ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΑΝΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΜΑΣ



ΑΘΗΝΑ 12-6-2015.

Η μεγαλύτερη ντροπή για έναν λαό είναι να βαστάει στην κρατική εξουσία ελλειμματικές ηγεσίες που δίδουν γη και ύδωρ απέναντι στα μορφώματα εκείνα που καθίστανται απειλητικά, ορμώμενα από γη που ανήκει στο ακυβέρνητο κράτος. Η Ελλάς οφείλει να εκτελέσει τάχιστα το ιερότερο χρέος της. Να διαφυλάξει τούς ελληνικούς πληθυσμούς που ζουν εγγύς των προσωρινών μας συνόρων και να κατοχυρώσει την εγγυητική παρουσία της σε εδάφη που ήταν και θα ξαναγίνουν οπωσδήποτε ελληνικά.

Ενδεικτική αλλά όχι μοναδική περίπτωση αποτελεί η παρουσία τού αλβανικού ψευδοκράτους που μάς υπαγορεύει να μην κάνουμε έρευνες για τον γεωφυσικό μας πλούτο σε Ιόνιο και Ήπειρο, ζητώντας μας τις προάλλες χάρτες των χερσαίων ερευνών. Ζητούν δηλαδή ελληνική γη τα ενεργούμενα τής Τουρκίας, όταν οι ίδιοι κρατούν σκλαβωμένη την Βόρειο Ήπειρό Μας, αφού οι ψευτορωμιοί πολιτικάντηδες κρατούν ανενεργό το Πρωτόκολλο τής Κέρκυρας που ορίζει σαφέστατα την αυτονομία τής Γης τού Πύρου. Αυτονομία που πρέπει να ακολουθηθεί από την ενσωμάτωση ολοκλήρου τής Ηπείρου στον ελληνικό εθνικό κορμό.

Η Ελλάς είναι η μοναδική χώρα που διαθέτει γειτονία με τον εαυτό της σε ολόκληρη την συνοριογραμμή, καθιστάμενη αδύναμη να υπερασπιστεί τούς Έλληνες που ζουν στα γειτονικά κρατικά προγεφυρώματα τού σιωνιστικού νεοταξισμού υπό τις αγριότερες για την υποτίθεται πολιτισμένη Ευρώπη συνθήκες. Ακόμη και σήμερα τα αδέρφια μας διδάσκονται με δυσκολία την γλώσσα τους, ασκούν με περιοριστικό τρόπο τα ορθόδοξα λειτουργικά τους δικαιώματα και σε κάποιες περιπτώσεις δεν έχει καν αναγνωριστεί η διαπιστωμένη ιστορικά και ανθρωπολογικά ελληνικότητά τους, πράμα που συμβαίνει στα Σκόπια.

Πέρα από τα στημένα οικονομικά παιχνίδια για τον έλεγχο των εθνών, στην δική μας περίπτωση υφίσταται μια σκληρή γεωπολιτική σύγκρουση που προετοιμάζει το έδαφος για τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Το πεδίο τής σύγκρουσης αυτής μάλιστα τυχαίνει να εστιάζεται στα γονιμότερα από πλούτη εδάφη μας που μάς τα διεκδικούν προσωρινοί «γείτονες», όταν προδότες και ψευτοσύμμαχοι θέλουν να πείσουν τον λαό μας ότι είναι τάχα φτωχός και μόνος απέναντι στα αρπακτικά τής οικουμένης.

Οι ανθέλληνες πολιτικάντηδες μιλούν για τα δικαιώματα προσφύγων και λαθρομεταναστών, αλλά βγάζουν κυριολεκτικά τον σκασμό όταν βιάζονται τα δικαιώματα των αλύτρωτων Ελλήνων. Συνομιλούν με τούς εχθρούς μας, απαξιώνουν τα ελληνικά ολοκαυτώματα και αφήνουν την Τουρκία να στήνει θύλακες επιθετικότητας σε βάρος μας από την Ελεύθερη Θράκη Μας έως την Μείζονα Ήπειρο Χώρα Μας, την δήθεν Αλβανία δηλαδή, και τούς τουρκεμένους Τσάμηδες. Κατάσταση που επαληθεύει πλήρως την αντικειμενική θέση τού Εθνικισμού μας πως όταν εκλείψει η Τουρκία από την μέση, η Χερσόνησος τού Αίμου θα γίνει όπως πρέπει, ελληνική και ειρηνική.

Ο Λαϊκός Εθνικισμός μας είναι το συναπάντημα ανάμεσα στην ιστορική αλήθεια, τα δίκαια τής Φυλής μας και την εθνική μας ασφάλεια. Είναι η μόνη λογική και η ασφαλέστερη οδός για να φτάσουμε στα φυσικά όρια τού Τρανού Ελληνισμού μας. Η ανάληψη των τυχών τής Πατρίδος μας είναι συνάρτηση τής πίστης στα πεπρωμένα μας, στην ολοκλήρωση τής εθνική μας ελευθερίας κατά τρόπο τέτοιο ώστε να κάνουμε την επερχόμενη πολεμική φλόγα να περάσει πάνω από τούς δυνατούς και να ανοίξει την δική μας επιστροφή στο πλευρό τής Ελλάδος που μάς προσμένει.

Ρωσία και Αμερική έχουν επιδοθεί στην προσπάθεια ελέγχου των γεωπολιτικών τους εταίρων. Οι Ρώσοι συναλλάσσονται με την Σερβία και οι Αμερικανοί με την Αλβανία. Ο δε αλβανικός παράγοντας δρα παράλληλα υποβλέποντας την Ελλάδα μας και δυναμιτίζοντας τα Σκόπια με σκόρπια πολεμικά επεισόδια.

Είναι ευχής έργο, Θεού θέλημα, ότι τα αγκάθια που έχουμε στα πλευρά μας χιμάνε το ένα στο άλλο. Είναι όμως επιπλέον ιερό χρέος και ισχυρή γεωπολιτική γέφυρα που πρέπει οπωσδήποτε να διαβούμε, ώστε να προστατέψουμε τούς πληθυσμούς μας και να γίνουμε αυτό που οφείλουμε στους νεκρούς και τούς αγέννητους. Μεγάλη και Δυνατή Ελλάδα.

Η εμπλοκή τής Τουρκίας πρέπει να τελειώσει στην γειτονιά μας με τον θάνατο τού κράτους – εγκληματία. Οι θύλακες που διατηρεί μέσα στην έως τώρα λεύτερη Ελλάδα πρέπει να εξουδετερωθούν. Είτε λαθραίοι είτε άμεσα σχετιζόμενοι με την Άγκυρα. Η συνθήκη τής Λοζάνης πρέπει να εφαρμοστεί στο ακέραιο σε ό,τι αφορά τούς συσχετισμούς παρουσίας Ελλήνων και Τούρκων αριθμητικά και εκατέρωθεν. Η δε εγγύηση των χριστιανικών προσκυνημάτων και των ελληνικών πληθυσμών που διαβιούν στην Ιωνία και τον Πόντο Μας είναι υπόθεση που ανήκει ολοκληρωτικά σ’ εμάς. Απαράγραπτος στόχος και νομοτέλεια είναι η επιστροφή μας στα εδάφη τής Ελληνικής Αυτοκρατορίας.

Το Πρωτόκολλο τής Κέρκυρας πρέπει να αποδώσει την αυτονομία και την πλήρη ελληνική διοίκηση σε όλες τις δομές και σε όλη την έκταση τής Βορείου Ηπείρου Μας, με σκοπό την επέκταση τής Ελλάδος στην Γη τού Πύρου. Στα δε Σκόπια η αναγνώριση τής ελληνικότητας των Μακεδόνων και των Βλάχων είναι ζήτημα αλήθειας και εθνικού αυτοπροσδιορισμού, με σκοπό την ενσωμάτωση τού Μοναστηρίου, της Γευγελής και πάσης βορειομακεδονικής γης στην φυσική της κάτοχο, την Μητέρα Ελλάδα. Το ίδιο ισχύει και για την Ανατολική Θράκη και την Ανατολική Ρωμυλία Μας.

Όσοι θέλουν την συμμαχία τής Ελλάδος, πρέπει να αποδεχτούν τον σεβασμό των δικαίων μας και την ισχυρή γεωπολιτική θέση τής Μεγάλης και Φυσικής Ελλάδος. Και η μεγαλύτερη εγγύηση τής επικρατήσεως τού Τρανού Ελληνισμού είναι η Λαϊκή Εθνικιστική Εξουσία και ο Ελληνικός Στρατός στην κορυφή τής Φυλής μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: