ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣΑΘΗΝΑ 23-6-2016.

Κράτος είναι ο κοινός οίκος και το στρατηγείο συνάμα τού σφριγηλού Έθνους που διασφαλίζει με δυναμισμό την κυριαρχία του και χτίζει με αυτάρκεια το μέλλον του. Κατά συνέπεια το Έθνος, οι ενδογενείς δηλαδή δυνάμεις τής Φυλής, είναι ο παράγοντας που καθορίζει την αξία τής υπάρξεως ή όχι τού κράτους που χαρακτηρίζει τούς φιλόδοξους και δυνατούς λαούς. Οι δε αδύνατοι και ηττοπαθείς λαοί, όντες γεννημένοι σκλάβοι, δεν βρίσκουν ποτέ το δίκιο τους και αντί για κράτος έχουν προτεκτοράτο στην δούλεψη εκάστου ισχυρού.

Όταν αναγάγεις την οικονομία και μάλιστα την εικονική και αντιπαραγωγική οικονομία σε εξουσία τής Πατρίδος σου και ρυθμιστή τής κοινωνίας σου, όταν το χρήμα υποθηκεύει την παραγωγή αγαθών, τότε ο θάνατος τής εθνικής κοινότητας είναι βέβαιος. Όταν οι αποφάσεις που αφορούν τον λαό λαμβάνονται από ξένα συμφέροντα που χαρακτηρίζονται από ασέβεια και άκρατη λατρεία στην λεηλασία τής ύλης, τότε αυτός ο λαός είναι ράθυμος και ασεβής ως προς τον βασικό κανόνα τής ζωής. Μάχου υπέρ Πίστεως και Πατρίδος, πολέμα για να μείνουν ασύλητα τα Προσκυνήματα και ελεύθερος ο Οίκος τής Φυλής.

Μα δεν είναι η αιχμαλωσία σε τράπεζες και τόκους των σιωνιστών η μόνη δουλεία. Μέγιστη ύβρη αποτελεί και η εκχώρηση τής εθνικής κυριαρχίας που συντελείται εις χείρας των βαρβάρων που εξεδίωξαν οι πατέρες τού ελληνισμού με το τίμιο αίμα τους και επιστρέφουν στην υπηρεσία των Σταυρωτήδων. Η συγκατοίκηση στα αιματοβαμμένα χώματά μας με τούς άπιστους Τούρκους που μάς έχουν κυκλώσει με τα κρατικά μορφώματα τής παλιάς οθωμανικής αυτοκρατορίας και μολύνουν τα νερά τού Αιγαίου μας, τρομοκρατώντας τούς ηρωικούς ακρίτες μας. Και φυσικά ύβρη μέγιστη συνιστά η παράδοση τής εξουσίας σε άθεους ψευτορωμιούς που διαλύουν ιστορία, Παραδόσεις και κοινωνικό ιστό.

Το Ελληνικό Έθνος έχει διαχρονικό χρέος να επιβάλει τα δίκια του και να δημιουργεί νέους πολιτισμούς. Επομένως οφείλει να αποκαταστήσει σε ηγεσία, εργασία και κοινωνία το Ήθος και τον Πατριωτισμό. Το Ελληνικό Έθνος να λάβει τις αποφάσεις του. Να καταστρώσει σχέδιο και να ανοίξει τον δρόμο για την προκοπή τού κράτους και την γεωπολιτική του επιρροή. Να γενούμε ισχυρή εθνική προσωπικότητα διαλύοντας ανήθικους, κηφήνες και προδότες. Να θωρακίσουμε έτσι γερά την αληθινή και φυσική, την ορθόδοξη και εθνικοκοινωνική Ελλάδα, ώστε να μην αφεθεί χώρος ανάκαμψης στο ψευτορωμέϊκο.

Ίχνος να μην μείνει από τούς λάτρεις τού νεοταξίτη σατανά. Ξένα σώματα και Σταυρωτήδες δεν χωράνε στην ιερή γη μας. Με τον ιδρώτα καρπίζει η γη. Με το αίμα και την πολεμική αρετή αναχαιτίζονται οι ορδές των βαρβάρων που κλέβουν ιστορία και εδάφη. Με την σύμπνοια και την ενότητα, με την κοινή εργασία των ελληνικών κοινοτήτων ελέγχονται τα κέντρα λήψεως αποφάσεων τής οικουμένης. Και με την επέλαση των Δυνάμεων τής Φυλής μας επί των κατακτητών των σκλαβωμένων πατρίδων μας χτίζεται ασφαλής, δηλαδή Μεγάλη Ελλάδα.

Το ελληνικό εθνικοκοινωνικό κίνημα είναι η φωνή, η συνείδηση και το δόρυ όλων των Ελλήνων. Να ζήσουμε με τα αγαθά που παράγουμε. Να φροντίσουμε παράλληλα την αυτοσυντηρησία και την διαιώνιση τής Φυλής μας. Να γεμίσουμε με ελληνική ζωή κάθε γωνιά τής Ιερής μας Πατρίδος, εκεί που έως χθες υπήρχε θάνατος και πληθυσμιακή ερήμωση.

Σε κάθε πόλη, σε κάθε χωριό, σε κάθε νησί, έως το πιο απομακρυσμένο σημείο τής εθνικής μας επικράτειας, να υπάρχει νεολαία, σχολείο, νοσοκομείο, εκκλησιά, οικογένειες, παιδικά χαμόγελα, εργατικά χέρια. Όλα τους καθάρια ελληνικά. Αυτά συντηρούν το Έθνος, αυτά το ταΐζουν, αυτά το θωρακίζουν.

Δεν ταιριάζει στους Έλληνες να κάθονται επάνω σε δάφνες έτοιμες από παλιά. Δεν μάς πρέπει να δεσμεύουμε το μέλλον των παιδιών μας στις αμαρτίες τις δικές μας και τις υποθήκες που γεννάει η κηδεμονία σε ξένες πλάτες.

Οι Έλληνες προσκυνούν μονάχα τον Θεό. Φροντίζουν να εγγράψουν το δικό τους όνομα στις χρυσές σελίδες τής ιστορίας με τα δικά τους έργα λειτουργικότητας, ωραιότητας και καλαισθησίας. Έχουν ως κύριο σύμμαχο την ίδια τους την Φυλή και επενδύουν πρώτα από όλα στην ενότητα τής Εθνικής τους Κοινότητας. Φτιάχνουν αποκλειστικά ελληνοκεντρικές συμμαχίες με γνώμονα την Ορθόδοξη Πίστη και την Ελληνική Υπεροχή.

Το δίκαιο δομείται και στερεώνεται κατ’ αρχήν μέσα στα σωθικά τού Έθνους. Η ηθική, η αρετή και ο ηρωικός τρόπος ζωής αποτελούν τις θεμελιώδεις αξίες οικοδομήσεως τής Πολιτείας. Η τιμιότητα γεννάει την άμιλλα εκεί που η ανηθικότητα εξαχρείωνε την κοινωνία. Να φτιάξουμε καλύτερους και όχι άρπαγες Έλληνες.

Η αγάπη προς τον Θεό και τούς Οικείους μας, η ιεροπρέπεια και ο οικογενειακός δεσμός βαστούν ακατάλυτο τον Ναό και αθάνατο το Ελληνικό Αίμα στους αιώνες. Η δε προσήλωση στην αγιότητα τής Πατρίδος μας ανυψώνει τον Έλληνα σε διαστάσεις υπερφυσικές και υπεράνθρωπες, καθιστώντας τον το πλέον αδιαπέραστο τείχος, την πλέον αποτελεσματική ακρόπολη τού Ελληνισμού.

Φτιάχνοντας υγιή την κοινωνία και καθαρές από Εφιάλτες τις πλάτες τού Έθνους, φροντίζουμε πλέον την εθνική ασφάλεια και την ελευθερία όλων των Ελλήνων. Το επόμενο χρέος μας είναι να φέρουμε κάτω από τα εθνικά λάβαρα περισσότερες ελληνικές ψυχές.

Να φέρουμε το Ελληνικό Έθνος στις σωστές του διαστάσεις, να φέρουμε το κράτος και τα όριά του όχι εκεί που τα χάραξαν μισέλληνες και ψευτοσύμμαχοι, αλλά εκείθε όπου τα μνημεία και οι πληθυσμοί καλούν την επιστροφή τής Φυλής μας από τα βάθη των αιώνων. Χτίζουμε ζώνες γεωπολιτικής επιρροής, τσακίζοντας τούς εισβολείς. Από τον Αίμο έως την Εγγύς Ανατολή. Με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: