ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΛΑΪΚΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Η ΥΠΕΡΑΞΙΑ



ΑΘΗΝΑ 8-10-2014.

Θα σιχαθεί ο ελληνικός λαός τούς πολιτικούς και θα τούς πάρει με τις πέτρες. Και ο τόπος θα πάει μπροστά μόνον όταν οι πολιτικοί του πάνε εξορία. Πολύ σωστά τα έλεγε ο Πατέρας Παίσιος. Θα δυναμώσουν οι εθνικιστές και θα δούμε σημαντική διαφορά, σύμφωνα με τον Άγιο. Για να έρθουν ταχέως στις μέρες μας οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι τής αστικής δημοκρατίας να μάς δείξουν το άγχος τους και το ενδιαφέρον τους όχι για τον λαό και το ελληνικό έθνος, αλλά για την εκλογή προέδρου τής «δημοκρατίας» τους και την κατάληψη τής πρωτιάς στον εκλογικό τους χάρτη.

Εμφανίστηκαν λοιπόν πάσης φύσεως κατευθυνόμενες δημοσκοπήσεις, αναλόγως τού πελάτη που τις ζητάει και το προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Πελάτης και αποτέλεσμα φυσικά περνάνε από τον πάγκο τού Εμποράκου των Εθνών και παίρνουν οδηγίες από τούς τοκογλύφους του. Σε άλλες λοιπόν δημοσκοπήσεις η Χρυσή Αυγή κατατάσσεται πίσω τάχα από τούς μπολσεβίκους τού ΚΚΕ και σε άλλες ο ΣΥΡΙΖΑ καλείται από δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τής ΝΔ να πάψει να γυρεύει εκλογές, αφού τα δημοσκοπικά νούμερα δίνουν πρώτο κόμμα το Κανένα και θεριεμένο το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.

Πρώτο κόμμα το Κανένα λοιπόν παρά το χρήμα τού Συστήματος και την πλύση εγκεφάλου τού κατοχικού καθεστώτος. Δεν πιάνει τόπο η δήθεν έξοδος από το μνημόνιο με την επίκληση των αγορών, δεν μαγνητίζεται δηλαδή ο Έλληνας από την έξοδο τάχα από την Σκύλλα και την είσοδο στην Χάρυβδη. Διότι οι εργασίες λιγοστεύουν, οι μισθοί πέφτουν, τα σπίτια απειλούνται, οι φόροι αυξάνονται και φυσικά η ενδεχόμενη αλλαγή ονομασίας τού δανειστή δεν αλλάζει, αλλά παγιώνει την σκλαβιά. Τα δε εθνικά θέματα τίθενται όλα στην κλίνη τού Προκρούστη για πετσόκομμα εδαφικής δίπλα στην εθνική και φυσικά την λαϊκή κυριαρχία.

Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες αποδεικνύουν στην πράξη τι σημαίνει για κείνους και τα κομματικά τους μαντριά πατριωτισμός και ελληνική εξουσία. Πατριωτισμός τής ψευτοδημοκρατίας είναι η κατάληψη τής κυβερνητικής κρεβατοκάμαρας, ακόμη κι αν μυρίζει ο τόπος καμαρίλα, ακόμη κι αν η συνωμοσία σε βάρος των Ελλήνων ρυθμίζει την πορεία τής Ελλάδος ως ψευτορωμέϊκο στο πορνείο τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης. Να καταλάβουν την κυβέρνηση ακόμη και με την διασπορά τής ψευδολογίας και των υποσχέσεων προς τον λαό κάθε φορά που προβάλλουν την κάλπη. Να βγουν μπροστά οι προδότες τής Φυλής μας, ακόμη και με το πετροβόλημα των Ελλήνων Εθνικιστών, με τούς θεσμούς στα τέσσερα πεσμένους μπροστά στους εντολείς νεοταξίτες.

Ώστε λοιπόν πατρίδα τής αστικής δημοκρατίας είναι η παγκόσμια πατρίδα που κάμει τα κόμματα διαχειριστή δικό της. Πατριωτικό καθήκον τού ντόπιου νεοταξισμού είναι το καθήκον προς το κόμμα. Επιδίωξη των πολιτικάντηδων είναι να μείνει η Ελλάς σε κώμα ώστε να απολέσει την αληθινή της αξία και την εθνική της φυσιογνωμία μέσα στις τραπεζικές θυρίδες των τοκογλύφων. Με μια Ελλάδα μικρότερη που δεν θα κατοικείται από ψυχωμένους Έλληνες, αλλά από λιγωμένους ραγιάδες και από περισσότερους γυρολόγους.

Μην πιέζεται για εκλογές, λέγουν τα γαλάζια παπαγαλάκια στους αμερικανοκομμουνιστές. Μην μιλάτε με στόμφο για λαμόγια, γιατί πιάνουν και εσάς τα σκάγια σας. Και έχουν δίκιο βέβαια, διότι μαζί κάνουν τις λαμογιές και το τεμάχισμα τής Πατρίδος. Μαζί λέγουν σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές ότι δεν είναι μεγάλη η φορολόγηση των Ελλήνων. Μαζί έχουν μετοχές σε ξένα τραπεζιτικά ιδρύματα. Μαζί πνίγουν χρέη κομμάτων και καναλιών προς το δημόσιο με αντάλλαγμα την συκοφάντηση Ελλάδος και Λαϊκού Εθνικισμού. Μαζί μοιράζουν άδειες προπαγάνδας και φαγοποτιού. Μαζί θέλουν να σωθούν μέσω προεδρίας και διευρυμένων κυβερνήσεων, αγνοώντας τον ρόλο τής Ελληνικής Φυλής, τής Ελληνικής Πίστης και τού Εθνικού Φρονήματος.

Εκλογές φυσικά δεν πρόκειται να γίνουν. Δεν θέλουν λένε να γίνουν άτυποι χορηγοί τής Χρυσής Αυγής. Έχουν πάρει τα κατοχικά λαμόγια εντολή να ενωθούν και να πουλήσουν από κοινού την Ελλάδα. Κι αν αυξηθεί η αντίδραση τού Ελληνισμού στην υποτίμησή του, τότε θα κινήσουν λαθρεποίκους και παρακρατικούς και αντιρατσισμούς και σαματάδες, ώστε να κλείσουν το Έθνος μας στην παγκοσμιοποιημένη φυλακή με απώλειες οδυνηρές. Να φοβηθούμε δηλαδή από νέες εθνικές και κοινωνικές τραγωδίες και συρρικνώσεις.

Ιδού λοιπόν η απάντηση στον χαμό ποια είναι. Είναι ο θρίαμβος τού Ελληνισμού. Όπως ακριβώς η απάντηση στον λήθαργο είναι η εθνική αφύπνιση. Αφύπνιση και θρίαμβος σημαίνουν  την συνύπαρξη και συστράτευση τής Φυλής, τής Πίστης και τού Φρονήματος τού Ενωμένου και Αληθινού Ελληνισμού. Είναι το ταίριασμα τής βουλήσεως και τής συλλογικής αποφάσεως σε μια εξουσία λαϊκή και εθνικιστική, καθάρια ελληνική.

Το ζητούμενο είναι η συνύπαρξη τής εξουσίας και τού λαού στον καθημερινό αγώνα για ανάπτυξη και ισχύ, με το αποτέλεσμα να καταλήγει στο ταμείο και στο οικόπεδο τής Ελληνικής Φυλής. Στόχος αδιαπραγμάτευτος είναι τού Ελληνισμού η υπεραξία βγαλμένη από τον ακατάβλητο Έλληνα που κάμει τα αδύνατα δυνατά ώστε να συγκεντρώσει τις δυνάμεις τής Φυλής, τούς καματάρηδες και τούς πολεμιστές, γύρω από τον κοινό σκοπό τής δημιουργικής, λεύτερης και μεγάλης Ελλάδος.

Να ταιριάξουν λοιπόν ο πλούτος τής ψυχής και τής γης, ο πλούτος τής σκέψης που γίνεται ενέργεια, επανάσταση και γιγάντωση τής Ελλάδος. Με την Πίστη σε Χριστό και Ελλάδα να στερεώνει τα τείχη τής Φυλής. Και με το Ατσάλι να μεγαλώνει το Κάστρο τού Ελληνισμού μές στην οικουμένη. Η οικονομία και η εξουσία έχουν νόημα μόνον στην υπηρεσία αυτής τής Λαϊκής και Εθνικιστικής Ελλάδος. Να πάρουμε στο κατόπι τούς τυράννους και να γίνουμε Φυσική Ελλάς λοιπόν.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: