ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΘΗΝΑ 12-1-2009.

Το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει επικίνδυνα με τις προκλήσεις τόσο στα εσωτερικά ζητήματα όσο και στα αντίστοιχα εξωτερικά της Πατρίδος μας να δημιουργούν την ανάγκη εθνικής εγρήγορσης και ετοιμότητας. Η πρόσφατη μεταβολή του κυβερνητικού σχήματος δεν αρκεί από μόνη της ως κίνηση εντυπωσιασμού και πάντως οι καταγραφές του έργου κάποιων υπουργών που παρέμειναν στην κυβέρνηση δεν αποτελεί το ασφαλέστερο εχέγγυο για την λήψη κρίσιμων αποφάσεων.

Στο εσωτερικό μέτωπο η μέχρι χθες ανοχή της κυβερνήσεως στην παράνομη, εθνικά επιζήμια και αποσταθεροποιητική δράση ολιγάριθμων κουκουλοφόρων ανθελλήνων αποθράσυνε την μεταλλαγμένη τρομοκρατία που επανεμφανίσθηκε με τα γνωστά δολοφονικά χτυπήματα σε βάρος της Αστυνομίας μας. Πρόκειται για την ουσιαστική επαναδραστηριοποίηση μιας τρομοκρατίας που έχει τεθεί στην διάθεση του Διεθνιστικού Νεοταξισμού και το καταδεικνύει η ίδια όταν στρέφεται ενάντια στους φρουρούς ασφαλείας του Εθνικού Κράτους μας που εκφράζουν και προστατεύουν τον ελληνικό λαό.

Αλλά και στα εθνικά μας ζητήματα τα ύπουλα χτυπήματα δίνονται σε βάρος της Πατρίδος μας στις πιο ευαίσθητες περιοχές για την Εθνική μας Ασφάλεια. Οι Τούρκοι, αποθρασυσμένοι από την ενδοτική πολιτική των ταγών μας για μια υποτελή ελληνοτουρκική προσέγγιση, έχουν φτάσει στο σημείο να διεκδικούν ανοιχτά ως τουρκικό έδαφος όχι μόνο βραχονησίδες, αλλά και κατοικημένα νησιά μας, δημιουργώντας θερμά επεισόδια στο Αιγαίο.

Όμως τις ανησυχίες για τους τουρκικούς σχεδιασμούς επιτείνουν και μια σειρά από περίεργες κινήσεις και επικίνδυνες μεθοδεύσεις. Η παρουσία του ρωσικού στόλου στο Αιγαίο με ελληνική άδεια επισκιάστηκε από την αψυχολόγητη και προκλητική για την Ελλάδα κοινή ρωσοτουρκική άσκηση έρευνας και διάσωσης εντός του ελληνικού FIR. Τα γεωπολιτικά παιχνίδια και ο έλεγχος της περιοχής φαίνεται να καθοδηγούν τις ρωσικές ενέργειες. Την ίδια στιγμή όμως η Τουρκία πιέζει τα κόμματα της Καθεστηκυίας Τάξεως να προβούν στην αποδοχή της αναδείξεως αιρετών μουφτήδων στην Ελεύθερη Θράκη μέσα από ελεγχόμενες διαδικασίες.

Η αποσταθεροποίηση της Πατρίδος και η αναμόχλευση παθών σε βάρος της κοινωνικής συνοχής και των θεσμικών φορέων και λειτουργών του Εθνικού Κράτους δεν μπορεί παρά να αντιμετωπιστεί ως πράξη εθνικής προδοσίας. Η δε εθνική πολιτική πρέπει να στηρίζεται στις δικές μας σθεναρές διεκδικήσεις και σχεδιασμούς με τον ελληνικό λαό ενωμένο και τις συμμαχίες να διακρίνονται από ανοικτούς ορίζοντες που θα οδηγούν όχι σε σταθερά διακρατικά σχήματα, αλλά σε σταθερές ελληνικές επιδιώξεις. Μια Ελλάς ισχυρή πρέπει να χτιστεί στα θεμέλια ενός Εθνικού και Κοινωνικού Κράτους σοβαρού και αδέσμευτου, όπως ακριβώς προτάσσει ο ΛΑ. Ο. Σ και ο Αρχηγός μας Γ. Καρατζαφέρης.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια: