ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΛΕΩΝ. ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥ.

ΑΘΗΝΑ 1-3-2009.

Το συντεταγμένο Εθνικό Κράτος έχει σίγουρα ορισμένους ιδεολογικούς αντιπάλους και η Πατρίδα μας πολλούς και σημαντικούς εχθρούς. Οι εγχώριοι Διεθνιστές δεν αισθάνονται καλά στα πλαίσια ενός Κράτους με ισχυρούς νόμους και θεσμούς που στηρίζεται στους άρρηκτους εθνοφυλετικούς δεσμούς και την κοινωνική συνοχή των Ελλήνων. Οι δε εχθροί του Ελληνικού Έθνους, είτε άσπονδοι και παλαιοί είτε περιστασιακοί και δόλιοι «σύμμαχοι», αποζητούν να μας αφαιρέσουν γρήγορα και άκοπα οικονομικά αποθέματα, συνειδήσεις και πάνω απ’ όλα ελευθερίες.

Είναι ειλημμένη απόφαση του Διεθνιστικού Νεοταξισμού και της εξαπλωθείσης παγκόσμιας εξουσίας του ο έλεγχος των Εθνών και η ζεύξη αυτών στο πολιτικό του άρμα. Η μετατροπή των Κρατών σε επαρχίες περιορισμένων δυνατοτήτων στα πλαίσια των γνωστών διεθνών οργανισμών εντάσσεται σε αυτόν ακριβώς τον σχεδιασμό. Όμως οι λαοί έχουν διαμορφώσει τις συνήθειες και τις συμπεριφορές τους μέσα στα όρια και τις ιδιαιτερότητες της Εθνικής Κοινότητος και δεν είναι διατεθειμένοι να την εγκαταλείψουν.

Αν κάποιος θέλει να πλήξει τις δομές και να κάμψει τις αντιστάσεις της Εθνικής Πολιτείας έχει να επιλέξει ανάμεσα στις εξωτερικές και τις εσωτερικές πιέσεις. Στις εξωτερικές πιέσεις περιλαμβάνονται η πολεμική αναμέτρηση και η οικονομική ασφυξία. Η μεν πολεμική αναμέτρηση είναι ασύμφορη και ανεφάρμοστη σ’ έναν κόσμο καιροσκοπικό με λεπτές ισορροπίες και ακόμη λεπτότερες και ελαστικές συμμαχίες. Η δε οικονομική ασφυξία πληγώνει μερικώς τα αποθέματα αντιστάσεων και τις συνειδητοποιημένες εθνικές δράσεις, επιτρέπει όμως την ανάταση της Πατρίδος με την εξεύρεση των κατάλληλων προσωπικοτήτων που θα αφυπνίσουν τις μάζες και θα εκτρέψουν την ορμή του λαού στον εθνοκεντρικό έλεγχο της εξουσίας με όχημα την συγκροτημένη επαναστατικότητα. Η εμπειρία και η σύγχρονη καθημερινότητα τόσο στην Ελλάδα όσο και τον ευρύτερο ευρωπαϊκό χώρο καταδεικνύει την προτίμηση του Νεοταξισμού στις εσωτερικές πιέσεις με την παρουσία σύγχρονων δούρειων ίππων και Εφιαλτών.

Όλοι γνωρίζουμε τα επίχειρα και τα γεννήματα της παγκόσμιας τρομοκρατίας. Περιορισμοί ελευθεριών, ασφυκτικά μέσα ελέγχου, επιλεκτικές στοχοποιήσεις, στοχευμένες ενοχοποιήσεις και βολικοί προστατευτισμοί. Βολές επί αδίκων, αλλά και επί δικαίων. Παράπλευρες απώλειες που προσφέρονται θυσία στον βωμό του ματωμένου κέρδους και της αλαζονικής εξουσίας. Και βέβαια όσοι υπηρετούν το Παγκόσμιο Σύστημα Εξουσίας είναι οι «καλοί» της υπόθεσης και όσοι το αμφισβητούν ή πολύ περισσότερο το πολεμούν είναι οι «κακοί». Αυτό το μοντέλο κρούσης σε βάρος του Εθνικού Κράτους εφαρμόζεται ως προσφορότερο και ασφαλέστερο από τους διεστραμμένους ιθύνοντες νόες του Διεθνιστικού Νεοταξισμού σε συνδυασμό με την καλλιέργεια και την ανοχή αντικοινωνικών συμπεριφορών και αντεθνικών διχαστικών εκδηλώσεων.

Όταν μετά την νέα απόδραση του Παλαιοκώστα παραπέμφθηκαν σε δίκη πέντε κατηγορούμενοι, ανάμεσά τους και ο πρώην διευθυντής των φυλακών, ο τελευταίος σε ερώτηση του δικαστηρίου για το αν υπάρχει σχέδιο αποτροπής αποδράσεων απάντησε με ειλικρίνεια πως κάτι τέτοιο δεν υπάρχει! Κατά τα λοιπά ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιχειρώντας να το παίξει κοινωνικός αγωνιστής προφανώς για την προσέγγιση της Αριστεράς δήλωσε ότι η αίσθηση κατάλυσης ενός ευνομούμενου κράτους συμπληρώνεται από την ανάλγητη και ταξική οικονομική πολιτική της κυβέρνησης που χτυπά ευρύτατα κοινωνικά στρώματα και καλλιεργεί φτώχια, ανισότητα και νέες κοινωνικές εντάσεις. Με την διαφορά ότι οι κοινωνικές εντάσεις είναι προϊόν μακρόχρονης και διακομματικής πολιτικής αναλγησίας που στρατολογεί αφελείς ηλιθίους στα δίχτυα της κοινωνικής ανωμαλίας.

Το σενάριο του ανθελληνικού τρόμου συμπληρώνεται από τις εκτεταμένες διαρρήξεις και κλοπές υπηρεσιακών όπλων από σπίτια και αυτοκίνητα αστυνομικών και από τον εντοπισμό βλημάτων όλμου και τηλεκατευθυνόμενων αντιαρματικών βλημάτων τύπου Milan σε αυτοσχέδια χωματερή στις Σάππες Έβρου και τα οποία είχαν κλαπεί από αποθήκες του Ελληνικού Στρατού στην Αλεξανδρούπολη. Η κλοπή του οπλισμού είχε συμβεί στις 27 Νοεμβρίου 2008, λίγο πριν τις ταραχές του περασμένου Δεκέμβρη. Στην διερεύνηση του περιστατικού έσπευσαν η ΕΛ.ΑΣ, η αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, η ΕΥΠ και το Δ Σώμα Στρατού. Η άποψη που εκφράσθηκε ότι τα πυρομαχικά δεν σχετίζονται με τρομοκρατία δεν αποτελούν αιτία εφησυχασμού, αφού δεν αποκλείει ανάμειξη τρίτης κρατικής παρέμβασης. Η δε επίθεση από κουκουλοφόρους στην εφημερίδα Απογευματινή και η ρίψη χειροβομβίδας σε βάρος του Διεθνιστικού Δικτύου για τα «πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα» στο κτήριο που στεγάζεται την ώρα που υπήρχε μέσα κόσμος αποδεικνύουν το πλάτεμα των στόχων και τα προβοκατόρικα χτυπήματα που σχεδιάζουν οι παρακρατικοί του Διεθνιστικού Νεοταξισμού.

Η εκτεταμένη πρόκληση και εκμετάλλευση κοινωνικών συγκρούσεων, η αναγόρευση των κοινωνικών ζητημάτων σε μείζονες εθνικές υποθέσεις που στρέφονται κατά της ασφάλειας της Πατρίδος και του λαού, η αμαύρωση της εξωτερικής εικόνας του Ελληνικού Έθνους και η δυνατότητα κάθε είδους εκμετάλλευσης που παρέχει στους εξωτερικούς εχθρούς της χώρας επιτάσσουν την πάταξη αυτού του ιδιόρρυθμου Αντάρτικου Πόλεων. Είναι πραγματικά εθνική ανάγκη η λήψη άμεσων μέτρων και η πλήρης καταστολή του ενοχλητικού φαινομένου. Χρειάζεται όμως η πλήρης βούληση ενεργειών της Πολιτείας και η στήριξη του έργου της Ελληνικής Αστυνομίας και Δικαιοσύνης για την σύλληψη των υπαιτίων και την παραδειγματική τιμωρία τους για διενέργεια εσχάτης προδοσίας. Έργο που δεν μπορεί να προσφέρει μια εξαρτημένη πολιτική διοίκηση, αλλά μια αδέσμευτη Εθνικοκοινωνική Διακυβέρνηση.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
http://karachalios-spiros.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια: