ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΝΙΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Ο ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ



ΑΘΗΝΑ 17-6-2015.

Οι πολιτικές διαφοροποιήσεις των κομμάτων τής αστικής και κατοχικής δημοκρατίας φύγανε από την μέση. Αυτό επιτάσσει η πολιτική τους επιβίωση σε συνάρτηση με την οικονομική «βιωσιμότητα» τού κράτους, την καταστροφή δηλαδή τού Ελληνικού Έθνους από τον σιωνισμό. Διαφορές άλλωστε δεν είχαν ποτέ μήτε οι φιλελεύθεροι μήτε οι σοσιαλιστές μήτε οι πάσης φύσεως μαρξιστές μήτε οι πατριδοκάπηλοι ψευτοδεξιοί.

Τώρα λοιπόν οι πολιτικοί ψευδοσωτήρες τής Πατρίδος βάλθηκαν να ενώσουν τις φθίνουσες δυνάμεις τους προκειμένου να στηρίξουν τάχα τον χειμαζόμενο λαό. Αυτό όμως που στην πραγματικότητα θέλουν να στηρίξουν είναι το πολίτευμα τής συναλλαγής, τής απιστίας, τής ανηθικότητας και τής υποταγής στην παγκοσμιοποίηση. Επιδίωξη των κομματικών συγκολλήσεων είναι η στήριξη τής νεοταξικής τοποτηρητείας που λέγεται τεχνηέντως δημοκρατία.

Σημασία δεν έχουν τα πολιτεύματα σφραγίδες μήτε η οχλοκρατία εν μέσω των αχαμνών ταγών. Σημασία έχει η συλλογική βούληση τού Ελληνικού Έθνους που εκφράζεται από τούς Άριστους και τούς Δίκαιους στην Ηγεσία και την Κοινωνία. Ζητούμενο είναι η άμεση λαϊκή κυριαρχία, η Εθνική Αριστοκρατία που ενώνει τούς Έλληνες στον κοινό σκοπό τής αυτάρκειας, τής δημιουργικότητας και τής διαιωνίσεως τής Φυλής μας.

Για να επιτευχθεί ο σκοπός τής Ελληνικής Φυλής και να πραγματωθεί η Αποστολή μας πρέπει να παταχθούν οι ανθενωτικοί δούλοι των ξένων συστημάτων και σκοπών. Πρέπει να επιτευχθεί ο διωγμός των προδοτών και των ανεκτικών τής δουλείας. Ως εκ τούτου πρέπει να επιτευχθεί η Ενότητα των Ελλήνων στο Αίμα και την Ψυχή. Να γίνει η Ενότητα των Ελληνόψυχων και Εθνικιστών, των Ελλήνων που είναι αδιαπραγμάτευτοι στις Αξίες τής Πίστης, τής Φυλής, τού Έθνους, τής Ελληνικής Οικογένειας, τής Μεγάλης και Δυνατής Ελλάδος.

Απέναντί μας βρίσκονται οι διεθνιστές και οι σιτιζόμενοι τής κατοχής. Δεν τούς ανέχομαι και δεν τούς αποδέχομαι. Δεν θέλω ούτε αυτούς που πουλάνε γη και ελληνικότητα ούτε αυτούς που διαχωρίζουνε τον πατριωτισμό ανάλογα με τα συμφέροντά τους. Αν εκλείψει έστω κι ένας παράγοντας από τις Ελληνικές Αξίες, τότε ο Ελληνισμός μας καθίσταται όμηρος και ως εκ τούτου ανύπαρκτος. Κι εγώ θέλω τον Ελληνισμό μου ολοκληρωμένο και κυρίαρχο.

Ενιαία πολιτική στέγη των Ελλήνων είναι ο Λαϊκός Εθνικισμός, ο μόνος, αυθεντικός και ελληνικός Εθνικοκοινωνισμός. Υπάρχουν κάποιοι μυαλοφυγόδικοι που δεν θέλουν λένε τούς Εθνικοσοσιαλιστές. Μα αυτό λένε και οι νεοφιλελεύθεροι με τούς μαρξιστές. Ποια είναι λοιπόν η διαφορά τους με κείνους που λεηλάτησαν την Ελλάδα και θάψανε την Αληθινή Μεγάλη Ιδέα τού Έθνους μας; Είναι σάρκα εκ τής ίδιας σάρκας όλοι τούτοι.

Από την άλλη πλευρά πολλοί που αποστρέφονται την Εθνική και Κοινωνική Ιδέα είναι εκτός από όλα τα άλλα παντελώς άσχετοι με τα μεγάλα πνεύματα τής Ελληνικής Διανόησης, από την αρχαιότητα έως και τις μέρες μας. Επικαλούνται τον Ηρόδοτο και τον Ίωνα Δραγούμη ονομαστικά, αλλά προσπερνούν επιδερμικά τις αρχές και τον πολιτικό τους σχεδιασμό για μια Καθαρή και Τρανή Ελλάδα.

Ο Ηρόδοτος είναι ο Πατέρας τής Ελληνικότητας και τού Φυλετισμού Μας μέσα από τον προσδιορισμό τού Έλληνα ως τον έχοντα Ελληνικό Αίμα, Λευκή Φυλή, Ελληνική Γλώσσα, Κοινή Θρησκεία και Ελληνικό Πολιτισμό. Προσδιοριστικά χαρακτηριστικά που συνοδεύουν τον Έλληνα κατά αποκλειστικότητα και αδιαιρέτως. Ο δε Ίων Δραγούμης είναι ο Διανοητής που συνένωσε την φροντίδα για την κοινωνία με την πλατιά έννοια τού Έθνους. Εκείνος που μίλησε για την συνένωση τού Εθνικισμού και τού Σοσιαλισμού σε μια νέα ιδεολογία που θα στηρίξει την ιστορία και τον πολιτισμό με την διαμόρφωση τής Πολιτείας ως Έθνος – Κράτος.

Και ο Εθνικοσοσιαλισμός λοιπόν είναι Ελληνική Ιδέα. Ένα κραταιό οικοδόμημα που φτιάχτηκε με ασφάλεια, με γερά θεμέλια, στο κάτω μέρος τής πυραμίδας τού Ελληνισμού φτάνοντας στην κορυφή της. Δομήθηκαν οι αρχές, τέθηκαν οι στόχοι, συνενώθηκαν οι Εργάτες με τούς Πολεμιστές τής Φυλής, έγιναν αυτοκρατορίες ελληνικές και κατόπιν δόθηκε το όνομα. Γιατί τα χρήσιμα πολιτεύματα και οι χρήσιμες ιδέες δεν είναι σφραγίδες σε χέρια μολυσμένα. Είναι το μέσον και η στρατηγική που καθαγιάζονται στο Αιμάτινο Πεδίο τής Τιμής προκειμένου να διαφυλαχθούν η Ιδιοπροσωπία και η Μεγαλοσύνη τής Ελληνικής Φυλής.

Κάποιοι μπερδεύουν τις έννοιες και την μορφή που ταιριάζει στον Ελληνισμό μας. Η φύση μου μού επιβάλλει να λάβω πίσω τις έννοιες που κάποιοι τις πήραν για να τις διαστρεβλώσουν. Παίρνω λοιπόν τον Σοσιαλισμό και τον επιστρέφω στο σπίτι του με το όνομα που τού ταιριάζει. Κοινωνισμός και ακόμη Ελληνικός Κοινοτισμός. Διαφυλάσσω τούς συμβολισμούς που ανήκουν στην ελληνική ιστορία. Επαναπροσδιορίζω τις Μεγάλες Ιδέες τού Ελληνισμού με Νέο Ελληνικό Πολιτισμό και Πλήρη Εδαφική Αποκατάσταση στα αληθινά μας όρια.

Μα και στο θέμα τής θρησκείας η θέση μας είναι απόλυτη. Ο Ελληνισμός είναι ο Μέγας Μύστης τής μόνης αληθινής Πίστης, τής Ορθοδοξίας Μας. Η Ορθοδοξία είναι η στερεή και ανυποχώρητη κυρίαρχη θρησκεία τού Κράτους μας. Τα δε έτερα δόγματα έχουν θέση μονάχα αν αντιστοιχούν σε Έλληνες στο Αίμα και το Πνεύμα και υπηρετούν τούς κοινούς σκοπούς έθνους και λαού.

Η Χρυσή Αυγή τού Ανίκητου Ελληνισμού είναι νομοτέλεια και σκοπός τής υπάρξεώς μας. Στα ειρηνικά και στα πολεμικά έργα. Πρώτοι σε όλα. Υπεράνω όλων η Ελλάς. Πάνω από τούς Έλληνες είναι μονάχα ο Θεός. Και η μόνη ενότης που μπορεί να επιτευχθεί μετουσιώνεται με την ενιαία έκφραση τού ελληνικού λαού και του λαϊκού εθνικισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: