ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΝΑΣΤΆΤΩΣΗ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ

ΑΘΗΝΑ 22-2-2009.

Κάποιοι ανθέλληνες επενδύουν στην κοινωνική αναστάτωση και την διεθνή απομόνωση της Πατρίδος μας μέσα από διαδικασίες που δυναμιτίζουν την κρατική αποτελεσματικότητα και καλλιεργούν συνθήκες εγκλωβισμού σε διεθνές επίπεδο. Είναι σαφές ότι η παρατεταμένη φθορά της Πολιτείας με την ευθύνη της Αστικής Καθεστηκυίας Τάξεως και τις στρατηγικές πολιτικές επιλογές για την εύνοια ολίγων ομοτράπεζων και την υπακοή στις εντολές του Διεθνιστικού Νεοταξισμού ευνοεί τα σχέδια σε βάρος της Ελλάδος. Σχέδια που εξυφαίνονται εντός και εκτός συνόρων.

Η εικόνα μιας χώρας που παραπαίει στα επικίνδυνα μονοπάτια της διαφθοράς και της οικονομικής επισφάλειας με την εντύπωση ότι κάποιοι Έλληνες κυνηγούν να πάρουν το κεφάλι κάποιων άλλων ασφαλώς αφαιρεί δύναμη από την Πατρίδα με την εξάλειψη της κοινωνικής συνοχής και δίνει λαθεμένα μηνύματα σε εχθρούς και φίλους. Οπωσδήποτε η αντικατάσταση του μίζερου παρόντος απαιτεί ριζική επανάσταση ιδεών και ανατροπή της σημερινής καθεστωτικής τάξης μέσα από συντεταγμένες πολιτικές δράσεις και συστράτευση των λαϊκών μαζών. Η πραγμάτωση μιας τέτοιας χρήσιμης αλλαγής δεν επιφέρεται με την καταστροφή του Κράτους και την πρόκληση αθώων ανθρώπινων θυμάτων και δεν ισχυροποιούνται έτσι ούτε το Ελληνικό Έθνος ούτε ο λαός μας.

Ο τραχύς χαρακτήρας της μοντέρνας τρομοκρατίας είναι η μια μόνο ανηφορική πλαγιά του νεοταξικού βουνού που καλούμαστε ως Έθνος να ξεπεράσουμε. Και μάλιστα τάχιστα και αποτελεσματικά. Ωστόσο το συγκεκριμένο πρόβλημα κατατάσσεται στους ορατούς κινδύνους που η προπαγάνδα του συστήματος εξουσίας επέτρεψε να γίνει αντιληπτός από τον ελληνικό λαό εξαιτίας του μεγάλου εύρους στόχων και απειλών, ανάμεσα ακόμη και στους δημοσιογραφικούς κύκλους τούτες τις ώρες. Και βέβαια πολύ σωστά λαμβάνει μεγάλη δημοσιότητα, αφού η ζωή κάθε Έλληνα είναι ιερή.

Είναι όμως τα ζητήματα της τρομοκρατίας και της άσχημης οικονομικής κατάστασης με τον χαρακτήρα του προφανούς προβληματισμού τα μοναδικά αδιέξοδα που θέτει εμπρός στην πορεία της Ελλάδος η Νέα Τάξη Πραγμάτων με την ηλίθια αδράνεια των ταγών μας και την ενεργή συνδρομή ξένων σωμάτων μέσα στην ίδια την Πατρίδα μας; Και όταν λέμε ξένα σώματα εννοούμε είτε ημεδαπούς με ξένες εξαρτήσεις είτε αλλοδαπούς με πρακτορικές πρακτικές που σε κάθε περίπτωση βλάπτουν το Έθνος μας. Όμως οι κίνδυνοι που γεννώνται από αυτά τα προβλήματα σχετίζονται τόσο με την δέσμευση της Ελευθερίας έκφρασης και της κοινωνικής ασφάλειας όσο και με το προπέτασμα καπνού και την αποσιώπηση ζητημάτων που σχετίζονται με τα πραγματικά αίτια της κακομοιριάς μας και της προσβολής ακόμη και της εθνικής μας κυριαρχίας.

Μέσα στο γενικευμένο κλίμα συσκότισης που επικρατεί στις εθνικές μας υποθέσεις μαθαίνουμε για την νέα επιχείρηση που στήνει η Τουρκία προκειμένου να προωθήσει και να επιβάλλει τις μονομερείς διεκδικήσεις της στο Αιγαίο. Στα πλαίσια των αρπακτικών της διαθέσεων σχεδιάζει και έχει ήδη ανακοινώσει την διενέργεια μεγάλης αεροναυτικής άσκησης στην περιοχή από τις 15 έως τις 30 Μαρτίου. Στην άσκηση αυτή που φέρει την κωδική ονομασία «Egemen» έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν ΗΠΑ, Μ. Βρετανία, Βέλγιο και Ολλανδία. Οι επιλεκτικές προσκλήσεις ενδεχομένως να προέρχονται από κάποιες μυστικές διακρατικές διαβουλεύσεις των εμπλεκομένων μερών και η διαλεύκανση, αλλά και η αποτροπή των όποιων ανθελληνικών διαθέσεων ανήκουν δικαιωματικά στην Πατρίδα μας. Το θέμα είναι σε γνώση του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας του οποίου πηγές αναφέρουν ότι η Άγκυρα θεωρεί ότι το Ανατολικό Αιγαίο από τον 25ο μεσημβρινό είναι περιοχή ευθύνης της για έρευνα και διάσωση. Στους τουρκικούς χάρτες τα ελληνικά νησιά από την Ρόδο έως την Λήμνο θεωρούνται ως αποστρατικοποιημένη ζώνη.

Οι ανωτέρω κινήσεις της Τουρκίας δεικνύουν για μια ακόμη φορά ότι μας θεωρούν διαλυμένο κράτος, ενώ πληροφορίες λένε ότι έχει ήδη υποβάλλει στους αρμόδιους διεθνείς οργανισμούς σχέδια αναθεώρησης της οριοθετημένης επίσημης ζώνης έρευνας και διάσωσης με συγκεκριμένες συντεταγμένες. Άλλωστε οι περισσότερες τουρκικές υπερπτήσεις πραγματοποιούνται πέριξ του ορίου του 25ου μεσημβρινού. Παράλληλα οι παραβιάσεις στην περιοχή του Φαρμακονησίου συνεχίζονται, ενώ στην Ελεύθερη Θράκη συνεχίζονται οι προσπάθειες εκτουρκισμού των Ελλήνων Μουσουλμάνων με το θρησκευτικό πρόκριμα, την εισροή του τουρκικού τραπεζικού συστήματος και την τουρκοποίηση της εκπαίδευσης. Ο ραγιαδισμός της πολιτικής μας ηγεσίας θυμίζει μια ταινία που έχει γυριστεί στην Τουρκία για τα σεπτεμβριανά με τις γνωστές τουρκικές θηριωδίες όπου ο έρωτας ανάμεσα σ’ έναν Τούρκο και μια Ελληνίδα καταλήγει με τον χαμό της τελευταίας.

Τα τραύματα της οικονομίας με την ανεργία και την συρρίκνωση της Εθνικής Εργατικής Τάξης και Επιχειρηματικότητας χρεώνονται επίτηδες σε μια μεταχρονολογημένη και αρκούντως ύποπτη παγκόσμια κρίση και μια βίαιη συμμορία απειλεί με κατάλυση το Κράτος. Αυτή την Ελλάδα απειλεί να εξουθενώσει η Τουρκία και ο Διεθνιστικός Νεοταξισμός με τις εσωτερικές τους βοήθειες και ορισμένους αλλοδαπούς λαθροθήρες. Η απάντηση θα δοθεί από ένα Εθνικό Λαϊκό Κράτος που θα επαναθέσει στο κέντρο της εξουσίας του Ελληνισμού τον λαό με την επικράτηση της Κοινωνικής Δικαιοσύνης και της Εθνικής Δικαίωσης και Αποκατάστασης. Από μια Εθνικοκοινωνική Ελλάδα με υπεύθυνη ηγεσία και ενημερωμένους πολίτες που θα αποδιώξει ό,τι ξένο την κατατρώγει και θα αποδώσει την Γη των Προγόνων και τα οικονομικά αγαθά της Εθνικής Εργασίας στους Έλληνες και μόνον.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/



Δεν υπάρχουν σχόλια: