ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


«ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ» ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΥΠΟΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

ΑΘΗΝΑ 26-1-2009.

Όλοι σήμερα παραδέχονται ότι διανύουμε την δυσκολότερη χρονική περίοδο για την επίλυση των εθνικών μας θεμάτων μέσα σε κλίμα γενικευμένης ανασφάλειας. Ανασφάλεια που αφορά τις διεθνείς ισορροπίες μέσα από ευρείες οικονομικές ανισορροπίες και διακρατικές ταραχές. Είναι προφανές ότι η έξαρση της φτώχιας και οι συγκρουσιακές καταστάσεις εξυπηρετούν τους στόχους του Διεθνιστικού Νεοταξισμού που είναι η αποτυχία του Εθνικού Κράτους και η αντικατάστασή του από ένα ομογενοποιημένο υπερκράτος που θα υλοποιήσει τους σχεδιασμούς της Παγκοσμιοποίησης και θα διευθύνεται από ένα υπερεθνικό εξουσιαστικό σύστημα. Αυτό που δεν είναι προφανές είναι η υποχρέωση υποταγής του Ελληνικού Έθνους στους διεθνείς συστημικούς σχεδιασμούς.

Πρέπει να γίνει αντιληπτό από τον ελληνικό λαό ότι τα προβλήματα της καθημερινότητας με τα ζητήματα της εθνικής εξωτερικής πολιτικής δεν είναι καθόλου άσχετα και ασύνδετα μεταξύ τους. Τα προβλήματα της εργασιακής καλύψεως, της οικονομικής επάρκειας και της εσωτερικής ασφάλειας όταν βαίνουν θετικά ενισχύουν την εθνική πολιτική του κράτους σχετικά με την ύπαρξη ενιαίου αρραγούς κοινωνικού μετώπου, την ψυχολογία του νικητή και την βεβαιότητα επικρατήσεως του Έθνους. Όταν ο λαός είναι ενωμένος και απερίσπαστος με την καθοδήγηση μιας ηγεσίας που εμπνέει πατριωτικό φρόνημα και ενσυνείδητο σεβασμό, μπορεί να αντιληφθεί την ύπαρξη μιας Ελλάδος ικανής να υπερασπιστεί την ακεραιότητα της Ιερής Εθνικής Γης και να αναβιώσει την αδούλωτη ελληνικότητα στα προσωρινά υπόδουλα ελληνικά εδάφη.

Η πολιτική ηγεσία μας ωστόσο είναι χωρισμένη στους νεοταξίτες και τους δειλούς, αφήνοντας τους πλουτοπαραγωγικούς μας πόρους θαμμένους στα έγκατα της ελληνικής γης και αδυνατώντας να υπαγορέψει τους ελληνικούς όρους για μια νέα και αναγκαία συμμαχία. Οι μεν νεοταξίτες υποστηρίζουν την γραμμή των ΗΠΑ και την σχετικά ικανοποιητική επαφή με την Ρωσία, με τους Αμερικανούς να εξυπηρετούνται από τα νεοταξικά αγκάθια της Αλβανίας, της Τουρκίας και των Σκοπίων. Οι δε δειλοί κρυφοκοιτάζουν προς την πολιτική της Ρωσίας, κάνουν πολιτικές συμφωνίες αλλά διατηρούν την προσήλωσή τους στον άρχοντα των αγκαθιών.

Παράλληλα η Ελλάς διαθέτει μια επίζηλη γεωπολιτική θέση που της επιτρέπει να ελέγχει όλα τα περάσματα και να ρυθμίζει τις εισόδους στους επίζηλους οικονομικά παραδείσους τριών ηπείρων, της Ευρώπης, της Ασίας και της Αφρικής. Όμως την ίδια στιγμή που ο ενεργός μας ρόλος απουσιάζει από τις στενά συνδεδεμένες με την εθνική μας κυριαρχία δυσμενείς διεθνείς εξελίξεις, ανεχόμαστε την εμπέδωση κλίματος εσωτερικής αβεβαιότητας και την απόπειρα διχασμού του λαού σε ζητήματα της καθημερινότητας και σε θέματα επιβίωσης. Ωστόσο η έξαρση της Τουρκικής διεκδίκησης σε Αιγαίο, Κύπρο και Θράκη και η προκλητικότητα των Σκοπίων επιτείνονται σε υπερθετικό βαθμό.

Εκμεταλλευόμενη την ενταύθα πολιτειακή εθελοδουλία η Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του «Ευρωπαϊκού» Κοινοβουλίου ζήτησε στην παρούσα φάση από το Συμβούλιο Υπουργών μέσα από ένα ανθελληνικό σχέδιο έκθεσης την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με τα Σκόπια εντός του έτους. Κάλεσαν μάλιστα οι διαλυτές της Ευρώπης την Ελληνική Κυβέρνηση να μην συνεχίσει να κάνει χρήση του βέτο σε βάρος των απογόνων των δολοφόνων κομιτατζήδων και υβριστών της αλήθειας στο ζήτημα της Μακεδονίας Μας που θρασύτατα διεκδικούν. Η συγκεκριμένη Επιτροπή που διαθέτει αυξημένη θεσμική επιρροή στην κατ’ ευφημισμό Ευρωπαϊκή Ένωση τάχθηκε σαφέστατα υπέρ της εντάξεως των Σκοπίων στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ, επικαλούμενη την σταθερότητα και την ευημερία της περιοχής που ο Νεοταξικός Παράγοντας που υπηρετεί έχει πολλαπλώς ποδοπατήσει.

Αλλά και στην Κύπρο Μας πραγματοποιήθηκε η αλλαγή της ηγετικής σκυτάλης στο κυβερνών κόμμα ΑΚΕΛ που είχε υποσχεθεί ο Πρόεδρος Χριστόφιας υπέρ του Άντρου Κυπριανού, υπέρμαχου του Σχεδίου Ανάν, που έλαβε 57 ψήφους και σε βάρος του Νίκου Κατσουρίδη, πολέμιου του σχεδίου Ανάν, που έλαβε 48 ψήφους. Πρόκειται για μια τοποθέτηση που κινείται υπέρ της ευκολότερης επιβολής και της συναφούς προπαγάνδισης στα μάτια του κυπριακού λαού της υποτιθέμενης συμφέρουσας επιλογής της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας που υπηρετεί ο Χριστόφιας. Επιλογή που επανατοποθετεί το σχέδιο δράσης Ανάν με την συνδιοίκηση των φερέφωνων της Τουρκίας σε μια νέα μεταλλαγμένη Κύπρο, όπου η τουρκική κατοχή θα έχει νομιμοποιηθεί και τα εγκλήματά της και οι δολοφονίες των κατακτητών θα έχουν ξεχαστεί. Την ίδια στιγμή ο Ερντογάν αρνείται τον ευρωπαϊκό χαρακτήρα της Κύπρου και απειλεί με ενεργειακό αποκλεισμό την Ευρώπη, ενώ Τούρκος ηθοποιός ξεμπροστιάζει τις τουρκικές θηριωδίες στην Κύπρο και με το δικό του χέρι για να τις αναιρέσει υποκριτικά.

Η Ελλάς δεν κινδυνεύει από την ανύπαρκτη υπεροχή των εχθρών της ούτε από την συμμαχική ένδεια, αλλά από μια αδύνατη εσωτερική πολιτική τάξη που αντιλαμβάνεται τον πατριωτισμό ως ευκαιριακή σημαία. Είμαστε η μόνη χώρα που συνορεύει με τις αλύτρωτες πατρίδες και μας ζητούνται «φιλίες» με τους διεκδικητικούς δυνάστες. Είμαστε η μόνη χώρα που ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός μας θέλει αλληλοσπαρασσόμενη και υπόδουλη, γιατί μας φοβάται. Ας κάνουμε τους φόβους του πραγματικότητα και ας επαναφέρουμε την Πατρίδα στην κυριότητα του Ελληνικού λαού. Κατόπιν να προβούμε σαν ισχυρά δομημένο Έθνος μέσα από νέες ισχυρές συμμαχικές συμφωνίες μα κυρίως μέσα από εθνικούς στρατηγικούς σχεδιασμούς και τους Έλληνες ενωμένους στην διεκδίκηση των Εθνικών μας Δικαίων και Τόπων. Ας πορευτούμε με Εθνικοκοινωνικό πνεύμα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια: