ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΙΑΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΑΘΗΝΑ 16-12-2008.

http://www.youtube.com/watch?v=tikGkhvLBoQ. Κάνοντας κλικ εδώ ακούμε το ιστορικό κάλεσμα του Πατριώτη Τάσσου Παπαδόπουλου για την απόρριψη μέσα από το γνωστό δημοψήφισμα του απαράδεκτου και προδοτικού σχεδίου Ανάν.

Οι κήρυκες των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των προστατευμένων εθνικών κυριαρχιών, των λαϊκών ελευθεριών και των διακρατικών συνεννοήσεων αποδεικνύονται στις μέρες μας οι τέλειοι σαπιοκήρυκες. Οι διάφορες συμφωνίες, τα δομικά σχέδια, οι αντιπαροχές και οι εγγυήσεις επιστρατεύονται προκειμένου να επιτευχθεί η περίφημη πολιτική ενοποίηση της Ευρώπης μέσα από ένα ενιαίο και υποχρεωτικό σύνταγμα για όλα τα ευρωπαϊκά έθνη.

Η συνθήκη της Λισαβόνας στοχεύει στην δημιουργία μιας ομοσπονδιακής Ευρώπης με το κάθε κράτος να αποτελεί μια ομόσπονδη επαρχία με περιορισμένες αρμοδιότητες και δεσμευμένα ελαστικά κυριαρχικά δικαιώματα. Εθνικά αδιάφορα πολιτικά πρόσωπα θα προσαρμόζουν τις οικονομικές συναλλαγές και τις σύγχρονες προϋποθέσεις μιας υπόδουλης ειρήνης στο όνομα της ελευθερίας των αγορών και των υποτιθέμενων εθνικών αυτοπροσδιορισμών για την αποφυγή των επικίνδυνων για τον Νεοταξισμό εθνικών επιδιώξεων και διεκδικήσεων.

Η εθνική αυτοσυντήρηση είναι ένα πρόβλημα για τον Νεοταξικό Ολοκληρωτισμό. Η πολιτικά άβουλη και υποταγμένη Ευρωπαϊκή Ένωση σπεύδει να κάμψει την καταγεγραμμένη ιρλανδική άρνηση με δέλεαρ την διατήρηση του Ιρλανδού Επιτρόπου, καθώς και εγγυήσεις για την στρατιωτική ουδετερότητα της χώρας, την φορολογία και τα εργατικά δικαιώματα. Εγγυήσεις όμως που πολλαπλώς έχουν ανατραπεί σ’ άλλες περιπτώσεις, γεγονός που συσπειρώνει ορθά τους αρνητές του ευρωσυντάγματος.

Τούτες τις κρίσιμες ώρες για τα ευρωπαϊκά έθνη και τον Ελληνισμό έφυγε από τον κόσμο αυτό και ταξιδεύει για την γη των Μακάρων ένας σπουδαίος Πατριώτης Πολιτικός, ο πρώην Πρόεδρος της Κύπρου Τάσσος Παπαδόπουλος. Ο ηγέτης που σμιλεύτηκε στο καθαρτήριο πυρ του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ για την Ελευθερία της Κύπρου Μας από τον αποικιακό ζυγό της Μ. Βρετανίας και τον κατακτητικό ζυγό της Τουρκίας, προσδοκώντας την Ένωση με την Μητέρα Ελλάδα. Ο Εθνικός Ηγέτης του Κυπριακού Ελληνισμού που έτεινε ένα βροντερό Όχι στο σχέδιο υποδουλώσεως Ανάν για την νομιμοποίηση της τουρκικής κατοχής και την αναγνώριση δύο χωριστών κρατών με την εγκαθίδρυση μηχανισμών ξένης επικυριαρχίας και τουρκοποίησης της Μεγαλονήσου Μας.

Ας ακολουθήσουμε όλοι, σε κάθε γωνιά του Ελληνικού Έθνους, με πατριωτικό σθένος και εθνικό σχέδιο, το παράδειγμα του Τάσσου του Ελληνισμού και να κατευθύνουμε την πολιτική στρατηγική μας στην Εθνική Ολοκλήρωση και όχι στην διάλυση του Ελληνισμού. Να θωρακίσουμε την κοινωνική συνοχή με πνεύμα δικαιοσύνης και αξιοπρέπειας και να πορευτούμε στην ευρωπαϊκή ήπειρο όπως ήθελε και ο Τάσσος Παπαδόπουλος και ο Μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, που τώρα έχουν συναντηθεί, σαν Έλληνες κυρίαρχοι κι όχι σαν ραγιάδες υπόδουλοι. Έτσι όπως αξιώνουμε ο Γ. Καρατζαφέρης, ο ΛΑ. Ο. Σ και η πλειοψηφία των Ελλήνων Πατριωτών.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: