ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΑΘΗΝΑ 6-1-2009.

Ξημερώματα της Δευτέρας 5 Ιανουαρίου 2009 σημειώθηκε δολοφονική ανθελληνική επίθεση σε βάρος αστυνομικής δυνάμεως των ΜΑΤ που ενεργούσαν υπηρεσία φύλαξης έξω από το υπουργείο πολιτισμού στην συμβολή των οδών Ζαΐμη και Κουντουριώτη στα Εξάρχεια. Οι εγκληματίες αλήτες του Νεοταξικού υπόκοσμου πιθανολογείται, σύμφωνα με μαρτυρίες, ότι ήταν τουλάχιστον δύο και πραγματοποίησαν την άνανδρη επίθεση εναντίον τριών αστυνομικών με την χρήση ενός πολεμικού όπλου τύπου καλάσνικοφ, ενός όπλου των εννέα χιλιοστών πιθανολογούμενου υποπολυβόλου και μιας χειροβομβίδας.

Η συμβολή και ενέργεια των «αγωνιστών» της κουκούλας που έχουν συστήσει συνεργείο τρόμου με τμήματα λαθρομεταναστών σημειώθηκε όταν η αστυνομία μετά την επίθεση που δέχθηκε επιχείρησε να πραγματοποιήσει προσαγωγές υπόπτων, όπως και έγινε, και δέχθηκε επίθεση «αγανακτισμένων» συντρόφων που απομάκρυνε με την χρήση δακρυγόνων. Επιπλέον διαπιστώθηκε μετά από την έρευνα των καλύκων των χρησιμοποιημένων σφαιρών ότι το καλάσνικοφ είχε ξαναχρησιμοποιηθεί στην επίθεση που είχε δεχθεί κλούβα των ΜΑΤ στο Γουδί την προπαραμονή των Χριστουγέννων, ενώ το πιστόλι των εννέα χιλιοστών είχε χρησιμοποιηθεί στην επίθεση που είχε δεχθεί το αστυνομικό τμήμα της Ν. Ιωνίας το 2007 όταν είχε δηλώσει την ευθύνη τής τότε επίθεσης η μεταλλαγμένη Νεοταξική Τρομοκρατία με το όνομα Επαναστατικός Αγώνας.

Αλγεινή εντύπωση και δείγμα γραφής του θράσους που έχει παραχωρήσει η πολιτική και φυσική ηγεσία της στοχοποιημένης Αστυνομίας προκλήθηκε από την απαράδεκτη ερώτηση που απεύθυναν στον Αρχηγό της Αστυνομίας μερίδα δημοσιογράφων για συσχετισμό της χθεσινής δολοφονικής επίθεσης με την ατυχή φόνευση του δεκαπεντάχρονου Αλέξη. Στην συνέντευξη τύπου που έδωσε ο Αρχηγός της Αστυνομίας δέχθηκε επανειλημμένα αυτό το άθλιο ερώτημα που παρέπεμπε στην υποτιθέμενη πρόκληση της απάνθρωπης και άνανδρης ενέργειας από μια ανύπαρκτη αστυνομική βία. Αυτή η σκόπιμη παράμετρος της συστημικής και παραπλανητικής διαφώτισης μέσα από έναν παραμορφωτικό νεοταξικό φακό απέναντι στον έκπληκτο ελληνικό λαό επιχειρεί να αμβλύνει τις εντυπώσεις και να μειώσει την απήχηση τού βίαιου τραυματισμού τού εικοσιενάχρονου αστυνομικού φρουρού της εννόμου τάξης και της λαϊκής ασφάλειας. Ελπίζουμε το εν λόγω σφάλμα να έχει γίνει αντιληπτό.

Πολιτικοί παράγοντες και κόμματα έσπευσαν να επισκεφτούν τον άτυχο αστυνομικό στον Ερυθρό Σταυρό που νοσηλεύεται, ευρισκόμενος στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας μετά την επιτυχή, όπως ενημέρωσαν οι γιατροί, χειρουργική επέμβαση. Κάποιοι αναφέρθηκαν στην εκτίμηση του χαρακτήρα της επίθεσης και κάποιοι άλλοι εξέφρασαν τα γνωστά ευχολόγια. Ακούσαμε ότι οι δολοφόνοι προσπάθησαν να πλήξουν την Δημοκρατία και την ομαλότητα, ενώ τα κόμματα της Αριστεράς μίλησαν για προβοκάτσια σε βάρος της εργατικής τάξης και του αγώνα του λαού και της νεολαίας με σκοπό την αύξηση των αστυνομικών μέτρων. Η λήψη σοβαρών αστυνομικών μέτρων θα ληφθεί μόνο όταν η Αστυνομία διοικηθεί από μια σθεναρή Φυσική Ηγεσία με το Αρχηγείο της Αστυνομίας να αντικαθιστά στην κορυφή της πυραμίδας το ανεμικό και βλαπτικό υπουργείο του Πάκη Παυλόπουλου που απλώς στέκει ανήμπορος θεατής. Και ασφαλώς δεν βλάπτεται σε καμία περίπτωση η τραυματισμένη Δημοκρατία και οι καπελωμένοι αριστεροί τυχοδιωκτικοί αγώνες. Αυτό που επιδιώκει η Νεοταξική Τρομοκρατία είναι η πτώση του Εθνικού Κράτους με την αχρήστευση των αμυντικών μηχανισμών και τον τραυματισμό της κοινωνικής ομαλότητας και συνοχής. Αυτό που βλάπτεται είναι η ασφάλεια του Ελληνισμού και η ψυχολογία του Ελληνικού Λαού. Και ο νεαρός αστυνομικός που στόχευσαν τα καθάρματα αντικατοπτρίζει και τα δύο. Το εθνόσημο και το Ελληνικό Έθνος από την μία και την λαϊκή ψυχή στην οποία συμμετέχει από την άλλη.

Οι εχθροί της Ελλάδος να είναι σίγουροι ότι θα ηττηθούν. Οι Φρουροί της Πατρίδος είναι έτοιμοι να την δοξάσουν. Και στον Ένδοξο Έλληνα Νεαρό Αστυνομικό Διαμαντή Ματζούνη ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και χρόνια του πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: