ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΔΕΑ



ΑΘΗΝΑ 27-6-2016.

Η έκπτωση των ελληνικών αξιών και ο δονκιχωτισμός τού λαού μας έχουν καταντήσει εκνευριστικά κουσούρια και μαχαίρια που ζυγώνουν την καρδιά τής Φυλής μας. Το χρήμα έχει γίνει σκιά ανύπαρκτης ασφάλειας, η απώλεια τής οποίας απονευρώνει τον τρομαγμένο ραγιά.

Ο λεονταρισμός των Ελλήνων που νιώθουν ωστόσο το κενό κάτω από τα πόδια τους μένει στα λόγια, καθώς ο ένας κοιτάει τον άλλο στα μάτια, περιμένοντας την κομματική προστασία που δεν έρχεται ποτέ. Και ο θυμός εξατμίζεται όταν οι εξωφρενικές απαιτήσεις των Σταυρωτήδων Τοκογλύφων γίνονται ανήθικοι κατοχικοί νόμοι τού ψευτορωμέϊκου.

Θα τούς φάμε. Θα τούς σχίσουμε. Είναι προδότες. Και μόλις η προδοσία γίνει υποχρέωση τού ανύπαρκτου κράτους, οι νταβατζήδες τής παγκοσμιοποίησης γλεντάνε και οι ρημαγμένοι ρωμιοί μετράνε εναπομείναντα φράγκα, πηγαίνοντας για ύπνο!

Επιτέλους, αυτή είναι η ζωή τού Έθνους των εθνών που δίδαξε Πίστη και Πολιτισμό, διοικώντας την Οικουμένη και χτίζοντας ναούς και πολιτείες; Αυτός ο ηττοπαθής γραικύλος που ψάχνει τον δυνατό εκάστου εποχής είναι ο λαός που νοηματοδότησε τον ηρωικό τρόπο ζωής, πως προκειμένου να ποτιστεί το δέντρο τής λευτεριάς, δίδουμε το αίμα μας, τιμή στον Θεό και σωτήριο φιλί στα παιδιά μας;

Οι τράπεζες μπορούν να χρεοκοπήσουν. Τα ελεύθερα έθνη ποτέ. Τα πολιτεύματα πέφτουν όταν παζαρεύουν τις ζωές των πολιτών τους. Οι κυρίαρχες πολιτείες δεν πέφτουν ποτέ. Τα κράτη που ξεκόβουν από τις ρίζες τους μαραίνονται σαν τα δέντρα και πεθαίνουν. Και η ρίζα τού κράτους μας είναι το Ελληνικό Έθνος.

Τα οχυρά για τούς Έλληνες που πολεμούν ως ήρωες ταυτίζοντας τις υψηλές αυτές έννοιες, ελληνισμού και ηρωισμού, δεν παραδίδονται ούτε σε σφαίρες ούτε σε τόκους ούτε στον σατανά τον ίδιο. Μάχονται με ιερό πάθος και νικούν ή πεθαίνουν. Αλλά η Ελλάς είναι αδύνατο να πεθάνει, γιατί είναι το Έθνος τού Χριστού και έχει στην κεφαλή την υπέρμαχο στρατηγό Παναγία.

Στο ερώτημα κοινοβούλιο ή Ελλάς η απάντησή μου είναι ξεκάθαρη. Ελλάς Ορθόδοξη και Εθνικιστική, Ελλάς καθάρια ελληνική στο αίμα και την ψυχή, Ελλάς Δυνατή και Μεγάλη. Δεν θα μπούμε κάτω από την πανθρησκεία τού σιωνιστή αντίχριστου και τον έλεγχο σώματος και νου που επιδιώκει. Δεν θα διαλύσουμε τον κοινωνικό ιστό και δεν θα καταργήσουμε τα εθνικά μας σύνορα για να γίνουμε ένας πολυφυλετικός εσμός κάτω από την παγκόσμια διακυβέρνηση τού Εμποράκου των Εθνών.

Ενώνουμε τούς Έλληνες. Κραδαίνουμε τις Σημαίες Χριστού και Ελλάδος. Τιμωρούμε αμείλικτα και εξοντωτικά τούς προδότες. Και πολεμούμε για να βαστήξουμε καθαρή και ζωντανή την Ελλάδα. Ας πεθάνει το κοινοβούλιο τής ντροπής και τής ανηθικότητας για να ζήσει η Αληθινή Ελλάς τής Τιμής και τού Ήθους.

Το πολίτευμα τής αστικής δημοκρατίας ως σπάταλο καταργείται και ως ξενοκίνητο καταλύεται. Πίστη, Πολιτισμός και Δύναμη στην εξουσία και την κοινωνία. Εθνοκρατία και Αρχή των Αρίστων στην ηγεσία τής Φυλής. Εργατικότητα και Συνοχή στις Ελληνικές Κοινότητες. Πολεμική Αρετή, Εθνική Κυριαρχία και μεγιστοποίηση των ελληνικών συνόρων στην γεωπολιτική αυλή και την διεθνή μας θέση.

Εθνικιστικός Αγών λοιπόν για τού Χριστού την Πίστη την Αγία και τής Πατρίδος την Ελευθερία. Νοιάξιμο για τις πληγές τού εθνοφυλετικού μας αδερφού. Ανθρωπισμός για την Φυλή μας.

Και στα σύνορα θωράκιση ανυπέρβλητη, ορμή ασυγκράτητη σε γη, αέρα και ουρανό. Εχθρού ποδάρι να κοπεί. Γιατί το θράσος τής Τουρκίας μεγάλωσε στον καιρό τής «κρίσης». Όπως σε μια περίπτωση τις προάλλες που ασκήθηκε στρατιωτική πίεση και προκλητικότητα σε φυλάκιό μας στον Έβρο. Αλλά το ψευτορωμέϊκο ασχολείτο με τα νέα μνημόνια και τις προκλήσεις των πασίγνωστων αναρχοπρακτόρων!

Επιστροφή στις ρίζες μας το λοιπόν και μάλιστα με επαναστατικό τρόπο. Διότι αν η Πολιτεία δεν θέλει να σωθεί, αν η κοινωνία κοιμάται τον ύπνο τού θανάτου, τότε οι Δυνάμεις τού Έθνους δικαιούνται και υποχρεούνται να σώσουν τον τόπο δυναμικά και άνευ θεσμικής διαταγής. Διότι ο προδότης δεν έχει θεσμικές αρμοδιότητες. Οι δε νόμοι που θεσπίζουν οι ριψάσπιδες και οι Εφιάλτες καθίστανται άκυροι. Διότι επάνω από την πολιτική ορθότητα είναι η εθνική ορθότητα. Και πάνω από την κομματική πολυδιάσπαση είναι η ανυπέρβλητη Ελληνική Ιδέα, είναι ο Νόμος τής Ελληνικής Φυλής.

Σκοπός τού Έλληνα είναι να χτίζει πολιτισμούς και να υποτάσσει την βαρβαρότητα. Να μάχεται στο όνομα τού Θεού και των Οικείων του. Για έναν Ναό. Για μια πέτρα. Για μια έστω ελληνική ψυχή. Να ορθώνει όμορφα έργα με τον τίμιο ιδρώτα του και την προσήλωση στο κοινό καλό. Να διδάσκεται διαρκώς και να μεταλαμπαδεύει στους νέους βλαστούς τα νάματα και την ιστορία τής Φυλής του. Να εργάζεται, να πολεμά και να νικά για την ελευθερία τής θελήσεώς του. Να  υπηρετεί τον δικό του κόσμο κι όχι τσέπες και εξουσίες ξένες.

Ο Έλλην έχει ως Πατρίδα του, ως Έθνος, ως Παράταξη και ως Ιδεολογία μία και μόνη, την Ιερή Ελλάδα. Γνώμες δύνανται να υπάρχουν πολλές. Οι συμφωνίες όμως και οι διαφωνίες οδηγούνται στην δημιουργική σύνθεση για την προαγωγή τής Εθνικής Κοινότητας στην θέση τής αυτάρκειας και τής κραταιώσεως. Στον δρόμο τής προκοπής και τής κυριαρχίας, εθνικής και εδαφικής.

Η Ταυτότητα, η Παράδοση και η Υπεροχή τού Οικουμενικού Ελληνισμού, η γεωγραφική θέση ακόμη στην οποία βρίσκεται η Ελλάς, όλα τούτα μάς υπαγορεύουν την συνέχεια τής Ιστορίας. Την επικράτηση τού Φωτός τής δημιουργικότητας επί τού νεοταξικού Σκότους τής δουλείας.

Δεν είμαστε οι μελλοθάνατοι τής Παγκοσμιοποίησης. Είμαστε οι απελευθερωτές τού Ανίκητου Ελληνισμού από την σαπίλα τής νεοταξικής αιχμαλωσίας. Πολεμιστές και Χτίστες τής Αληθινής Ελλάδος που θα κάμει όλη την Οικουμένη να την θαυμάσει και να την ακολουθήσει ξανά. Χριστός, Ελλάς και Οικογένεια, ο Εθνικοκοινωνισμός Όλων των Ελλήνων, ο Σύνδεσμος που μάς ενώνει.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: