ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΦΥΛΗ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ



ΑΘΗΝΑ 15-6-2015.

Το κράτος μας το κάνανε διεθνιστικό και το στρέψανε εχθρικό ενάντια στο ελληνικό έθνος. Μάς βάλανε άπιστους και άθεους να σώσουνε τούς Έλληνες, δίχως να πιστεύουνε σε Θεό, σε Φυλή και οικογένεια ελληνική. Να μάς σώσουνε δηλαδή αυτοί που δεν πιστεύουν στους Έλληνες. Τι σημασία έχει αν είναι φιλελεύθεροι, σοσιαλιστές ή μαρξιστές, αφού όλοι τους οι αστικοδημοκράτες πανάκριβες παλλακίδες τού σιωνιστικού νεοταξισμού είναι.

Σώζεις ένα σπίτι όταν το θέλεις καθαρό και όταν αγαπάς τα παιδιά του, όταν έχεις γεννηθεί ανάμεσα στα γεννήματα τής Ελληνικής Φυλής, όμοιος σε όλα μαζί τους, αδερφός τους στο αίμα και την ψυχή. Έχεις τις ίδιες αγωνίες, δίδεις τούς ίδιους αγώνες, ποτίζεις με κοινό ιδρώτα και αίμα το χωράφι τής Πατρίδος για να απλώσει πλατύτερους κλώνους, για να καρπίσει Ελλάδα καλύτερη, ικανή να σταθεί όρθια σε όλους τούς καιρούς, βολικούς και δύστροπους.

Οι στρατηγικές και οι στόχοι τού Αληθινού Έλληνα δεν είναι χαρτιά που τού βάζουν στο χέρι οι Σταυρωτήδες που ζητούν να σταυρώσουν όμοια με τον Χριστό και την Ελλάδα μας. Τα λόγια και οι θέσεις που παρατίθενται ως τάχα μου προστριβές μεταξύ ψευτοσωτήρων για να βρεθεί άλλοθι στην προδοσία δεν πρόκειται να πετύχουν τον σκοπό τους. Και οι δήθεν αντιστάσεις των αναρχοταγμάτων εφόδου τής εθνομηδενιστικής αριστεράς δεν είναι τίποτα άλλο παρά επιθέσεις σε βάρος των Φρουρών τού Ελληνισμού που αντιστέκονται στην λαίλαπα, τούς Εθνικιστές.

Σοσιαλφιλελεύθεροι και μαρξιστές, όμοια διεθνιστές είναι, δούλοι τής παγκοσμιοποίησης και υπάλληλοι τού νεοταξισμού που φέρνουν τον θάνατο τού Έθνους από όλες τις κατευθύνσεις. Στο οικονομικό σκέλος τής παγκοσμιοποίησης και την υπαγωγή τής διαλυμένης εθνικής οικονομίας στις διεθνείς αγορές των σιωνιστών χρηματανθρώπων, πρωτομάστορες οι σοσιαλφιλελεύθεροι. Και κοντά στην κατάλυση των οικονομικών συνόρων ακολουθεί η πτώση των εθνικών συνόρων, ο αριστερός διεθνισμός τού πολυφυλετισμού και τού πολυπολιτισμού με την εκχώρηση εδαφικής κυριαρχίας.

Ποιος λοιπόν από τούς κομματικούς συνέταιρους τής αστικής δημοκρατίας να κυνηγήσει και να τιμωρήσει ποιον; Ο συνέταιρος τον συνέταιρο ή ο τσιλιαδόρος τον κλέφτη; Προδότες τελειωμένοι όλοι τους που μισούν την ισχυρή πατρίδα και την καθαρή ελληνική φυλή, αφού δεν ανήκουν σ’ αυτήν. Και οι κομματικοί τους στρατοί εσμός ανήθικων ασπόνδυλων που το μόνο που ξέρουν είναι να χαλούν ό,τι δεν μπορούν να φτάσουν.

Να καταγγείλουν το μνημόνιο λοιπόν εκείνοι που έχουν εντάξει την μικρότητά τους στην παγκόσμια εξουσία δεν γίνεται. Μέσα στα κόμματά τους κάνουν τα λιονταράκια. Έξω όμως από αυτά είναι κότες λειράτες και μάλιστα εν πλήρη γνώση τους και σε συνεννόηση με τα αφεντικά τους. Και οι αυτόκλητοι προστάτες τού λαού πλην Ελλήνων, αυτοί πλέον επιτίθενται στον υποτιθέμενο εχθρό τού λαού. Κι έτσι οι αναρχοπράκτορες τού σιωνιστή Εμποράκου των Εθνών χιμάνε στις εκδηλώσεις των Ελλήνων Εθνικιστών τής Χρυσής Αυγής που είναι Αληθινοί Έλληνες, γιατί πιστεύουν στις Ελληνικές Αξίες, γιατί δείχνουν τον προορισμό τού Έλληνα. Αλήθεια, Δύναμη, Λευτεριά και Ισχύς τής Ελλάδος.

Το φανερό μνημόνιο είναι εδώ, το σίχαμα είναι εδώ και φέρνει ξωπίσω του το ακόμη πιο σιχαμερό κρυφό μνημόνιο. Την καθολική κατάργηση των συνόρων. Την πλήρη εξάλειψη των νομισματικών συναλλαγών και την αντικατάστασή τους με το πλαστικό ηλεκτρονικό χρήμα. Τις ηλεκτρονικές Κάρτες τού Πολίτη που θα αφαιρέσουν ό,τι έχει απομείνει από τις ταυτότητές μας. Τον εξισλαμισμό και τον αφελληνισμό τής Ελλάδος. Την παράδοση των εθνικών μας θεμάτων στις μεγάλες αλβανίες και λοιπά μορφώματα. Τις ψεύτικες επαναστάσεις για να εξουδετερώσουν τις οφειλόμενες ελληνικές επαναστάσεις.

Καταγγέλλουμε την κατοχική ψευτοδημοκρατία ως ένα ξενοκίνητο μόρφωμα που δεν μπορεί να επικαλείται την ελληνικότητα. Εκεί που κυριαρχεί η πολιτική ορθότητα δεν μπορεί να ζήσει το Ελληνικό Έθνος. Θα ψοφήσει λοιπόν η πολιτική ορθότητα για να ζήσει το Ελληνικό Έθνος. Αυτό και μόνον έχουμε υποχρέωση να βαστήξουμε όρθιο. Να ανακτηθεί η Ιερή Ελληνική Πατρίδα από την Ελληνική Φυλή με γνώμονα την κοινωνική και την ιστορική δικαιοσύνη. Μια Ελλάδα που ταυτίζεται με την ιδιοπροσωπία, την ιεροπρέπεια, την αξιοκρατία και την αξιοσύνη των Ελλήνων. Μια Ελλάδα που θα σκεπάσει την γεωπολιτική γειτονιά της με τα αυτοκρατορικά της λάβαρα.

Ένα Έθνος, ένα Κράτος, ένας Λαός, μια Φυλή, μία Πίστη. Ο Ελληνισμός μου είναι ένα αδιάσπαστο Σώμα, μια αδιαίρετη αιμάτινη και πολιτισμική ενότητα. Τα Συμβόλαια τής Ελληνικής Φυλής τα φτιάχνουμε μόνοι μας και με αποκλειστικό στόχο την ανάπτυξη και την ασφάλεια τού Έθνους. Διεθνιστικό και βαρβαρικό μικρόβιο επάνω στο τραχύ Σώμα τού Ελληνισμού δεν ταιριάζει και δεν τού πρέπει να κουλουριάζεται αναμεταξύ μας.

Έδαφος, πληθυσμός και πίστη αποτελούν από κοινού την Τιμή των Ελλήνων. Η Γη ανήκει στους Έλληνες Εργάτες και στους Πολεμιστές της και στα ελληνικά νιάτα. Το έδαφος είναι το Φρούριο που μεγαλώνει για να χορτάσει και να στεγάσει ολάκερο τον Ελληνισμό. Και η Πίστη στο Θεό στερεώνει και χαλυβδώνει την θέληση στα μεγάλα πεπρωμένα τής Φυλής μας.

Κοινή είναι η απόφαση και η βούλησή μας πως τούτη την χρονιά θα τελειώσει οριστικά ο ραγιαδισμός. Από Δυσμάς και Βόρεια έως τον Πόντο, Πατρίδα Μεγάλη υπάρχει μονάχα η Αυτοκρατορική Ελλάδα. Ο Άξονας των Ορθοδόξων και Ελευθέρων Εθνών πρέπει να πάρει σάρκα και οστά με την Ελλάδα στο τιμόνι.

Οι Δίκαιοι και οι Άριστοι, οι Πιστοί Θεού και Αίματος Ελληνικού θα σηκώσουν μια Πολιτεία Εθνικοκοινωνική και Πολεμίστρια. Η σκυτάλη τής Φυλής ανήκει στα χέρια των ικανότερων Ελλήνων όλων των εποχών και μόνον.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: