ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ



ΑΘΗΝΑ 5-6-2015.

Οι Έλληνες δεν πρόκειται να σηκωθούν για τα λεφτά. Λίγο από την οκνηρία και την ηττοπάθεια, λίγο από την έλλειψη εθνικής φιλοδοξίας, παραμένουν ακίνητοι περιμένοντας ένα θαύμα. Και το θαύμα θα γίνει. Θα είναι το θαύμα τού Θεού τής Ελλάδος μας και θα αφορά την Πίστη και την Πατρογονική Γη. Γιατί πίσω από τα μνημόνια, αυτά που έρχονται να μάς φέρουν άθλιοι πολιτικάντηδες και ψευτοσύμμαχοι είναι το Ισλάμ και ο πολυφυλετισμός. Και ξωπίσω η υποταγή στην σιωνιστική παγκοσμιοποίηση.

Η ελευθερία θέλει υψηλό εθνικό φρόνημα και ακλόνητη πίστη στις αξίες και τα ιδανικά τής Ελληνικής Φυλής. Θέλει αρετή και τόλμη που φτάνει έως την αυτοθυσία, έως την αποφασιστικότητα να γίνει πόλεμος ανεπανάληπτος και φοβερός για να μείνουν γη και ψυχές για πάντα ελληνικές. Διότι τα κράτη ως γνωστόν δεν πτωχεύουν για λόγους οικονομίας. Πτωχεύουν όταν έχει αδειάσει ο πλούτος τής ψυχής και όταν παραδοθούν τα κλειδιά τής εξουσίας και τής κοινωνίας στους τυμβωρύχους που παρασιτούν επάνω σε κόσμους ανοίκειους, σε κόσμους που δεν τούς ανήκουν.

Ο λαός μας αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Πρόβλημα εργασιακό, πρόβλημα επιβίωσης, πρόβλημα υπογεννητικότητας, πρόβλημα εθνικής και δημόσιας ασφάλειας. Κι όλα τα καυτά ζητήματα διοχετεύτηκαν από την λαιμαργία τού ξενοκίνητου πολιτεύματος τής αστικής δημοκρατίας που έχει πολλά έξοδα συντήρησης, έξοδα που τα καλύπτει υποθηκεύοντας την εθνική περιουσία και υφαρπάζοντας τον ελληνικό μόχθο. Κι όμως, μέσα σε όλα αυτά τα προβλήματα, οι αρχοντοραγιάδες μαρξιστές και σοσιαλφιλελεύθεροι ασχολήθηκαν τις προάλλες με την νομοθέτηση ανεγέρσεως Ισλαμικού Τεμένους στην Αθήνα.

Τα έξοδα τού Τζαμιού το κατοχικό καθεστώς τα φορτώνει στους ραγιάδες. Μια νέα τουρκοκρατία λοιπόν απλώνεται πάνω από τα κεφάλια μας. Τα χαράτσια αποκτούν έναν νέο σκοπό. Την στέγαση τής θρησκευτικής έκφρασης των τουρκοφερμένων ισλαμιστών λαθρομεταναστών και την συντεταγμένη συνάθροιση των τζιχαντιστών τού σιωνιστοκίνητου Ισλαμικού Κράτους. Τα δε Τζαμιά που δεν αφορούν τούς Έλληνες μουσουλμάνους τής Ελεύθερης Θράκης Μας έχουν μονάχα έναν σκοπό που πάνε να μάς φέρουν εμπρός μας συνακόλουθα. Την απορρόφηση των λαθρομεταναστών στην ελληνική κοινωνία.

Βρισκόμαστε ενώπιον μιας βρωμερής διαδικασίας νόθευσης και μετάλλαξης τής ελληνικής κοινωνίας, σε μια διαδικασία αφελληνισμού τής κοινωνίας μας που συντελείται την ώρα που τα φτερά ενός νέου παγκόσμιου πολέμου απλώνονται πάνω στην Ελληνίδα Χερσόνησο τού Αίμου. Είδαμε τις προάλλες τις επιθέσεις των Αλβανών που έλαβαν χώρα ενάντια στις Αρχές των Σκοπίων, κινήσεις που γίνηκαν παράλληλα με τον σηκωμό τής σκοπιανής αντιπολίτευσης. Πρόκειται για μια διαδοχική σειρά ένοπλων επεισοδίων που εντάσσονται στην συνολική σφαίρα τής σύγκρουσης ΗΠΑ – Ρωσίας και των συμμάχων τους.

Ολάκερη η γεωγραφική περιοχή που εκτείνεται από τον Αίμο, το Αιγαίο, την Μαύρη Θάλασσα έως την Ανατολική Μεσόγειο και την Εγγύς ή καθ’ ημάς Ανατολή, έχει μπλεχτεί στα δίχτυα τού μεθοδευμένου αναβρασμού με ποικίλα προσχήματα. Από την ανάδειξη εσωτερικών οικονομικών ατασθαλιών έως την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των δικαιωμάτων εθνικού αυτοπροσδιορισμού. Προσχήματα που είναι είτε υπαρκτά είτε συχνά ανύπαρκτα και κρύβουν από πίσω τούς ενεργειακούς αγωγούς, στρατοπεδεύσεις των γεωπολιτικών παικτών και το αιματηρό παιχνίδι τής παγκόσμιας εξουσίας.

Όταν τα χωριστά πεδία των συγκρούσεων ενωθούν σε ένα μεγάλο, όταν οι Δυνάμεις τού Αντίχριστου Κέρδους θελήσουν να τελειώσουν με τις Δυνάμεις τής Πίστης, τότε θα έρθει η ώρα τού Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου. Κι αυτή η ώρα, η φοβερή ώρα τής αναμέτρησης ανάμεσα σε δύο διαμετρικά αντίθετους κόσμους μπορεί να συμβεί από στιγμή σε στιγμή, πριν ανταλλάξουμε μια καλημέρα, πριν στεγνώσει το παρών μελάνι.

Κι ενώ το στρατόπεδο τού Σταυρωτή των Εθνών είναι πάνοπλο, το στρατόπεδο τού Θεού και τής Εθνικής Ελευθερίας πάσχει στην εσωτερική συνοχή. Διότι ο πρώτος πόλεμος που πρέπει να κερδίσουμε είναι ο εσωτερικός, να ανατρέψουμε τούς ηλίθιους και τούς προδότες που μάς στριμώχνουν ανάμεσα στις μυλόπετρες τής Παγκοσμιοποίησης. Διότι η Ηγέτιδα Δύναμη τής Ορθοδοξίας και τής Φυλετικής Συνείδησης είναι η Ελλάς. Εδώ γεννήθηκε η Αλήθεια και η Ιστορία, εδώ συνάχθηκαν οι τύραννοι τής οικουμένης, εδώ θα συντριφτούν οι μισέλληνες και θα ανατείλει εκ νέου και για πάντα ο καιρός των Τρανών Ελλήνων με το Δίκαιο και το Ατσάλι.

Ελευθερία δίχως Εθνικό Φρόνημα δεν μπορεί να υπάρξει και δεν είναι δίκαιο να υπάρξει. Διότι η καλλιέργεια τής ψευδαίσθησης σε έναν λαό πως μπορεί να ζήσει με ξένα δεσμά είναι η πλέον ανήθικη μορφή σκλαβιάς. Το ψαλίδισμα των φτερών τής Φυλής δεν θα συμβεί ποτέ. Οι προδότες διεθνιστές έχουν την ίδια αξία με τούς βαρβάρους εχθρούς μας. Η Ελλάς είναι μονάχα Ορθόδοξη και ανήκει αποκλειστικά στους Έλληνες. Και οι Έλληνες έχουν προορισμό να άρχουν των Βαρβάρων.

Σκοπός μας Ιερός είναι η οχύρωση τής εθνικής μας ασφάλειας και η κατίσχυση στο γεωπολιτικό περιβάλλον με την πλήρη αξιοποίηση τού γεωστρατηγικού μας πλεονεκτήματος. Η πλέον ενδεδειγμένη τακτική για την κατοχύρωση τής εθνικής μας ασφάλειας είναι η εκκαθάριση των θυλάκων που μάς απειλούν στις ακριτικές μας περιοχές.

Η επερχόμενη γενική σύρραξη δεν πρέπει να μάς τρομάζει. Είναι η φυσική ροή τής καθάρσεως και τής νεμέσεως. Νέμεση με Λαϊκή και Εθνικιστική Εξουσία στην Αρχή τής Πατρίδος μας. Ισχυρός Ελληνικός Στρατός στα πρόθυρα των προσωρινά αλύτρωτων ελληνικών πατρίδων. Προσέγγιση με τη Ρωσία, με συμφωνία ισχυροποίησης τής θέσης μας σε οικονομικό και εδαφικό επίπεδο. Μεγάλη και Ορθόδοξη Ελλάς στην κορυφή των Ελευθέρων Εθνών, με τα αυτοκρατορικά μας λάβαρα έως τον Πόντο Μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: