΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΧΕΡΙΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΙΕΥΘ/ΣΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ:
Αλεξανδρούπολη. Τ.Κ 68100. Τηλ. 25510-27853 (Μητροπολίτη), 25510-26359 (Γραφείων). Fax: 25510-21657. Επισκοπείο Σαμοθράκης, 25510-41490.
Ξάνθη. Τ. Θ 270. Τ. Κ. 67100. Τηλ. Μητροπολίτη: 25410-22505, Πρωτοσύγκελου 25410-28305, Γεν. Αρχ. Επίτροπου-Γραφείων: 25410-70488. Fax: 25410-25581.
Κομοτηνή. Τ.Κ.: 69100. Τηλ. Μητροπολίτη: 25310-22569, Πρωτοσύγκελου, Γεν. Αρχιερ. Επίτροπου, Γραφείων: 25310-22642. Fax: 25310-23439
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: