ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΑΘΗΝΑ 8-1-2009.


Κάποιοι από τους παράγοντες της δημόσιας ζωής της χώρας, τόσο σε πολιτικό όσο και σε εκκλησιαστικό επίπεδο, ευτελίζουν τις δυνατότητες αντίδρασης του Ελληνικού Έθνους στα επερχόμενα δεινά που απεργάζεται ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός σε βάρος της Πατρίδος μας και της Κοινωνίας των Ελεύθερων Εθνών στο σύνολό της. Την στιγμή που το Εθνικό Κράτος μας έχει στοχοποιηθεί με τις επιθέσεις σε βάρος της Ελληνικής Αστυνομίας και η Τουρκία καλοβλέπει την έσωθεν αρπαγή της Ελεύθερης Θράκης και κλιμακώνει τις κινήσεις αμφισβήτησης της Εθνικής μας κυριαρχίας στο Αιγαίο με τρόπους που μπορούν να οδηγήσουν σε θερμό επεισόδιο μεγάλης εμβέλειας, συζητήσεις ενάντια στον ρατσισμό και την υποτιθέμενη ξενοφοβία και κυβερνητικοί ανασχηματισμοί εντυπώσεων δεν προσφέρουν τίποτα.

Την στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομεταναστών έχουν κατακλύσει την Πατρίδα μας και ο «πετυχημένος» σύμφωνα με την τελευταία αξιολόγηση της κυβέρνησης Υπουργός Εσωτερικών Παυλόπουλος τους αυξάνει σε βάρος της κοινωνικής μας συνοχής και των λαϊκών συμφερόντων, η συζήτηση στην κρατική τηλεόραση και την εκπομπή γνωστού Ιεράρχη περί εκρίζωσης της εθνικής και φυλετικής συνείδησης των Ελλήνων δεν λύνει αδιέξοδα, αλλά τα επιτείνει. Διότι στην Ελλάδα δεν υφίσταται κυνήγι μεταναστών, αλλά υπεράσπιση του δικαιώματος στον Φυλετισμό των Ελλήνων με την διατήρηση της πατρογονικής ανθρωπομορφικής, πολιτισμικής πολιτικής και κοινωνικής καταστάσεως και συνθέσεως των Ελλήνων. Γιατί σίγουρα έχουμε το δικαίωμα να εξακολουθούμε να ανήκουμε στην Λευκή Ευρωπαϊκή Φυλή και να διατηρήσουμε την γλωσσική, θρησκευτική και εθνική ταυτότητα του Ελληνισμού αναλλοίωτη. Δεν μισούμε κανένα λαό και δεν είμαστε υπέρ της δυστυχίας κανενός, παρά μόνο υπέρ της ευτυχίας όλων. Οι μετανάστες κατά συνέπεια πρέπει να είναι νόμιμοι, να εξυπηρετούν πραγματικές ανάγκες και να διατηρούν την εθνική τους προέλευση. Να εισέρχονται μόνο εκείνοι που χρειάζονται και για όσο χρόνο χρειάζονται.

Σε ό,τι αφορά τον τελευταίο ανασχηματισμό, η αλλαγή σκυτάλης στο υπουργείο οικονομικών πρέπει να ερμηνευτεί σε συνολική αποτυχία της κυβερνήσεως στον τομέα της εθνικής και οικογενειακής οικονομίας που μετουσιώνεται στην χαμηλή ρευστότητα, την πτώση της αγοραστικής δύναμης των πολιτών και στην αύξηση της φτώχιας. Αυτή είναι η αλήθεια και δεν έχει καμία σχέση με φιλολαϊκούς μικροκομματικούς εντυπωσιασμούς. Η ακολουθία των κοινωνικών αναταραχών και των επιθέσεων σε βάρος των ηρωικών αστυνομικών μας δεν δικαιολογούν την παραμονή του υπουργού εσωτερικών στην θέση του, όπως ήδη είδαμε, και η φόρου υποτελής στον Αμερικανικό και Νεοταξικό Παράγοντα εξωτερική πολιτική της χώρας καθιστά εθνικώς αχρείαστη την Υπουργό Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη.

Γενικά αυτό που χρειαζόμαστε είναι αλλαγή πολιτικής κι όχι ανακύκλωση προσώπων και καθεστωτικών αντιλήψεων φθαρμένων. Χρειαζόμαστε Κοινωνική Δικαιοσύνη, Αξιοκρατία, αναδιανομή πόρων υπέρ του λαού, εργασία και Εθνική Διεκδίκηση. Χρειαζόμαστε ένα Ελληνικό Εθνικοκοινωνικό Κράτος στο πλευρό όλων των Ελλήνων όπου γης για την Κοινωνική Συνοχή και την Εθνική Ενότητα. Χρειαζόμαστε ανθρώπους σαν τον φλογερό Πατριώτη Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ που δεν διστάζει να υπερασπίζει παράλληλα και με απαράμιλλο σθένος την διαπρύσια λατρεία στον Θεό, την έντονη αγάπη στο Ελληνικό Έθνος και τον Λαό και την προσήλωση στην Ελληνική Οικογένεια και την Ηθική, κόντρα στην αδικία, ακόμη κι όταν αυτή διαπράττεται από κρατικές μηχανές σαν το Ισραήλ. Καιρός να κερδίσουμε πίσω την Πατρίδα μας. Μια Μεγάλη και Υπερήφανη Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: