ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ

Η Ελλάδα σήμερα


ΙΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ



ΑΘΗΝΑ 10-6-2017.

Η Παράδοση τού Αληθινού Ελληνισμού απηχεί και εκφράζει την Πίστη στο Θεό και την Πατρίδα, ενιαία και αλληλένδετα. Η Πίστη ενυπάρχει πάντα με γράμματα ανεξίτηλα μέσα στην καρδιά τής Ελληνικής Φυλής, ενίοτε δε εκφραζόταν στα χαρτιά ως προοίμιο τού Συντάγματος. Πιο καλά εφάρμοζαν οι πατεράδες μας την καρδιά τού Ελληνισμού με τις πράξεις τους, δίχως να χρειάζονται ξενόφερτα συντάγματα. Γιατί αυτό είναι η Πίστη μας, η καρδιά μας που θέλησε να ξεριζώσει το ψευτορωμέϊκο.

Μα δίχως καρδιά δεν επιβιώνει κανείς ζωντανός οργανισμός. Και ο Ελληνισμός είναι φύση θεοσεβής και ηρωική, είναι το παιδί τού Θεού και τής Ελευθερίας. Επομένως ο Ελληνισμός είναι καμωμένος για να ζήσει, πάει να πει για να αναστηθεί, να επανέλθει στην αληθινή του φύση και να εφαρμόσει μία αποστολή που έρχεται από ψηλά και από την αυγή τής οικουμένης.

Ο Ελληνισμός μας είναι ο φύλαξ τής Ιερής Παραδόσεως που θα εξοβελίσει τον αντίχριστο. Η δε Οικουμενικότητα τής Φυλής μας σώζει το εθνικό κράτος και τρανώνει την Ιερή Ελλάδα επάνω στις στάχτες οικουμενισμού και παγκοσμιοποίησης. Δένει τις ελληνικές κοινότητες απανταχού τής γης για την εθνική μας υπεροχή.

Στη φετινή παρέλαση προς τιμήν τής Εθνεγερσίας τού Εικοσιένα δοκίμασα ένα ισχυρό σοκ. Είχαμε πάει οικογενειακώς στην πλατεία Κύπρου, στο Ηρώο, όπου είχαν παραταχθεί οι σχολικές σημαίες τής Καλλιθέας. Μεταξύ των παιδιών βρισκόταν και η κόρη μου ως παραστάτρια. Και εκεί βρεθήκαμε μεταξύ ενός τσούρμου από ανθέλληνες Κεερφάδες που φώναζαν συνθήματα αντιεθνικιστικά, καθώς φρονούν ότι η Ελλάς ανήκει στον διεθνισμό και τον πολυφυλετισμό. Δεν σεβάστηκαν ούτε την επιμνημόσυνη δέηση υπέρ των ηρώων.

Δεν ήταν κάτι που δεν περίμενα. Απλώς ήταν μια στιγμή όπου έπρεπε να υπερβώ τα όρια τής ανθρώπινης ψυχραιμίας, αναμένοντας τη σωστή ώρα. Το ψευτορωμέϊκο δεν είναι μήτε χριστιανικό μήτε ελληνικό μήτε καν κράτος. Η ιστορία που ανέφερα προηγουμένως, αν και έγινε πολλές μέρες πριν, παραμένει στις διδακτικές εμπειρίες ζωής για το Γένος μας. Διότι οι πολιτικοί, οι παρακρατικοί, οι λαθροεισβολείς και οι νεοταξίτες σιωνιστές εντολείς τους θέλουν να φέρουν νέο συμμοριτοπόλεμο, ώστε να συρθούμε διαλυμένοι στην σατανική παγκόσμια διακυβέρνηση.

Οι λαοί τής Ευρώπης επιθυμούν να διατηρήσουν ακέραιες τις εθνικές και θρησκευτικές τους παραδόσεις. Στην Μεγάλη Βρετανία αποφάσισαν να βγουν από την ψευτοευρωπαϊκή ένωση των σιωνιστών τοκογλύφων. Στην Ιταλία ο λαός επιθυμεί την επιστροφή στο δικό του νόμισμα. Στην Γαλλία ο λαός επιθυμεί να δομήσει στερεό εθνικό κράτος, σε επίπεδο συνεργασίας με τούς άλλους λαούς. Στην Πατρίδα μας αποφασίσαμε διά δημοψηφίσματος ότι δεν θέλουμε ξένες παρεμβάσεις και μνημόνια. Άλλη όμως είναι η βούληση που εκφράζουν οι λαοί και τα εθνικιστικά κινήματα ως φωνή τού λαού και άλλα εφαρμόζουν οι δημοκρατίες και τα κόμματα αυτών.

Τις προάλλες συμμαζεύτηκαν οι κυβερνήσεις κάθε ιδεοληψίας και αποφάσισαν την διατήρηση τής Συνθήκης τής Ρώμης που δημιούργησε την πρώην «ευρωπαϊκή» οικονομική κοινότητα, νυν «ευρωπαϊκή» ένωση. Με την διαφορά όμως ότι οι απατεώνες τού κοινοβουλευτικού τόξου δεν σχημάτισαν την ευρωπαϊκή συμμαχία ως χαλαρή συνεργασία όπως ψευδώς είπαν στην αρχή τής διαδρομής της, αλλά ως προπομπό τής μεταμορφώσεως τής Ευρώπης σε ένα πολυφυλετικό υπερκράτος με ενιαία σύνορα, εξουσία, οικονομία, κοινωνία και θρησκεία. Φτιάξανε ένα αθεϊστικό και υπερεθνικό τερατούργημα για να στήσουν τον θρόνο τού Άνομου Θηρίου.

Οι ψευτοευρωπαίοι και ο διεθνής σιωνισμός δεν θέλουν τα εθνικά κράτη. Τα θέλουν νεκρά, δίχως όρια και εθνική κυριαρχία. Ο πρώτος τους στόχος είναι η Ιερή Πατρίδα Χριστού, Αγίων και Ηρώων, η Ελλάδα μας. Ο εχθρός έχει εισχωρήσει τόσο στην πολιτική όσο και στην εκκλησία. Ο διεθνισμός είναι ο εχθρός τού πατριωτισμού και ο οικουμενισμός είναι ο εχθρός τού αληθινού Λόγου τού Θεού, τής ελληνοορθοδοξίας. Με τις αιρέσεις πολέμησαν την Πίστη μας. Με την κομματική διχόνοια πολέμησαν το εθνικό μας φρόνημα. Με την άμβλυνση τής παιδείας θέλουν να εξαφανίσουν την πνευματική μας συνέχεια μαζί με την αντίστοιχη φυλετική.

Ιδού ο λόγος που δεν μάς στήριξαν ποτέ φιλικά τάχα κράτη. Ιδού ο λόγος που δεν είχε ποτέ και δεν έχει συμμάχους η Ελλάς. Μεμονωμένους φίλους μες τούς λαούς έχουμε, αλλά οι πολιτικοί τους εκφραστές ήσαν και είναι πάντα εντολοδόχοι τού νεοταξισμού και τής παγκόσμιας τυραννίας του, όπως και οι δικοί μας πολιτικοί.

Δια τούτο οι πιότεροι των ευρωπαίων και των χριστιανών ήταν έξω από την Κωνσταντινούπολη τον καιρό τής Αλώσεως από τούς Τούρκους και όχι μέσα από τα τείχη τής Ελληνικής Αυτοκρατορίας. Διά τούτο προδοθήκαμε επιπλέον στην Εθνεγερσία τού Εικοσιένα, στην Μικρασία, στον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, στην Κύπρο και όχι μόνο. Δια τούτο τόκοι και όπλα πάντα συμβαδίζουν. Κρίσεις και πόλεμοι και λυκοσυμμαχίες με λυκοφιλίες από κοινού. Για να κατακτηθούν κυριαρχία, έδαφος και γεωφυσικά πλούτη, χωρίς γεωγραφικά και γεωπολιτικά εμπόδια.

Επιστροφή στις Παραδόσεις τού Ιερού Ελληνισμού, δίχως τα παθήματα και τούς ριψάσπιδες. Ο εχθρός τής Φυλής μας είναι εντός των τειχών και από τα τείχη μας θα τον γκρεμοτσακίσουμε. Ελλάς καθάρια σε όλα τα επίπεδα. Ελλάς αυτάρκης σε όλα τα επίπεδα. Ελλάς Πιστή, Εργατική, Πολεμίστρια και Εθνικιστική. Δεν χρειαζόμαστε πλάτες ξένες.

Σύμμαχός μας ο Οικουμενικός Ελληνισμός και τείχη μας η ελληνίδα γη που επεκτείνεται όπου προσκυνείται Ιησούς Χριστός και λαλιέται λαλιά ελληνική. Παμβασιλεύς ο Ιησούς Χριστός. Βασιλιάς μας ο Μαρμαρωμένος Βασιλιάς. Στόχος μας η διαιώνιση τής ελληνικής ράτσας. Τροφοδότης μας το ανθοβόλημα τής ελληνικής γης και οικονομίας. Αμύντορας, ασπίδα μα και δόρυ ο πιστός στην Μεγάλη Ιδέα τής εθνικής μας ολοκλήρωσης Ελληνικός Στρατός.

Να ποτιστεί λοιπόν το δέντρο τής ελληνικής ελευθερίας στις ρίζες του, με τα νάματα που το σηκώσανε σε ύψη αυθεντικά και υπέρτατα. Να γενεί η ελευθερία αναγέννηση των Ελλήνων και η Ελλήνων αναγέννηση να γενεί ελληνική ισχύς. Η Ελλάς είναι κράτος των Ελλήνων στο Αίμα, την Πίστη και την Συνείδηση. Είναι με άλλα λόγια κράτος εθνικό και έτσι θα παραμείνει. Ο Θεός είναι ένας. Ο Λόγος τού Χριστού μας είναι Αλήθεια και η Αλήθεια είναι μία. Ο Έλληνας είναι η ζώσα ιστορία τής ανθρωπότητος. Η Ιστορία είναι μία και το Δίκαιο ένα και απαράγραπτο.

Στο όνομα τής Αγίας Τριάδος και τής Ελληνικής Φυλής φτιάξανε το νεώτερο ελληνικό κράτος οι Επαναστάτες Ήρωες που νίκησαν στο πεδίο τού πολέμου τούς βαρβάρους. Και τώρα πάλι, Επαναστάτες Έλληνες θα συντρίψουμε πολιτικούς και εχθρούς. Τούτο το Θεοσεβές και Εθνοπρεπές Κράτος είναι ειλημμένη απόφαση τού Ελληνισμού και τού Εθνικοκοινωνισμού μας να σχηματιστεί ως Μεγάλη Ελλάς και μπροστάρης τής οικουμένης. Ένας Θεός Αληθινός, μια Πατρίς, μια κοινωνία, μια εθνική και λαϊκή εξουσία. Οδός με την οποία θα εμπνεύσουμε και τούς άλλους λαούς.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: