ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΛΑΘΡΟΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΔΙΑΒΡΩΣΗ



ΑΘΗΝΑ 2-6-2016.

Η σιωνιστική παγκοσμιοποίηση θέλει να στήσει τα αιματοβαμμένα σκήπτρα της επάνω σε μια ανθρωπότητα καθημαγμένη, δίχως ταυτότητα, αξίες και προορισμό. Θέλει τούς πιστωτές των βασιλέων επάνω από τον Βασιλέα τής Πίστης. Θέλει τον παγκόσμιο σκλάβο επάνω από τις φυλές και τα έθνη. Θέλει την παγκόσμια διακυβέρνηση και τον Αντίχριστο επάνω από την Ελευθερία και τον Χριστό. Επομένως ο νεοταξισμός θέλει έναν παγκόσμιο τύπο ανθρώπου δίχως ηθικά και κρατικά σύνορα.

Το φαινόμενο τής παράνομης μετακίνησης πληθυσμών εξυπηρετεί τα σχέδια τού Εμποράκου των Εθνών για την επιβολή τής τυραννίας τού τρόμου. Το ανακάτωμα των λαών στηρίζεται στον μέγιστο βαθμό στην αποσταθεροποίηση των δήθεν ελεύθερων κρατών και το παράνομο εμπόριο ανθρώπων και θανάτου. Η μεν αποσταθεροποίηση διαλύει τις υποδομές, τις άμυνες και τις ανεπιθύμητες για τούς νεοταξίτες εθνικές ηγεσίες και απελευθερωτικά κινήματα. Το δε παράνομο εμπόριο προκαλεί την εσωτερική γενοκτονία τού λαού και τον εκτοπισμό τής νεολαίας του.

Στόχος διεθνισμού και σιωνισμού, τού ένσαρκου σατανά και αντίχριστου, είναι η εθνική διάβρωση των λαών που θεωρεί επικίνδυνους για την εξουσία του. Το άδικο χύσιμο τού αίματος των μαχητών τής ελευθερίας και η απομείωση των ανθρώπων που θα εγκλωβίσει μέσα στους ατέρμονους μηχανισμούς καταναγκαστικού ελέγχου τής παγκόσμιας διακυβέρνησής του. Μια διαδικασία που οδηγεί στο βάθρο το Θηρίο τής Ανομίας. Και για να επιτευχθεί η διάβρωση των εθνών, σκορπίστηκαν ανάμεσά μας οι διεφθαρμένες διεθνιστικές εξουσίες, οι άρπαγες εισβολείς, οι οικονομικοί τους βαστάζοι και οι νεοταξικοί στρατοί.

Τα στοιχεία πολλά και η εκδήλωση τής αποδόμησης των εθνών ιδιαίτερα έντονη πλέον στις έσχατες ημέρες τής βρώμας παγκοσμιοποίησης. Διότι οι ημέρες της είναι μετρημένες, αφού η Πίστη νικάει την απιστία και το αίσθημα τής αυτοσυντηρησίας είναι ανώτερο από το πέπλο τού θανάτου των ψυχών. Όποιος έχει μέσα του ασίγαστη την αγάπη προς τον Θεό και την Φυλή του, εκείνος γεννάει τον ασίγαστο πόθο για την υπερίσχυση τού Δικαίου και τής Φυλετικής Υπεροχής. Δίδει τον καλό αγώνα και γίνεται ζωντανό παράδειγμα που ακολουθούν όλοι οι αξιοπρεπείς λαοί. Αυτοί και μόνον κατοχυρώνουν το δικαίωμα στην παρουσία και το ζωντάνεμα τής ιστορίας.

Ο ελληνικός λαός είναι ο πρώτος και καθοριστικός στόχος εξόντωσης τού σιωνιστικού νεοταξισμού. Ο Έλληνας είναι ο Απόστολος τού Θεϊκού Λόγου και ο Εκπολιτιστής τής ανθρωπότητας. Παρέλαβε την ζωή, έδωσε σχήμα στις αξίες και τούς κανόνες τής ωραιότητος και τής ορθής συμπεριφοράς, σχημάτισε πολιτισμούς και πολιτείες με την αδέσμευτη βούλησή του, καλλιέργησε τον Σπόρο τής Αλήθειας. Έπραξε πάντα ταύτα με συνέπεια και επιμονή κατά τα ρήματα των τρανών προγόνων του, ενάντια σε δαίμονες, πολιτικά κόστη και πλήθη βαρβάρων.

Θεμελιώσαμε ελληνικές αυτοκρατορίες και λαούς με γνώμονα το δίκαιο, το ατσάλι και την συνοχή των πολιτών, συνοχή που βασίστηκε στο κοινό αίμα και τον κοινό πολιτισμό. Ο Έλλην ένωσε τούς ανθρώπους του και παρότρυνε την κοινωνία των εθνών επάνω στην διατήρηση τής φυσιογνωμίας ενός εκάστου. Και εκεί επάνω, στην καταπολέμηση τής αυθυπαρξίας και την εξάλειψη τής διεθνούς συνεννόησης, στήριξε ο σιωνισμός την πολεμική του με όπλο την λαθρομετανάστευση και τον λαθροεποικισμό. Φρόντισε μάλιστα να εξάψει το νοσηρό φαινόμενο μέσα στα πλαίσια τού οικονομικού τυχοδιωκτισμού και τής φτώχιας που ονόμασε ως κρίση για να δημιουργήσει τούς κατάλληλους για το πλιάτσικο τής γης Εφιάλτες.

Η παρανομία και η παλιανθρωπιά βαδίζουν αντάμα στο δρόμο τής παγκόσμιας μαφίας. Αρκεί να παρακολουθήσει κανείς το δρομολόγιο τής λαθρομετανάστευσης προς την Ελλάδα και την Ευρώπη. Οι μετακινούμενοι πληθυσμοί προέρχονται από κοινωνίες που μισούν τον Ελληνισμό, τον Χριστιανισμό και την Λευκή Φυλή. Είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία ισλαμιστές, είτε έρχονται από την Ασία είτε από την Αφρική. Πρόκειται για πληθυσμούς που αρνούνται τις δικές μας αξίες και δεν σέβονται την ζωή. Θέλουν να επιβάλλουν τούς δικούς τους «θεούς» και την δική τους συμπεριφορά. Και επιπλέον είναι νεαρής ηλικίας.

Επιχειρείται λοιπόν ξεκάθαρα μια αντικατάσταση γενεών και φυλών. Ακολουθείται η μέθοδος τού εκτοπισμού των γηγενών από τούς αλλογενείς γυρολόγους. Ταυτόχρονα η μεθοδευμένη υπογεννητικότητα τού «υποδοχέα» λαού και η διάλυση που απλώνεται στους τομείς τής κοινωνικής πρόνοιας και τής εργασίας αποσκοπούν στην αναγκαστική και επικίνδυνη για το Έθνος μετανάστευση των εγγενών και παραγωγικών του δυνάμεων. Μια μετανάστευση που είναι τόσο αναγκαστική και επικίνδυνη όσο και η υποδοχή των γυρολόγων που θέλουν οι νεοταξίτες και οι διεθνιστές να επιβάλλουν με την βρωμερή τους προπαγάνδα στον υπόδουλο λαό των μνημονίων και των σκλαβωμένων εδαφών.

Η λαθρομετανάστευση θέλει μια αιτία και ένα υπόβαθρο για να ξεδιπλωθεί. Βρίσκει το ιδανικό περιβάλλον είτε στους πολέμους των νεοταξικών «εκδημοκρατισμών» είτε στην συμπεριφορά δοτών διεφθαρμένων ηγετών που δρουν υπέρ τού νεοταξισμού και ενάντια στον λαό τους είτε στην ψεύτικη επανάσταση διεφθαρμένων τραμπούκων που χτυπούν εθνικές ηγεσίες για λογαριασμό των ιδίων φιδιών.

Ωστόσο το παράνομο ανακάτωμα των λαών είναι ακριβή διαδικασία και πρέπει να λαδώσει πολλούς ακάθαρτους. Την απαίσια λύση την δίνει το εμπόριο των ναρκωτικών και των ανθρωπίνων οργάνων. Φτωχοδιάβολοι που συνεργάζονται με το Θηρίο. Λαθρέμποροι που συνεργάζονται για το πορτοφόλι με την Τουρκία που θέλει την Ελλάδα μικρότερη με λιγότερους Έλληνες. Οικονομικές και τουριστικές μονάδες που σιτίζονται σχηματίζοντας τον σταθμό μεταφοράς των λαθρομεταναστών. Μη «κυβερνητικές» οργανώσεις και αλληλέγγυοι τού παγκοσμιοποιητή τυράννου, προδότες και εισαγόμενοι νεοταξίτες που κατευθύνουν, εγκαθιστούν λαθρεποίκους σε σπίτια, εσχάτως διαθέτουν και κυβερνητικές εξουσίες.

Να αποκοιμίσουν τον λαό. Να σκοτώσουν την νεολαία. Να πράξουν το όνειρο τού Ιμπραήμ να γεμίσει την Ελλάδα μεμέτηδες. Να αποδεχτούμε τον θάνατο τής Φυλής και το προσκύνημα τού Σατανά. Αυτά θέλουν. Αλλά ο Ένθεος και Πολεμιστής Ελληνισμός έχει καμωθεί για να κραταιώσει την Γη των Πατέρων του, για να βαστάξει ανόθευτο το Ελληνικό Αίμα, για να χτίσει Νέο Ελληνικό Πολιτισμό.

Ο Εθνικιστικός Αγών μας γίνεται για να ζήσουν τα παιδιά μας, για να κρατηθεί καθαρός ο Ναός και το Κάστρο τής Ελλάδος, για να επανέλθει η καθοδήγηση των τυχών Πατρίδος και Οικουμένης στους Πολεμιστές τού Δικαίου. Δυνατή και Μεγάλη, Εθνικιστική δηλαδή Ελλάδα φέρνουμε.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: