ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΤΟ ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ



ΑΘΗΝΑ 20-6-2016.

Τα πεπρωμένα τής Ελληνικής Φυλής σμίγουν μέσα στην δίψα που μάς διακατέχει για πλέρια λευτεριά τού Ελληνισμού μας. Έλλην σκλάβος κανείς δεν θα μείνει. Το χέρι τής σκλαβιάς θα κοπεί σύριζα. Οι εξουσίες τής Ελλάδος πηγάζουν αποκλειστικά από την άγια ψυχή τής καθάριας ρωμιοσύνης.

Οι προκλήσεις αντίχριστων και βαρβάρων για μολυσμένη παγκόσμια διακυβέρνηση και αρπαγή εδαφών θα σαρωθούν από την εθνική αντεπίθεση των Ελλήνων, από το πλάτεμα τής Πατρίδος μας, από την κραταίωση τής Ορθοδοξίας, από το Ποθούμενο τής Μεγάλης και Ιερής Ελλάδος. Το ψευτορωμέϊκο πνέει τα λοίσθια και οι μισέλληνες κινούνται εναντίον μας, ενεργοποιώντας σε βάρος τους τα κόλλυβα που έχουν στο ζωνάρι, όπως είπε ο Άγιος Παϊσιος.

Κάμουν ασκήσεις διαρκώς οι Τούρκοι. Ασκήσεις στρατιωτικές μα και ασκήσεις έρευνας και διάσωσης. Νατοϊκοί σύμμαχοι των πολιτικάντηδων και των σιωνιστών είναι οι τουρκομογγόλοι κι όχι βέβαια τής Ελλάδος μας που έχουν όλοι τους περικυκλώσει. Οι λαθροπροσφυγικές ισλαμικές λόγχες διάδρομος εισβολής τού αντίχριστου νεοταξισμού είναι και αυτές. Και μέσα στα πλαίσια τού σχεδίου για την θανάτωση τής Φυλής μας, οι Τούρκοι αμφισβήτησαν τα εθνικά μας σύνορα.

Σε μια από τις τελευταίες ασκήσεις λοιπόν των Αγαρηνών, η ναυτική οδηγία που εξέδωσε η Πατρίδα μας ανέφερε τα έξι ναυτικά μίλια των θαλασσίων συνόρων μας και τα δέκα ναυτικά μίλια των εναέριων συνόρων μας. Για να απαντήσουν οι προσωρινοί κάτοχοι τής Βυζαντινής Μας Αυτοκρατορίας ότι δεν αναγνωρίζουν τα ελληνικά σύνορα, ότι υπάρχει αιγαιακός και όχι ελληνικός κυριαρχικός χώρος και ότι στα ανατολικά τού 25ου μεσημβρινού ο έλεγχος τού μισού Αιγαίου ανήκει τάχα στην τουρκική αρμοδιότητα!

Όταν θα ακούσετε να γίνεται λόγος για τα έξι μίλια, να ξέρετε ότι είναι κοντά ο πόλεμος με την Τουρκία. Έτσι μάς είχε πει ο θεοφώτιστος Άγιος Παίσιος. Η Τουρκία έχει τα κόλλυβα στο ζωνάρι της και η Ελλάς θα μεγαλώσει, θα επιστρέψει στα εδάφη τής Αυτοκρατορίας της. Οι χριστιανοί κρυπτέλληνες που τώρα ανάβουν τα κεράκια κάτω από την γη, σύντομα θα τα ανάβουν πάνω από την γη. Αυτός ο σύντομος χρόνος έφτασε, είναι εδώ, είναι η Ελλάς που εξοντώνει τούς προδότες, που αποδιώχνει τούς αργυραμοιβούς, που βαδίζει από Επανάσταση ψυχών σε νέα Παλιγγενεσία.

Οι ψευτορωμιοί Εφιάλτες δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα με την συρρίκνωση τής Ελλάδος, διότι αυτήν ακριβώς ενήργησαν και γι’ αυτόν τον βρώμικο σκοπό υπήρξαν τα κόμματα τής αστικής δημοκρατίας και το ανθελληνικό καθεστώς τους. Οι σοσιαλφιλελεύθεροι άνοιξαν πρώτοι τα σύνορα σε λαθρομετανάστες και μνημόνια. Και οι μαρξιστές συνεχίσανε τον ίδιο ολέθριο δρόμο, φέρανε ακόμη περισσότερους λαθροεποικιστές, φέρανε νέα μνημόνια και διακήρυξαν ότι η θάλασσα δεν έχει σύνορα.

Άπαντες οι δημοκράτες είναι λάτρεις τής ελληνοτουρκικής «φιλίας», δηλαδή τής νέας τουρκοκρατίας. Από τον Ελευθέριο Βενιζέλο, τον υπεύθυνο τού ξεριζωμού τού ποντιακού και μικρασιατικού ελληνισμού από τον φίλο του Κεμάλ τον οποίο είχε προτείνει για νόμπελ ειρήνης, άπαντες οι πολιτικοί, είτε απευθείας σιωνιστές είτε σιωνιστόδουλοι, δουλέψανε στις ίδιες ράγες εκτροχιασμού τού Ελληνισμού.

Άπαντες οι δημοκράτες πολιτικοί είναι εραστές τής βρώμας παγκοσμιοποίησης και τής αντίχριστης παγκόσμιας διακυβέρνησης. Το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονται είναι για το πώς θα αλυσοδέσουν το Έθνος μας στο ασύνορο άρμα τού νεοταξισμού. Κι έτσι, ενόσω οι φλόγες τού πολέμου γλείφανε την γεωπολιτική αυλή μας, αυτοί οι ξεφτίλες ενώνανε τα κομματικά μαντριά τους για να μείνουν μαντρωμένοι οι ραγιάδες, άβουλοι θεατές στον θάνατό τους υπό την προέλαση γυρολόγων, τοκογλύφων και ξένων στρατών συνάμα. Στήνονταν εμπρός στην νέα Κερκόπορτα.

Την ίδια στιγμή στην Συρία οι νεομάρτυρες ελληνορθόδοξοι αδερφοί μας συνεχίζανε να δέχονται τα δολοφονικά χτυπήματα τού νεοταξικού Ισλαμικού Κράτους. Τα αδέρφια μας τής Μέσης Ανατολής είναι καθάριοι Έλληνες στο αίμα και την συνείδηση, απευθείας απόγονοι Βυζαντινών που λατρεύουν τον Χριστό Μας και λαλούν την ελληνίδα γλώσσα των κοινών μας προγόνων. Δεν μπορώ και δεν θα βγάλω από τον νου μου την σκηνή από μια εκκλησιά μας στην Σελευκούπολη την Κυριακή των Βαΐων, όταν οι ισλαμοπίθηκοι βομβάρδιζαν, οι πιστοί ψέλνανε και τα παιδάκια κλαίγανε από φόβο.

Η Ελλάς δεν πρόκειται να μείνει απαθής. Δεν είμαστε μικρό Έθνος όπως μάς λένε, αλλά μεγάλο. Δεν είμαστε αδύναμοι, αλλά δυνατοί. Δεν προσκυνούμε τούς άνομους, αλλά τούς συντρίβουμε την κεφαλή. Δεν παζαρεύουμε την αλήθεια Χριστού και Ελλάδος με τούς οικουμενιστές, τούς σταυρωτήδες και τις ψευτοσυνόδους τους, διότι είμαστε Ελληνορθόδοξοι Μύστες και Απόστολοι τής αναστήλωσης των ναών και τής Καστροπολιτείας μας στον τόπο που ανήκουν.

Το Αιγαίο μας είναι η γέφυρα που ενώνει τα ιστορικά ελληνικά εδάφη μας. Είναι η θαλάσσια οδός που διαφεντεύεται από τα ελληνικά πολεμικά πλοία και από τα ελληνικά όπλα, είναι η οδός που την βαδίζουν μονάχα απελευθερωτικές Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις.

Η Ελλάς δεν εξαγοράζει την λευτεριά της με το χρήμα. Την κερδίζει με το τίμιο αίμα, με την δύναμη, με το ατσάλι. Η Ελλάς δεν χρεοκοπεί, το ψευτορωμέϊκο χρεοκόπησε και το ψευτορωμέϊκο ψόφησε. Η ζωή τού Έλληνα είναι μια διαρκής μάχη για δίκαιο, για πίστη, για μεγαλοσύνη. Κι αυτή η μάχη θα ολοκληρωθεί μονάχα όταν εκλείψει οριστικά το άδικο και ο μισελληνισμός. Μονάχα όταν όλοι οι Έλληνες και όλα τα εδάφη μας έλθουν κάτω από τα ελληνικά αυτοκρατορικά λάβαρα.

Οι Ρώσοι είναι έτοιμοι για την επέλαση ενάντια στους κοινούς μας εχθρούς Τούρκους και Σιωνιστές. Το αγιορείτικο περιβόλι τής Παναγιάς ενώνει την Ιερά Ελλάδα μας με την χιλιόχρονη ορθόδοξη παρουσία τους. Τα τουρκικά πλοία είναι τα κουφάρια επάνω από τα οποία θα επιστρέψουμε στην Ιωνία, την Αγία Σοφία και την Κωνσταντινούπολη. Με όρθιο κεφάλι, Βυζάντιο και πάλι.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: