ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


Η ΑΛΗΘΗΣ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ



ΑΘΗΝΑ 16-6-2016.

Ο βιασμός τής Ελλάδος που σχεδίασε η παγκοσμιοποίηση τού Άνομου Αντίχριστου βαδίζει στο τελικό της στάδιο. Είναι η επιχειρούμενη θανάτωση τού Έθνους μας με την συνέργεια των γραικύλων πολιτικάντηδων που ενεργούν ως Ιούδας. Ένας εσμός από σιωνιστές τοκογλύφους και έρποντες προδότες που απλώνονται ως επιθετική νόσος επάνω στο Σώμα τού Ελληνισμού, προκειμένου να μεταβάλλουν την φύση τής Πατρίδος μας κάνοντάς την ευκολοπρόσβλητη.

Θέλουν να διαλύσουν το ελληνικό κράτος και λένε πως θέλουν να το σώσουν. Θέλουν να εξανδραποδίσουν τούς Έλληνες και λένε πως θα μάς γονιμοποιήσουν οι λαθρομετανάστες. Φορτώσανε τα χρέη των πολιτικών στον λαό και λένε πως θα μεταρρυθμίσουν τούς … κλεπτοκρατικούς μηχανισμούς. Προσποιούνται πως έχουν κράτος που διοικεί και κάμουν πλάτες στο κατά δικό τους παρακράτος που λειτουργεί ως μπράβος τής δημοκρατίας, τρομοκρατώντας την κοινωνία.

Το πολιτικό σύστημα και η κομματοκρατία αποτελούν μια χυδαία συμμορία από ανήθικους και επικίνδυνους υπάνθρωπους. Στρέφονται ενάντια στην ταυτότητα, ενάντια στις Παραδόσεις, ενάντια στην ζωή των παιδιών τής Ελλάδος. Ξεσηκώνουν τούς γυρολόγους, νομοθετούν την κλοπή, σκορπούν ψυχές και εδάφη ελληνικά σε τοκογλύφους και κατσαπλιάδες. Νομοθετούν προκαταβολικά την έφοδο των χρηματάνθρωπων μέσα στα σπίτια μας, όταν έχουν ξεπουλήσει τις προσοδοφόρες πηγές τής Πατρίδος μας.

Στο ζήτημα τής δημόσιας ασφάλειας το κράτος είναι τεχνηέντως απών. Οι αναρχοπράκτορες έκαμαν τον τόπο άνω κάτω. Κλεισίματα οδών μέσα στην κατεχόμενη Αθήνα και πυρπόληση αστυνομικών δυνάμεων. Καταστροφή αστυνομικών τμημάτων και μέσων αστυνόμευσης. Διακεκαυμένη ζώνη σε Εξάρχεια και αλλού. Οι προδότες πολιτικοί καλύπτουν τούς τραμπούκους που συνεργάζονται μαζί με τούς λαθροπρόσφυγες στο σχέδιο προκλήσεως πολιτειακής ανωμαλίας, ώστε να ανοιχθεί η Κερκόπορτα μιας Ελλάδος δίχως Έλληνες.

Στο κυνοβούλιο τής εν Ελλάδι νεοταξικής διοικήσεως αποφασίστηκε ότι οι Έλληνες μπορούν να εργάζονται έως την τελευτή τους αμισθί. Να μείνουν οι σιωνιστές σαράφηδες για έναν ακόμη αιώνα στο τσιφλίκι των ψευτορωμιών νεοκοτζαμπάσηδων. Επιμήκυνση χρέους, επιμήκυνση δηλαδή τής αλυσίδας στον λαιμό τού κρατούμενου ραγιά. Μέχρι να αρνηθούμε την Ορθοδοξία και να πάμε στην Πανθρησκεία. Μέχρι να δώσουμε τον Ελληνικό Βορρά και τον γεωφυσικό μας πλούτο. Να αλλάξουμε την Παιδεία των παιδιών μας με το μάθημα αρνήσεως τής Πίστης, τής Φυλής, τής Οικογένειας και τής Ανδρείας.

Όταν θα βάλουμε εμπρός στην είσοδο τής Πατρίδος μας την ταμπέλα επωλήθη, τότε θα λάβουμε το παράσημο τής ανοικτής παλάμης και το αιώνιο ανάθεμα από τα παιδιά μας. Όμως η Ελλάς δεν ανήκει σε κανέναν πρόστυχο, σε κανέναν τυχοδιώκτη, σε κανέναν επαγγελματία πολιτικό.

Η Ελλάς είναι η Πατρίδα τού Χριστού, είναι η Πατρίδα τού Λεωνίδα, είναι η Πατρίδα τού Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, είναι η Πατρίδα τού Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, είναι η Πατρίδα τού Παύλου Μελά. Η Ελλάς είναι η Πατρίδα των παππούδων μας που χύσανε το αίμα τους στα πεδία των μαχών. Είναι η Πατρίδα των πατεράδων μας που χύσανε το αίμα τους στο τίμιο καμίνι τής εργασίας για εμάς και τα παιδιά μας.

Η αληθής φύση τής Ιερής Ελλάδος είναι το καντήλι τής πίστης, είναι ο ιδρώτας τής δημιουργίας, είναι το αίμα που ρέει στις φλέβες μας και στα πεδία τής Τιμής. Ο ιερός σκοπός μας είναι το χτίσιμο αέναων πολιτισμών και η διαιώνιση τής Ράτσας μας. Η ασφαλής οδός τής πορείας μας είναι το σμίξιμο τής ηθικής και τής ελευθερίας, είναι το ταίριασμα τού Δικαίου κοινωνίας και έθνους. Να λαμβάνονται οι αποφάσεις και να γίνονται οι ενέργειες για την ανάπτυξη τής Πατρίδος από τις εγγενείς δυνάμεις τής Ελληνικής Φυλής και μόνον.  

Οι χρεοκοπίες αφορούν τις τράπεζες και τούς τοκογλύφους. Αυτοί οι παρίες χρεοκοπούν. Δεν χρεοκοπούν τα ανεξάρτητα κράτη και τα ελεύθερα έθνη. Τα δε ελεύθερα έθνη σκέπτονται, λειτουργούν, εργάζονται, πολεμούν και νικούν ως ένα αδιαίρετο Σώμα μαχητών τής ζωής που διαθέτουν νοοτροπία νικητή. Είναι οι λαοί εκείνοι που τσακώνονται με τούς εισβολείς για να βαστήξουν έστω και μια πέτρα ελληνική, έστω και μια ψυχή ελληνική, μα ποτέ για την εξουσία ανάμεσα στα κόμματα τής δημοκρατικής μαφίας.

Έθνος ενάντια στα κόμματα τής πολυεθνικής παγκοσμιοποίησης. Ιδού η πορεία τού συνειδητοποιημένου Έλληνα. Να μείνουμε Έλληνες. Να μείνουμε Ορθόδοξοι. Να κυριαρχήσουμε με το Σταυρό και με το Ξίφος. Να παράξουμε λειτουργικά έργα και αγαθά πρώτης ανάγκης με τα δικά μας χέρια. Να καταναλώνουμε τα προϊόντα που έσπειρε η εθνική μας εργασία διασφαλίζοντας αέναη αυτάρκεια.  

Να κινήσουμε την κρατική μηχανή με τούς χυμούς τής γης που μάς προικοδότησε ο Θεός και μάς κληροδότησαν οι Ήρωες. Να πυργώσουμε το κράτος και να μεγαλώσουμε τα στρέμματα τού Έθνους. Να γίνουμε Επαναστάτες αφέντες των τυχών μας. Στρατιώτες τού Ελληνισμού. Να κάνουμε την Φυλή μας ελεύθερη και ευτυχισμένη, να δώσουμε πνοή στα πνευμόνια της και στέμμα στην κώμη της με σκήπτρα ηγεμονίας.

Η Ελλάς κραταιώνεται και εξαπλώνεται. Διαλύει τα σκοτάδια με το ανέσπερο φως της. Ανοίγει τα φτερά της κραδαίνοντας δίκαιο και ατσάλι. Επιβάλλει την θωριά και την ισχύ της, εξοντώνοντας τούς εχθρούς της. Ο Θρόνος τής Οικουμένης δεν χωράει πάνω από έναν επίγειο ένοικο. Το Ελληνικό Έθνος και η Ορθοδοξία θα τσακίσουν τούς Εφιάλτες και τούς Σταυρωτήδες.

Μεγάλη και Ενωμένη Ελλάς, Ελλάς Επαναστατική, Ελλάς ακομμάτιστη και εθνικιστική, Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών και Εθνικιστών. Λαός και Στρατός κάμουμε έφοδο και αποκαθιστούμε την κραταιά Πατρίδα τής Εθνικής Αριστοκρατίας. Και στα χαλάσματα των ταραξιών, περίλαμπρη ορθώνεται η Ιερά Ελλάς.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: