ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΦ ΟΠΛΟΥ ΛΟΓΧΗ



ΑΘΗΝΑ 13-10-2014.

Το βιβλίο τής ιστορίας είναι έτοιμο να εγγράψει την απόδοση τής δικαιοσύνης στα θερμά νερά και την ευρύτερη γεωπολιτική μας γειτονιά. Η σύγκρουση των ισχυρών θα μάς επηρεάσει άμεσα, οπλίζοντας το χέρι των ανθελλήνων και αντίχριστων που μάς έχουν ζώσει. Και στο εσωτερικό πεδίο, ο εξουσιαστικός παροξυσμός τού «συνταγματικού τόξου», τα τοκογλυφικά μέτρα και τα παρακρατικά τάγματα εφόδου τής αστικής «δημοκρατίας» έχουν στο χέρι το φυτίλι τής βόμβας στα θεμέλια τού ψευτορωμέϊκου.

Να φύγει το άθλιο και τρισκατάρατο ψευτορωμέϊκο. Να πέσει σε σωρούς από ερείπια, παρασέρνοντας τούς κολαούζους των νεοταξιτών. Αλλά η Αληθινή Ελλάς θα ζήσει και θα ευτυχίσει να δει το Τάμα και το Ποθούμενο τού Έθνους να πραγματώνονται. Το Τάμα τής Λευτεριάς και το Ποθούμενο τής Εθνικής μας Ολοκληρώσεως.

Όσοι γαντζώνονται από τις καρέκλες τους μεθυσμένοι από το ποτό τής εξουσίας και φοβισμένοι μην τυχόν δεν δουν βουλευτικά έδρανα και όσοι φοβούνται να μπουν μονάχοι στο βάζο με το μέλι, ξέρουν την αλήθεια από καιρό. Δεν θα γίνουν εκλογές. Οι εκλογές είναι το καρότο τής ελπίδας πως τάχα θα βγάλουν δική τους κυβέρνηση οι ραγιάδες. Πιο πολλοί φόροι έως και τα παραθυρόφυλλα, μοχλός σηκωμού διατεταγμένου των αναρχοκομμουνιστικών και λαθρομεταναστευτικών ταγμάτων εφόδου. Αυτό έρχεται, ένα τσουνάμι κατευθυνόμενο, ώστε να επέμβουν οι απελευθερωτές τάχα τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης.

Είδαμε τις μαζώξεις των κοινοβουλευτικών ομάδων και τις στοχευμένες ψήφους εμπιστοσύνης των σαμαροβενιζέλων. Τις αποκαλύψεις τρομοκρατικών φωλιών και οπλοστασίων. Τις γκρίνιες κάποιων γραικύλων πολιτικάντηδων στον παραπλανητικό φακό τής καθεστωτικής προπαγάνδας και τα βαθιά σκυψίματα στην γιάφκα τής Βουλής. Φοροαρπαγή σπιτιών, απεριόριστες απολύσεις, καταναγκαστικά έργα έως βαθέως γεράματος επεδράμουν. Και δίπλα πολυβόλα, πιστόλια και χειροβομβίδες καιροφυλακτούν όχι ενάντια σε κατοχικό καθεστώς, αλλά σε Ελλάδα και Λαϊκό Εθνικισμό.

Τα πανιά των ισλαμιστών τζιχαντιστών είναι απλωμένα σε δρόμους τής πολιτικά κατεχόμενης πατρίδος μας. Η Εσπερία εισέβαλε σε Συρία και Ιράκ. Η Τουρκία προστατεύει τάχα τον τάφο τού προγόνου των οσμανλήδων στη Συρία. Η Ρωσία και οι Κούρδοι απαντούν με κινήσεις για την εξαέρωση τής Τουρκίας. Τής Τουρκίας που θεωρεί τούς τζιχαντιστές στρατιώτες της που μάς στέλνει ως λαθρομετανάστες, ως δικούς της προστατευόμενους. Η δε Ρωσία απείλησε την Εσπερία πως αν η προσωρινή βαλκανική γειτονιά μας μπει στο ΝΑΤΟ, η ίδια θα προκαλέσει στον σιωνιστή Εμποράκο ασφυξία από Μολδαβία έως Λατινική Αμερική.

Θάψανε τις εθνικές μας διεκδικήσεις οι παλιοί πολιτικάντηδες για να στήσουν οι «προστάτριες δυνάμεις» τα προτεκτοράτα τού σιωνισμού τριγύρω μας. Πολεμούνε με λύσσα οι σύγχρονοι πολιτικάντηδες το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα για να πάνε ανενόχλητοι οι ίδιοι προστάτες στην εξόντωση τού ατίθασου Έλληνα και την διανομή των πλούσιων ιματίων του και τού γεωστρατηγικού παρατηρητηρίου που λέγεται Ελλάς. Το διαίρει και βασίλευε όμως δεν πιάνει τόπο πλέον. Κι έτσι περνάνε οι εχθροί μας στην απευθείας επίθεση.

Εφ’ όπλου λόγχη Φρουροί τού Έθνους. Ένας ολάκερος λαός, ευλογημένος και πολεμικός, αποτελεί την ανίκητη αυτοκρατορική φρουρά τού Ελληνισμού. Θέλουν να μάς χαλάσουν όλοι το ίδιο. Και οι κακοί και οι «καλοί» και οι ξωμερίτες που μετράνε την ψυχή με το χρήμα. Σοσιαλφιλελεύθεροι και Μαρξιστές και Σιωνιστές και Τούρκοι που προβάρουν τον ρόλο τους μέχρι το Σούνιο. Την στρατιωτική εισβολή μόλις αρχινίσει το μπάχαλο. Αλλά τα πολιτικά και τα εθνικά ζητήματα θα μάς δώσουν λευτεριά, νίκη και μεγαλοσύνη μαζί.

Η Πίστη στο Θεό και στο Ελληνικό Αίμα είναι το Ατσάλι τής Φυλής μας. Τα διαχωριστικά τείχη δεν υπάρχουν πια. Είναι η ασυγκράτητη επιθυμία να παραμείνουμε Έλληνες. Όποιος σηκώσει το ποώδες ανάστημά του, κόψιμο από την ρίζα. Όρθιοι μονάχα όσοι έχουν για σημαία σταυρό και ξίφος ελληνικό. Κυνήγι στην γάγγραινα και ανακατάληψη εξουσίας και εδάφους. Ας κάμουν το λάθος. Ας μάς προκαλέσουν. Τώρα πια η παράταξη είναι μια και την λένε Ελλάδα.

Άργησε πολύ να έρθει αυτή η όμορφη ώρα. Μάς πήρε πολλές ψυχές η καταχνιά τού μισελληνισμού και μάς έφερε πολύ δάκρυ. Όμως τώρα έρχεται το χρυσό φεγγοβόλημα μέσα από την συνειδητοποίηση τής μεγάλης μάχης. Η δική τους αλαζονεία, η δική μας αγάπη για το Γένος μας. Το βλέμμα των βαρβάρων στη γη μας, η διεκδίκηση η δική μας και η αγκαλιά τής Φυσικής Ελλάδος στα έως σήμερα αλύτρωτα εδάφη μας. Για μια εκκλησιά, για μια ψυχή, για μια πέτρα ελληνική, γινόμαστε χείμαρρος και στρατός ασυγκράτητος.

Ο εχθρός ο πρώτος και ο κύριος είναι μέσα στα τείχη. Είναι ο καλύτερος παραστάτης τού έξω εχθρού. Ξερίζωμα στα ξερά συστημικά χορτάρια και τσεκούρι στα εμπόδια που αδυνατίζουν το οικόπεδο τής Φυλής. Πριν φουντώσει η λαίλαπα, αρχινάει η εθνική αντεπίθεση. Η Πολιτεία δεν θα χαλαστεί. Θα γίνει ελληνική από την αρχή. Και οι Αρχές θα γίνουν Λαϊκές και Εθνικιστικές, σωστές ελληνικές.

Ρέμπελοι τής κοινωνίας και ξένα σώματα και στρατοί ξένοι θα πυροδοτήσουν το φυτίλι που έχουν γύρω από τη μέση τους στα θερμά ελληνικά νερά. Η πίστη και η πεθυμιά να πάρουμε πίσω τον ελληνικό κόσμο μας, τη ζωή μας, με τον νόμιμο τόκο Φυλής και Ιστορίας τώρα θα αμειφθούν. Τότε και μόνο θα έρθει Θεία Δικαιοσύνη και Αληθινή Ειρήνη, όταν ολοκληρώσουμε Ελλάδα Αγία και Μεγάλη. Και η ώρα αυτή είναι εδώ.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: