ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ

ΑΘΗΝΑ 25-2-2009.

Η Ελλάς τελεί υπό ασφυκτικό κλοιό. Κάτω από το βάρος της ανευθυνότητας και της δημαγωγίας των κομμάτων της Καθεστηκυίας Τάξεως η κοινωνική ασφάλεια και συνοχή θεωρούνται αγαθά εν ανεπαρκεία. Η διαφθορά έχει εισρεύσει βαθιά σε σημαίνοντες θεσμούς της χώρας κάτω από την παραδοχή της κυβερνήσεως μέσα από τις έρευνες για τους λόγους και τα μέσα που οδήγησαν στην νέα απόδραση του Παλαιοκώστα και του Ριτζάι από τις φυλακές Κορυδαλλού. Η Δικαιοσύνη και τα Σώματα Ασφαλείας έχουν ποδηγετηθεί από το σαθρό πολιτικό σύστημα που διανέμει εύσημα ανικανότητας και συμπαρασύρει τα τελευταία υγιή κύτταρα στην ανυποληψία και την διάλυση.

Το Κράτος μοιάζει πραγματικά να έχει εισέλθει σε μια πολιτική δίνη χωρίς πυξίδα και σχέδιο. Δεν είναι ασφαλώς η πρώτη φορά που οι κυβερνήσεις υποπίπτουν σε ολέθρια σφάλματα και παράγουν σκάνδαλα ολκής. Το έργο το έχουμε ξαναδεί τόσο με την εξάντληση των οικονομικών αντοχών του λαού και τα διάφορα καρτέλ όσο και με τους ενδοτισμούς και τις αμφισβητήσεις της εθνικής μας κυριαρχίας. Ακόμη και με την παρακολούθηση των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων κυβερνητικών στελεχών. Η προδιάθεση λοιπόν της κατάλυσης των δομικών πολιτειακών θεσμών υπήρχε. Με την διαφορά ότι η αίσθηση που δινόταν από τα αρνητικά συμπτώματα φαινόταν να αφορά τις εσωτερικές υποθέσεις του Κράτους.

Από τον περασμένο Δεκέμβριο όμως τα πράγματα άλλαξαν. Οι κοινωνικές μας υποθέσεις άρχισαν να λαμβάνουν εθνικές διαστάσεις παράλληλα με την εκτράχυνση των αποσιωπημένων διεθνών πιέσεων. Η ελευθερία της γνώμης άρχισε να ενοχλεί και το κύμα της διαμαρτυρίας εκχωρήθηκε σε αντικοινωνικές ομάδες και λαθρομετανάστες που εκφράζουν την «δυσαρέσκειά» τους με καψίματα, κλοπές, σπασίματα περιουσιών και ανόσιες συμπράξεις σε βάρος των δοκιμαζόμενων Ελλήνων. Η επόμενη ιογενής προσβολή της ελληνικής κοινωνίας από τον Διεθνιστικό Νεοταξισμό πραγματοποιείται από την επανεμφάνιση μιας αδυσώπητης τρομοκρατίας με διεθνιστικά χαρακτηριστικά που το μόνο που την νοιάζει είναι το αίμα και η διασάλευση της κοινωνικής συνοχής του Εθνικού μας Κράτους.

Είναι πασιφανές ότι η συρρίκνωση παρουσίας και λόγου των Ελλήνων ενδιαφέρει τους ιδιόρρυθμους εισβολείς, αφού δυστυχώς τα κατεστημένα κόμματα όχι απλά δεν δείχνουν διάθεση να αντιδράσουν, αλλά επιπλέον ερίζουν ως συνήθως υποκριτικά και σπεύδουν να ζητήσουν την συνδρομή του «συμμαχικού» παράγοντα. Είναι η στιγμή εκείνη που έρχονται στο μυαλό τα λόγια του μεγάλου Πατριώτη και Εθνικιστή ποιητή μας Κωστή Παλαμά. «Βοσκοί, στην μάντρα της Πολιτείας, οι λύκοι! Οι λύκοι! Στα όπλα, Ακρίτες!». Και είναι ώρα οι Ακρίτες που συνιστούν οι Έλληνες πολίτες να πετάξουν έξω από την ζωή του Κράτους τους λίγους, τους περιττούς, τους βαλτούς και κάθε λογής εχθρούς. Αυτούς που σπέρνουν την διχόνοια, τις δοτές πάλες των τάξεων, την ανεργία, την δέσμευση του εθνικού πλούτου και την φτώχια, γιατί πιστεύουν ότι με αυτούς τους τρόπους ο λαός θα πισωγυρίσει και θα εγκαταλείψει τους αγώνες και τον Αιώνιο Ελληνισμό.

Όμως οι ολετήρες του Ελληνικού Έθνους δεν αρκούνται σ’ αυτά. Θέλουν τις άμυνες της δημόσιας τάξης κατεδαφισμένες. Κάπως έτσι φτάσαμε στην διάλυση του σωφρονιστικού συστήματος από τα σπλάχνα του με την απουσία της Πολιτείας. Το λένε άλλωστε και οι στατιστικές. Στην Ελλάδα, σύμφωνα με την έκθεση της Διεθνούς Διαφάνειας, η διαφθορά και το «λάδωμα» καλπάζουν θεαματικά από έτος σε έτος. Ωστόσο η δεύτερη δραπέτευση Παλαιοκώστα διά αέρος δοκιμάζει τα τελευταία όρια αξιοπιστίας του σημερινού Κράτους. Ο ανόητος προαυλισμός απομόνωσης των δύο επικίνδυνων κρατούμενων ταυτόχρονα, η αναποτελεσματική διατήρηση των φυλακών πλησίον κατοικημένης περιοχής με περιορισμό των δυνατοτήτων αστυνομικής αντίδρασης, το διάτρητο καθεστώς ενοικιάσεως πτητικών μέσων δείχνουν την πλήρη απουσία πλαισίου δημοσίας προστασίας και ασφάλειας.

Όπως ακριβώς η διεθνής τρομοκρατία έγινε όχημα για την καθύποταξη των ατίθασων λαών και την νομή του γεωστρατηγικού ελέγχου, έτσι και η κατάλυση του κράτους δικαίου και οι μετακινήσεις ετερόκλητων πληθυσμών θα κλειδώσουν τα δεσμά των λαών από μέσα από τα κρατικά τείχη και θα επιφέρουν την επιβολή του πολιτικού σκέλους της Παγκοσμιοποίησης. Και βέβαια ανάμεσα στους ηγετίσκους της συμφοράς θα παραμείνουν στις θέσεις τους μόνον όσοι πρόθυμοι δεχτούν να γίνουν οι αρχιραγιάδες των ραγιάδων. Το ομολογούν οι ίδιοι οι πολιτικοί όταν μιλάνε για έσωθεν παρεμβάσεις σαν κι αυτή των φυλακών Κορυδαλλού και όταν ανέχονται την εξαγγελία της τουρκικής άσκησης του ερχόμενου Μαρτίου στο Αιγαίο με καλεσμένους ΗΠΑ, Μ. Βρετανία, Βέλγιο και Ολλανδία, με διεκδικήσεις ζωνών έρευνας και διάσωσης στον 25ο μεσημβρινό.

Ήρθε η ώρα να ξυπνήσουνε οι σκλάβοι της ρωμιοσύνης και να σπάσουν τα δεσμά μιας εξαρτημένης εξουσίας. Να ξεκινήσει μια επανάσταση συνειδήσεων και να κατακλείσει τις γειτονιές, τους εργασιακούς χώρους, τις εκπαιδευτικές διαδικασίες με πατριωτικό λόγο και εθνική δράση. Να συνεπάρει τον Έλληνα Νέο, Εργάτη και επιχειρηματία, ενώνοντας τις δυνάμεις τους στον δρόμο για την εθνικοποίηση του Κράτους και της οικονομίας, με την αναδιανομή του εισοδήματος στον λαό που το παράγει. Να χτιστεί ένα Εθνικό Κοινωνικό Κράτος που να προστατεύει τον πολίτη και να διεκδικεί για το Ελληνικό Έθνος.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
ΜΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΛΑ. Ο. Σ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/
http://ethnapopsis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: