ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΑΘΗΝΑ 11-12-2008.

Τα δικαιώματα του ανθρώπου γίνονται ο στόχος, αλλά και το απόλυτο εργαλείο στη διάθεση των νοσηρών εγκεφάλων του Νεοταξικού Ολοκληρωτισμού που επιδιώκουν τον κατακερματισμό των δραστηριοτήτων σ’ όλα τα επίπεδα του πολιτικού και κοινωνικού βίου των Ελεύθερων Εθνών. Επιδίωξή τους είναι αφενός μεν η νοθευμένη προσαρμογή της ιδεολογικής έκφρασης του Πατριωτισμού στις αντεθνικές επιταγές της Παγκοσμιοποίησης και του Διεθνισμού και αφετέρου η κοινωνική αποδοχή των συμπεριφορών της εκτροπής και του χάους ως δήθεν λαϊκή αντίδραση στην καταπίεση και την αδικία που οι ίδιοι οι Παγκόσμιοι Συνωμότες έχουν διαχύσει στους κόλπους των Εθνικών Κρατών.

Οι κατευθυντήριοι νόες του Νεοταξισμού επιδιώκουν την αποενοχοποίηση των αληθινών αιτίων και των υπαιτίων που ευθύνονται για την θεσμική κρίση του Εθνικού Κράτους. Ολοένα και περισσότερα κομματικά εργαστήρια επεξεργασίας ελεύθερου πολιτικού λόγου και δράσης νιώθουν την πολυεπίπεδη πίεση του λαομίσητου Νεοταξισμού προκειμένου να χρησιμοποιούν ήπιας μορφής επιχειρηματολογία απέναντι στον αντεθνικό έλεγχο που ασκείται στις κρατικές υποθέσεις και ενδεχομένη αλλαγή πλεύσης στην άσκηση της εθνικής εξωτερικής πολιτικής.

Αυτή η εξόχως αντιδημοκρατική συμπεριφορά από τους υποτιθέμενους υπέρμαχους της δημοκρατίας παρατηρούμε να κάνει την εμφάνισή της όχι απλά σε μια μικρή χώρα με χαρακτήρα προτεκτοράτου, αλλά και σε μια θεωρητικά ισχυρή χώρα όπως η Μεγάλη Βρετανία. Με τους προφασιζόμενους τους «δημοκράτες» να παραδίδουν τα λαϊκά δικαιώματα και τα εθνικά δίκαια βορά στους σχεδιασμούς των πραγματικών επικυρίαρχων και γυρολόγων χωρίς Πατρίδα. Το μέσον που επιστρατεύεται είναι η ρουφιανιά και το φακέλωμα όσων αγαπούν την Πατρίδα τους και πειραματόζωο αποτελούν τα μέλη του Βρετανικού Εθνικού Κόμματος.

Στα πλαίσια αυτής της βάναυσα ανέντιμης ενέργειας πραγματοποιήθηκε η δημοσιοποίηση στο διαδίκτυο μιας ευρείας λίστας με ονόματα μελών του εν λόγω κόμματος που περιλάμβανε εκτεταμένες προσωπικές τους πληροφορίες προφανώς για τον εύκολο εντοπισμό τους κι όχι μόνο. Τα επόμενα βήματα της Νεοταξικής τρομοκρατίας περιλάμβανε τηλεφωνικές πιέσεις, προσωπικούς προπηλακισμούς και άσκηση βιαιοτήτων μέχρι και διενέργεια εργασιακών διαθεσιμοτήτων. Το εντυπωσιακό αλλά καθόλου απροσδόκητο στοιχείο αυτής της υπόθεσης είναι ότι εκδηλώθηκε και έλαβε διαστάσεις επί της «σοσιαλιστικής» διακυβέρνησης του Βρετανικού Εργατικού Κόμματος. Αποδεικνύεται περίτρανα η έκθεση των κοινωνικών ελευθεριών σε κίνδυνο σε μια χώρα που επαίρεται για την κοινωνική της πολιτική.

Η παρακολούθηση των πολιτών είναι η μια πλευρά του παγόβουνου. Η άλλη πλευρά που ζούμε με μεγάλη ένταση τις τελευταίες ημέρες στην χώρα μας είναι η εκμετάλλευση και το καπέλωμα της νεανικής ορμής και διεκδίκησης που πραγματοποιεί η Άκρα Αριστερά, ως το κατεξοχήν εξωκοινοβουλευτικό σκέλος της Νεοταξικής Αριστεράς και των λοιπών ιδεολογικών συνιστωσών του Παγκόσμιου Συστήματος Εξουσίας. Ο γνωστός αναρχικός ψευδοεπαναστατικός χώρος που χρόνια ολόκληρα παρεμβαίνει στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας της εργατικής τάξης και κυρίως της Νεολαίας με κινήσεις εκθέσεως της ανθρώπινης ζωής κατάφερε να το προκαλέσει.

Τα τελευταία περιστατικά με τον χαμό του νεαρού ελληνόπουλου και τις προβοκατόρικες και παρελκυστικές ενέργειες διασάλευσης της κοινωνικής τάξης προκαλούν θλίψη, αηδία και οργή σε κάθε γνήσιο Έλληνα Πατριώτη με καθαρό νου και συνείδηση. Θλίψη για την απώλεια μιας ζωής που θα μπορούσε να αποτελέσει τμήμα μιας συνολικής ιερής επένδυσης του Ελληνισμού στην παραγωγή νέων πολιτών και ιδεών για την πρόοδο και την ισχύ της Πατρίδος μας. Αντί αυτού τα αντιεξουσιαστικά εργαλεία της Νεοταξικής Εξουσίας με την διάδοση της πνευματικής τους σύφιλης και την συνδρομή της αντεθνικής τους στράτευσης προχωρούν το δυσώδες έργο του χωρισμού Έθνους και λαού.

Αηδία αισθανόμαστε για την προσπάθεια νομιμοποίησης της παρανομίας και προσδώσεως ιδεολογικού μανδύα στο πλέον απεχθές συστημικό περιθώριο μέσα από επιλεγμένες δημοσιογραφικές και πολιτικές φωνές και αναφορές. Το άπλωμα του επικίνδυνου φαινομένου σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και στο εξωτερικό σε συνδυασμό με την καταστροφή της ελληνικής επιχειρηματικότητας και το κάψιμο της ελληνικής σημαίας όπως συνέβη στην πρεσβεία μας στην Αγγλία αποδεικνύουν τον ανθελληνικό χαρακτήρα των ενεργειών και την ύπαρξη καλά οργανωμένου σχεδίου. Η συμμετοχή μάλιστα στην διενέργεια πλιάτσικου και ομάδων αλλοδαπών λαθρομεταναστών ολοκληρώνει λογικά το εφιαλτικό σενάριο.

Το αίσθημα της οργής αντιστοιχεί στην υποβάθμιση των πολλών τραυματιών των Ελλήνων αστυνομικών. Κάποιοι μάλιστα φέρουν σοβαρότατα τραύματα. Χαρακτηριστικά αναφέρεται ο ακρωτηριασμός ενός αστυνομικού από βόμβα μολότοφ και το σοβαρό πλήγμα άλλου στο κεφάλι. Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η έκρηξη των συστημικών Μ. Μ. Ε εναντίον αστυνομικών που προσπάθησαν να αμυνθούν πυροβολώντας στον αέρα, ενώ λίγες ώρες πλην τους επέκριναν γιατί απουσίαζαν από τις ταραχές σε μια προσπάθεια εκτόνωσης. Μήπως θέλουν να ζητήσουν συγνώμη οι ηρωικοί αστυνομικοί μας γιατί είναι ακόμη ζωντανοί;

Η αξιοποίηση της Νεολαίας και η θωράκιση της αυτόνομης πολιτικής βούλησης και παρεμβατικότητας, αμφότερα με πατριωτικά κίνητρα και στόχους, αποτελούν τα ασφαλέστερα εχέγγυα για την προάσπιση και την ανάπτυξη της Εθνικής μας Κοινότητος. Η ποιοτική και ποσοτική αύξηση του έμψυχου υλικού σε ιδέες και απόλυτους αριθμούς μπορεί να ανατρέψει το σημερινό άρρωστο πολιτικό σκηνικό και να δημιουργήσει μια Νέα και Δυνατή Ελλάδα δίχως δεσμά εξαρτήσεως. Πράγμα που μπορεί να πράξει με επαναστατική διάθεση και σταθερές πολιτικές πρωτοβουλίες η Ελληνική Εθνικοκοινωνική Παράταξη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/








Δεν υπάρχουν σχόλια: