ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΥΠΟΤΑΣΣΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ



ΑΘΗΝΑ 17-10-2014.

Το κατοχικό καθεστώς επιχειρεί να εδραιωθεί επάνω στον φόβο που εξαπλώνεται σε όλα τα επίπεδα. Στην οικονομία, στην δημόσια ασφάλεια, στις αμυντικές υποδομές, στα εθνικά ζητήματα, στην ελευθερία σκέψης και γνώμης. Η επιβολή μέτρων υποταγής και συνθηκολόγησης υπέρ τού νεοταξίτη τυράννου στρώνουν το κλίμα πειθαναγκασμού και αποδοχής τής τυραννίας ως αναγκαίας και αναπόφευκτης από τούς ραγιάδες.

Τα γερά έθνη χτυπιούνται και υποτάσσονται πάντα από μέσα. Το ανθελληνικό κτήνος στέκει όπως πάντα στην είσοδο τού έθνους μας για να ανοίξει τις πύλες στον σιωνιστή δυνάστη και την παγκόσμια διακυβέρνησή του. Ίδια φάρα οι διασώστες τού κράτους «μας» και το ψευτορωμέϊκο. Με τα οικονομικά μέτρα να σκοτώνουν την υγεία των Ελλήνων. Στα νοσοκομεία ακριβά φάρμακα και ανασφάλιστοι πολίτες. Και στα στρατόπεδα, τα δικά μας παιδιά, τα στρατευμένα ελληνόπουλα να σκοτώνονται στην εκπαίδευση από παλιό και φθαρμένο εξοπλισμό.

Τα πάντα στην υπηρεσία των διεθνών τοκογλύφων. Όμως η περίπτωση των Πεζοναυτών στον Βόλο δεν φεύγει από το μυαλό μου, όσες μέρες κι αν πέρασαν. Δεν πρέπει κανείς μας να ξεχάσει τούς τρεις Στρατιώτες τού Ελληνισμού μας που έπεσαν όχι σε κάποιο πεδίο μάχης, αλλά από την ξετσιπωσιά αχρείων ανδρείκελων που άφησαν έρμαια την Φρουρά τής Φυλής μας, να παλεύει με όπλο μέγιστο την φιλοπατρία και το φιλότιμο που έχουν διαρρηχθεί στην κοινωνία μας σαν τον διαρρηγμένο εκτοξευτήρα όλμου. Διότι η Φρουρά τής Ελληνικής Ιδέας νικά ή πίπτει, αλλά δεν παραδίδεται ποτέ.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες και οι θεσμικοί τους μεταπράτες είναι ικανοί μονάχα για φιέστες επικοινωνιακού χαρακτήρα και για μαντρόσκυλα καταστολής πατριωτικών αντιδράσεων. Διότι οι άλλες αντιδράσεις, οι φκιασιδωμένα «αντιφασιστικές» και «αντιρατσιστικές», οι εκρηκτικές εκδηλώσεις διχασμού και παραμόρφωσης τού εθνολογικού και παραγωγικού ιστού, είναι ασύδοτες στη διάθεση τού δήθεν ταξικού αντίπαλου.

Λίγες ώρες πριν το δυστύχημα στο στρατόπεδο τού Βόλου, είχαν έρθει η στρατιωτική και η πολιτική ηγεσία στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά για την καθέλκυση τού υποβρυχίου Πιπίνος. Σε ένα ναυπηγείο που παραμένει μεθοδευμένα αποκλεισμένο από την ανάληψη κάθε έργου, όπως ολάκερη η ναυπηγοεπισκευαστική και πολεμική βιομηχανία. Παρών μεταξύ άλλων ήταν και ο τσοπάνης τού σοσιαλιστικού μαντριού Βενιζέλος που έφτιαξε νόμο για να μπορούν να εισαχθούν στις στρατιωτικές σχολές, στα σώματα ασφαλείας και πάσα δημόσια λειτουργία οι ελληνοποιημένοι τζιχαντιστές και λαθρομετανάστες. Νομικό έκτρωμα που νομιμοποίησε η καθεστωτική «δικαιοσύνη», απορρίπτοντας ενστάσεις.

Οι λαθρέποικοι ωστόσο έρχονται κατά ολάκερα καραβάνια από στεριές και θάλασσες των ελληνικών συνόρων. Χωριστό ενημερωτικό δελτίο φτιάχνουν οι «ευπαθείς» και οι «δυστυχισμένοι» που συναντούν την προστασία όλων. Των καπιταλιστών που στήνουν «εκδημοκρατίσεις» και χαλάνε κράτη για να τούς φυτέψουν ανάμεσά μας ως διωκόμενους. Των μαρξιστών που μιλάνε ενάντια στην πλουτοκρατία, αλλά συνεργάζονται με τούς γυρολόγους και τούς δανειστές ταυτόχρονα. Των σοσιαλφιλελεύθερων που νομοθετούν με πάθος ξένες ευκολίες όταν φοροαρπάζουν το σπίτι τού Έλληνα.

Οι τοπικές αρχές πάντως δεν φαίνεται να ανησυχούν ιδιαιτέρως για την διατήρηση τής ελληνικότητας των ακριτικών μας περιοχών. Στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη στρώνουν το χαλί για την παροχή βίζας στους Τούρκους με συγκεκριμένη χρονική διάρκεια, προκειμένου να μπει ο ανατολίτης κάτοχος και διεκδικητής ελληνικής γης στα εδάφη μας τουριστικά κι όχι μόνο πρακτορίστικα. Στο δε ζήτημα τής Μακεδονίας Μας, οι ελληνόφωνοι ηγετίσκοι δίδουν μακεδονικά δικαιώματα και αναφορές στους Σκοπιανούς επισήμως.

Η μόνη οδός ζωής τού Ελληνικού Έθνους είναι η υποταγή τού φόβου. Η βαθιά συνειδητοποίηση τού λαού μας ότι η λύση στα εμπόδια που μάς βάζουν είναι η συντριβή των τοποτηρητών και των βαρβάρων που μάς περιτριγυρίζουν, αρχίζοντας την κάθαρση από μέσα προς τα έξω. Οφείλουμε να απορρίψουμε το κράτος και τούς μηχανισμούς του, γιατί δεν είναι ελληνικό. Ελληνικό είναι μόνον το Έθνος. Και το Έθνος είμαστε εμείς οι Έλληνες στο Αίμα, στην Σκέψη και το Ήθος. Το Ελληνικό Έθνος λοιπόν πρέπει να γκρεμίσει το ψεύτικο κράτος και να πάρει την Αρχή και την Κοινωνία στα χέρια του.

Θα αποκτήσουμε μια αληθινά Κραταιά Ελλάδα. Θα φτιάξουμε μια Αληθινή Ελλάδα που θα γίνει μια προσωπικότητα γεμάτη Δύναμη, ώστε να ορίσει τούς ανθρώπους της, τα έργα της, τις επιρροές της, τις κατακτήσεις της. Αυτή η Ελλάδα έχει το ανάστημα να επικαλεστεί την έννοια και την μορφή τού Κράτους. Σκιές και ρουφιάνοι τής παγκοσμιοποίησης, η λαλιά τού νεοταξισμού και το μακρύ χέρι τού χαλαστή, να σωπάσουν για πάντα.

Ο Εθνικισμός και ο Κοινωνισμός μας, η Φυλετική Συνοχή και η Εθνική Ισχύς δεν ποινικοποιούνται. Θεριεύουν και οδηγούν τον Ελληνισμό στα ψηλά πεπρωμένα του. Η εθνικιστική διανόηση και η εργατική δημιουργικότητα και η πολεμική αντάρα δεν υπόκεινται στον διακριτικό ή αδιάκριτο έλεγχο των τυράννων με δικαστικό ή τοκογλυφικό ή στρατιωτικό μέσο «συμμάχων» και «γειτόνων». Δίδουν εφόδια ελληνισμού στα παιδιά μας και έδαφος ελληνικής κυριαρχίας στους πόρους και στα εδάφη μας. Και για κείνους που μάς κρούουν τη θύρα τού Έθνους, έχουμε την Μεγάλη και Φυσική Ελλάδα.

Ούτε μισό βήμα πίσω. Χιλιάδες βήματα μπροστά στις γραμμές τού Ανίκητου Ελληνισμού μας με Σημαιοφόρο τον Λαϊκό Εθνικισμό. Με ιερό πάθος και ακράτητη ορμή, θα σκορπίσουμε τούς Εφιάλτες και θα χτίσουμε πιο ψηλό τον Ελληνισμό μας. Σκορπίζουμε τον πανικό στη θέα τής ελληνικής φάλαγγας. Και ο στρατός μας να επισφραγίσει την ελληνικότητα τής γειτονιάς μας. Ελληνική Ηγεμονία στο Πεδίο Ελευθερίας και Τιμής.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: