ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ

ΑΘΗΝΑ 15-12-2008.

Κάποιοι διεθνείς ολετήρες φοβούνται πολύ το Ελληνικό Έθνος και τα παιδιά του. Είναι αυτοί που ονειρεύονται μέσα από τα σκοτεινά λαγούμια τους την κατάλυση της ελευθερίας λαών και εθνών είτε με διάφορες εκδημοκρατίσεις είτε με πολιτικές και κοινωνικές αναταραχές προκειμένου να κατακτηθεί η παγκόσμια υπερεξουσία του Νεοταξικού Ολοκληρωτισμού τους.

Ο φόβος τους έγκειται στην ιστορική πραγματικότητα και διαρκή παραδοχή ότι απέναντι στην απάνθρωπη και αντεθνική ιδεοληψία του ολέθρου που φέρουν, στέκει ως δύναμη αντίστασης και αποτροπής η Κοσμοθεωρία του καθήκοντος και του χρέους για την προάσπιση της Ελευθερίας της Πατρίδος και του Πολίτη που πρεσβεύει ο Αιώνιος Ελληνισμός. Και από κοντά βρίσκεται η βιοθεωρία του καθημερινού αγώνα για την διαμόρφωση μιας τέτοιας πατρίδας μέσα από την λαϊκή διεργασία της πλατιάς συμμετοχής στα κοινά από υπεύθυνους και ενεργούς πολίτες.

Η σημερινή Ελλάδα ασφαλώς δεν καθοδηγείται από εμπνευσμένους ηγέτες. Οι συνθήκες διακυβέρνησης που παρέχονται από την καθεστηκυία τάξη και τα κομματικά της φερέφωνα δεν δημιουργούν τις προϋποθέσεις για την κατάκτηση ενός κοινού μέλλοντος στις τάξεις των πολιτών της ελληνικής κοινωνίας. Επιπλέον δεν αντιστοιχούν σ’ ένα πολιτικό περιβάλλον αδέσμευτης δραστηριότητας και εθνικού σχεδίου. Είναι προφανές ότι η Ελλάς βιώνει το τρανταχτό σοκ μιας ουσιαστικής ακυβερνησίας.

Βέβαια για την δεινή θέση της Πατρίδος μας μπορεί κάποιοι να εκφέρουν αντίλογο. Είναι εκείνοι που διαχειρίζονται το Σύστημα από μέσα και όσοι ευνοούνται από αυτό. Εκείνοι που διαθέτουν θέσεις κλειδιά, παχυλούς μισθούς και τροφοδότες λογαριασμούς. Απέναντι στους λίγους όμως υπάρχουν οι πολλοί που βιώνουν την φτώχια, την ακρίβεια, την ανεργία και παράλληλα πονάνε όταν διαπιστώνουν καθημερινά την ασέβεια απέναντι στα εθνικά μας θέματα.

Οι παγκόσμιοι δυνάστες έχουν κάθε λόγο να φοβούνται τον Ελληνισμό, αφού είναι η μόνη δύναμη που μόλις βρει τον εθνικό και κοινωνικό βηματισμό της θα μπορέσει να κατανικήσει οριστικά τον Διεθνιστικό Νεοταξισμό, κραταιώνοντας το Ελληνικό Έθνος και λυτρώνοντας τα υπόλοιπα Έθνη.

Η κλιμάκωση των οικονομικών αδιεξόδων, η αποδεικνυόμενη ευρεία εμπλοκή των καθεστωτικών κομμάτων στα εν εξελίξει σκάνδαλα, η αύξηση της προκλητικότητας των γειτονικών χωρών σε βάρος μας και η ένοχη ανοχή των ταγών μας στα εθνικά ζητήματα, ακόμα και κάποιες ενδεχόμενες σημειούμενες κλοπές στρατιωτικού υλικού, εξέθρεψαν περαιτέρω την λαϊκή αγανάκτηση. Σ’ αυτό το σημείο πραγματοποιεί την εμφάνισή του το «αντιεξουσιαστικό» σκέλος της Νέας Τάξης Πραγμάτων, η Άκρα Αριστερά που διαθέτει «εκσυγχρονιστικούς» θαυμαστές και εκμεταλλεύεται με τον χειρότερο τρόπο τον χαμό ενός ελληνόπουλου.

Επιδίωξαν οι εκμαυλιστές του λαού μας να προσδώσουν στην πράξη του ειδικού φρουρού τον χαρακτήρα της εν ψυχρώ δολοφονίας με την βοήθεια των νεοταξικών ΜΜΕ και διαψεύδονται από την βαλλιστική έρευνα. Η κακεντρέχειά τους εξοστρακίστηκε από τα αληθινά περιστατικά. Παράλληλα οι αποκαλύψεις της διαρκούς συνομωσίας σε βάρος του Έθνους μας έρχονται βροχή. Σ’ ένα αποκαλυπτικό γράμμα μιας δεκαεννιάχρονης κοπέλας που κυκλοφόρησε στο διαδίχτυο και η οποία συμμετείχε στις διαδηλώσεις γίνεται λόγος για τους κουκουλοφόρους που φόβιζαν τους διαδηλωτές επειδή οπλοφορούσαν. Η ίδια κοπέλα, φοιτήτρια δημοσιογραφίας, μέσα από διαλόγους, έρευνες και μαρτυρίες όπως λέει, χαρακτηρίζει αυτούς τους ανθρώπους ως εκπαιδευμένα σώματα ή αλλιώς πράκτορες όχι όμως εσωτερικούς. Τους αποκαλεί πράκτορες ξένων συμφερόντων και ίδιες δυνάμεις μ’ αυτούς που αναστατώνουν αυτόν τον καιρό όλο τον κόσμο. Η κοπέλα αυτή μας θυμίζει τα εσωτερικά χτυπήματα που είχαν δεχτεί προ ετών οι Γάλλοι από τους «κακόμοιρους» οικονομικούς μετανάστες, την υποστήριξη της Γαλλίας στις ελληνικές θέσεις για την Μακεδονία Μας και την αμερικανική δυσαρέσκεια για τις επαφές της χώρας μας με Ρωσία και Κίνα. Και έχει δίκιο. Κάθε φορά που ζητείται συσκότιση ή έρχεται εθνική ήττα εμφανίζονται οι γνωστοί πασίγνωστοι της αναρχικής ψευδοεπανάστασης.

Επιπλέον στα γεγονότα των μεθοδευμένων κοινωνικών εκτροπών έχει καταγραφεί η παρουσία και συμμετοχή λαθρομεταναστών, κυρίως ασιατικής καταγωγής, και μάλιστα το ποσοστό που κατέχουν μεταξύ των συλληφθέντων είναι πλειοψηφικό. Ακόμη στις ανταποκρίσεις των ξένων ΜΜΕ που αφορούν τις ταραχές είναι έκδηλος ο ενθουσιασμός όσων προέρχονται κυρίως από την Αμερική, ενώ κάνουν λόγο για αυθόρμητο ξέσπασμα κοινωνικής έκρηξης και συναφή ρητορεία που απαντάται αυτούσια και στα εγχώρια «εκσυγχρονιστικά» φερέφωνα του Νεοταξισμού. Ακόμη το παράλληλο ξέσπασμα διαδηλώσεων με τα ίδια παραβατικά φαινόμενα, τις καταστροφές και τις λεηλασίες ιδιωτικών περιουσιών και τις επιθέσεις εναντίων των σωμάτων ασφαλείας και των αστυνομικών τμημάτων από το ένα άκρο της χώρας έως το άλλο με πλήρη και ταχύ συντονισμό ενεργειών καταδεικνύει την ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου. Το ίδιο προκύπτει και από τις εκρηκτικές προσεγγίσεις των προξενείων μας σε πολλά σημεία του κόσμου.

Οι κομματικές αντεγκλήσεις των καθεστωτικών συνιστωσών του ντόπιου Νεοταξισμού ελάχιστα ενδιαφέρουν. Σημασία έχει ότι το λαϊκό αισθητήριο και η εθνική προσήλωση των παιδιών της Ελλάδος μπορεί να διαμαρτύρεται εναντίον αυτών που διχάζουν και μικραίνουν την Πατρίδα, ενώ παράλληλα στην ύπαρξη του εθνικού κινδύνου απομονώνει τους σύγχρονους εφιάλτες του τόπου. Ο λαός μας προσβλέπει στους υποτιθέμενους ακραίους της Ελληνικής Εθνικοκοινωνικής Παράταξης και εμείς οφείλουμε να ηγηθούμε μιας ριζοσπαστικής πολιτικής ανατροπής και εγκαθίδρυσης ενός Εθνικού Λαοκρατικού Καθεστώτος με ακραία πράγματι αγάπη στην Ελλάδα και τους Έλληνες.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/





Δεν υπάρχουν σχόλια: