ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΥΡΑΝΝΩΝ ΚΑΙ ΒΑΡΒΑΡΩΝ

ΑΘΗΝΑ 10-10-2014.

Η ζωή των Ελλήνων είναι ένας διαρκής αγώνας για την πτώση των τυράννων. Ένας πόλεμος διαρκείας τού πολιτισμού ενάντια στην βαρβαρότητα και τής πίστης ενάντια στην απιστία. Σκοπός των Ελλήνων είναι η ελευθερία και η κυριαρχία επάνω στις υπάρξεις μας και η επιβολή τού δικαίου και τής δημιουργικότητας. Όταν η σήψη και η κατοχή πιάνουν τόπο στην Αρχή τής Φυλής, τότε ο αγώνας μεταφέρεται στο εσωτερικό μέτωπο.

Ελληνική Φυλή, ο μεγαλύτερος εχθρός σου είναι ο χειρότερος εαυτός σου, είχε πει ο τραγικός Εθνομάρτυρας Περικλής Γιαννόπουλος. Είχε μάλιστα ονοματίσει τούς συγχρόνους του ως τούς χειρότερους Έλληνες όλων των εποχών, προ τής αυτοκτονίας του. Φανταστείτε τι θα έλεγε αν ζούσε σήμερα. Και ποια θα ήταν η σημερινή συμπεριφορά του. Το πιο πιθανό θα ήταν να αναζητήσει την εξόντωση των τυράννων, να επιτύχει την τυραννοκτονία.

Στην Ελλάδα των ψευτορωμιών όσοι μιλούν για Πατρίδα και Τιμή θεωρούνται ως απειλή για το πολίτευμα. Κι όταν λένε πολίτευμα, εννοούν την κατοχική καθεστηκυία τάξη που υπακούει στις εντολές των «συμμάχων» εκείνων που γυρεύουν να στήσουν τα άθλια σκήπτρα τους επάνω στα αποκαΐδια και τον αποστεωμένο ελληνισμό μας. Επάνω στην αρπαγή σπιτιών και γης και επάνω στους λαθρεποικισμούς και επάνω στους συναγελασμούς με λόγχες γειτονικές και τόκους «εταιρικούς».

Αυτό είναι το κατάντημά σου ω πανώρια Ελλάς. Να θεωρείς φίλους τούς ληστές τής οικουμένης και να διοικείσαι από συμμορίτες που λυμαίνονται την βούληση τού λαού σου. «Δημοκράτες» που καταργούν τον δήμο, την λαϊκή κυριαρχία και επιθυμία. Διπρόσωποι συνεργάτες τού εμποράκου των εθνών που βγάζουν άλλη λαλιά μπρος στους ραγιάδες κι άλλη μπρος στα αφεντικά τους. Τύραννοι και βάρβαροι, ένα πράμα και αδιαίρετο είναι. Και η ύπαρξή τους ανάμεσά μας ένας δούρειος ίππος που θέλει κάψιμο.

Πιάσανε όλους τούς διαδρόμους στα διευθυντήρια τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης οι μαρξιστές οι σαλονάτοι. Εγκατέλειψαν τις μουρμούρες στο προσκήνιο. Τις ανέχονται, αφού όλες οι οικογένειες έχουν τούς άτακτους. Όμως μπροστά στο τραπέζι και τον εξουσιαστικό μεζέ τις ξεχνάνε τις γκρίνιες και μοιράζουν το φιλέτο αγόγγυστα. Την λαιμαριά λοιπόν τού νεοταξίτη χασάπη θα την πάρουν από τα τωρινά ενεργούμενα και θα την αναλάβουν όλοι μαζί οι αντισυνταγματικοί. Με αναρχοκομμουνιστική καθοδήγηση.

Πάνε οριστικά περίπατο τα σχισίματα των μνημονίων. Νέες κουβέντες, αφού στην θέση τής Ελλάδος πρέπει να πάρει το τελειωτικό του σχήμα ο πολυφυλετικός πολτός με τις υπάρξεις που κινούνται στα θελήματα τού Εμποράκου των Εθνών. Διαταγές και χρήμα στην διάθεση εκείνων που θα οδηγήσουν το Έθνος μας στο μεγάλο σφαγείο. Και τα μηνύματα των λαθροκινούμενων τζιχαντιστών σκαλίζονται σε κοινή θέα των Ελλήνων ανά τας οδούς, γυρεύοντας την κατάλληλη στιγμή για την «επαναστατική» γενοκτονία.

Απολύσεις, ασφαλιστικά πετσοκόμματα, νέες περικοπές, βάθεμα φόρων στα ιδιαίτερα δωμάτια, ανάμεσα σε τοκογλύφους και κατοχικούς. «Ευπαθείς» κινητικότητες, αντιρατσιστικές και θρησκευτικές μεταλλάξεις από την άλλη πλευρά παίρνουν δικαιώματα και νόμιμες παρουσίες. Θρησκευτικά μορφώματα των μισελλήνων που γυρνούν με ανθρωπιστικό προσωπείο. Και στην άκρη η Τουρκία που λικνίζεται στο πλευρό τού σιωνιστικού νεοταξισμού, να περιμένει το νεύμα να εισβάλλει.

Καιρός να αναχωρήσει η σαπίλα. Να χαθεί σε ανήλιαγους τόπους. Να βγάλουμε από πάνω μας το χρέος προς την Ράτσα των Ελλήνων. Να νοιώσουμε μέσα μας ολάκερο τον Ελληνισμό μας και όλες τις εποχές να πάλλονται σε μια στιγμή μονάχα. Να κουνήσουμε το έως χθες ακίνητο Σώμα τής Φυλής. Έλληνες κατά τυράννων και βαρβάρων, Έλληνες κατά μισελλήνων.

Ανοίγουμε μάτια και ξυπνούμε συνειδήσεις. Ηχούμε ωσάν ξυπνητήρια την αλήθεια σε κείνους που νομίζουν πως δεν υπάρχει λύση. Σαλπίζουμε το μήνυμα τού σηκωμού για τον καθαρισμό τής Ιερής Ελλάδος από την βρωμιά τής συναλλαγής. Πιάνουμε τα στενά τής Πατρίδος μας και σκορπούμε τούς εισβολείς ανατολής και δύσης. Είναι ώρα για επανάσταση. Κατόπιν για δουλειά. Κι ύστερα για πόλεμο. Για αληθινή Ανάπτυξη και για Νίκη τού Κραταιού Ελληνισμού.

Απολύστε τούς σαπιορήτορες. Λόγος και διδαχή, εξουσία και ρητορεία, όλα στην διάθεση τής Ορθοδοξίας, τής Ελλάδος, τού Λαϊκού Εθνικισμού. Τα λόγια έναυσμα για έργα και πάλεμα. Τα έργα οδός για προκοπή και Νέο Ελληνικό Πολιτισμό. Το πάλεμα για να ενώσουμε την Ρωμαλέα Φυλή μας και να σταθούμε σε Μεγάλη Ελλάδα, Κύρηδες τής Οικουμένης. Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή, Αριστείς και Δίκαιοι στης κοινωνίας την στράτα. Μήτε φωνή μήτε ακρόαση στα μιάσματα που κυνηγούν Έλληνες και λιγουρεύονται Ελλάδα.

Δεν ψάχνουμε για αφεντικά εναλλακτικά. Δεν γυρεύουμε σκλαβοπάζαρο νέο. Να γίνουμε εμείς αφεντικά. Να φορέσουμε τις αλυσίδες στους τυράννους. Όπου υπάρχουν Αληθινοί Έλληνες, εκεί οι βάρβαροι γίνονται άσφαλτος για να διαβεί η Φυσική Ελλάδα. Η Ελλάς είναι Εργαστήριο και Κάστρο μονάχα για Έλληνες. Και οι διεθνείς παρέες μας σχηματίζουν το Σημείο τού Σταυρού και αναγνωρίζουν στην Ελλάδα σύμμαχο μα και προτεραιότητα. Πρώτα ίσταται η Ελληνίδα Κωνσταντινούπολη και ακολουθεί η Μόσχα.

Φίλοι μου είναι εκείνοι που αναγνωρίζουν την προσφορά τής Φυλής μου σε μια οικουμένη ελληνοκρατούμενη. Αδέρφια μου είναι εκείνοι που συνεχίζουν την σκυτάλη από εκεί που μάς την παρέδωσαν Τρανοί Πρόγονοι. Έλληνες είναι εκείνοι που εναλλάσσουν με μεγάλη ευκολία το εργαλείο με το ξίφος. Τα υπάρχοντά μας μονάχα στα ελληνόπουλα. Εντολή και Ευχή μία. Με τον Θεό μπροστάρη, να μάς ξεπεράσουν σε επιδόσεις.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: